bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 25 Юни 2025 00:50

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 174 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: ?
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2007 20:57 

л;йлгйхда

Последна промяна koko89 на 17 Юли 2007 20:58, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2007 20:57 
paveto88 написа:
dnes boiko petkov napravi nai umnoto ne6to otkakto e prezident na BOTEV izgoni stoian stoiano, ivailo kun4ev, rosen ganovski i plamen iliev li4no as go pozdravih pak kazvam za parvi pat ot kakto e prezident a ina4e tia srebrolubci gi 4akam s netarpenie da doidat s velikia botev ot krivodol 6te im se stajni na na6iat stadion a i v krivodol

neznam koi ti dava takiva informacii...no nikoi ne e gonen!
dnes se zasqkoh s trimata pri Boiko i pod vupros za ostavane v Botev sa samo Kunchev i Rosen.Popitaha Stoyan dali 6te ostaen da igrae vuv Vratza..toi otkaza!
Az go popitah men dali me gonqt...toi kaza,4e za men ne e stavalo duma za otstranqvane.Az imam drugi pri4ini da ne iskam da ostana.A na teb li4no 6te te pokaja ne6to da vidi6...no 6te ti kaja za kakvo govrq,kato se vidim i ako se durji6,kato 4ovek,a ne da me psuva6 i obijda6!
Da vidi6 kakuv 4ovek ni upravlqva otbora...

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2007 20:58 

Аз мисля че не са

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2007 21:27 
BotevVratzaForever написа:
Изображение

Вън Курвите от БОТЕВ!!!

И понеже този транспарант ме засяга пряко мене...ще си позволя да кажа нещо на авторите му!
От януари месец на насам съм получил 2 заплати от Ботев..едната 140 другата 180 лв.Ще попитам директно Жоро...дали би работил, в Карамел (примерно) за 320 лв. шест месеца?!!??!
И понеже не обичам да си говоря празни приказки,като всички от ръководството и около него...който желае мога да му докажа думите си.Така,че "курвата" дето ме наричате май е играла без пари и в един момент се оказва, че душата ми не са парите или каквото и там да пшишеше...
Но нищо...!
Сега мен и още няколко момчета ни няма в Ботев Вр и сега ще трябва да си намерите нови "мишени" по които да се плюва всеки мач,когато отбора пада или играе слабо.Сега нас ни няма и май ще трябва да има нови виновници за неуспехите...интересно кои ще са..?!Успех на новите момчета и ан Ботев! :wink:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2007 22:59 
Аватар

не съм навътре в нещата , но на мен на баража ми направи страхотно впечатление , че дори когато загуихте мача , никои не ви оплю а даже напротив , аплодираха ви .... това на доста малко места може да се види в БГ :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2007 23:21 
Аватар

Pacho ILIEV.........
Както твърдиш, че си играл в Ботев без пари ( което е много жалко наистина ако е така), и както казваш, че футболистите не били курви, кажи имената на ония 4мита красавци които продадоха мача на Етрополе!!!!!
И понеже знам,че ще ме питаш от къде имам такава информация-казвам ти веднага.......имам я от футболни хора , много близки до отбора и един жокер.......единия от тях отговаря за съдиите в областта и знае много. И имената им знам,но няма да ги кажа , предполагам ,че повечето ги знаят кои са или ако не на 100% то поне предполагат.
И още един жокер........последната изпълнена дузпа за Ботев на баража...кой я би и как я би?-това случайно ли беше и така ли се бие толкова важна дузпа!-само пример ви давам

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2007 23:28 
az nai-mnogo iskam da razbera, ako naistina e imalo hvanati ot na6te, iskam da razbera koi sa i da ida da im kaja kakvo da pravqt s parite deto sa vzeli ama taka v o4ite da im go kaja!
6toto si sadrah guza cql sezon..dori i na baraja makar i i da ne li4e6e otvun....a nqkoi si e pribral nekoi lev i posle q na more, q nova dre6ka q ne6to drugo...kazvai koi sa...bez da mi6karee6 i da vika6,4e e taina ili drug put te kaje6 ili nekvi takiva.igrai s dokazatelstva...6toto samo ot prikazki ot usta na usta ni6to nqma da stane.......nali znae6 " nevinen do dokazvane na obratnoto!"

