bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 17 Юни 2025 09:19

Левски | Левски ДЮШ GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 570 мнения ]  Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 23  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Юли 2007 10:12 
вярно ли е че Мъри ще ни даде Четин Садула и Боби Илиев в Дунав Русе?

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 00:40 

Дават стадион "Раковски" на Левски
Левски ще се сдобие с концесия за стадион "Раковски" до ноември. Това съобщиха пред donbalon от ръководството на сините, след като са получили уверение от компетентните органи. В условието на концесията влиза да се построи освен нов модерен стадион и многофункционална зала за над 5 000 зрители. По проект стадионът ще е с капацитет 23-25 000 седящи места, които ще са покрити с козирка. Ще има подземен паркинг за около 7 000 автомобила, за да може Левски да играе и мачовете си от Шампионската лига на бъдещото ултрамодерно съоръжение.

Наставникът на шампиона Станимир Стоилов по този повод заяви: "Когато това стане факт, Левски ще продава по 10-ина хиляди абонаментни карти за сезон. Всеки иска да гледа мачове на модерни стадиони, а в България почти всички са в руини."

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 14:30 

Стоилов бесен на отбора

Доста нерви изхаби Станимир Стоилов по време на тренировката в понеделник вечер. Треньорът на сините на няколко пъти се развика на играчите, недоволен, че не изпълняват тактическите му указания.
Най-много упреци отнесоха Мирослав Иванов и Живко Миланов. Помощник-треньорът Емил Велев пък беше недоволен от защитника Симеон Иванов и също му се накара.
- По-добре да получаваме упреци сега, отколкото като почнат официалните мачове, когато всяка грешка ще се наказва - коментираха в отбора

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 14:30 

Кокала и Цанко водят дубъла

Треньорски дует най-вероятно ще води дублиращия отбор на Левски. От новия сезон сините ще имат тим в "Б" група, в който ще играят основно резерви и юноши на клуба.
Засега сините още не са обявили кой ще води тима, но най-вероятно това ще бъдат помощниците на Станимир Стоилов - Емил Велев и Цанко Цветанов.
"Във всеки случай отборa ще води човек от Левски. Има вариант това да са Саид Ибраимов и Бисер Хаздай, но те нямат про лиценз за треньори. Велев и Цанко също са варианти", коментира Станимир Стоилов.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 17:59 

Привържениците на Левски са закупили до момента над 1500 карти за новия сезон

18 юли 2007 | 17:35 | Агенция "Фокус"
София. Две седмици след началото на продажбата на абонаментни карти за стадион „Георги Аспарухов” за сезон 2007/2008 се констатира изключителен интерес от страна на феновете на Левски, съобщава официалният сайт на клуба. До момента са закупени над 1500 карти, от които няколко стотин са придобити от нови абонати. Всички досегашни притежатели на абонаментни карти ще могат да подновят абонамента си на местата от миналия сезон до 15 август 2007.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007 14:11 

Топчо извън игра 20 дни
Капитанът на Левски Елин Топузаков е с разкъсан бедрен мускул на десния крак и това ще го извади от игра за близо 20 дни, съобщи старши треньорът на „сините” Станимир Стоилов. Централният бранител е получил тежката си травма по време на упражнение на тренировка на отбора онзи ден и вчера е изпитвал силни болки, което го извади от двубоя с Бейтар Йерусалим (3:1). Днес той и лекарят на отбора Жан Филипов пътуваха до Виена, където в специализирана клиника са били установени точните поражения от травмата.

Травмата ще извади Топчо от игра в контролите на Левски до края на лагера на шампионите в Линдабрун - съответно срещу Бърно и Арка. Освен това той ще пропусне сблъсъка с Литекс за Суперкупата на България, както и двата двубоя от втория предварителен кръг на Шампионската лига.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007 14:13 

ТАСЕВСКИ ПРОПУСКА КОНТРОЛИТЕ С БЪРНО И АРКА
Халфът на „сините” Дарко Тасевски бе заедно с Елин Топузаков на преглед в клиниката за спортна травматология край Виена, защото лекарите на отбора се съмняваха да не е получил разтежение по време на вчерашния мач с Бейтар (Йерусалим).

