bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 16 Юни 2025 20:14

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 140 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2007 17:10 
Доростол завинаги
Аватар

Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
Фъргюсън: Голът беше на Тевес

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви след победата над Тотнъм с 1:0, че победния гол бил дело на Карлос Тевес, а не на Нани, информира официалният сайт на “червените дяволи”. Португалското крило на Юнайтед изстреля невероятен шут, който спря в мрежата на Пол Робинсън, но от телевизионните повторения се вижда, че топката се отклонява леко от главата на Тевес. За феновете по трибуните на “Олд Трафорд”, обаче, не беше важно кой в крайна сметка е голмайстор. Всички се радваха на попадението, което донесе първа победа за Манчестър Юнайтед през новия сезон в Премиършип. “Карлос закачи топката с глава. Но и без това топката щеше да спре в мрежата. Ударът беше невероятен и много силен. Все пак мисля, че попадението трябва да бъде записано на сметката на Карлос. През второто полувреме от Тотнъм имаха сериозни претенции за дузпа. Толкова много време отделиха на това, че реших, че има такава. Но след като видях положението се убедих в противното. Уес Браун също призна, че топката го е ударила в гърдите”, заяви Фъргюсън след мача.

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Авг 2007 13:43 
Доростол завинаги
Аватар

Рио Фърдинанд прелива от похвали към Карлос Тевес и Нани

Рио Фърдинанд прелива от похвали към новите попълнения на Манчестър Юнайтед Карлос Тевес и Нани след вчерашната победа над Тотнъм, съобщава електронното издание Soccer News. “Нани е млад играч с огромен потенциал и за него е прекрасно, че дойде в голям клуб като Юнайтед. В това отношение той прилича на Роналдо. Той е способен да ритне топката толкова силно, че е достатъчно само да я уцели, за да отбележи гол, както направи и днес. Надявам се, че ще видим много повече подобни голове за в бъдеще”, казва Фърдинанд. Според него подвижността на Карлос Тевес, неговият опит и интелектът му на терена са много, много голям плюс за Манчестър Юнайтед.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Авг 2007 13:44 
Доростол завинаги
Аватар

Сър Алекс: Победата бе повратната точка за нас

Наставникът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че победата над Тотнъм (1:0), ще се окаже повратната точка в представянето на „червените дяволи”.
„В мача срещу „шпорите” не показахме всичко, на което сме способни. Играта ни не бе толкова хубава, колкото в предишните ни срещи. Мисля, че имахме малко късмет и това бе първия път от началото на първенството, в който просто ни провървя. Това ще даде увереност на момчетата и те сега ще могат да се насладят на играта. Сега вече можем да се пуснем в надпреварата с всички сили”, каза сър Алекс.
„Надявам се, че Луис Саха ще бъде на разположение за мача в събота другата седмица, Андерсон със сигурност ще е във форма. Трябва и някои други футболисти да се завърнат в игра. Новите състезатели Нани и Тевес все още се адаптират към състава. Никога не лесно да играеш на „Олд Трафорд”, когато всичките ни противници са настървени да ни победят”, завърши Фърги.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Авг 2007 09:49 
Доростол завинаги
Аватар

Неманя Видич: Атаката е най-добрата защита

Сръбският защитник на Манчестър Юнайтед Неманя Видич смята да бъде по-активен в атака през този сезон, отколкото бе в предишния.
26-годишният бранител тогава вкара 4 гола, всичките с глава, в дебютния си сезон с екипа на "Червените Дяволи".
"Смятам да вкарам много голове през този сезон", категоричен е Видич. "За мен няма значение дали съм вкарал с глава, крак или дори със стомах. Важното е топката да влезе във вратата. Искам да продължа да вкарвам, и да помогна на отбора си да спечели повече мачове. Знаем добре, че най-добрата защита е нападението".

