bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 17 Юни 2025 14:50

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 508 мнения ]  Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 21  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2007 19:43 
Аватар

Слушаь изказването на Боби Михайлов по Гонг, абсолютно е така,той каза Цска,Ловеч и левски ще имат дублиращи отбори , и Западната Б група ще бъде разширена, докато Източната няма да търпи промени тъй като няма заявка за дублиращи отбори там поради финансови възможностти.

По всичко личи , че явно бараж няма да има и двата отбора ще влязат директно в Б група.
Ботев Враца е сигурен участник в Западната Б група от новото първенство със или без бараж трябва да сте сигурни в това.
На първия домакински мач на Ботев в Б група през август ще има 10 000 екзалтирани БОТЕВЦИ
Ботев Завинаги!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2007 20:00 
Аватар

Отбор: Локомотив 1929 (Мездра)
Може и никой от Ботев и Чавдар да не влезе, ако решат групата да е с 16 отбора (3-те дублиращи + 13-те останали, като считам че Черноморец ще са в Източната) :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2007 20:30 
В омомента всичко зависи от нещото на Дражев.Той иска те да отидат в Източната Б група, по документи трябва да "играят" в Западната,а дори има вариант и във В група да ги пратят :roll:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2007 20:41 
Аватар

днес доколкото разбрах отбора на Дражев ще играе догодина във В група

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2007 20:48 
Аватар

Много е проста сметката......в Б група има 14 отбора, Пирин и Видима влизат и остават 12......
Хебър и Миньор изпадат и остават 10.........
От А група в Западната Б група идва Самоков и стават 11, а от В група влизат Янтра и Своге и стават 13...... + 3 дублиращи отбора стават 16, сега ако отбора на Дражев отиде на Изток най-вероятно и Етрополе и Ботев влизат директно и така групата става 18..както каза Боби Михайлов ..Западната Б група ще бъде разширена с повече отбори. ,,, ако отбора на Дражев остане в Западна най-вероятно ще има бараж.
Днес разговарях с Цецко Стефанов, той ми каза следното: Ботев със сигурност ще играе от следващия сезон в Б група, така че спокойно и от догодина мощна подкрепа така както можем ние......Ботев Завинаги!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2007 21:05 
Аватар

Отбор: Суворово (Суворово)
Ами кога ще стане ясно какво ще стане с легендарния Черноморец Бургас София Долно Камарци?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2007 22:09 
Аватар

Отбор: Спортист 1924 (Своге)
fantom1 написа:
Имам информация от бивш футболист на Балкан Ботевград(няма да споменавам името),че Етрополе нямат пари за Б група и няма да се натискат за баража ,а и другото нещо е че не тренират и нямат добра организация!Успех на момчета от Враца!!!И най-вече на берковският Пешо и на Пачо Илиев!!!:)

Човек ти минаваш за сериозен а това което си написал няма нищо общо с истината.Помисли малко как отбор който цяла година пръска пари наляво и надясно сега няма да иска да влезне в Б група ами тия пари аджеба на вятара ли са фърляни ? Помисли малко няма логика в това да не се борят за Б група :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2007 22:47 
Човек ти минаваш за сериозен а това което си написал няма нищо общо с истината.Помисли малко как отбор който цяла година пръска пари наляво и надясно сега няма да иска да влезне в Б група ами тия пари аджеба на вятара ли са фърляни ? Помисли малко няма логика в това да не се борят за Б група :idea:[/quote]

Парите които се пръскаха цяла година бяха от вашият отбор!!!Вашият отбор купуваше мачове наляво и надясно.Аз ти казвам какво са ми казали на мен,а дали е истина немога да потвърда на 100%,защото не съм президент на Чавдар..Ако са ме излъгали значи аз лъжа всички вас!!А на мен честно казано не ми пука за Чавдар...Аз не виждам защо това момче ще ме лъже ,като той няма сметка,ама няма значние..А и друго ще ти кажа Ботев Бали се изръсиха бая пари тая година и за футболисти и за стимулиране и за купуване пък отидоха на вятъра тези парички!!!Така че всичко е относително!!!А и да не кажем ,че тая година вашата Югозападна В група бе доста
по-слаба от Северозападната В..И това се оказва от голямо значение ,че Етрополе са 2...Аре и със здраве...:)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2007 23:21 
Fabio_Cannavaro написа:
Ами кога ще стане ясно какво ще стане с легендарния Черноморец Бургас София Долно Камарци?

На 14 ще го решат и ако ще има бараж ще е на 20.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2007 23:57 

xem grupata bila mnogo slaba, hem pa i kupuvali ..... fantom1 nqkoi ne6ta moje i da sa taka ama mnogo puti pi6e6 mneniq ot tipa "govorih s igra4 na edi koi si otbor , Draganica , botevgrad ili drug kazal ti neshto i ti go kazvash tuk i tn sluxove sluxove Nali znaesh 4e Vseki si govori kakvoto na nego mu iznasq.. no istinata kakva e nadali moje da se razbere to4no po tiq forumi!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Юни 2007 02:38 
Аватар

Склонен съм да приема неговото мнение за вярно. Той имаше предвид, че единствено Своге купуваха мачове и точно затова без проблеми се класираха за "Б" група.

