bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 17 Юни 2025 11:41

Левски | Левски ДЮШ GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 570 мнения ]  Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 23  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007 14:48 

Левски е фаворит и без гръмки трансфери
Сините пак залагат на юноши, Боримиров отново ще бъде двигателят на тима

Когато печелиш мача, промени не се правят. Тази максима сигурно е любимата в щаба на Левски. За поредна година, откакто Станимир Стоилов е треньор, сините не правят мащабна селекция. През миналата година тимът постигна успехи в България и чужбина. Явно политиката на ръководството дава резултат. Феновете обаче се вълнуват дали сините ще продължат в същото темпо и през новия сезон. За да се отговори на този въпрос, първо трябва да се направи разбор на подготовката, която Левски напрaви в Австрия.

Снимка

На Николай Димитров и другите юноши ще се разчита да внесат свежест в играта на Левски

МАЧОВЕТЕ
Левски изигра седем двубоя в Австрия, от които спечели шест. Треньорът Станимир Стоилов даде равен шанс за изява на почти всички футболисти, включително и на младите Симеон Иванов, Тодор Симов и Стефан Станчев. Най-силният мач на Левски определено бе срещу шампиона на Израел Бейтар (Йерусалим). Сините обърнаха евреите 3:1, като много добър мач направиха новите попълнения Шакиб Бензукан и Дарко Тасевски. Срещу останалите съперници Левски направи тренировка по силов футбол. Средняшки отбори от Полша и Чехия затрудниха шампионите не толкова с качества, колкото с дисциплина и раздаване по терена. Двубоите изобилстваха от здрави единоборства и остри секири, които ще подготвят добре сините за битките у нас през новия сезон.
ЗАЩИТАТА
Левски ще започне сезона без капитана си Елин Топузаков. Това значи, че мароканецът Шакиб Бензукан ще има цял месец да покаже качествата си. Защитникът загатна за това какво може в Австрия. Въпреки че е едва на 20 години, мароканецът има завидно самочувствие и тактическа грамотност. Шакиб не се притеснява да изнася топката пред центъра, нито да финтира противникови играчи. Най-големият проблем на Бензукан е езиковата бариера. Новобранецът обаче е сериозен и в уроците извън терена. Отляво добре се справят Лусио Вагнер и Веселин Минев. В дясната част на защитата може да възникнат проблеми за Станимир Стоилов. Мъри няма ясен заместник на Живко Миланов. По време на подготовката на този пост бяха използвани Борислав Стойчев, Тодор Стоев и Стефан Станчев. Последните двама се представиха добре и биха се справили добре срещу 80% от отборите в България.
ХАЛФОВЕТЕ
Даниел Боримиров отново ще бъде двигателят на Левски и през новия сезон. Въпреки 37-те си години ветеранът още има желание и качества, които го правят един от най-важните футболисти за Левски. Ричард също запазва нивото си, което за добро или лошо не се променя през годините. Седрик Бардон продължава да е много важен за отбора. Алтернативни играчи на тези постове са Мирослав Иванов, Георги Сърмов и Дарко Тасевски. Първите двама определено бележат развитие спрямо миналия сезон. Тасевски започна слабо подготовката, но бързо влезе в час. Макар и малцина да вярват на този етап, македонецът може наистина да се окаже трансферно попадение.
АТАКАТА
На пръв поглед Станимир Стоилов има много варианти в тази зона. Както каза собственикът Тодор Батков, тимът разполага с трима нападатели в добра форма. Това обаче едва ли е точно така. Валери Домовчийски показа постоянство в Австрия и стана голмайстор на сините. Елегантният стил на нападателя обаче не го прави типичен таран. За такъв се води Екундайо Джайеоба. Нигериецът все още не може да покаже оптимална форма. Неслучайно Данчо беше най-често наказваният футболист по време на лагера в Линдабрун. Многото спекулации за трансфери в чужбина не се отразиха добре на Емил Ангелов. Бабангида се раздава много на тренировки и мачове, но не е същият футболист, който стана голмайстор за Левски в турнира за Купата на УЕФА преди две години. Въпреки това Ангелов в момента е единствената реална алтернатива на Домовчийски в центъра на атаката. По крилата Мъри наистина няма проблем. Димитър Телкийски, Христо Йовов, Милан Коприваров и Николай Димитров си правят добра конкуренция в тази зона.
ЮНОШИТЕ
Левски използва седем момчета от школата. Най-опитният сред тях - Николай Димитров, изненадващо показа слаба форма в първите мачове. Впоследствие Хичо коригира играта си и вкара два гола. Прогрес бележи Лъчезар Балтантов, който бе изпробван като десен защитник, вътрешен халф и крило. Мариан Огнянов също даде заявка за титулярното място. Роденият през 1990 г. Тодор Стоев пък се справи еднакво добре като централен и десен краен бранител. Симеон Иванов - Матераци и Стефан Станчев също имат място в отбора. Във втора поредна подготовка тежка контузия получи Александър Киров. Нападателят така и не успя да разкрие качествата си. Като цяло младите играчи показват съзряване и биха помогнали на отбора през новия сезон.
КОНТУЗИИТЕ
Ако не се брои случаят с Елин Топузаков, Станимир Стоилов трябва да е доволен. Проблеми с глезените в течение на лагера имаха Димитър Телкийски, Милан Коприваров и Мирослав Иванов. Йовов, Боримиров и Георги Петков страдаха от болки в кръста. В момента обаче всички освен Топузаков са здрави и готови за мач.
АТМОСФЕРАТА В ОТБОРА
Доста добра, поне отстрани. Шеги, закачки и басове изобилстваха по време на лагера. Сините имаха и празнична вечеря в четвъртък. Станимир Стоилов не затяга синджира и оставя играчите да почиват кой както иска. По резултатите в Австрия си личи, че този подход е добър, ще се види дали и в официалните мачове ще бъде така.
КОНКУРЕНЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ
От спортно-техническия щаб на сините не пожелаха да коментират силните селекции на конкурентите. Сто процента обаче сините следят какво става на Армията в Ловеч и в Надежда. Позицията "не ни пука за другите, важното е ние да играем добре" се поддържа от всички в клуба.
НОВИЯТ ЛЕВСКИ
Такъв няма. Сините разчитат на изпитаните бойци, които донесоха успехи през последните години. На Дарко, Шакиб, Хичо, Балтанов и останалите юноши ще се разчита да внесат разнообразие в играта на Левски през новия сезон.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007 14:56 
EMO ULTRAS написа:
S|B`youths написа:
turist написа:
S|B`youths написа:
turist написа:
S|B`youths написа:
turist написа:
Мисля че още не са ги обявали, утре би трябвало да ги обяват..

