bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 20 Юни 2025 23:03

Български клубове - Янтра 1919 (Габрово) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 128 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2007 15:33 
Аватар

Отбор: Янтра Габрово (Габрово)
David Villa написа:
3-0 за Янтра :P :)

какво пиеш :?: :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2007 15:47 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
Да ако ни дадат 3 дузпи и може и да бием 3-0 :P Абе все пак си мисля че можем да направим някакъв анти футбол и да бием с 1:мъка :lol: иначе трудно ако се надиграваме...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2007 15:54 

И аз съм за Янтра в този мач. Успех. Не се наемам с точен резултат

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2007 16:13 
Аватар

ed_edd'n'eddy написа:
Да ако ни дадат 3 дузпи и може и да бием 3-0 :P Абе все пак си мисля че можем да направим някакъв анти футбол и да бием с 1:мъка :lol: иначе трудно ако се надиграваме...

Ха, какъв анти футбол :?: Никога не сме били "дървен отбор" тип ТАМПЕРЕ! Ние сме Янтра излизаме и мачкаме :P че ги онесем двеста метра отатък дунава :P :D :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2007 17:17 
Аватар

Вярно е че никога не играем анти футбол, но все пак не може а се отрече че на статични положения сме силни :roll: Обаче аз си мисля че тоя сезон особено срещу някои отбори ще е по-добре и анти футбол да пробваме :lol: Ама то за тва трябва тактика а не знам дали Веско Антонов има достатъчно :) Ще видим.

А откога в Габрово казваме "че" вместо "ще"? :lol: :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2007 17:21 
Аватар

Цитат:
че ги онесем двеста метра отатък дунава

Това е михайловградски диалект :wink: често го използват мургави братя с цигара в уста :D може да не го докарвам точно, ама нямам достатъчно опит :lol:

ето тук още бисери от там forum/viewtopic.php?t=2411

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2007 17:43 
Аватар

хаха че ги онесем 200 метра отатък Янтра :P

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2007 20:30 
Аватар

lms_X написа:
Незнам какво сравнения изобщо правите с вашия стадион и този в Монтана може да са всякакви но в момента стадиона им е един от най-спретнатите в Б групите и хора също ходят а при вас единствено от към капацитет стадиона ви е добър

Не е така. Архитектурата също е оригинална и централната трибуна се извисява доста над терена, което предлага по- добър изглед, особено от по- горните редове. Повечето стадиони са доста по- различни и наия в това отношение е уникален. В групата мисля, че има само 2-3 стадиона с подобно удобство. Това са нашия, Осогово и стадиона в Перник. Другите стадиона трубните са доста по на ниско.

Love and Peace from the Stereo Crew

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2007 20:38 
parmalat написа:
lms_X написа:
Незнам какво сравнения изобщо правите с вашия стадион и този в Монтана може да са всякакви но в момента стадиона им е един от най-спретнатите в Б групите и хора също ходят а при вас единствено от към капацитет стадиона ви е добър

Не е така. Архитектурата също е оригинална и централната трибуна се извисява доста над терена, което предлага по- добър изглед, особено от по- горните редове. Повечето стадиони са доста по- различни и наия в това отношение е уникален. В групата мисля, че има само 2-3 стадиона с подобно удобство. Това са нашия, Осогово и стадиона в Перник. Другите стадиона трубните са доста по на ниско.

Като гледах снимки на стадиона ви нещо ми се губеше сектор В поправи ме ако бъркам :roll:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2007 20:39 
kibeto написа:
ForzaMontana-смотльо грозен,айде вземи първо се научи да пишеш а!После си пусни Амет,удари си една злобарка и айде върви на вашия стадион да се радваш,че то в Михайловград едва ли има нещо друго интересно!

еи *********************** ела в монтана кто сам смотйо бе киндер ти смажа гадната чалгарска мутра

Призовавам за спазване на добрия тон. При следващи изцепки мненията ще бъдат трити.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2007 20:45 
Аватар

TheBlueFan написа:
parmalat написа:
lms_X написа:

Като гледах снимки на стадиона ви нещо ми се губеше сектор В поправи ме ако бъркам :roll:

Сектор В ако не греша е на голямата трибуна заедно с А и Б :roll: Какво си гледал и къде, не знам? :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2007 20:52 
ed_edd'n'eddy написа:
TheBlueFan написа:
parmalat написа:
lms_X написа:

Сектор В ако не греша е на голямата трибуна заедно с А и Б :roll: Какво си гледал и къде, не знам? :D

Еми или А или В липсва на мястото му има сграда ....даже и в раздела ви има снимки и срещу централната трибуна стои сграда няма сектор ..