Love and Peace from the Stereo Crew

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2007 00:57 
ShokoLaDa написа:
xem grupata bila mnogo slaba, hem pa i kupuvali ..... fantom1 nqkoi ne6ta moje i da sa taka ama mnogo puti pi6e6 mneniq ot tipa "govorih s igra4 na edi koi si otbor , Draganica , botevgrad ili drug kazal ti neshto i ti go kazvash tuk i tn sluxove sluxove Nali znaesh 4e Vseki si govori kakvoto na nego mu iznasq.. no istinata kakva e nadali moje da se razbere to4no po tiq forumi!

АЗ КАЗВАМ КАКВОТО МИ КАЗВАТ ИЛИ КАКВОТО ВИЖДАМ.А ИСКАМ ДА ТЕ ПИТАМ ЗАЩО ТИ НЕ КАЖЕШ МНЕНИЕ С КОЙ СИ ГОВОРИЛ И КАКВО СА ТИ КАЗАЛИ.СПОРЕД МЕН ЗАЩОТО НЕ СИ ТОЛКОВА НАВЪТРЕ В НЕЩАТА И НЕПОЗНАВАШ ХОРА КОЙТО СА ВЪТРЕ ВЪВ ФУТБОЛА!!!ТОВА КОЕТО КАЗАВАМ АЗ НЕ СА СЛУХОВЕ ,А ФАКТИ(ИМА ГОЛЯМА РАЗЛИКА)...НЕИСКАМ ДА СПОРЯ С НИКОЙ И УВАЖАВАМ НА ВСЕКИ МНЕНИЕТО,ВСЕ ПАК Е ФОРУМ И ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА СИ ПИШЕ КАКВО МУ ДУША ИСКА!!!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2007 02:12 

Отбор: Ботев (Враца)
Dnes iz4istih 6 osobeno maloumni mneniq na decata ot Etropole, koito nqmaha mqsto tuk i obijdaha otbora na OFC Botev, 4iito forum e tova. Ako ne moje6 da uvajava6 domakina si, to toi 6te te zakoli dokato spi6 - na tozi princip deistvah! Tova deistvie be6e prodiktuvano ot oplakvane na drugi potrebiteli! Iskam da spodelq nabludenieto si za mom4etata ot Etropole - kato cqlo na vsi4ki e qsno, 4e na purvo vreme sa nqkakvi u4enici i Joro i drugite, koito im se kanite 6te ostanete razo4arovani ako ima baraj i gi 4akate na stadiona - te prosto 6te sa pri pensionerite i 6te 4oplqt semki(moje i pupki da 4oplqt ako sa po-ot4aqni deto se vika). Mislq tova savsem v dobriq ton obob6tava za kakvo stava duma.

Iskam o6te da dobavq za horata, koito samo agitirat da se pi6e na kirilica - polovinata ot vas pi6at taka na kirilica, 4e da te e sram da q 4ete6 - idete nau4ete ezika predi da se pravite na mnogo zagrijeni za Bulgarskoto.

Poslednata to4ka ot dnevniq red e, 4e tazi tema si ima zaglavie i vsi4ki, koito iskat da diskutirat ne6to drugo, molq da se prenaso4at kam to4niq forum!

Surde4ni pozdravi,
ekip Moderatori forum OFC Botev

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: haahha
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2007 09:15 
еи човек пьрво аз сам един от А гитката.та ако си толкожа смел ще се видим на баража.ако има такав или ще влезем дирекно в Б група.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2007 09:44 

Ако влезем директно-можете да заповядате във Враца,да се посмеете малко и вие на отбора си.

че Ботев е пак шампион!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2007 09:56 
Tova mnenie e iztrito poradi otkroveno grubo otno6eneie kam OFC Botev Vratza. Mnenieto sadurja6e maloumni komentari i obidi!

Moderatorski ekip!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2007 10:39 
Аватар

Neoznavaem...... ти знаеш какво се опитваш да направиш а и да ти кажа постигнал си го. Ще стане така заради твоите комплексирани писания един ден да има мач Ботев и Етрополе може би и бараж, може би и в Б група и на който е от Етрополе да му бъде откъсната главата до кръста и да му бъдат извадени сливиците, а ти понеже си големия хулиган ще седиш във вас и ще слушаш мача по радиото и заради теб някой човечец невинен от Етрополе ще го отнесе много !
Имай го в предвид това- сериозно го говоря

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2007 12:14 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
Откъде извадихте тия думи на Михайлов като той заяви и по Канал три нещо подобно на този цитат където никъде не се споменава за влизане нито на Ботев нито на Чавдар или за бараж:

Цитат:
Боби Михайлов: ЦСКА, Левски и Литекс ще имат догодина дублиращи отбори в “Б” група

08 юни 2007 | 11:23 | Агенция "Фокус"

