bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 16 Юни 2025 23:58

Спартак (Плевен) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 808 мнения ]  Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 33  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007 21:15 
Аватар

Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
RUSE написа:
Като се връщах от мача Дунав-Локо ГО /3-1/ си пускам радиото на "Темпо" и сварвам интервютата след нашия мач, след което Христомир пуска кореспондента от Бяла Иво Недков, който казва Бенковски 5, Спартак Плевен - 0
В същия този момент Бенковски изпуснаха 100% положение (играч на домакините сам срещу вратаря) за 6-0. Викам си Спартак са с резервите, ама ко да чуя....всички познати имена от вашия тим бяха титуляри :? :shock: :shock: :shock:
Не мога и не искам да го повярвам...не ми го побира акъла :roll:

за наказание ся тренират кат кучета,споко ... :!: иначе как може такъф срам за Спартак...от други отбори да паднем така да ама от тия..

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007 13:21 

Бенковски изпрати спартаковци с петица

Срамна загуба с 0:5 записа плевенският Спартак при гостуването си в град Бяла на местния Бенковски.

Това е най-тежкото поражение от началото на подготовката на плевенския тим.

Мачът бил решен във втората половина на първата част. Герой в тези минути станал Пламен Петров, който реализирал хеттрик след попадения в 20-а /дузпа/, 27-а и 43-а.

След почивката Балчев в 56-а и Станчев в 76-а оформили катастрофалното за Спартак 0:5.

“Започнахме добре и до 20-а минута имахме две възможности да открием резултата. Пропуснаха ги Ст.Иванов и Байрактаров.

След това съдията измисли дузпа за домакините и от този момент до края ни разбиха”, каза старши треньорът на нашите Вачко Маринов.

Съставът на Спартак:
Антонов, Димитров, Ив.Иванов, Симеонов, Панов, Баев, Петров, Раденцов, Н.Тодоров, Ст.Иванов, Байрактаров /Л.Тодоров, Христов, Анов, Николов, Маринов/.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2007 01:22 
Аватар

Доколкото разбрах утре ще играем контрола с Чавдар Етропеле в Правец

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2007 21:18 
Контрола днес играна в Правец
Чавдар Етрополе - Спартак Плевен 0:0

Изображение : Изображение

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2007 22:03 

Мерси за информацията, пореден разочароващ мач, но мен лично не ме изненадват тия резултати.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2007 23:29 

Е, 0:0 не е толкова зле. Сигурно и двата отбора не са играли добре. След такава "подготовка" и на подобни равенства можем да сме доволни. Явно ще набираме сили в хода на шампионата.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2007 12:45 
Аватар

В Спартак /Плевен/ времето е спряло

Десетина дни преди първия мач от шампионата на Западната “Б” футболна група с Велбъжд /Кюстендил/ в Спартак /Пл/ като че ли времето е спряло. Катастрофалната загуба с 0:5 от средняка Бенковски /Бяла/ бе поредният тревожен сигнал. Дори и в дните след него няма никакво раздвижване.

Ситуацията е по-тревожна дори и от началото на миналия шампионат. Уж се очакваха нови попълнения, но за момента няма такива.
Очевадно е, че с настоящия състав спартаковци ще са лесна плячка за всеки съперник. За вратарския пост старши треньорът Вачко Маринов продължава да разполага само със Станислав Антонов.

В защитата ситуацията също не е добра. Най-голям обаче е проблемът в нападение. Там Маринов се опитва да създаде тандем Станислав Иванов - Славей Байрактаров.

В контролните срещи обаче се видя, че замисълът на специалиста е трудно осъществим.

Алтернатива на двамата е само юношата Красимир Василев, но на него все още му е рано да поеме тежкия товар.

Всички момчета тренират съвестно, но само това не стига. Едва ли проблемите са останали незабележими за ръководството. Ако обаче бездействието продължава, нищо добро не чака отбора през идния полусезон.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2007 13:30 

Наистина положението по отношение на селекцията е плачевно. На практика такава липсва. Имаме само един вратар... В защита и по-добре, но има какво да се желае като обиграване... В центъра на терена са Раденцов, Т.Тодоров и... май не се сещам за друг опитен играч... В нападение е най-зле, защото нито Ст.Иванов, нито Байрактаров са чисти нападатели... Ще разчитаме на колективен дух.