само ега не кажат неква колусална сума , че яко съм закъсал с парите :? смисал 5 лв за "Б" е некво супер дебело за мене :oops:

Дебело си е, ама са като няма никви мачове и 5лв ще прежала :D

сметката е ясна .... 5 лв за път , 5 за билет , 10 за цигари и 10 за пиене .... 30 лв :cry: ако намера некои с кола да ме закара и да ме върне ще е друго :roll: HFFK званни ако има нещо :8)

Намери си човек с кола който ще ходи за мача, или изобщо до София :D, 10 за цигари, ти май не си махаш цигарата от устата :)

на ден по 3 кутии , ако съм на мач 4-тири мимимум :( , чеи че са се замихлих , че е работен ден .... аз съм почивка , ма за другите нз ... аз съм зажаднел яко за футбол ....

п.с. плакатите кои са ги разлепвали ? НФК ?

:shock: :shock: :shock:

Кво НФК бе НФК,нямат нищо общо :!:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2007 13:37 

БОРИМИРОВ ПРОПУСКА НАЧАЛОТО НА СЕЗОНА
Асът на Левски Даниел Боримиров няма да вземе участие в първите две официални срещи на шампионите, съобщиха от клуба. Полузащитникът ще отсъства от мача за Суперкупата с Литекс и в първия двубой от Шампионската лига срещу Тампере.

