bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 20 Юни 2025 16:35

Български клубове - Янтра 1919 (Габрово) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 59 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Авг 2007 12:57 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
parmalat написа:
Та по въпроса, ако Драшков започне срещу Б. Слатина мисля, че Х-а ни е почти сигурен и защо не и 2, но това зависи от представянето на защитата най- вече.

абе Доктора не е магьосник вярно ще ни е полезен обаче чак само щом той играе и най-малко Х-не мисля че е сериозно тва :roll: Въпреки че имам автограф от него :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Авг 2007 15:42 
Аватар

Отбор: Янтра Габрово (Габрово)
ЧАВДАР (Бяла Слатина) - ЯНТРА Михаил Йорданов, Ц. Симеонов, Пл. Хинков, Ив. Лазаров

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Авг 2007 21:29 
Аватар

Ами с него нападението ни доста се засилва и при контри нищо чудно да вакараме, особено ако играем с2-ма отпред, но според мен е по- вероятно с 5-ма в центъра и само един нападател, както първия мач.

Love and Peace from the Stereo Crew

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2007 00:20 
Аватар

Цитат:
За втори път през това лято футболният авантюрист Ивелин Драшков започна подготовка с „Янтра”. Този път обаче играчът с пряко-ра Доктора изглежда ще остане поне за известно време в родния си град. За последно Иво беше на проби в Малта, в отбо-ра на „Беркиркара”. Представи се успешно, като с негов гол в 85-та минута тимът победи гранда „Ла Валета” с 1:0. В една от общо трите контроли, които изигра на малтийска земя обаче, Доктора се контузи и според прогнозите на местните лекари е била наложителна операция. Това проваля и трансфера му, тъй като местното първенство започва този уикенд. След завръщането в България и прегледа при доказания специалист д-р Райчо Проданов обаче ста-на ясно, че операция не е необходима и Драшков се присъедини към трениров-ките на „Янтра”. Той води подготовка с габровския тим и в началото на лято-то, като дори изигра една контрола с отбора срещу „Спартак” (Варна) в Трявна. В последствие обаче реши да се пробва в „Миньор” Раднево, но не се разбра за условията по догово-ра. Бившият футболист на „Шумен”, „Пирин” и „Етър”, който поигра по половин сезон и в Гърция, Чехия и Северен Кипър, ще бъде картотекиран в „Янтра” и може да се появи с фланелката на родния си клуб още в следващия мач на отбора срещу „Чавдар” в Бяла Слатина.

От това, което е написал Зарко във "100 вести" мисля, че можем определено да очакваме добро представяне от Доктора в събота. Самият факт, че носи победното попадение за своя отбор над ЛА ВАЛЕТА говори, че е в топ форма и може би трябва да сме доволни, че лекарите там са си объркали сметките :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2007 14:41 
Привет на всички във форума!!Аз съм една гореща почитателка на футболния ни клуб и се старая да не пропускам мачове на стадиона.Искам да ви кажа че отдавна следя какво пишете в различните теми и адски много ви се кефя!!!Продължавайте в същия дух :!:
Колкото до предстоящия мач с "Чавдар" искрено се надявам да бием тъй като това е много важно за момчетата от психологическа гледна точка.Тази година отбора има наистина страхотен потенциал при наличието на опитни и обиграни играчи и на млади страшно талантливи състезатели!!Пожелавам им успех в събота!Дано да бият!!!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2007 14:43 
Аватар

абе аз не го виждам много тоя толкова голям потенциал ама...както и да е привет :D :P

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2007 14:56 
Мм не бъди песимист всеки случай сме по-добре от изминалия сезон :roll:
Поне аз така мисля. :D

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2007 15:01 
Аватар

Абе аз винаги съм оптимист :8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2007 15:41 
Аватар

ed_edd'n'eddy написа:
абе аз не го виждам много тоя толкова голям потенциал ама...както и да е привет :D :P

мацката е права :D доста по добре сме от миналата година, да не говорим за последното ни участие в Б гр.! Само трябва да си повярват момчетата и нещата ще тръгнат :wink:

п.с надявам се все повече пасивни потребители да се регистрират и да участват в коментарите за любимия отбор :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2007 16:03 
Аватар

Така де, ама чак такъв потенциал голям...иначе така е има напредък :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2007 22:57 
Аватар

Ами да кажа здрасти и аз на момичето :wink: Надявам се наистина повече "пасивни" посетители на форума от Габрово да се регистрират и да изказват мненията си тук.За отбора и аз си мисля,че е по добър от предния път в "Б" група и дано по-скоро да го покаже на терена.Успех на момчетата и дано утре да вземат точка а за повече ако ни е писано......... :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Авг 2007 19:01 
Аватар

2-0 за първото :(
1:0 Иван Петров 32'
2:0 Георги Караниколов 36'

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Авг 2007 20:04 
Аватар

краен: Чавдар - Янтра 3-0 :roll:

Кофти история. Чакаме подробности!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Авг 2007 21:53 
коклко фенове пътовахте за Бяла слатина

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Авг 2007 21:58 
Аватар

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2007 09:22 
Що бе ?