Не трябва обаче да правим трагедии, ако в първите кръгове не вземем много точки. Да се пообиграе съставът, пък по-нататък програмата предлага слещи с по-леки противници и ще наваксваме. А и през втория полусезон излизаме извън Плевен само за 5 мача.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2007 15:39 
Аватар

cristiano.ronaldo7393 написа:
Koi Sega e Nomer 1....................... Dunav Ruse e Nomer 1!!!!

е тва кво общо има с нашия форум :x

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2007 16:07 

Еми след като най-сериозният фен на Дунав във форума получи бан и сега децата си изливат простотията наволя ......

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2007 16:11 
Доростол завинаги
Аватар

Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
Лошото е че след неговия бан,ще го последват ако вече не са го направили и останалите фенове,което ще рече че напускат форума по собствено желание,и ако някой работи не се оправят мисля че няма да са само те...

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2007 17:29 

O господи....спря ми часовника заради ваще проблеми.
Ае бегай, през хуя ми е че са баннали някой.....пишете си простотиите в други форуми.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2007 17:44 

Утре 10.08.07г в комплекс Царско село ще играят Локомотив Мездра-Спартак Плевен от 18.00ч

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Авг 2007 07:39 

Цитат:
С ялова атака Спартак достигна до 0:0 срещу Чавдар /Етрополе/

В поредната си контролна среща в Правец футболистите на Спартак завършиха 0:0 срещу отбора на Чавдар /Етрополе/. В сравнение с предишните двубои сега с екипа на плевенския тим са играли трима футболисти от Литекс /Радослав Димитров, Симеон Баев и Тихомир Трифонов/ и един от столичния Локомотив /Венци Георгиев/.

Последният, който е централен нападател, веднага след края на срещата е бил отпратен за столицата и повече няма да играе за Спартак. Вачко Маринов е доволен от представянето на тримата “ловешки” състезатели.

Дали обаче те ще обличат екипа на Спартак в шампионата, предстои да се разбере в следващите дни. Ето и мнението на Маринов за срещата:

“Бяхме по-добрият отбор. Повече владеехме топката, но атакувахме епизодично и отправихме малко удари към вратата на Чавдар. Ясно се вижда, че ни липсват опитни състезатели. Създадохме няколко положения, но юношата от Локомотив, Ст.Иванов и Байрактаров ги пропиляха.

Доволен съм от новите с изключение на нападателя. С включването на Тихомир Трифонов в центъра на защитата станахме по-стабилни. Добре се представиха и другите двама - десният бек Радослав Димитров и халфът Симеон Баев. Новото момче в атаката го освободих, защото не надвишава по класа и качества нашите юноши. Лошо впечатление ми направи грубата игра на няколко от опитните футболисти на Чавдар. От няколко дни се боря с вирусно заболяване, но по-лошото е, че Раденцов, Панов и Станислав Иванов също се разболяха. Въпреки това и тримата стиснаха зъби и играха.”

Съставът на Спартак:
Антонов, Димитров, Ив.Иванов, Трифонов, Панов, Баев, Петров, Раденцов, Т.Тодоров, Ст.Иванов, Георгиев /Байрактаров, Симеонов, Р.Иванов/.

Източник: в-к "ПОСОКИ"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Авг 2007 15:24 
Аватар

Спартак /Пл/ заплашен от фалит

В клуба настана паника
През последните няколко месеца главната тема на разговор в плевенския футболен клуб Спартак е оцеляването му. Тревогите се засилиха още повече след края на миналото първенство. В началото на месец юни окончателно стана ясно, че спонсорът на клуба Мирчо Петков е отказал повече да издържа финансово Спартак.
В клуба настана паника, която и досега - броени дни преди старта на новото първенство, продължава да властва над десетия в футболната ранглиста на България за всички времена.