Ветеранът получи контузия по време на подготовката на „сините” в Австрия. Халфът страда от травма в бедрото.

Даниел Боримиров е вторият основен футболист на Станимир Стоилов, който няма да е на разположение в началото. Аут от първите мачове е и Елин Топузаков.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2007 13:55 

Дубълът ще играе в Правец

Дублиращият отбор на Левски най-вероятно ще играе домакинските си срещи в Правец. Това обявиха от ръководството на клуба. Знае се, че вторият тим ще се състезава от новия сезон в Западната "Б" група въпреки недоволството на останалите в този ешeлон.
Ръководството на Левски е останало изключително доволно от условията на тренировъчния комплекс в Правец. Сините изкараха първия си лагер от лятната подготовка именно там. Те са очаровани от гостоприемството на Валентин Златев, собственик на спортното съоръжение и на БК Лукойл Академик. По всяка вероятност треньори на дублиращия отбор ще бъдат помощниците на Станимир Стоилов - Цанко Цветанов и Емил Велев - Кокала.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007 16:53 

Ричард подписа нов договор с Левски до 2010 година

27 юли 2007 | 16:32 Агенция "Фокус"
София. Нигерийският халф на Левски Ричард Еромоигбе удължи контракта си с клуба, съобщава официалният сайт на шампионите (www.levski.bg). Опорният полузащитник ще остане собственост на “сините” до юни 2010 г. В последно време се появиха спекулации, че Ричард няма да поднови договора си с Левски и ще последва примера на Станислав Ангелов, който това лято напусна тима от “Герена”, за да се присъедини към Енерги Котбус. Ричард, обаче сложи край на твърденията и обвърза бъдещето си с Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2007 15:18 
Доростол завинаги
Аватар

Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
Бъркат играчите с манекени на летището

За първи път тази година сините дефилираха с новите си костюми на модна къща "Агресия". Те са елегантни и това направи изключително впечатление при пристигането във Финландия. Група туристи дори помислиха футболистите за манекени.
Левскарите задължително обличат костюми при всяка официална среща зад граница. Сините се надяват да дефилират с новите си облекла и в по-футболни държави от Финландия този сезон.

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2007 12:18 

Рабех се разминал за малко с трансфер в Ливърпул
01 авг. 2007 10:54
Третото попълнение в състава на Левски Юсеф Рабех сподели детайли около трансфера си в Левски и кариерата си като цяло. Младията талант пристигна на Герена след доста спорове и дълги преговори. Той обаче не съжалява за решението си и е щастлив, че ще е съотборник с Бензукан.

Ето по-интересното, което младият защитник сподели пред "Тема Спорт":

"Впечатли ме настойвичостта на ръководството, която ми вдъхна по-голямо доверие при преговорите. Разговарях дълго с Шакиб Бензукан. С него сме много близки приятели и предпочитам да играем в един отбор. Той ми разказа всичко за София и Стаминир Стоилов. Останах очарован от всичко, което чух. В интернет проверих представянето на Левски в евротурнирите и явно ръководството гради нещо сериозно."

"Имах доста разногласия с ръководството на ФАР Рабат. Бешикташ изпрати далеч по-добра финансова оферта и шефовете ми веданга я приеха. Турците предожиха 1,2 млн. евро и ръководство започна да ме натиска да отида в Истанбул. Аз обае исках в Левски заради Шакиб. Накрая нещата вървяха към провал, защото категорично отказах да ходя в Турция. Пратениците на Бешикташ останаха три дни в Рабат да ме убеждават, но бях непреклонен."

"Президентът на ФАР разбра, че няма да променя решението си и проведе откровен разговор с мен. Той ми каза, че все пак аз трябва да избера бъдещето си и преговорите с Левски се развиха за един ден."

"Миналото лято Ланс ме покани на пробил; аз обаче не съм такъв футболист. Беше смешно, защото в този момент главния скаут на Олимпик Марсилия преговаряше за директен трансфер. Не искам да звуча арогантно, но се уважавам достатъчно за да не ходя на проби. Обсъдих възможността за Марсилия с най-близките си и предпочетох да с сменя клуба, но да остана в Мароко. Така преминах от ФЮС във ФАР."