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Авг 2007 09:49 
Доростол завинаги
Аватар

Браун: Юнайтед може да спечели Шампионската лига

Играчът на Манчестър Юнайтед Уес Браун смята, че неговият отбор има потенциала да спечели Шампионската лига през новия сезон. Той изрази нетърпението си най-силният клубен турнир в Европа да започне.
„Миналата кампания се справихме добре, преди да дойдат полуфиналите. Нямахме късмет обаче, тъй като контузиите и умората се натрупаха. Тази година знаем, че сме поне толкова добри, даже и повече. Разполагаме с нужния състав и вярваме в силите си, като се надяваме, че ще успеем да предприемем и последната крачка – да стигнем до финал и да го спечелим”, каза Браун.
„Миналата година, с всяка победа ставахме по-добри. Мачовете на „Олд Трафорд” срещу Милан и Рома успяха да изкарат най-доброто от нас и разбрахме, че можем да се представяме отлично срещу някои от най-големите отбори в Европа. Надявам се, че това ще ни помогне в предстоящите срещи”, завърши футболистът на „червените дяволи”.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Мнения и интервюта на Алекс Фъргюсън
МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2007 12:10 
Доростол завинаги
Аватар

Сър Алекс: Бербатов е страхотен, но няма да идва в Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Алекс Фъргюсън, определи Димитър Бербатов като невероятен, удивителен играч, но заяви, че е твърде малко вероятно той да премине на Олд Трафърд преди затварянето на летния трансферен прозорец тази вечер.
Сър Алекс уточни, че с огледа на получените контузии на старта на шампионата е хвърлил око на трансферния пазар, но не е искал да рискува и да направи грешка, взимайки нов играч на толкова късен етап.
„Наистина мисля, че Бербатов е страхотен играч. Когато миналата година Тотнъм играеха добре и печелеха, основната заслуга за това бе именно негова. Той се представяше на изключително високо ниво. Когато се свързахме с Тотнъм, това беше заради Бербатов. Не искам обаче да влизам в полемика и да казвам дали съм отправял оферта за него или не. Просто няма да го направя. Мога дакажа само, че няма да го взимаме. Имаме достатъчно качествен отбор”, призна Фъргюсън.
Алекс Фъргюсън заяви още, че е много доволен от играта на Манчестър Юнайтед в първите мачове от Висшата лига, а единственото, което липсва са головете.
„В първите три мача се представихме великолепно. Ако говоря с няколко от мениджърите, които гледаха мачовете, те ще кажат „Христосе, те са по-добри от миналата година и те не вкарват. Елементът, който липсва е вкарването на топката в мрежата.”
В първите три срещи през този сезон Юнайтед завоюва едва две точки, след два равни мача и загуба от градския противник Манчестър Сити.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Последна промяна dorostol2003 на 03 Сеп 2007 10:55, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2007 12:13 
Доростол завинаги
Аватар

Фъргюсън не иска да спира

Алекс Фъргюсън обяви, че едва ли ще се откаже от футбола, дори когато Манчестър Юнайтед спечели Шампионската лига за втори път, тъй като тогава ще заобича работата си още повече.
Шотландецът е амбициран отново да вдигне най-престижния клубен трофей в света след 1999 година, когато червените дяволи драматично победиха Байерн Мюнхен с 2:1 на финала в Барселона, след като губеха с 0:1 секунди преди края на 90-те минути.
През този сезон пътят на Манчестър Юнайтед към отличието ще започне с мачове срещу Рома, Спортинг и Динамо Киев, които се паднаха в групата на англичаните на жребия вчера.
„Когато гледам имената на другите отбори, които спечелиха трофея, не мисля, че те бяха по-добри от нас през последните години”, каза сър Алекс.
На въпрос дали ще се откаже, ако триумфира отново в Шампионската лига, той отговори:
„Трудно е, защото сега се наслаждавам на работата си, а вероятно ще и се наслаждавам още повече, ако спечеля отново. След като спечелихме европейската купа си мислех, че това е точният момент да си тръгна.”
„Едно от нещата е, че не искам да оставя Юнайтед с лош отбор. Когато евентуално си тръгна, искам да им остава наистина добър отбор, защото това е велик клуб.”
„Времето за отказване за мен ще дойде, ако изгубя моята енергия и здравето ми се влоши. До този момент обаче се чувствам добре.”
Алекс Фъргюсън е начело на Манчестър Юнайтед от 21 години и е най-успешният наставник в историята на клуба.