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2007 23:36 
Аватар

Аз ако съм мишка няма и да го повдигна този въпрос бе пич , но необичам да казвам имена( просто това за мен клюкарщина, а аз не съм в 8 клас!)
Но ето казвам ти директно -кой би последната дузпа бе пич! Повече от това как да ти кажа-той е единия от 4мата! Ходи го питай ако искаш.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2007 23:41 
Бригада Враца

Отбор: Ботев (Враца)
Пачо Илиев не си прав затова което казваш..Агитката е в пълно право да излива яроста си защото търпи Ботев в В Група вече 5та година ще е и често губите шанса си в последния момент все не влизате и все на косъм се изплъзва...Все някога това търпение щеше да се изчерпи е този момент дойде...Хората ходят да ви гледат и като гости по селата и на домакинските мачове нормално е да имат претенции...Аз бях на мача в Своге и с впечатленията които останах имаше някой на които въобще не им се играеше а и предполагам всички знае информацията че Кунчев и Стоян са продали мача нз колко е вярна..Аз лично против теб нямам нищо даже напротив винаги ми е харесвала играта ти дори на баража не си ми се набил в очите но е нормално да се потърсят виновници...Но да биеш последната дузпа с такава сила е меко казано съмнително...

Последна промяна Gopeto на 17 Юли 2007 23:43, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2007 23:42 
ще си позволя да цитирам Кунчев и Стоян в отговор на нападките срещу тях: "Които е взел пари за тоя мач...свещи да си купи с тях!"
Малко грубо ама май на момчетата им е писнало от тези приказки вече!!!
дайте на хората сериозни доказателства за думите си...а не само така!
ако аз бях бил дузпа и бях изпуснал....и аз ли щях да съм взел пари?

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2007 23:53 
Бригада Враца

P.P.Днес бях на тренировката и казаха че Кунчев и Росен са изгонени а Пачо Илиев и Стоян Стоянов напускат колко е вярно нз...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 00:33 
KUNCHEV: Jalko e 4e imate takova negativno i krainno mnenie za nas,ako nii poznavahte nqma6e da mislite taka,iskam da vi uverq 4e vsi4ki futbolisti iskaha mnogo pobedata,no prosto ne se polu4i,za sajalenie igrahme slabo v nai-vajniq ma4,moje bi naprejenieto i mladosta na otbora si kazaha dumata,nie sa6to nqmame obqsnenie za6to taka se polu4i i ne mojahme da zaradvame horata na stadioana,za6oto publikata be6e strahotna.Otnosno horata ot agitkata,napalno gi razbiram,savsem normalno e da izrazqvat nedovolstvoto si,za6toto i te iskat da gledat tehniq otbor v po gorna grupa i da nablqdavat stoinosten futbol.Moga da kaja samo,4e az nai-mnogo iskah da vkaram,spored men vajnosta na tazi duzpa me skova i az sam 4ovek,prosto ne se polu4i,naistina sajalqvam,no ni6to ne moga da varna,ne sam parviq,nito posledniq koito izpuska vajna duzpa,tova pri4ina li e da se petni imeto mi i tova na saotbornicite mi,za6to horata ne iskat da povqrvat,4e pri4inata za neuspeha ni ne e 4e nqkoi e prodal ma4a,a 4e parvo igrahme slabo,vtoro nqmahme kasmet,tova e istinata i sam siguren,4e rano ili kasno tq 6te izleze na qve!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 00:38 
Nikoi ne e gonen,prosto napuskat po red pri4ini.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 01:49 
Аватар

koga as drug pat sam napadal futbolisti na BOTEV pitam paco vedna6 mi kaji ot kakto me poznava6 napadal li sam as futbolis i ako iznameri6 takav slu4ai niama da stapa pove4e na stadiona po-dobre si priznai 4e izliazohte s svaleni ga6ti i ako nebe6e juli leva6ki na poluvremeto 6tiahme da gubim s 3:0