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2007 12:05 
Аватар

Отбор: Суворово (Суворово)
Тая година пак ще сме в зоната на здрача :(

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2007 13:07 
Аватар

chavdar*etropole*fen написа:
Що бе ?

Ми то агитка от 2003 няма ако си спомням правилно... :roll: Кой ше ти тръгне в Бяла слатина да ходи :?:

А пък ако ще да сме в ивицата газа, само да не сме в зоната от 13то до 14то място накрая :lol:

миналата година мой познат ходи в Криводол :!: защо да не отидат хора и до Бяла слатина :?:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2007 14:40 
Аватар

Дано се оправим нямамникаква иформация обаче ка ксме играли и дали това е релен резултат :?

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2007 16:20 
Момчетата нямат никакво самочувствие... :? Говорих със Станчев снощи за кратко и го питах защо се е получило така,а той ми каза-"Защото сме слаби"... :( Не може така!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2007 12:27 
Аватар

Ехе, кой едитва постовете :) Може да е ходил някой до Криводол и до Бяла слатина може, но аз лично не знам да е имало наши фенове :P

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2007 12:41 

Отбор: Чавдар (Бяла Слатина)
Нямаше нито един фен от Габрово, което е жалко. Все пак Бяла Слатина не е чак толкова далеч!
Колкото до Емил Георгиев, още от самото начало на мача, той не беше адекватен, беше бял като платно. Вашия треньор трябваше да го смени още след 20-та минута, защото беше очевидно, че на момчето му е доста зле. След като излезе да гледа второто полувреме край тунела, изведнъж се строполи на пистата, започна и силно кръвотечение от носа му. Явно кръвното му налягане беше паднало много. Веднага беше откаран в местната болница, където остана близо 3 часа на системи, а и заради пълните изследвания, които са му направили поради съмнение за получен инфаркт. Отборът на "Янтра" го изчака и чак към 22 часа си тръгна за Габрово.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2007 12:48 

Отбор: Чавдар (Бяла Слатина)
А Зарко Гатев не знам изобщо гледал ли е този мач или е бил на мача на Видима-Раковски срещу Черноморец, защото аз не го видях в Бяла Слатина.
Не се залъгвайте, че сте играли добре и че мача е бил равностоен. За 90 минути създадохте само 2 положения пред вратата на "Чавдар", едното от които наистина беше много опасно, но Ивайло Иванов го пропиля по левашки начин.
Рачо Бараков си призна, че за момента сте много слаби и особено навън почти е невъзможно да спечелите точки.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2007 12:55 
Аватар

chavdar написа:
А Зарко Гатев не знам изобщо гледал ли е този мач или е бил на мача на Видима-Раковски срещу Черноморец, защото аз не го видях в Бяла Слатина.
Не се залъгвайте, че сте играли добре и че мача е бил равностоен. За 90 минути създадохте само 2 положения пред вратата на "Чавдар", едното от които наистина беше много опасно, но Ивайло Иванов го пропиля по левашки начин.
Рачо Бараков си призна, че за момента сте много слаби и особено навън почти е невъзможно да спечелите точки.

пич, голям познавач излезе :wink: Предполагам, че Зарко Гатев е бил на мача и коментира като очевидец на събитията! Ако не е бил /малко вероятно/ със сигурност разполага с видеозапис. Бараков е част от ръководството и ако е казал подобно нещо, аз бих го попитал: какво прави той, за да не сме "много слаби"???

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2007 21:29 
Аватар

Ето и целия ни състав за мача с Бяла Слатина:

Тодоров, Календжиев, Кирилов, Мустафов, В.Станчев, Ковачев, Е.Георгиев(46-Венков), Драшков, Ангелов(72-Косев), Иванов, Огнянов(62-Гинев)

Прави впечатление, че Дидо не е играл в Бяла Слатина и на неговото място най- вероятно е играл този Мустафов, което според мен е главната причнина да допуснем 3 гола. А иначе за положенията- 2 положения за мен е доста добре, а ако бяхме повели с 1-0, тогава вече щяхме най- малко точка да вземем.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 59 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Чавдар-ЦСКА
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 51273 13 Ное 2006 05:24
от skycycle
Преглежда непрочетените мнения ЯНТРА СЕЗОН 2006-2007
янтра гб 113344 25 Яну 2007 20:34
от agataa
Преглежда непрочетените мнения Чавдар-ЦСКА във Враца???
Gopeto 41342 08 Ное 2006 08:07
от Gopeto
Преглежда непрочетените мнения ще остане ли янтра на първо място и след края на сезона?
янтра гб 18774 10 Мар 2007 21:02
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения Чавдар - Зимна подготовка
Klemenza 10945 24 Фев 2007 10:14
от Klemenza