Изображение

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2007 12:14 
Доростол завинаги
Аватар

Сър Алекс: Дано безредиците в Рим да не се повторят

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън се надява ексцесиите по трибуните на "Олимпико" да не се повторят по време на мача с Рома от груповата фаза на Шампионската лига.
През април по време на четвъртфиналния сблъсък между двата тима 11 фенове от Острова бяха приети в болница с различни травми, а ръководството на Юнайтед се оплака от отношението на италианската полиция и тифозите на "вълците".
"Чудно беше, че всички полицейски части бяха съсредоточени в сектора с наши привърженици. При тези на Рома нямаше униформени, което позволи на италианците да засипят с всякакви предмети феновете ни. Дано това не се повтори", каза Фъргюсън.
И Рома, и Манчестър Юнайтед получиха солидни финансови глоби от УЕФА, а безредици имаше и преди ответния мач в Англия.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2007 12:16 
Доростол завинаги
Аватар

Сър Алекс към феновете: Не се притеснявайте

Наставникът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън се опита да успокои феновете на „червените дяволи”, като каза, че те не бива да се притесняват от преднината от 5 точки на Челси в класирането във Висшата лига.
Шотландският специалист сподели, че победата срещу Тотнъм се оказала повратната точка за неговия тим, който вече е поел по възходящата линия.
„Когато постигнеш първата си победа, това много помага. Гледайки към срещата от миналата седмица, мога да кажа – да, трите точки бяха най-важното за нас, сега вече гледаме само напред”, сподели Фърги.
„Ние сме от тези клубове, които могат да продължат да побеждават в много поредни мачове, надявам се, че такава ще бъде ситуацията и срещу Съндърланд. Според мен, класирането не е придобило форма, никой от отборите не печели мачовете си с голяма голова разлика. Резултатите, които показват тимовете са много близки и всичко тепърва ще се решава”, завърши треньорът на английските шампиони.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2007 11:07 
Доростол завинаги
Аватар

Ван дер Сар: Не трябва да губим в следващите 6-7 мача

Стражът на Манчестър Юнайтед Едвин ван дер Сар изрази съжаление за лошия старт на “червените дяволи” в шампионата на Англия и сподели, че сега момчетата на сър Алекс ще се устремят към 6-7 поредни мача без загуба.
“Изобщо не сме очаквали да изгубим толкова точки в самото начало на Премиършип. В действителност не играхме никак зле, но просто бяхме безрезултатни. Ако искаме да успеем да защитим титлата си ще трябва да се мобилизираме и да не допускаме поражение в следващите 6 или 7 мача”, заяви холандецът.
Днес от 19,15 часа Юнайтед приема Съндърланд в “Театъра на мечтите”, като срещата е по-специална за фенове на “червените дяволи”, защото мениджър на гостите е дългогодишният капитан и легенда на тима Рой Кийн.
“Честно казано имам сравнително малко впечаления от Рой, защото когато аз дойдох в Манчестър той имаше контузия и не игра доста време. Все пак той е легенда на тима и е специален за всеки фен на отбора”, допълни Ван дер Сар.

Изображение

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2007 11:11 
Доростол завинаги
Аватар

Сър Алекс също изпадна в сантименталности

Подобно на своя колега и бивш възпитаник Рой Кийн, мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън също изпадна патетичност. Както е известно днес от 19,15 часа шотландецът ще се изправи срещу Рой Кийн, на когото бе мениджър дълги години на “Олд Трафорд”. Днес обаче двамата ще застанат от двете страни на барикадата, тъй като Кийн е мениджър на Съндърланд, с когото Юнайтед трябва да премери сили в Манчестър. Рой Кийн вече сподели, че мачът е много специален за него.
“Вече ми се е случвало да заставам срещу мой бивши футболисти. Наистина е много трудно, защото те са били под твое наставление и сме били почти като семейство, но идва момент, в който всеки поема по своя път и тогава никак не е леко. Случаят с Рой е още по-труден, като радващо е, че вече имам опит в тази насока. Няма да е никак лесно”, коментира пред английските медии Фъргюсън.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2007 10:54 
Доростол завинаги
Аватар