София. ЦСКА, Левски и Литекс ще имат догодина дублиращи отбори в “Б” група. Това обяви в Актуално студио „Дерби” президентът на БФС Боби Михайлов, предаде репортер на Агенция "Фокус". “До 10 май приемахме заявки. Оказа се обаче, че само тези три отбора искат да участват с вторите си тимове”, допълни той. Михайлов поясни, че това се прави само заради клубовете, които искат да развиват своите млади футболисти. “От следващата година “Б” групите ще са си същите, но в Западната ще има три отбора повече, тъй клубовете се разпределят по регионален принцип”, заяви президентът на футболната ни централа.
Според правилата, тимовете на ЦСКА, Левски и Литекс няма да могат да участват в “А” група дори и да завършат на първо място във втория ешелон, но ще могат да изпадат в по-долни дивизии.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2007 13:41 
Tova mnenie e iztrito, tui kato avtorut pokazva6e nezrqlost i maloumie v nego!

Moderatorski ekip!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2007 14:57 
Аватар

neoznavaem написа:
hahaaha em 6te vi biem em 6te vi ebem

ха ха тоа пич от каде знае ко ше ги правим тия от етрополе????

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2007 15:26 
Аватар

neoznavaem написа:
еи casual много филми гледаш внимаваи аз твоята глава да не откасна

Абе ей циганин ти още ли пишеш в тоя форум ...

п.п. айде админи да си изпълнят малко задалженията и да го баННат тоя боклучар

А за мача много се надявам да е в Своге , и да дойде циганско-турската агитка на етропоУЕ и да видиме дали ше се приберат със зъби !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2007 16:38 
Аватар

vankata написа:
neoznavaem написа:
hahaaha em 6te vi biem em 6te vi ebem

ха ха тоа пич от каде знае ко ше ги правим тия от етрополе????

vankata Недейте да ги еб*те,защото не се знае какви буби може да хванете от тез представители на малцинствата.

Всички видове застраховки към ЗК ЛЕВ ИНС.Отстъпки до 25%.
0883368440
0879331668

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: sme6nici
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2007 16:58 
Tova mnenie e iztrito, poradi sadarjanie na maloumni izqvleniq, nesvurzani s temata i izvun dobriq ton!

Moderatorski ekip

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2007 20:01 
Аватар

Отбор: Странджа-Металург (Средец)
neoznavaem айде престани малко. Това е форума на Ботев не на Чавдар и трябва да спазваш правилата на този форум. Смятай това за предупреждение.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2007 22:37 
Аватар

Отбор: Спортист 1924 (Своге)
fantom1 написа:
Човек ти минаваш за сериозен а това което си написал няма нищо общо с истината.Помисли малко как отбор който цяла година пръска пари наляво и надясно сега няма да иска да влезне в Б група ами тия пари аджеба на вятара ли са фърляни ? Помисли малко няма логика в това да не се борят за Б група :idea:

Парите които се пръскаха цяла година бяха от вашият отбор!!!Вашият отбор купуваше мачове наляво и надясно.Аз ти казвам какво са ми казали на мен,а дали е истина немога да потвърда на 100%,защото не съм президент на Чавдар..Ако са ме излъгали значи аз лъжа всички вас!!А на мен честно казано не ми пука за Чавдар...Аз не виждам защо това момче ще ме лъже ,като той няма сметка,ама няма значние..А и друго ще ти кажа Ботев Бали се изръсиха бая пари тая година и за футболисти и за стимулиране и за купуване пък отидоха на вятъра тези парички!!!Така че всичко е относително!!!А и да не кажем ,че тая година вашата Югозападна В група бе доста
по-слаба от Северозападната В..И това се оказва от голямо значение ,че Етрополе са 2...Аре и със здраве...:)[/quote]

Еи че пък Северозападната е по-добра от Югозападната каде пак го измисли това.Това че ние сме купивали мачове спор няма но кажи речи най-важните срещи не са купени с Чавдар с Септември с Симитли с Ботевград с Разлог(там мача се е играл 115 минути) с Левски-Спартак а това са ни основните конкуренти като изключиме Малеш(микрево) а да не забравяме че и Чавдар купи доста мачове.

Parmalat-ти брате ме кефиш щото не се правиш на голям пич ама точно ти братчето ми да ми говориш за уредени мачове дето сте отбора в България с най-много купени мачове е смешно нали ме разбираш

fantom1-Shokolada играе в Спортист Своге и е доста навътре в нещата това треа да го знаеш като полезна информацийка зада не се излагаш другия път като му казваш че не е запознат с детайлите

Айде със здраве
:idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 508 мнения ]  Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 21  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения "Дунав" в турнира за купата
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 202406 02 Дек 2006 11:50
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 236737 19 Окт 2009 22:34
от stemil
Преглежда непрочетените мнения Първи БГ сайт за тенис на корт!
Форум: Тенис
Anonymous 55012 01 Ное 2006 03:57
от Site Admin
Преглежда непрочетените мнения Състав на отбора за сезон 2007/2008
Форум: Сезон 2007/2008
parmalat 79174 18 Май 2008 14:18
от [AS Roma]Gu73v
Преглежда непрочетените мнения Програма за първенството
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 55087 05 Май 2008 16:53
от besimeniq