Ехографията показва, че македонецът няма разтежение и според старши треньора Станимир Стоилов до два три дни полузащитникът ще тренира на равно с останалите.

По принцип Дарко днес нямаше да играе срещу Бърно, но Стоилов няма да рискува с включването му и в мача с полския Арка в събота.

Стоилов очаква Тасевски да е готов за мача за Суперкупата на България на 26-ти юли.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юли 2007 16:47 

ЕЛИН ТОПУЗАКОВ: ОТНОВО ОТКАЗАХ ОФЕРТА
Капитанът на Левски Елин Топузаков призна за Гонг, че е отказал една оферта по време на подготовката на „сините”.

„Не знам за интерес от немски тимове. Имах едно предложение, но го отказах, така че няма да се връщам към други неща. Имах среща с ръководството в Правец, там изяснихме моите желания и тяхното виждане”, разкри капитанът на шампиона Левски.

Топузаков изрази надежда, че ще се възстанови по-бързо от анонсираните 20 дни: „За първи път получавам мускулна травма. Неприятно е, защото работих повече от месец много усърдно и смятам, че бях в добра форма. Приемам го философски и се надявам да се оправя бързо. До мачовете за влизане в Шампионската лига има много време, надявам се да се възстановя.”

Капитанът на Левски каза, че му е паднало настроението, след като е разбрал, че контузията не е безобидна: „Аз съм малко по-чувствителен и го приех тежко.”

Асът на „сините” сподели, че Левски се е представил силно в последните контроли. „Вече навлизаме във форма. Показахме го срещу шампиона на Израел и в мача с Бърно. Започва да се усеща обиграност, правим това, което иска треньорът Стоилов”, добави пред Гонг Елин Топузаков.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Юли 2007 14:53 

Джайеоба прави вуду магии

Доста интересни ритуали демонстрира Екундайо Джайеоба по време на вчерашната тренировка на Левски. Нападателят стана голмайстор в двустранната игра по време на заниманието. След всеки гол нигериецът започна да издава странни звуци и да танцува със специфични движения на тялото. Изпълнителният шеф Наско Сираков веднага разкри какъв е случаят.
- Давай, Дайо, направи си вуду танца - викаше Сираков след всяко попадение на Джайеоба. В крайна сметка обаче отборът на Джайеоба загуби мачлето.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Юли 2007 14:55 

Топузаков отказал на тим от чужбина
Капитанът на Левски Елин Топузаков призна, че е отказал оферта от чуждестранен тим по време на лагера на сините.
- Не знам обаче за интерес от немски тимове. Имах среща с ръководството в Правец, там изяснихме моето желание - каза той.
Както е известно, Топчо се прибра в България по-рано заради получената мускулна контузия, която ще го извади от игра за 20 дни.
- До мачовете за влизане в Шампионската лига има много време, за да се възстановя. Аз съм малко по-чувствителен и приех тежко контузията - заяви още защитникът.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2007 01:22 

БАТКОВ: НЕ КУПУВАМЕ ПИСТОЛЕТИ И АРБАЛЕТИ
Левски проявява интерес към трима футболисти за един пост, това разкри пред Гонг собственикът на „сините” Тодор Батков.

„Имаме набелязани три варианта за един пост. Предполагам, че един от тях ще бъде купен. И тримата са национали. Сред тях няма наркомани, криминални типове. Това са национални състезатели, те нямат прякори „пистолети”, „арбалети” ит.н.”, заяви адвокатът.

Батков сподели, че очаква здрав мач в четвъртък с Литекс за Суперкупата на България. „Това е първият официален двубой, преди да започнем тазгодишния европейски поход. Очаквам феърплей, очаквам победа още в първия мач и за самочувствие и за настроение, и за отговор на много изписани приказки за супер селекции, за нашествие на слонове и т.н. Не ме притеснява нищо в България, знам, че Левски ще продължи да доминира, както и миналата година и безапелационно ще спечели двата трофея”, коментира Батков.

Босът на българските шампиони каза, че е оптимист за мачовете от втория предварителен кръг. „Въпросът е да продължим с пълен актив. Надявам се да има добър жребий на 3-и”, допълни шефът.

Батков разкри, че в сряда ще се срещне с феновете на тима. „Ще видим кой кум, кой сват, какви са тези бомби и искания за оставки. Мисля, че всичко ще бъде наред след срещата”, заяви собственикът на Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2007 13:33 
Аватар

някои може ли да ми каже , какви ще са ценита на билетите за финала за супер купата ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2007 14:31 

Мисля че още не са ги обявали, утре би трябвало да ги обяват..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2007 16:29 

Клубът преговаря с могъщи фирми

Могъща международна фирма ще даде пари за новия стадион на Левски, разкри собственикът Тодор Батков. Както е известно, сините чакат разрешение да ползват базите си.
- В момента текат преговори с две от най-големите структури в света. Едната е руска, другата английска. Оттам чакаме инвестиции за базите. Новият стадион ще се казва "Еди-каква си арена". Вече работим по изграждане на проектите. Архитектите правят чертежи. Всичко ще стартира, като мине второ четене за закона. Властта дава индикации, че решението ще е положително за нас. Ще вложим в базите между 130-150 милиона инвестиции. Ще има и финансиране от чужбина - коментира Батков.
Той допълни, че Левски ще продължи да използва и стадион "Георги Аспарухов".
- Герена си остава наш, освен ако не ни го отнемат с някой закон за национализация. Ще продължим да го ползваме, като на този стадион вероятно ще тренират по-голямата част от юношите ни. Има вариант сектор "Г" да се махне, за да стане по-лесно ползването му за други цели - допълни адвокатът.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2007 22:36 
Аватар

turist написа:

само ега не кажат неква колусална сума , че яко съм закъсал с парите :? смисал 5 лв за "Б" е некво супер дебело за мене :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007 00:11 

S|B`youths написа:
turist написа:

само ега не кажат неква колусална сума , че яко съм закъсал с парите :? смисал 5 лв за "Б" е некво супер дебело за мене :oops:

Дебело си е, ама са като няма никви мачове и 5лв ще прежала :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007 04:36 
http://donbalon.bg/article.php?artid=5250

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007 11:50 
Аватар

turist написа:
S|B`youths написа:
turist написа:

сметката е ясна .... 5 лв за път , 5 за билет , 10 за цигари и 10 за пиене .... 30 лв :cry: ако намера некои с кола да ме закара и да ме върне ще е друго :roll: HFFK званни ако има нещо :8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: София потъна в сини емблеми
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007 11:55 
София потъна в сини емблеми

Привърженици на Левски проведоха мащабна акция в защита на старата емблема на отбора

София. Привърженици на футболен клуб Левски провеждат акция в защита на старата емблема на отбора. На различни места в София те разлепват плакати, в които заявяват, че не желаят отборът да има две лица, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Освен в София, акцията се провежда и в други големи градове на страната: Пловдив, Русе, Перник, Асеновград, Плевен, Габрово, Стара Загора и други.
В декларация привържениците на синия отбор заявяват:
“Левски София има една емблема! Любима, Единствена, Вечна, Свещена, Красива, Истинска!”
“Ние, милионите привърженици на най-обичания и популярен клуб в България, заявяваме с тази акция, че сме против използването на две емблеми от любимия ни клуб. “Левски” е създаден с една Емблема, но в един труден период за клуба и въобще за цялата държава, се появи друга емблема от нищото, изглеждаща като права лопата и нямаща никаква символика и значимост в историята на “ЛЕВСКИ”. Нямаща нищо общо с традициите и идентичността на клуба. Емблема, наложена от обстоятелствата, и впоследствие оставена като официална.
Ние истинските фенове на Левски не можем да се асоциираме с тази емблема и да приемем тя да бъде лице на любимия ни отбор”, се заявява в декларацията на привържениците на отбора.
В документа феновете казват още: “След като през есента на 2006 година клубът спечели делото за правата над истинската ни Емблема , ние искаме тя да започне да се ползва като единствена и незаменима. В момента клубът ползва и двете емблеми, което е пълна пародия и гавра. Няма нито едно Акционерно дружество в света, което да има две емблеми. Ние искаме да остане само истинската ни емблема и “лопатата” да бъде извадена от употреба, прибрана в гаража, и събираща прах, да остане само един лош спомен от историята на най-големия клуб в България”.
“Протестните плакати са следствие от незаинтересоваността на г-н Батков и г-н Баджеков. След като те не забелязаха всички плакати, транспаранти, писма, а също така и не пожелаха да се срещнем, за да обсъдим този проблем, ние стигнахме до този протест, който се повежда в цяла България. На плакатите е казано кратко, точно и ясно какво искаме, като очакваме господата управници в този клуб да обърнат най-сетне необходимото внимание на нашите искания. Този клуб не е на Батков, нито на някои друг човек. Този клуб е на всички българи, на всички носещи “сини“ сърца и милеещи за този отбор. Всичко е преходно и управниците се сменят, но феновете оставаме завинаги. И ще се борим за това, което е наше и което ни принадлежи”, декларират привържениците на отбора..
В декларацията си по повод протестната акция те казват още: “Никой, застанал срещу Левски не е прокопсал, и не е успял да ни спре. Мачкани сме много години от властта, но Левски е създаден от народа и ще остане на народа. Левски не е създаден, за да прославя един режим и едно управление на престъпници и родоотстъпници. Левски не е създаден, за да носи пари и власт. Левски не е създаден, за да бъде мачкан , а за да мачка на терена и да носи радост на народа. Левски трябва да бъде само с една Емблема и това е нашата, истинска Емблема. Искаме да бъдем разбрани правилно и да се обърне внимание на желанието на милионите “сини” привърженици :!:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007 12:05 
S|B`youths написа:
turist написа:
S|B`youths написа:
turist написа:

сметката е ясна .... 5 лв за път , 5 за билет , 10 за цигари и 10 за пиене .... 30 лв :cry: ако намера некои с кола да ме закара и да ме върне ще е друго :roll: HFFK званни ако има нещо :8)

2 лв за Б .

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007 12:08 
Аватар

EMO ULTRAS написа:
S|B`youths написа:
turist написа:
S|B`youths написа:
turist написа:

2 лв за Б .

значи ще има Svoge Boys on tour :lol: поне някои от нас де .... на по важните мачове на Левски под 50-тина Свогенци няма :!: повечето от които и на години вече и си ходат , в "А" и "В" .... тех вече не ги бърка цената на билета :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007 12:17 

Добра работа на хората които са лепили плакатите снощи, не само в София и другите градове. БРАВО ! :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007 12:19 

S|B`youths написа:
turist написа:
S|B`youths написа:
turist написа:

Намери си човек с кола който ще ходи за мача, или изобщо до София :D, 10 за цигари, ти май не си махаш цигарата от устата :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007 12:36 
Аватар

turist написа:
S|B`youths написа:
turist написа:
S|B`youths написа:
turist написа:

Намери си човек с кола който ще ходи за мача, или изобщо до София :D, 10 за цигари, ти май не си махаш цигарата от устата :)

на ден по 3 кутии , ако съм на мач 4-тири мимимум :( , чеи че са се замихлих , че е работен ден .... аз съм почивка , ма за другите нз ... аз съм зажаднел яко за футбол ....

п.с. плакатите кои са ги разлепвали ? НФК ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007 12:38 
S|B`youths написа:
turist написа:
S|B`youths написа:
turist написа:
S|B`youths написа:
turist написа:

на ден по 3 кутии , ако съм на мач 4-тири мимимум :( , чеи че са се замихлих , че е работен ден .... аз съм почивка , ма за другите нз ... аз съм зажаднел яко за футбол ....

п.с. плакатите кои са ги разлепвали ? НФК ?

:shock: :shock: :shock:

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 570 мнения ]  Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 23  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Формула 1 - новини
Форум: Формула 1
Anonymous 112863 10 Юни 2010 16:59
от tedo
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 222279 25 Яну 2011 15:39
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 236480 19 Окт 2009 22:34