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 01:57 
Аватар

a paco s teb niama kakvo da si kajem neiskam nito da vijdam futbolisti na BOTEV nito da govoria s tiah govoria samo s BOIKO KRAEV i s JULI LEVA6KI kogato sarbina i pank sasipvaha otbora pak neste igrali tolkova slabo kogato vida v niakoi kap4ica ot tehnia duh moje i da govoria s nego

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 02:00 
Аватар

transparata li4no as sam go napisal i pak 6te kaja ВЪН КУРВИТЕ ОТ БОТЕВ!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 04:10 
Аватар

Отбор: Спортист 1924 (Своге)
Pacho ILIEV написа:
KUNCHEV: Jalko e 4e imate takova negativno i krainno mnenie za nas,ako nii poznavahte nqma6e da mislite taka,iskam da vi uverq 4e vsi4ki futbolisti iskaha mnogo pobedata,no prosto ne se polu4i,za sajalenie igrahme slabo v nai-vajniq ma4,moje bi naprejenieto i mladosta na otbora si kazaha dumata,nie sa6to nqmame obqsnenie za6to taka se polu4i i ne mojahme da zaradvame horata na stadioana,za6oto publikata be6e strahotna.Otnosno horata ot agitkata,napalno gi razbiram,savsem normalno e da izrazqvat nedovolstvoto si,za6toto i te iskat da gledat tehniq otbor v po gorna grupa i da nablqdavat stoinosten futbol.Moga da kaja samo,4e az nai-mnogo iskah da vkaram,spored men vajnosta na tazi duzpa me skova i az sam 4ovek,prosto ne se polu4i,naistina sajalqvam,no ni6to ne moga da varna,ne sam parviq,nito posledniq koito izpuska vajna duzpa,tova pri4ina li e da se petni imeto mi i tova na saotbornicite mi,za6to horata ne iskat da povqrvat,4e pri4inata za neuspeha ni ne e 4e nqkoi e prodal ma4a,a 4e parvo igrahme slabo,vtoro nqmahme kasmet,tova e istinata i sam siguren,4e rano ili kasno tq 6te izleze na qve!

Понеже горе долу следя Ботев ще ти кажа че отбора ви игра като на панайрен мач без никакво желание бяхте свалили гащите и е чист касмет че Етрополе не ви биха в редовното и се стигна до дузпи,като са ти давали толкова малко пари(180+140) да се беше махнал по рано а не сега когато отбора има нужда от теб,виновни сте целия отбор че не зехте един важен мач в първенството(Янтра два и Дебелец 2 мисля също)

Павето респект за трансперанта-като се замислиш на всички Български стадиони трябва да има по един такъв :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 05:40 
paveto88 написа:
a paco s teb niama kakvo da si kajem neiskam nito da vijdam futbolisti na BOTEV nito da govoria s tiah govoria samo s BOIKO KRAEV i s JULI LEVA6KI kogato sarbina i pank sasipvaha otbora pak neste igrali tolkova slabo kogato vida v niakoi kap4ica ot tehnia duh moje i da govoria s nego

Joro...mnogo burzo zabravi za duha, s koito igrah/me prez celiq sezon...Skusvahme si zadnicite ot ti4ane,ritane i qdove po tiq seliq...Togava bqhme dobri i vsi4ki imahme du6a i 4est...e vqrno gubihme..padahme...stavahme,no ima li otbor,koito samo da pe4eli?
V tozi ma4 v Svoge ima6e mn faktori,koito ni povliqha na igrata i vpredvid,4e be6e nai-vajniq sega vseki govori kakvoto mu nanasq.
Az pove4e nqma da komentiram ne6to svurzano s tozi ma4.Toi e istoriq.
Tova kakvo mi e bilo na men te si go zapazq za sebe si...edva li nqkoi 6te me razbere.
Mn mi e interesno, 4e se se6tam za bayer Leverkusen edna godina kogato bqha vse 2ri...za kupata,za KESH i za purvenstvoto...dali i te sa bili kurvi i bezdu6nici i dali i tqh taka sa gi nabejdavali i gonili po stadionite?!?Ili Bayern,kogato zagubiha finala na KESH za 5 min...i tiq sa kurvi...Sheringham edvam si gi oteba..!
Tova e futbola...ima pobediteli i pobedeni!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 07:20 
Аватар

Отбор: Локомотив 1929 (Мездра)
Към лагера на Локомотив (Мз) в Банско се присъедини юношеският национал (1988) Светослав Валериев от Ботев (Вр).

