bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 15 Юни 2025 19:23

Спартак (Плевен) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 808 мнения ]  Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 33  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Юли 2007 23:51 

Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
valentino512 написа:
Абе дано всичко се оправи,ама много играчи ви напуснаха/П.Йорданов-Локо Сф,Вл.Йонков-Академик Сф,Кр.Иванов-Локо Мз,Л.Иванов-Видима/дали ще можете да направите отбор,щото като няма пари няма и нови играчи нали разбирате.

Преслав Йорданов си беше юноша на Локо София...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Юли 2007 01:42 

На 18 ще има екскурзия до Русе.По всяка вероятност ще се ходи с влак. Повече подробости до понеделник.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Юли 2007 11:33 

Нали Пр.Йорданов е син на Анатоли Кирилов? Щото и Ан.Кирилов ви напусна и сега е треньор на Мездра,абе всички бягат от вашия президент,ама ви пожелавам успех и дано направите хубав отбор защото го заслужавате.Спартак е с класа над Орлите

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Юли 2007 12:49 

Значи за екскурзията в Русе ще тръгваме от 11 и 30 на 18 от ЖП Гарата.Цената на билет отиване за тези които са с карта е 4 лева , за тези без карта 8.Цена на билет за отиване връщане за тези които са с карта е 7 лева а за тези без 13.Има вариант да се нърнем с футболистите, което значи цена съответно 4 или 8 лева.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Юли 2007 02:57 
Аватар

I_Love_Spartak написа:
valentino512 написа:
Абе дано всичко се оправи,ама много играчи ви напуснаха/П.Йорданов-Локо Сф,Вл.Йонков-Академик Сф,Кр.Иванов-Локо Мз,Л.Иванов-Видима/дали ще можете да направите отбор,щото като няма пари няма и нови играчи нали разбирате.

Бе ти луд ли си бе човек как Пецата да е бил в Локото той винаги си е играл в Спартак !!!!!

Изображение

Изображение

ТУРЦИ И ЦИГАНИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!! http://www.clip4e.com/play.php?id=45143&

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Юли 2007 11:35 

Malak`HoolS написа:
I_Love_Spartak написа:
valentino512 написа:

Бе ти луд ли си бе човек как Пецата да е бил в Локото той винаги си е играл в Спартак !!!!!

Абе човек недей да спориш излишн.....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2007 13:18 
...И те така...

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
АКО ОЩЕ НЕ ЗНАЕТЕ:

/КОНТРОЛА/

18 юли

ФК "ДУНАВ" (РУСЕ) vs. ПФК "СПАРТАК" (ПЛЕВЕН)

Градски стадион, Русе - 18:00!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2007 19:45 

Сега ми казаха , че почти сигурно няма да има мач утре /президента се е покрил и не дава пари , така ,че не се знае със какво ще пътуват до Русе/ и за мен е ясно , че мача ще пропадне. Няма да дойдем утре , живот и здраве , на баскета ще дойдем :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 00:38 

shte ima ma4!!!ot 18 4asa v ruse srqda!!!!Aide momcheta vupreki vsi4ko pokajete 4e mojete da igraete futbol!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 07:54 

Мизерия проваля контроли на Спартак

Отборът е без автобус, на стадиона в Плевен няма ток, играчите бягат по селата, за да се изхранват

Транспортни проблеми най-вероятно ще провалят контролата на Спартак (Пл) с Дунав днес. До вчера в ранния следобед нямаше осигурен превоз за Русе. Заради стари задължения досегашната транспортна фирма отказала да кара футболистите. Треньорът Вачко Маринов се заел с въпроса да уреди автобус, за да не се излага пред колегите си.
Вече трета седмица футболистите тренират без ток на градския стадион. Твърде вероятно е, ако контролата с Дунав пропадне, отборът да бъде разпуснат за няколко дни, докато се реши проблемът. Президентът Пламен Николов уверил играчите и треньорския щаб, че прави всичко възможно. Част от момчетата, които са от близките до Плевен села, си заминали по родните домове, тъй като няма с какво да преживяват в Плевен.
- Предвиждам контроли всяка сряда и всяка събота, но на този етап не мога да кажа с кои отбори ще играем, защото нито знаем с какво ще пътуваме, нито има ток на стадиона ни, за да ги посрещаме - заяви Маринов.
Той добави, че въпреки тежките условия самите футболисти проявявали желание тренировъчният процес да продължи, като предпочитали да играят, вместо да бъдат разпускани.