Саха: Невероятно е, че отново отбелязах

Нападателят на Манчестър Юнайтед Луис Саха бе изключително щастлив, след като отбеляза победния гол за тима си в двубоя срещу Съндърланд (1:0) вчера. Френският голмайстор се появи като резерва на полувремето на двубоя и се разписа в 71-ата минута след корнер. Това бе първото попадение от декември месец насам за Саха, който претърпя операция на коляното през лятото. "Чувството да бележиш е невероятно, но най-важното е, че успяхме да победим и продължваме добре. Не само заради гола, но смятам, че играхме брилянтно през второто полувреме", допълни Саха пред Сетанта Спортс. "Не е лесно за нито един футболист, когато е контузен, но аз работих здраво и се завърнах. Смятам, че всеки играч на Юнайтед, който е бил аут поради контузия, трябва да дава два пъти повече от себе си, защото има много мачове през целия сезон. Затова съм щастлив, че се върнах", допълни още френският нападател.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2007 10:55 
Доростол завинаги
Аватар

Алекс Фъргюсън: Саха бе нашият вдъхновител

След трудната победа с 1:0 над Съндърланд мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън не пропусна да похвали голмайстора Луис Саха. Французинът не бе играл повече от три месеца, но появата си през второто полувреме раздвижи играта на „червените дяволи” и отбеляза единсвения гол в 71-ата минута. „През първото полувреме пасовете ни не се получаваха, а и бяхме много бавни. Постепенно започнахме да си подаваме добре и владеето на топката бе добро. Все пак четиримата, които играха напред, никога преди не бяха играли заедно. Без съмнение Саха е с основна заслуга за трите точки. Имахме нужда от играч като него за подобен противник. Той показа, че въпреки тежката контузия не е изгубил пробивността си, скоростта, както и головия си нюх. Определено той ни липвсваше много през този дълъг период, но сега се завърна по най-добрия начин и доказа, че на него може да се разчита. Радвам се, че е добре и че ще имам възможността да разчитам все по-често на услугите му оттук нататък. Великолепното му включване вдъхна увереност и на останалите. ”, заяви Фъргюсън пред „BBC”.
"Андерсон изигра първия си мач, Тевез бе сам на върха на атаката, а аз мисля, че той е по-добър, когато играе зад друг нападател. Ийгълс е младо момче, Нани - също. За тях това е нещо ново и липсата на разбирателство е обяснима. Те имат нужда от време" допълни той.

Неговият колега и бивш възпитаник Рой Кийн също намери на кого да благодари. Ирландецът остана впечатлен от топлото посрещане на „Олд Трафорд”. „Феновете на Юнайтед се отнесоха чудесно към мен. Разбира се, аз исках да зарадваме тези на Съндърланд, но не успяхме. Въпреки загубата съм доволен от представянето на отбора. Време е обаче да започнем да трупаме точки”, сподели Кийн.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2007 08:34 
Доростол завинаги
Аватар

Саха: Затворих си очите преди да вкарам

Играчът на Манчестър Юнайтед Луис Саха донесе победата за своя отбор, след като отбеляза победното попадение в мача срещу Съндърланд (1:0) от поредния кръг във Висшата лига.Това бе първият гол за Саха в мач от Премиършип от миналия декември насам.„Трябва да благодаря на Господ. Той ми помогна да преживея един много труден период от кариерата ми. Изтърпях много критика по мой адрес, но бе напълно заслужена. Радвам се, че отново съм част от отбора. Мина доста време и много се радвам, че успях да се разпиша и да донеса победата за нас”, започна Луис.„Нани центрира страхотно, а аз преди да отбележа гола си затворих очите”, призна Саха.„Това бяха първите ми 45 минути, след като се възстанових от контузията. Направих няколко малки изяви по време на тренировка, но те не представляваха нищо в сравнение с мача срещу Съндърланд. Ще се опитам да вляза в оптимална форма в следващите две седмици. Имам невероятен шанс да покажа на какво съм способен и не искам да го пропусна”, сподели още голмайсторът.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2007 08:34 
Доростол завинаги
Аватар