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2007 21:19 
Аватар

Да де обаче той нашия стадион не е като другите-в смисъл че А, Б и В сектори са на една и съща трибуна(голямата), а сектор Г не знам дали има изобщо, ако има може би е местата до тая сграда за която говориш, но се съмнявам :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2007 21:22 
ForzaMontana написа:
kibeto написа:
ForzaMontana-смотльо грозен,айде вземи първо се научи да пишеш а!После си пусни Амет,удари си една злобарка и айде върви на вашия стадион да се радваш,че то в Михайловград едва ли има нещо друго интересно!

еи *********************** ела в монтана кто сам смотйо бе киндер ти смажа гадната чалгарска мутра

Призовавам за спазване на добрия тон. При следващи изцепки мненията ще бъдат трити.

а оня как ме псува ??

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2007 21:24 
...И те така...

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
Мача повече клони към Х, но аз лично искам да е единица, че малко от малко и в Габрово да дойдат после повече фенове :wink:
УСПЕХ :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2007 21:36 

Какво е състоянието на Емил Георгиев -знае ли се нещо?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2007 21:40 
Аватар

Аз вчера го видях да се разхожда с Рижия и ми се стори добре... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2007 22:50 
Аватар

ForzaMontana написа:
ForzaMontana написа:
kibeto написа:

а оня как ме псува ??

Така е, той започна първи, но не е умно да му отвръщаш, а и ти се изказа доста по вулгарно.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2007 22:52 
...И те така...

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
parmalat написа:
ForzaMontana написа:
ForzaMontana написа:
kibeto написа:

а оня как ме псува ??

Така е, той започна първи, но не е умно да му отвръщаш, а и ти се изказа доста по вулгарно.

Ей бетер детската градина, значи :shock: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2007 01:25 
Аватар

Така значи.Някакъв дришльо се заяжда и пита стадион ли имаме или ливада пък аз да му мълча?Е няма да стане тая!А на монтанското житанче мога да кажа,че ако иска да смазва нечия мутра да дойде в Неделя а не да беснее пред монитора!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2007 21:35 

Моята прогноза е Х..0:0,според мен и двата отбора ще търсят победата..защото им е жизнено важна...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2007 08:49 

Цитат:
В Габрово: Имам информации за удари под кръста

Скандал е напът да избухне преди мача Янтра - Монтана. В Габрово подозират съперника в нечестна игра. Треньорът Веселин Антонов не крие опасенията си за подмолни средства от страна на гостите. Срещата от III кръг на Западната "Б" група е в неделя от 17,00 ч.
- Имам информация, че Монтана сигурно ще се опита да действа с атаки под кръста - заяви Антонов. - Във футболните среди се говори, че съперникът нерядко използва финансовите си възможности, за да си урежда срещи. Това не мога да го докажа и се надявам на феърплей в нашия мач.
Антонов все пак не пропусна да отбележи и чисто футболните възможности на Монтана.
- Не са лош отбор и вероятно ще ни създадат проблеми - допълни треньорът. - Трябва на всяка цена да вземем трите точки от втория си домакински мач.
В първия тимът от Габрово завърши 1:1 с Академик, във втория кръг пък инкасира загуба 0:3 от Чавдар в Бяла Слатина. Монтана пък започна с победа 1:0 навън над Чавдар (БСл) и загуба у дома 1:3 от Миньор (Перник).

Таня Мизинова

7 дни спорт

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2007 13:00 
тоя мн знае бе като го е страх да си измисля причини

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2007 14:07 
А ти що не вземеш да си пишеш във вашето форумче :?: Почваш да дразниш вече :evil: Дано и тоя път да хукнете да бягате като фусти... :twisted:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2007 19:34 
Аватар

Еми напълно прав е Веско. Думите му са на 100% верни и това всеки го знае.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 128 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения ЯНТРА СЕЗОН 2006-2007
Форум: Сезон 2006/2007
янтра гб 113348 25 Яну 2007 20:34
от agataa
Преглежда непрочетените мнения БЪКИ-ИМПУЛС /ГАБРОВО/
Форум: Хандбал
янтра гб 70226 26 Окт 2010 06:43
от ncuxo™
Преглежда непрочетените мнения ЗА ГАБРОВО
Форум: Янтра 2019 (Габрово)
янтра гб 58833 15 Окт 2009 20:22
от green
Преглежда непрочетените мнения Локо Мз - Монтана
Форум: Локомотив 2012 (Мездра)
loko_mz 18664 03 Дек 2006 20:06
от ultraspartak
Преглежда непрочетените мнения ще остане ли янтра на първо място и след края на сезона?
Форум: Сезон 2006/2007
янтра гб 18775 10 Мар 2007 21:02
от Fabio_Cannavaro