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 10:08 
Бригада Враца

Pacho ILIEV написа:
paveto88 написа:

Joro...mnogo burzo zabravi za duha, s koito igrah/me prez celiq sezon...Skusvahme si zadnicite ot ti4ane,ritane i qdove po tiq seliq...Togava bqhme dobri i vsi4ki imahme du6a i 4est...e vqrno gubihme..padahme...stavahme,no ima li otbor,koito samo da pe4eli?
V tozi ma4 v Svoge ima6e mn faktori,koito ni povliqha na igrata i vpredvid,4e be6e nai-vajniq sega vseki govori kakvoto mu nanasq.
Az pove4e nqma da komentiram ne6to svurzano s tozi ma4.Toi e istoriq.
Tova kakvo mi e bilo na men te si go zapazq za sebe si...edva li nqkoi 6te me razbere.
Mn mi e interesno, 4e se se6tam za bayer Leverkusen edna godina kogato bqha vse 2ri...za kupata,za KESH i za purvenstvoto...dali i te sa bili kurvi i bezdu6nici i dali i tqh taka sa gi nabejdavali i gonili po stadionite?!?Ili Bayern,kogato zagubiha finala na KESH za 5 min...i tiq sa kurvi...Sheringham edvam si gi oteba..!
Tova e futbola...ima pobediteli i pobedeni!

Било е една година или 5 минути при Ботев са вече 5 години незнам кой е виновен ръководство кмет играчи чистачи лекари ама това не е нормално..И говорим за издъване на финал на ШЛ Байер Леверкузен все едно вие да стигнете на финал на купата за България да паднете и някой да ви упреква или ако загубите бараж за А Група...Напълно нормално е агитката да търси виновници защото тя може би най-много милее за отбора както и някой играчи...Навсякъде по света негодуват когато отборът им невърви но те нямат толко търпение пак ще кажа все някога щеше да дойде моментът в който търпението на Агитката ще се изчерпа и този момент дойде....А вие неможе да кажете нито една дума на агитката защото както сега са опънали един траспарант против вас така стотици пъти са опъвали транспаранти за победа но пак ще повторя търпението все някога щеше да им се изчерпа...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 12:24 
Az kazvam poslednoto si mnenie po tozi vapros! Joro ti me poznava6,ne napadam absoliutno nikoi ot agitkata,naprotiv,az vi uvajavam za tova 4e ni podkrepqhte prez tezi godini!
Pa4o,kogato se vidim li4no 6te ti kaja kakvoto imam da kazvam,za6toto ne iskam tuk da se poqvqvat spekulacii otnosno tova koeto sum kazal!
Prav si.4e vsi4ki igraha na noj sre6tu nas polovinata ot 1viq polusezon i celiq 2! No iskam samo da ti kaja,4e nie sami sme si vinovni,4e zagubihme baraja! Sega nqma otbor,puk ako vlezem direktno v B grupa nai-dobre da ne zapo4vame purvenstvoto,s tova rukovodstvo sme zanikade! v4era na trenirovkata Garev kaza 4e Rosen i Kun4ev sa osvobodeni, a Pa4o i Stoqn sa otkazali da se varnat,tova mu bqha dumite! Iskam samo da vi kaja za posledno,nie sme si vinovni,i suvsem otgovorno-nqkoi prodadoha otbora, tova e!Dano cql jivot im teji na suvestta,4e otbora "v,koito sa izrasnali i koito taka mnogo obi4at" sega e na staroto deradje,zaradi tqh!Pliuite,vikaite,istinata e naqve.Jivi i zdravi vsi4ki!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 14:44 
Добър приятел на сайта
Аватар

Прочетох всички мнения досега. Мисля, че никой не може да обвини феновете на Ботев, че негодуват. Наистина за първи път гневът е насочен срещу играчите. Никога досега агитката не е използвала обидни думи срещу футболисти на Ботев. Явно сега положението е доста напрегнато и изнервено. На два пъти загубихме шанс за влизане в Б група и нормално е напрежението да ескалира. Нека никой от играчите не се сърди, а по-добре да потърси причините за тези неуспехи.
Аз не мисля, че някой от вас играчите на Ботев, може да е продал мача във Своге и тем подобни. Сигурен съм, че това са само слухове и те също са пуснати в изблик на гняв от неуспеха на баража.
Но все пак трябва да има някакво обяснение за това, защо не сте излязли достатъчно мотивирани, след като това беше най-важният мач. Не може да се казва просто "не знам какво стана" Винаги има някаква причина. Рано или късно тя ще стане известна.

Иначе много се надявам това напрежение във отбора и всички фенове скоро да изчезне и търканията да се изгладят. За нито един отбор не е полезно да се води вътрешна война. Различията трябва да се преодолеят и в името на Ботев всеки да стисне зъби и да продължи напред.

За който не е достатъчен стимул и гордост това да играе за Ботев Враца и да защитава името на този ВЕЛИК отбор - прав му път.
На всички останали за които това е чест и които имат желание да продължават да си скъсват задниците(както наистина правиха през по-гоолямата част от сезона) ще кажа, че винаги ще имат подкрепата на привържениците на Ботев.

БОТЕВ ВРАЦА НАД ВСИЧКО!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 14:51 
Добър приятел на сайта
Аватар

Статия от сайта на ТВ Враца:

17.07.2007 Ръководството на ОФК „Ботев” Враца проведе отчетно изборно събрание.На мероприятието бе представен тренъорския щаб и новите попълнения в отбора.
От клубното ръководство обявиха,че 27 футболисти ще започнат подготовка с „Ботев” Враца за предстоящия футболен сезон.В състава със сигурност няма да участват вратаря Юлиян Левашки и защитниците Петър Петров и Тихомир Найденов.На този етап новите попълнения в тима са Васил Григоров от „Балкан” Ботевград и Радослав Францов от „Локомотив” София.В групата са включени и трима футболиста от детско-юношеската школа : Емил Тодоров,Милен Маринов и Калоян Недков.Клубното ръководство представи, тренъорския щаб , за старши тренъор на отбора бе определен Тодор Гарев и за негови помощници бяха определени Венцислав Иванов и Бойко Краев.До 31 август заниманията с детско-юношеската школа ще води Петър Каменов,съобщи председателя на клуба Бойко Петков.До края на седмицата врачанските футболистите ще водят двуразови тренировки под ръководството на наставника Тодор Гарев.От тренъорското ръководство съобщиха, че по време на подготвителния период ще се изиграят поредица от контролни срещи : на 18 юли врачани излизат на градския стадион „Христо Ботев” срещу отбора на „Ботев” Криводол.Предвижда се на 28 юли ботевци да изиграят и контрола със тима на „Спартак” Плевен.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 17:33 

Pacho ли си не те знам,ама щом си футболист/или се мислиш за такъв/,нямаш право мойто момче да ни обясняваш колко пари си взел и да се оплакваш!!!
Защото станахме за смях пред всички фенове в България.Имаме най-добрата агитка но много слаби футболисти

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 17:38 

А може би толкова пари сте заслужили.Роман и другите отбори се представиха като нас защото и те остават във В група,питай ги колко пари са взели те.
Аиде мислете малко по реално! Чао

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 174 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Баскетбол 2006-2007 Спортист Своге
Форум: Български баскетбол
lms_X 259341 24 Дек 2007 18:14
от lms_X
Преглежда непрочетените мнения Отборът на Спартак - 2006-2007
Форум: Архив
Anonymous 133249 01 Яну 2007 16:25
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения NBA 2006/2007
Форум: Световен баскетбол
Anonymous 54775 28 Сеп 2007 02:29