Рой Кийн: Благодаря на феновете от „Олд Трафорд”

Наставникът на Съндърланд и бивш играч на Манчестър Юнайтед благодари феновете от „Олд Трафорд” за топлото посрещане. Въпреки това неговият тим загуби с 0:1 гостуването си в Манчестър от поредния кръг във Висшата лига.
„Трябва да призная, че посрещането на привържениците бе фантастично. Те винаги са ме обичали, държали са се с мен много хубаво и аз много ценя този факт”, каза Кийн.
„Това разбира се е малка утеха, имайки предвид, че загубихме срещата. От друга страна, чисто в личен план, съм много трогнат, тъй като „червените” запалянковци винаги са ме подкрепяли”, сподели още бившият състезател на английските шампиони.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2007 08:35 
Доростол завинаги
Аватар

Андерсон: Горд съм, че играя в Юнайтед

Новото попълнение в Манчестър Юнайтед Андерсон заяви, че е много горд, след като е част от състава на английските шампиони. Той описа прекарването си на „Олд Трафорд” досега, като един то най-невероятните периоди в неговия живот.
Бившият футболист на Порто игра за „червените дяволи” през първото полувреме за победата над Съндърланд (1:0) във вчерашната среща от поредния кръг във Висшата лига. През втората част на негово място игра Луис Саха, който отбеляза единственото попадение в мача.
„Всичко е направо невероятно, не само за мен, а и за семейството ми. Като малък, винаги си мечтаех да играя за някой голям европейски гранд. Имах късмет, след като осъществих това в Порто, да не говорим за Юнайтед. Изпитвам огромна гордост, че съм тук и ще направя всичко, на което съм способен, за да защитя мястото си в отбора”, каза Андерсон.
„За първи път чух, че Манчестър ме иска преди няколко месеца. Тогава с агента ми решихме да изчакаме. Справях се добре в Португалия и знаех, че ако отида в английският гранд напрежението ще дойде от самосебе си. Когато от ръководството на англичаните отново се свързаха с мениджъра ми през лятото, вече знаех, че времето за мен бе дошло и трябваше да премина на „Олд Трафорд”, сподели още 19-годишният футболист пред „Manchester Evening News”.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2007 09:49 
Доростол завинаги
Аватар

Харгрийвс: Юнайтед ще започне да "мачка" скоро

Играчът на Манчестър Юнайтед Оуен Харгрийвс заяви, че отборът много скоро ще набере скорост и ще започне да играе и да побеждава, както са свикнали да виждат привържениците на „червените дяволи”.
„Винаги, когато липсват играчи като Луис Саха, Уейн Рууни и Кристиано Роналдо, не е лесно. Когато се завърнат на терена, всичко ще се оправи. Райън също ни липсваше срещу Съндърланд. Някои от най-добрите ни състезатели не взеха участие”, каза Оуен.
„За да потръгне всичко, остават само някои дребни неща, трябва да се опознаем по-добре, което ще отнеме известно време, както и да разберем, как биха реагирали другите при различни условия. Нужно е да изиграем още няколко срещи, за да потръгнат нещата”, сподели още Харгрийвс.
„Настоящата пауза ще ни предостави страхотна възможност да се настроим позитивно за предстоящите мачове. Предстои ни гостуване на Евертън, където се надявам, че ще успеем да вземем трите точки”, завърши състезателят на „червените дяволи”.