Източник: в-к: 7 Дни СПОРТ

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 10:57 

Работата е много зле :cry:

Направо съм изумен колко може да е нагъл и алчен един човек(всъщност "пумияр" по му подхожда) :evil:

Мисля да ида да принтирам 200-300 плаката и да разлепя из града против турския ни президент :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 11:26 
Аватар

Отбор: Янтра Габрово (Габрово)
berkov написа:
heh,neka vi, uj "golemiq" grad s 20 fena na spartak :) iskrenno vi jelaq da ne zapo4nete sezona :P

За пореден път ме убеждаваш в тъпотията си :twisted: Разбирам да сте по-добре от тях, да се подиграваш :oops:
ходи във вашия форум, че хвана паяжина от спомени за профи мачове :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 11:52 
Доростол завинаги
Аватар

Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
berkov написа:
янтра гб написа:
berkov написа:
heh,neka vi, uj "golemiq" grad s 20 fena na spartak :) iskrenno vi jelaq da ne zapo4nete sezona :P

За пореден път ме убеждаваш в тъпотията си :twisted: Разбирам да сте по-добре от тях, да се подиграваш :oops:
ходи във вашия форум, че хвана паяжина от спомени за профи мачове :wink:

nas ne ni misli,ne ni trqqt profi ma4ove, ti glei tam da si sabira6 horata pone na domakinskite vi am4ove da hodqt da ne vi se smeqt v B gr. ,no tuk ne e mqstoto da sporim 2ta,sega trqq se kefime 4e spartak pn she go duhat

Егати глупостите..ти нормален ли си е???Ама Спартак са в Б нали не вие!!!! Селяни оставете хората имат труден момент но 6те се оправят-това да не е село гОрна оряховица

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 12:15 
Дунав завинаги
Аватар

Няма да идвате до Русе, така ли ? Айде ако искате към 18;00 ми се обадете, на който му трябва телефона ми ще му го дам на лично и ще му кажа дали има мач, мисля да сляза до стадиона тей и тей няма какво да правя.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 12:17 

berkov написа:

тъшак вари паси кравите...селянин прост

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 12:48 

berkov написа:

Ma вие и интернет ли сте имали в Горна бе :lol: , не забравяй , че сте по селата и там ще си останете дълго време , та не знам къде си тръгнал да се мериш с професионалистите. Не стига , че едва се спасихте от изпадане във А окръжна (където ви е мястото) , ми си и оборотен. Айде със здраве и да си спретнете хубави дербита с Роман , Валекс Трявна и другите грандове :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 12:50 
Доростол завинаги
Аватар

Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
SPFC1919 написа:
berkov написа:

Ma вие и интернет ли сте имали в Горна бе :lol: , не забравяй , че сте по селата и там ще си останете дълго време , та не знам къде си тръгнал да се мериш с професионалистите. Не стига , че едва се спасихте от изпадане във А окръжна (където ви е мястото) , ми си и оборотен. Айде със здраве и да си спретнете хубави дербита с Роман , Валекс Трявна и другите грандове :lol:

хахаахахха евала :)

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 12:52 
berkov абе ти си голям смешник бе.. ще те знам в селянина прост.. смотаняк

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 13:03 
ся неможах да разбера ще има ли днеска мач в Русе Дунав-Спартак Плевен на Градския стадион от 18:00 часа?

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 13:07 

berkov написа:
gabitodorova написа:
berkov абе ти си голям смешник бе.. ще те знам в селянина прост.. смотаняк

hehehe,az ne obijdam nikoi,nqma smisal da s eobijdame a :wink: tva e priznak na teb kolko ti e akula, e vqrno 4e si jena i e malko po-malko ot kolkoto na obiknovennite hora,ama nqma smisal ot obidi.... aide uspeh vi jelaq(s razpadaneto) drugia varian e da se saberete s belite orli pone s tqh si prili4ate 4e i 2ta otbora nqmat fenove,ama pone 6te ste si v profi futbola,nali tova vi e celta

berkov не ми говори за фенове , видяхме ви във Б група колко си подкрепяте отбора. Паднахте 3,4 мача и "фен клуба" ви се разпадна :lol:
Ще си останете само със спомените за вашия отбор , фенове и т.н :lol:

П.П berkov, Спри се да флудиш , че ми омръзна да ти чета простотийте.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 13:15 

Разпускат отбора, играчите не желаят и продължават да тренират

Вече трета седмица продължават мъките в плевенския футболен клуб Спартак. Финансовата криза е на път да изтрие от футболната карта на България десетия във вечната ранглиста. По всичко личи, че и ръководството вече е вдигнало бялото знаме и се е примирило с трагичното положение.

За него говори и президентът на Спартак Пламен Николов:

“Вече не виждам шанс за спасението на клуба. Къде ли не обикалях да търся помощ, но отникъде няма такава за Спартак. Ходих при Гриша Ганчев, Валентин Златев и Николай Гигов, но напразно.

Единствената ми искрица надежда е община Плевен да помогне. В понеделник заради трагичното положение дори реших да разпуснем отбора за известно време, докато намерим средства. Момчетата обаче бяха категорични, че няма да преустановят тренировки, и ме помолиха да им осигуря само автобус за пътуването до Русе, където ще играят контролна среща с Дунав в сряда /днес/. Животът ми е минал само във футбола, но подобен случай не помня като този с нашите 30 момчета.

Ние ги смачкахме и пребихме, а те пак не са безразлични към съдбата на клуба. От началото на подготовката на стадиона няма ток и топла вода. Момчетата гладуват, ядат вафли, делят си по 50 стотинки, но пак искат да играят.

Ето това е силата на местните футболисти. Не знам какво да кажа за тях, защото каквато и похвала да изрека, няма да е достатъчна. В ДЮШ има още 120 деца, които също са талантливи и съпричастни към съдбата на клуба.

Нека ясно се види какво се унищожава в Плевен. Болно ми е да го кажа, но ако до края на седмицата не намерим финансова помощ, ще бъдем принудени да преустановим подготовка и да уведомим БФС, че няма да участваме в първенството, което автоматично ни изважда от групата.

Подобно нещо е трагедия за Спартак, но за съжаление засега друг изход няма”, каза Пламен Николов.

Източник: в-к "ПОСОКИ"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 13:21 
i sega ko stana?sha ima li mach ???

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 13:32 
Аватар

Отбор: Локомотив (Горна Оряховица)
sigurno 6te ima,6e hvanat reisa,i ako im kupite po 1 paket vafli she stane qk ma4,davaite info posle kak e zavar6il :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 14:12 
И с пакет вафли в ръка пак сме по-класният отбор от вас Локо Горна...
и недей си излива мъката по другите форуми като се заяждаш със другите фенове, защото много добре знам какво чувстваш тъй като вкъщи има фен на Локо Горна...

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 14:15 
Аватар

Отбор: Янтра Габрово (Габрово)
Това е БГ!!! Още трупа не е истинал и лешоядите са тук :x :acab:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 808 мнения ]  Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 33  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Формула 1 - новини
Форум: Формула 1
Anonymous 112624 10 Юни 2010 16:59
от tedo
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 221702 25 Яну 2011 15:39
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 236000 19 Окт 2009 22:34