bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 17 Юни 2025 01:15

Български клубове - Дунав (Русе) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 312 мнения ]  Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2007 09:24 
RUSE написа:
Как какво?!....че ги бием като тъпани сите отбори у наща групичка :)
Ние ви бием във Варна :D Само от Каптията ме е страх :wink: Инче Каварна, Марица, Спартак пд, Хасково и вие сте стабилни отбори за момента.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2007 09:29 
...И те така...

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
Еми нека изчакаме дали ще имате дубъл...днес ще се реши окончателно...аз като ви викам, че ще играете при нас - вие не вярвате :lol: :lol: :lol:
То иначе малко ми е чудно Спартака как ще прави дубъл, след като няма играчи за първи отбор, ама този проблем го оставяме на вас... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2007 09:45 
RUSE написа:
Еми нека изчакаме дали ще имате дубал...днес ще се реши окончателно...аз като ви викам, че ще играете при нас - вие не вярвате :lol: :lol: :lol:
То иначе малко ми е чудно Спартака как ще прави дубъл, след като няма играчи за първи отбор, ама този проблем го оставяме на вас... :wink:
ЕЕЕЕЕ как ще нямаме взехме от Нафтекс най-доброто + Десо Русев/ако разтрогне/ и още 3-4 добри футболисти :wink: Има добри 5-6 момчета от юношите, който в момента са при мъжете и играят добре, а щом има пари и за още един отбор значи ще вземат от региона най-перспективните + тея който не са играли при мъжете и ще стане приличен отбор.А и мисля, че Б групата не е на такова високо ниво, че да се открояват отбори както миналата година.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2007 09:47 
...И те така...

Това ще го видим като почне шампионата...сега говорим без да сме видяли как ще изглеждат отборите през първенството...всичко е възможно да стане...не съм информиран за Спартак...може и така да е :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2007 09:51 
...И те така...

"Дунав" решава днес за "болния" вратар
Христов освободи Петров, мълчи за срещата си в офисите на ЦСКА
Управата на ФК "Дунав" ще решава днес какво да прави с вратаря на отбора Боян Пейков. "Той ни обиди с този болничен лист. Не искам да коментирам повече", каза пред "Утро" старши треньорът на тима Никола Христов. Както е известно, Пейков напусна лагера на "сините", като показа документ, че трябва да решава спешни здравословни проблеми.
"Дунав" освободи дошлия от "Локо" /Мездра/ футболист Генади Петров. "Не мисля, че с неговото присъствие отбраната ни ще бъде по-стабилна", заяви Христов.
Светлин Симеонов-Пинчера отново не може да тренира пълноценно, защото новите обувки отворили рани на краката му. Същият проблем тормозел и защитника от София Димитър Димитров.
Никола Христов сложи в джобчето си външния министър Ивайло Калфин по дипломатично говорене без конкретна информация. На въпроса на "Утро" какъв е резултатът от срещата му с боса на ЦСКА Александър Томов, треньорът финтира така: "Имах широки и интересни контакти с много футболни хора. Обменихме ползотворни мнения по широка проблематика".
Източник: Утро

Наистина много "подробен" отговор на Бай Кольо...само така...ко ще им се обясняваш на журналята :) :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2007 09:55 
RUSE написа:
Това ще го видим като почне шампионата...сега говорим без да сме видяли как ще изглеждат отборите през първенството...всичко е възможно да стане...не съм информиран за Спартак...може и така да е :wink:
Ами така е, но аз съдя по контролните мачове и т.н Кажи Каптиев как се преставя и Ковачев ще се връща ли при вас???

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2007 09:59 
Дунав завинаги
Аватар

pecata написа:
RUSE написа:
Ами така е, но аз съдя по контролните мачове и т.н Кажи Каптиев как се преставя и Ковачев ще се връща ли при вас???

Каптиев се адаптира изключително добре и играе супер :) Вкара гол и на Бенковски и на Локо Горна, незнам срещу Спартак какво е направил :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2007 10:01 
...И те така...

За Роската Каптиев само хубави неще мога да кажа...наистина е адски здрав и много добре физически подготвен. Центрира много точно, а откакто е тука сигурно няма сгрешен пас. Той по-скоро е офанзивен халф, но често тормози вратарите с много трудни изтрели. МНого полезен играч. Това, което си говорехме за формата му в Спартак може би е вярно...просто в Спартак не се е чувствал на място..а мисля, че го намери именно тук. Пожелавам му успех и дано ни радва така и в шампионата
За Ковачев.... :roll: (тези многоточия мисля отговарят на въпроса ти)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2007 10:11 
RUSE написа:
За Роската Каптиев само хубави неще мога да кажа...наистина е адски здрав и много добре физически подготвен. Центрира много точно, а откакто е тука сигурно няма сгрешен пас. Той по-скоро е офанзивен халф, но често тормози вратарите с много трудни изтрели. МНого полезен играч. Това, което си говорехме за формата му в Спартак може би е вярно...просто в Спартак не се е чувствал на място..а мисля, че го намери именно тук. Пожелавам му успех и дано ни радва така и в шампионата
За Ковачев.... :roll: (тези многоточия мисля отговарят на въпроса ти)
Ами дано да заиграе момчето.Истината е, че тука няправи 2-3 слаби мача и го заковаха на пейката.Може наистина в Русе да си е намерил мястота, а до Християнов ще е страшна комбинация :wink: Инче със този Калайджиев където преди всички го хвалиха при вас ли е още или го ритнахте???

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2007 10:16 
...И те така...

Калайджиев е поредната прехвалена звезда....махнаха го и него...за какво ни е :?:
В нападение имаме достатъчно варианти
Ковачев сигурно ще се върне ако ЦСКА не платят парите
Халфовата линия ни е наистина добра: Людмил Киров (доскорошния капитан на Берое, дето много обича да вкарва от центъра), Иво Кирилов (капитана...много борбен играч)...Никола Солаков ( и той ни доказа, че умее изпълнения ала Киров :) )....не са лоши игртачите ни
За Недялко Хубенов...няма какво просто да кажа...думите да опиша възхищението си към него са малко
Така че спретнахме отборчето и сега ще видим чии глави на претенденти ще падат :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2007 10:38 

мда халфовата линия ни е стабилна само нападението малко ме притеснява дано крис - гръмоотвода да се отпуши ама :o за защитата в началото ще имаме проблеми що то дамянов и илиев трябва да се сработят но с изминаването на мачавете отзад ще са бетон гаранция ви давам.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2007 10:40 
...И те така...

Притеснява ме, че нямаме равностойни резерви...
Отпред не е само Крис...за головете както виждаш се грижат и нашите халфове, които са силното звено в отбора :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2007 11:07 

да това за резервите е 100% така и само това ме притеснява ,защото въпреки всичко зглобихме добър отбор и ще играем роля в първенството колкото и да не ни се вярваше това преди около 2 месеца .

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2007 12:03 
...И те така...

Дунав се опитва да краде футболисти

30 юли 2007 | 05:37

Голям скандал е на път да избухне между Дунав и Бенковски Бяла. Отборите, които доскоро поддържаха приятелски отношения, са се хванали за гушите, след като от Русе са са опитали да откраднат беленските футболисти Пламен Нотев и Стефан Бакърджиев. Двамата са били доведени в Бенковски от вече напусналия треньор Сашо Ангелов. “Тези момчета рискуват да не играят никъде. Двамата подписаха договори за една година и дори вече са регистрирани в НОИ. Ако не се върнат, ще сезирам НОИ. Номерът с два паралелни договора няма как да мине”, закани се президентът на Бенковски Бисер Белчев.

СТОИЛ ИВАНОВ, "Тема спорт"

Двама от Бяла избягали в Русе

Президентът на "Бенковски" /Бяла/ Бисер Белчев се закани, че ще спре правата на Пламен Нотев и Стефан Бакърджев. За неговата изненада футболистите внезапно напуснали стана на "воеводите" и тръгнали да тренират с "Дунав". "От 1 юли тези момчета са на работа в нашия клуб. Имат договори, регистрирахме ги и в НОИ. Не знам какво си мислят, но ако до утре /б.р.-днес/ не тренират при нас, ще сезирам БФС. С двойни договори парашутът им няма как да се отбори", заяви Белчев пред "Утро".
Нотев и Бакърджиев пристигнаха в "Бенковски" от "Чумерна" /Елена/.
От "Дунав" отказаха всякакъв коментар. "При нас няма новопривлечени футболисти", заявиха лаконично от русенския клуб.

Източник : Утро

копирано от: www.fcdunav.com/forum/

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2007 15:23 
БЕЗ ДУБЛИРАЩИ ОТБОРИ БФС отложи решението си да има дублиращи отбори за в бъдеще. Това стана ясно по време на пресконференция след Изпълкома.

Стефан Орманджиев заяви, че 95% от клубовете не са искали да има такива тимове: „Единствено три отбора искаха да имат дублиращи тимове. Не мога да кажа, че сме се поддали на натиск от страна на отбори от Западната Б група. Повечето от членовете на Изпълкома имаха нужда да чуят желанието на тези хора.”
tova e hubava novina za6toto mogat da se vurnat stoqn abra6ev ili puk 4etin sadula

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2007 15:26 
...И те така...

Може и двамата...като цяло е добре това за нас :wink:

П.С. следващия път като драснеш нещо на латиница го трия...форума има кирилизатор (над емотиконките) и нямаш оправдание :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2007 15:38 
До днес си мислех,че селекцията при нас е приключила,но след това решение смятам,че ще бъдат привлечени още двама,трима футболисти.Може да ви изглежда нелогично,но аз искам най-много Скерлев да се върне и мисля,че имаме голяма нужда от него.След това по значение слагам Абрашев за да се заздрави атаката ни още повече и да не разчитаме толкова много на голове от халфовете и след това вече ако не стане с тея двамата мисля,че Четката доказа,че има място в отбора на Дунав.Той също може да раздвижи много нападението на Дунав и си мисля,че ще е много добър партньор на Гръмоотвода като се има предвид,че Н.Христов обича да играе с 2 нападатели от които единият да е таран а другият по-подвижен.Давам и пример : Митьо-глухия и Здравко Петров(в последствие и Р.Ангелов).Тези хора водеха атаката ни в предишния престой на г-н Христов.Мисля,че всички отбори в групата трябва да погледнат вече доста по-сериозно на нас защото ще берат ядове особенно другарите ни от Каварна !!!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2007 15:42 
...И те така...

Никола Христов каза, че ще се прави селекция в движение и отбора също така ще се обиграва в движение...За Скерлев нещо конкретно ли имаш? Според мен няма да го пуснат тук, но Абрашев и Четката са доста по-близо...иначе ако Скрелев и Трифонов дойдат тук..отзад, в средата и отпред ставаме бетон стабилки
Ковачев сигурно ще се върне...така че аз си мисля, че ако тези играчи акостират тук и с финансова стабилност ще е напълно реално нашата мечта да се осъществи!!! :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2007 15:43 
Последно да допълня за гостите в тоя форум:
Дунав винаги ще е фактор в Българския футбол(за съжеление от доста години е фактор само в Б група)ние никога няма да бъдем слаб отбор който да подарява точки колкото и да им се иска на някой хора.Дунав винаги ще е обичан и подкрепян от целия град Русе.Дунав винаги е бил най-ощетявания отбор от съдийте и така ще бъде винаги.Ц.Ц и Вили може да ни мразят,но те трябва да разберат,че никога няма да са по-големи от Дунав.Идва поредния сезон в който Дунав отново ще си е срещу всичко и всички и ние отново ще докажем себе си !!! Само Дунав !!!

Последна промяна aircraft10 на 30 Юли 2007 15:53, променена общо 1 път

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2007 15:46 
RUSE написа:
Никола Христов каза, че ще се прави селекция в движение и отбора също така ще се обиграва в движение...За Скерлев нещо конкретно ли имаш? Според мен няма да го пуснат тук, но Абрашев и Четката са доста по-близо...иначе ако Скрелев и Трифонов дойдат тук..отзад, в средата и отпред ставаме бетон стабилки
Ковачев сигурно ще се върне...така че аз си мисля, че ако тези играчи акостират тук и с финансова стабилност ще е напълно реално нашата мечта да се осъществи!!! :)

Не нямам нищо в предвид просто изразявам лично мнение,защото след като няма да има дублиращи отбори Скерлев няма да има каде да играе и трябва да седи резерва в Литекс и ще е добре ако пак дойде в Русе.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2007 15:48 

Е той Скерлев си е в първия състав на Литекс не е в дублиращия отбор друг е въпроса че е твърда резерва там,след като взехме Каптиев който за сега добре се вписва мисля че Садула или Абрашев ако дойдат което е вероятно особено за Стоян предвид трансфера на Марто Коачев в цска ще засили много конкуренцията в отбора а пък самият отбор който ще сформираме не е никак лош и наистина може да се помисли за нещо по така . :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2007 15:48 
...И те така...

Страхотни думи, еъркрафт :)
ЕВАЛА!!!
Според мен ние трябва да влезем с главата напред тази година и да покажем прочутия непримирим дунавски дух..всеки мач да е финал на живот и смърт. Да покажем, че ДУНАВ СИ Е ДУНАВ независимо къде се състезава. Време е и цялата публика на Дунав, която не един и дваж и подтиквала момчетата да подкрепи по-силно отбора...по-силно отвсякога. НЕКА ДОКАЖЕМ, ЧЕ ДРАКОНИТЕ НЕ СЕ ПРЕДАВАТ!!! ДУНАВ Е СИМВОЛА НА НАШИЯ ГРАД наред със статуята на свободата, Пантеона и т.н. . Нека покажем солидарност с този символ...нека бъдем по-силни, по-нахални, по-храбри отвсякога

САМО ДУНАВ

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2007 15:51 

АУ ВЕЧЕ НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА ПОЧВА СЕЗОНА .КАТО КАЗАХ СЕЗОНА НАЛИ НА 11 АВГУСТ ПОЧВАМЕ НЯМА ДА ИМА ОТЛАГАНЕ ЗА 18 АВГУСТ :?: :?: :?:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2007 15:52 
...И те така...

Еми няма причина да има отлагане...нищо не са казали за отлагане...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2007 17:32 
Аватар

Отбор: Светкавица 1922 (Търговище)
Аз пък разбрах че ще почваме на 18 август защото да изчакали отборитте да могат да си оправят лицензи и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 312 мнения ]  Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Баскетбол 2006-2007 Спортист Своге
Форум: Български баскетбол
lms_X 258071 24 Дек 2007 18:14
от lms_X
Преглежда непрочетените мнения Странджа през сезон 2006/07
Форум: Сезон 2006/2007
kyynadd 193195 06 Юни 2007 15:08
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения Отборът на Спартак - 2006-2007
Форум: Архив
Anonymous 132656 01 Яну 2007 16:25