Източник: http://gong.bg/

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Сеп 2007 09:30 
Доростол завинаги
Аватар

Сър Алекс посочи наследника си
Мениджърът на Манчестър Юн сър Алекс Фъргюсън заяви, че помощникът му Карлос Кейрош е най-силната кандидатура за негов наследник начело на Червените дяволи. Шотландецът обаче не уточни кога точно смята да се оттегли от поста. "Няма аз да реша кой да ме наследи. Мисля, че кандидатурата на асистента ми е силна. Но клубът си има собственици и не знам по какъв начин те виждат нещата в Америка. Не знам кога ще се оттегля, но искам да оставя добър тим. Сегашният е силен, но може да стане и по-добър", каза Фърги.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Сеп 2007 09:35 
Доростол завинаги
Аватар

Харгрийвс: Юнайтед ще започне да "мачка" скоро
Играчът на Манчестър Юнайтед Оуен Харгрийвс заяви, че отборът много скоро ще набере скорост и ще започне да играе и да побеждава, както са свикнали да виждат привържениците на „червените дяволи”.
„Винаги, когато липсват играчи като Луис Саха, Уейн Рууни и Кристиано Роналдо, не е лесно. Когато се завърнат на терена, всичко ще се оправи. Райън също ни липсваше срещу Съндърланд. Някои от най-добрите ни състезатели не взеха участие”, каза Оуен.
„За да потръгне всичко, остават само някои дребни неща, трябва да се опознаем по-добре, което ще отнеме известно време, както и да разберем, как биха реагирали другите при различни условия. Нужно е да изиграем още няколко срещи, за да потръгнат нещата”, сподели още Харгрийвс.
„Настоящата пауза ще ни предостави страхотна възможност да се настроим позитивно за предстоящите мачове. Предстои ни гостуване на Евертън, където се надявам, че ще успеем да вземем трите точки”, завърши състезателят на „червените дяволи”.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Сеп 2007 09:36 
Доростол завинаги
Аватар

Гигс иска да стане 11 пъти шампион на Англия, преди да се пенсионира

Крилото на английския шампион Манчестър Юнайтед Райън Гигс сподели в интервю за таблоида "Сън", че иска да спечели още две титли от Премиършип преди да прекрати кариерата си. Уелският полузащитник, който сложи край на международната си кариера, за да може да се отдаде изцяло на изявите си с екипа на "червените дяволи", е най-титулуваният играч в тима на сър Алекс Фъргюсън, като има 9 титли на Англия, но въпреки това иска да постигне още. 33-годишният ветеран обяви, че възнамерява да играе още два сезона, като целта му е и в двата да триумфира със златните медали във Висшата лига.
"Хубаво би било да се оттегля от футбола като десетократен шампион на Англия. Още по-хубаво обаче ще е да взема 11 титли. Не искам да бъда алчен за трофеи, но 11 е номерът на гланелката ми и точно такъв искам да бъде и броят на спечелените от мен титли. Златото не е идея-фикс за мен, но ще бъде голям повод за гордост, когато свърша с футбола", заяви Гигс.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Сеп 2007 09:37 
Доростол завинаги
Аватар

Фъргюсън: Рой Кийн може да ме наследи в Манчестър Юнайтед

Наставникът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че помощникът му от "Олд Трафорд" Карлош Кейрош е един от сериозните кандидати за негов наследник, когато той реши да се откаже, информира „Guardian”.
Кейрош е асистент на шотландския специалист за втори път на „Олд Трафорд”, след като през 2003-04 година пое Реал Мадрдид.
65-годишният Фъргюсън пое „червените дяволи” през 1986 година. „ Радвам се, че не ми предстои да взимам това тежко решение. Имам страхотен асистент, когото считам за много силен кандидат за моя пост. Алън Пардю е млад и амбициозен треньор с голямо бъдеще. Рой Кийн също е основен претендент, тъй като той има голяма харизма. Марк Хюз също се справя прекрасно. От мениджърите с по-голям опит във Висшата лига Сам Алърдайс има невероятно влияние върху футболистите си. Все пак, имаме нови собственици и не се знае, как те гледат на ситуацията тук”, заяви Фъргюсън.
„Те ме подкрепят във всичко досега, но може и да имат собствени идеи. Все още не съм решил със сигурност, кога ще се откажа. Hе бях обмислил добре решението си да се пенсионирам преди време. Не е никак лесно да се вземе подобно решение. Най-важното е да оставя добър отбор. Сегашното ни състояние е много, много добро, но ни предстои още развитие”, продължи сър Алекс.
„Бих искал да го наследя”, заяви Кейрош.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Сеп 2007 09:37 
Доростол завинаги
Аватар