"Точно подписвах с ФАР, когато Рафаел Бенитес прояви официално интерес към мен. Мениджърът на Ливърпул ми се обади, но новият ми отбор не искаше да ме продава, защото трябваше да заместя капитана, който напусна същата седмца."

"В момента съм футболист на европейски клуб и имам право да пропускам приятелските срещи на олимпийския състав, на който съм капитан. На 9 август имаме контрола с Мали, но оставам в София. Това е договорено с Федерацията. Бензукан също няма да получи повиквателна. Освен това от новия сезон най-вероятно ще играя главно за мъжката формация, но времето ще покаже."

"Шакиб ми е като брат и съм ужасно щастлив, че отново ще бъдем заедно. Така и двамата ще се адаптираме по-бързо."

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2007 02:55 

Какво спечели и похарчи Левски

Левски спечели 11 000 000 лева от участието си в Шампионската лига. Логично част от феновете се питат къде и за какво са били похарчени парите. Темата за слабата селекция също е наболяла сред привържениците на сините. Ето какво показват сметките.
Печалба от Шампионската лига
11 милиона лева
Други приходи
3 милиона лева от тв права за мачовете в чужбина
93 000 лева от тв права за мачовете в България
Близо 2 милиона лева от генералния спонсор "М-Тел"
Общо приходи
16 093 000
Разходи за нови играчи
Дарко Тасевски - без пари
Шакиб Бензукан - 800 000 лв
Юсеф Рабех - 1 600 000 лв. (още не е подписал)
Други разходи
2 милиона лева данъци към държавата
1,5 милиона за изграждане на общежитие за юношите
1,5 милиона лева за пътувания в чужбина за миналия сезон
800 000 лева автобус
450 000 лева за охрана на мачове
450 000 лева глоби за различни провинения
1 400 000 лева заплати на играчи
3 000 000 лева премии от участието в евротурнири и първенство
Общо 14 000 000
Чиста печалба 2 593 000
Заб. Част от данните са неофициални. Другите са взети след отчета на общото събрание на акционерите през май.

Вестник 7спорт

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2007 14:02 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
Хубав отчет, дано е вярно поне малко.Според мен така е по-правилно да се харчи, отколкото да се купуват някакви смешни футболни анонимници на кило.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2007 14:57 

borismorev написа:
Хубав отчет, дано е вярно поне малко.Според мен така е по-правилно да се харчи, отколкото да се купуват някакви смешни футболни анонимници на кило.

Подкрепям :D :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2007 00:49 
1.3.1.2.
Аватар

Беше глупаво да се трие темата за мача с ТамПере Юнайтед :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2007 01:10 

Защо изтрихте темата за мача с Тампере, сега се прибирам от София и не знам какво е ставало тук.Ако някой може да обясни?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2007 01:25 

Поне трябва ше да се заключе а не да се изтрие.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2007 09:14 
Някой ядосан мод си мисли ,че като изтрие темата от форума,ще изтрие и поредния позор от футболната история ... :| :|

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2007 11:27 
Mancho_United написа:
Някой ядосан мод си мисли ,че като изтрие темата от форума,ще изтрие и поредния позор от футболната история ... :| :|

Дреме ми ! Взимаме всичко в България,а за другите отбори КАЛЪФКИ !
Позор - ЗА СВИНЕТЕ !
Може да играем 180 минути безобразно,но не спираме да подкрепяме отбора !
ЛЕВСКИ,ДОРИ КОГАТО ГУБИШ АЗ ПЕЯ ЗА ТЕБ :!:

Мощно в Сандански ! САМО ЛЕВСКИ :8)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2007 12:35 
samo taka mom4eta do krai 4e sega kato nesa v forma kvo trqbva da gi predadem i da gi ostavim li.Samo edno 6te kaja na vsi4ki 4urbari kakvoto i da napravite nqma da imate takava verna publika kakvato e levskarskata sno6ti bqh na ma4a i do posledniqt signal na ma4a nese predadohme i pqhme za levski a ne kato vas kato se userete da gi ostavite mnogo ste po-na zat ot nas i taka 6te bude cql jivot samo levski koito e istinski levskar nqma da spre da go podkrepq ne samo sega a cql jivot.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2007 13:49 
само едно ще кажа за вчерашният мач !
Трагедия !

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2007 13:55 
levski sa ebahti balacite 4estno neznam no sthe imate golemi problemi v a grupa sthe si proli4i v purviq ma4 ot purvenstvoto sre6tu vihren!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2007 13:59 
не викаме като свинете "оставка","курви сте", и да ходим да режем гредите на стадиона си :idea:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2007 15:36 
mnoooooo qsno to si proli4ava koi e svinq i koi e levskar

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2007 16:17 
Много добре си проличава кой е "свиня" - във форума видях доста такива които зад компютрите си са велики и псоват всичко синьо/червено/оранжево/зелено/жълто и т.н ... но както и да е ,няма смисъл да се спами тук.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2007 17:51 
Mancho_United написа:
Много добре си проличава кой е "свиня" - във форума видях доста такива които зад компютрите си са велики и псоват всичко синьо/червено/оранжево/зелено/жълто и т.н ... но както и да е ,няма смисъл да се спами тук.

Хахаах ти реАл лад ли си ?

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2007 22:42 

План 2008:Привличане на супер звезди

Собственикът на Левски Тодор Батков,заяви че през 2008 година Левски ще привлече поне четири звезди от европейския футбол.Той допълни още,че другата година,осем футболисти от титулярният състав ще бъдат продадени в чужбина.Който даде 5,3 милиона евро за Домовчийски подписва договор с играча.През трансферното лято 2008 ще привлечем много футболисти от чужбина.Също така ще се разделим със много,заяви адвокатът.Диего Тристан от другата година може да заиграе на Герена,ако му бъде плащано сумата от 50 000 евро на месец,сега той подписа договор за една година със Сарагоса и от другата ще бъде свободен агент.Старши тренъорът Мъри Стоилов пък,заяви че трябва да се съсредоточът единствено във шампионата и купата на България.

Даниел Енчев
Спорт.ПоП

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Авг 2007 16:07 

Батков: Увеличих охраната, защото ме плашат с убийство

17 август 2007 | 13:57
Собственикът на Левски адвокат Тодор Батков направи шокиращо признание пред Канал 3, че вчера е бил заплашван с убийство. "Не ми е приятно да съм публична личност. Получавам непрестанни заплахи за смърт. За това си купих бронирана кола и увеличих охраната. Последната заплаха, която получих е от вчера и тя гласеше, че ще ме убият", направи пълни самопризнания босът на българския шампион. Тодор Батков призна, че няма представа кой е човекът, който желае неговата смърт, но уточни, че вече е запознал полицията със случая. Не на последно място адвокатът допълни, че постоянни заплахи, застрашаващи неговия живот се пускат в интернет форумите, които също са една от причините за бронираната кола и увеличената охрана.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Авг 2007 15:01 

Берти Фогтс се моли на Левски за Ричард

21 август 2007 | 13:42
Германският наставник на нигерийския национален отбор Берти Фогтс спешно се е свързал с ръководството на Левски, за да помоли босовете на сините да пуснат Ричард Еромоигбе в националния тим на африканската държава. Нигерия играе утре контрола срещу тима на Македония и многото проблеми в отбора са принудили специалиста да повика и халфа на Левски. Въпреки че от Левски имат право да не пуснат своя футболист, както направи руския Амкар с Мартин Кушев, от щаба на българския шампион са уведомили нигерийската федерация, че ще удоволетворят тяхната молба. Ако Фагтс пусне Ричард в игра, това ще е официален дебют за нигериеца в представителния тим на своята страна.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 570 мнения ]  Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 23  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Формула 1 - новини
Форум: Формула 1
Anonymous 112884 10 Юни 2010 16:59
от tedo
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 222325 25 Яну 2011 15:39
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 236532 19 Окт 2009 22:34