Президентът на Спартак Пламен Николов е крайно притеснен за бъдещето на клуба. “Сън вече не ме хваща. Пуша по три кутии цигари на ден, но изход от тежкото положение засега няма. Къде ли не обикалях и кръстосвах страната, но никой не желае да вземе Спартак /Пл/.

Казвах много пъти и пак ще повторя, че подарявам клуба без никакви претенции към евентуалните нови собственици. Искам специално да благодаря на Гриша Ганчев и един плевенчанин, който не желае да се огласява името му, затова, че спасиха Спартак от фалит досега.

Очаквах помощ и от община Плевен, но такава не получихме. Фирмите, които ни бяха посочени, не помогнаха. Чудно ми е как другите общини помагат на клубовете си, а Плевенската няма възможност да прави това.

Разочарован съм от плевенските общинари и съжалявам, че им се молих толкова време. Сам съм останал в Спартак. Дори и тези, които се пишеха големи спартаклии, се отдръпнаха, защото сега в клуба няма пари.

Явно в Плевен целта е да има само един футболен отбор - Белите орли, а Спартак да изчезне. Това обаче няма да стане. Ще се боря със зъби и нокти докрай, защото Плевен е родният ми град, а Спартак - отборът, от който съм тръгнал във футбола”, категоричен е Николов.

:( ;( кой ли му вярва вече ??

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Авг 2007 17:27 
И мен не лови сън от неговите (на Джоджо) безчинства които извърши с отбора откакто се намърда в него и искам да получа отговор от него на хилядите въпроси които съм задавал тук във форума, но специално на ЕДИН въпрос държа категорично да излезе официално в местните медии и да обясни:

КЪДЕ СА ПАРИТЕ ОТ ТРАНСФЕРИТЕ НА ВСИЧКИ МОМЧЕТА КОИТО ПРОГОНИ, ПОДАРИ И ИЗТЪРГУВА ЗА ТОЗИ ПЕРИОД, ОСОБЕНО ПРЕЗ ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА И ПОЛОВИНА И КАКВА СУМА ОТ ТЯХ Е ВЛЯЗЛА В КАСАТА НА КЛУБА И КАКВА В НЕГОВИЯ ДЖОБ?

НЕКА ОТГОВОРИ ПОНЕ НА ТОЗИ ВЪПРОС КАТО МЪЖ И АКО МУ Е ОСТАНАЛА ПОНЕ КАПЧИЦА ДОБЛЕСТ И МЪЖЕСТВО!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Авг 2007 17:27 
Аватар

ultraspartak написа:

В клуба настана паника
През последните няколко месеца главната тема на разговор в плевенския футболен клуб Спартак е оцеляването му. Тревогите се засилиха още повече след края на миналото първенство. В началото на месец юни окончателно стана ясно, че спонсорът на клуба Мирчо Петков е отказал повече да издържа финансово Спартак.
В клуба настана паника, която и досега - броени дни преди старта на новото първенство, продължава да властва над десетия в футболната ранглиста на България за всички времена.

Президентът на Спартак Пламен Николов е крайно притеснен за бъдещето на клуба. “Сън вече не ме хваща. Пуша по три кутии цигари на ден, но изход от тежкото положение засега няма. Къде ли не обикалях и кръстосвах страната, но никой не желае да вземе Спартак /Пл/.

Казвах много пъти и пак ще повторя, че подарявам клуба без никакви претенции към евентуалните нови собственици. Искам специално да благодаря на Гриша Ганчев и един плевенчанин, който не желае да се огласява името му, затова, че спасиха Спартак от фалит досега.

Очаквах помощ и от община Плевен, но такава не получихме. Фирмите, които ни бяха посочени, не помогнаха. Чудно ми е как другите общини помагат на клубовете си, а Плевенската няма възможност да прави това.

Разочарован съм от плевенските общинари и съжалявам, че им се молих толкова време. Сам съм останал в Спартак. Дори и тези, които се пишеха големи спартаклии, се отдръпнаха, защото сега в клуба няма пари.

Явно в Плевен целта е да има само един футболен отбор - Белите орли, а Спартак да изчезне. Това обаче няма да стане. Ще се боря със зъби и нокти докрай, защото Плевен е родният ми град, а Спартак - отборът, от който съм тръгнал във футбола”, категоричен е Николов.

джоджо греши - не са виновни общинарите а военните

- Миии де'а знам д'ге...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Авг 2007 17:31 
ultra_blue_ написа:

Да вървиш на майка си в путката пък ти орле и левскарче смотано че тамън си ма намерил!
Гледай си там Мърдите и другите сини мърди (скиори) и не ни сери във форума щот изпражненията пренасят птичи грип!

Последна промяна СПАРТАК-ЗАВИНАГИ! на 11 Авг 2007 09:17, променена общо 1 път

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Авг 2007 23:08 
Аватар

"Локо" (Мз) - "Спартак" (Пл) 2:1

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Авг 2007 23:26 
Аватар

СПАРТАК-ЗАВИНАГИ! написа:
ultra_blue_ написа:
ultraspartak написа:

В клуба настана паника

Да вървиш на майка си в путката пък ти орле и левскарче смотано че тамън си ма намерил!
Гледай си там Мърдите и другите сини мърди (скиори) и не ни сери във форума щот изпражненията пренасят птичи грип!

а на теб кой ти е казал че съм орле. аз уважавам и двата отбора и винаги съм твърдял че джоджо и ванев пречат на футбола! а колкото до скиорите, на всеки се случва и не си точно ти човека който да се подиграва щото твоя любим отбор в близките години няма да има шанса да играе в евротурнирите

- Миии де'а знам д'ге...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Авг 2007 09:03 
Аватар

Отбор: Локомотив 1929 (Мездра)
Локомотив (Мездра) преотстъпи на Спартак двама свои играчи. Александър Миков и Стоян Димов. Бившия играч на Локото Цветан Петров (Мръвката) също тренира с вас и вчера е вкарал гола от дузпа.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Авг 2007 09:31 
ultra_blue_ написа:
СПАРТАК-ЗАВИНАГИ! написа:
ultra_blue_ написа:

а на теб кой ти е казал че съм орле. аз уважавам и двата отбора и винаги съм твърдял че джоджо и ванев пречат на футбола! а колкото до скиорите, на всеки се случва и не си точно ти човека който да се подиграва щото твоя любим отбор в близките години няма да има шанса да играе в евротурнирите

Кат си тръгнал да се разкрачваш като курва, вземи че се разкрачи докрай и почни да УВАЖАВАШ и ЦСКА-то щом като плевенчанин уважаваш и нелегитимното отборче на Веско Ванев.
Може би си единствения.
Не и се подигравам на левскарите а направо се кефя щот още ме боли и не ми е зараснала раната от техният курвалък спрямо нас преди 6-7 години.
Моят ЛЮБИМ ОТБОР където и да играе и както и да завършва аз ВИНАГИ ЩЕ СИ ГО ОБИЧАМ, но ще псувам накъдърните му ръководители когато са неадекватни с действията спрямо отбора!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Авг 2007 12:54 
Аватар

pippo написа:
Локомотив (Мездра) преотстъпи на Спартак двама свои играчи. Александър Миков и Стоян Димов. Бившия играч на Локото Цветан Петров (Мръвката) също тренира с вас и вчера е вкарал гола от дузпа.

На какви постове играят тия тримата?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Авг 2007 13:25 
Аватар

Отбор: Локомотив 1929 (Мездра)
Александър Миков играе като опорен халф. Вкара ви гол през тази пролет при равенството 1:1 в Плевен. Стоян Димов е централен защитник (понякога играе и като опорен халф), а Цветан Петров е десен халф, но в Локото играеше и като десен защитник.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Авг 2007 12:52 
Аватар

днес от 18 или 18:30 играем на ст.Плевен със някакви румънци..повече инфо незнам :) :)

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 808 мнения ]  Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 33  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Формула 1 - новини
Форум: Формула 1
Anonymous 112823 10 Юни 2010 16:59
от tedo
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 222177 25 Яну 2011 15:39
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 236383 19 Окт 2009 22:34