Фъргюсън: В бъдеще Андерсон ще бъде една от големите ни звезди

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Алекс Фъргюсън заяви, че новото попълнение на “червените дяволи” Андерсон ще се превърне в много ценен играч за клуба, съобщава The Sun. Бразилецът направи дебюта си в мача от Висшата лига срещу Съндърланд. Струващият 17 милиона паунда бивш играч на Порто беше сменен на полувремето. “Нужно му е време да се превърне в истинска звезда. Андерсон е играч с невероятни качества и съм спокоен за неговото бъдеще. Двете седмици почивка, които имаме преди следващия ни мач срещу Евертън ще му помогнат да се докаже и отново да заслужи титулярно място”, каза Фъргюсън.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Сеп 2007 09:38 
Доростол завинаги
Аватар

Сър Алекс съжалява за продажбата на Стам

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Сър Алекс Фъргюсън, призна, че съжалява за продажбата на холандския централен защитник Яп Стам.Якият бранител напусна "червените дяволи" през 2001 година в посока Лацио за сумата от 16,5 млн. паунда.Тогава мнозина смятаха, че трансферът е бил предизвикан от скандала с автобиографичната му книга, въпреки че Фъргюсън отрича."Точно по това време той се възстанови от контузията в ахилеса. Получихме офертата от Лацио за 16,5 млн. паунда. За централен защитник на 29 години това бе предложение, на което не можех да откажа. Чисто спортно-технически се оказа грешка. В момента играе на доста добро ниво за Аякс", казва спечелилият 38 трофея в своята страхотна кариера като треньор Фъргюсън.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Сеп 2007 09:38 
Доростол завинаги
Аватар

Сър Алекс: Бракът промени Бекъм

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън заяви, че бракът с „Пош Спайс” е променил много Дейвид Бекъм.
Фъргюсън, който говореше пред публика в градския театър в Глазгоу сподели: „Той никога не бе проблем, преди да се ожени. Обичаше да работи с треньорите от академията дори през нощта. Той бе фантастичен млад човек”.
„Това, че се ожени за медийна звезда и попадна под светлината на прожекторите бе трудно нещо – от този момент животът му нямаше как да бъде същия.
„Той е голяма знаменитост, футболът е само малка част от живота му”, завърши Фъргюсън.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Сеп 2007 09:53 
Доростол завинаги
Аватар

Харгрийвс: С завръщането на Роналдо и Рууни бързо ще отвеем конкуренцията

Халфът на Манчестър Юнайтед Оуен Харгрийвс е повече от сигурен, че тимът ще дублира титлата си от миналия сезон. Въпреки трудното начало на сезона, английският национал очаква с завръщането на Кристияно Роналдо и Уейн Рууни „червените дяволи” отново да се превърнат в кошмар за съперниците си.„Няма да изненадам никого като кажа, че Роналдо и Рууни са сред най-важните фигури в състава ни. Бих добавил и Луис Саха, който не беше играл дълго време, но ни донесе ценните три точки срещу Съндърланд. Когато тримата се съберат на терена, Юнайтед ще покаже истинското си лице. Мисля, че ни предстои дълга серия от победи и скоро ще оглавим класирането”, демонстрира самочувствие Харгрийвс.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 140 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Снимки на стадиона
Форум: Спортист 2009 (Своге)
lms_X 246129 14 Окт 2009 23:39
от darkko
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 177869 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения Купата на България
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 141307 04 Ное 2006 18:12
от StreeT_HunteR
Преглежда непрочетените мнения Отборът на Спартак - 2006-2007
Форум: Архив
Anonymous 132640 01 Яну 2007 16:25
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив