bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 20 Юни 2025 02:00

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 334 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Май 2007 07:48 
Луд Фен на Миньор
Аватар

Отбор: Миньор (Перник)
Гаранция Тотнъм нема да го продадат !!! За каква мъка става на въпрос , Бианко - неро ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Май 2007 17:33 
Зелен до гроб
Аватар

Старши-треньорът на Лацио Делио Роси може да застане на ръководния пост на Ювентус през лятото, съобщава Кориере дело Спорт. “Старата госпожа” продължава с отличното си представяне в Серия “Б” и след победата над Болоня почти си осигури първото място, но е много вероятно през новия сезон отбора да има нов старши-треньор. “Имам още две години по договора си с Лацио, но не знам какво ми предстои за в бъдеще”, заяви Делио Роси след загубата от Интер в неделя. “Ситуацията в Ювентус не се е променила въобще през последните 3 седмици. Имаме цел и тя е да се класираме в Серия “А” и през следващия сезон. В момента се вълнуваме само от това. Аз имам договор с тима и ми е обещано, че ще ръководя Юве и в елита на Италия. Остава само да ми определят целите”, заяви пък от своя страна Дидие Дешан.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Май 2007 18:03 

AlEx_dEl_PiEr0 написа:
За каква мъка става на въпрос , Бианко - неро ?

И за какво ни е тоя - след Виали,Бокшич,Индзаги и Ибрахимович деветката да я носи Бербатов,как ти се струва,според мен няма качествата да играе в Ювентус!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2007 16:31 
Аватар

Отбор: Калиакра (Каварна)
Ювентус иска Момо Сисоко от Ливърпул

Изображение

Ръководството на Ювентус ще направи всичко възможно, за да привлече през лятото полузащитника на Ливърпул Мохамед Сисоко, съобщава Channel 4. Малиецът попадна в трансферния списък на “бианконерите”, след като сделката по привличането на Торстен Фрингс пропадна. Както е известно миналата седмица немският национал удължи договора си с Вердер Бремен. В лицето на Сисоко, наставникът Дидие Дещан вижда новия Патрик Виера, който напусна Юве, след като тимът бе изхвърлен в Серия “Б”.
Според информации на Апенините днес, футболистът е оценяван на близо 9,5 млн. евро – сума, която от Ювентус са готови да платят. Сисоко, който е роден във Франция е високо ценен от наставника на “червените” Рафаел Бенитес, въпреки наличието на футболисти като Хавиер Масшерано, Шаби Алонсо и Стивън Джерард. През лятото на “Анфийлд” ще пристигне и капитанът на младежкия национален тим на Бразилия – Лукаш Леива.
Сисоко премина в Ливърпул през 2005 година от отбора на Валенсия.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2007 18:24 
Луд Фен на Миньор
Аватар

Какви ги пишете бе , Дешан ще си ръководи Юве ......

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Джили иска Дешан да остане в Юве
МнениеПубликувано на: 15 Май 2007 18:27 
Луд Фен на Миньор
Аватар

Джили иска Дешан да остане в Юве

Президентът на Ювентус Джовани Коболи Джили иска Дидие Дешан да остане начело на тима и през следващия сезон. „Бианконерите” са само на три точки от завръщане в Серия „А”, но въпреки това бъдещето на наставника все още не е сигурно. Договорът на Дешан с Ювентус изтича през 2008 година, а интерес към него проявяват Лион и Олимпик Марсилия. „Два френски отбора проявяват сериозен интерес към него, но ние вярваме в Дешан и искаме той да остане”, коментира Джили пред италиански журналисти. Президентът на Ювентус каза също така, че никой от ръководството на тима не е влизал в контакт с треньора на Лацио Делио Роси.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Трезеге иска да остане в Ювентус
МнениеПубликувано на: 16 Май 2007 19:12 
Луд Фен на Миньор
Аватар

Трезеге иска да остане в Ювентус

Торино. Нападателят на Ювентус Давид Трезеге опроверга информациите, че ще напусне “старата госпожа” след края на сезона, съобщава Сalciomercato. Французинът бе на крачка от преминаване в Лион миналото лято, но в последния момент “бианконерите” отказаха да го продадат. На няколко пъти през сезона Трезеге заявяваше, че обмисля сериозно възможността да напусне торинския гранд, но в крайна сметка реши да остане при 27-кратните шампиони на Италия. “В Юве съм вече седем години и не искам да си ходя. Искам да се класираме за Шампионската лига колкото се може по-скоро. Горд съм, че играя за отбор с такава история и искам да остана тук. Надявам се догодина да се класираме в челната тройка, въпреки че това няма да е никак лесно”, сподели бившият нападател на Монако.

Агенция "Фокус"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Дешан напуска Ювентус
МнениеПубликувано на: 19 Май 2007 17:09 
Луд Фен на Миньор
Аватар

Дешан напуска Ювентус

Наставникът на Ювентус Дидие Дешан се скара с ръководството на клуба и ще напусне поста, след края на сезона, твърди ”Тутоспорт”. Причината е, че френският специалист отказал предложените му от шефовете нови играчи Винченцо Якуинта от Удинезе и Джандоменико Место от Реджина. Малко преди това мениджърът на старши-треньора заяви, че Дешан не чувства подкрепата на своите началници, след като непрестанно се твърди, че ще бъде заменен през новия сезон. Както е известно Дешан има контракт с ”бианконерите” до 30 юни 2008 година, но вероятно ще бъде прекратен коментират специалистите в Италия. 38-годишният треньор заявил, че Якуинта и Место са добри играчи, но на тяхно място има много по-добри футболисти, визирайки световните шампиони Алесандро Дел Пиеро и Мауро Каморанези, както и Давид Трезеге. Интересен факт е, че тифозите на ”бианконерите” са твърдо зад французина, който е бивш играч на клуба.

sportal.bg

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Май 2007 10:05 
Аватар

Жан Клод Блан: След 100 дни Юве ще бъде страхотен отбор

Изображение

За 100 дни ще направим страхотен отбора на Ювентус. Това заяви ръководителят на клуба Жан Клод Блан пред официалната страница на Ювентус (www.juventus.com). Както е известно, “старата госпожа” вече постигна сигурно участие в Серия “А” от догодина, след като в снощния мач срещу Арецо надделя с 5:1. “Ако работим много, ще можем на време да направим боеспособен отбор за Серия “А”. Нормално е да има противоречия, когато в клуба заедно работят различни хора. Ще изслушвам всяко едно мнение и ще взимам необходимите решение, за да постигнем така важната цел. В момента мислим за бъдещето и за страхотния Юве след време”, каза Блан.
Запитан за бъдещето на треньора Дидие Дешан, ръководителят не пожела да бъде конкретен. “Моята работа е да изслушвам и треньора”, заяви той.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Май 2007 10:36 
Аватар

Дел Пиеро: Годината бе трудна за Ювентус

Изображение

Капитанът на Ювентус Алесандро Дел Пиеро коментира представянето на неговия тим след победата с 5:1 срещу Арецо, което осигури промоция на “старата госпожа” в Серия “А” от догодина. “Бе трудна година за нас. Пътят бе дълъг и тежък, но най-накрая свърши. Сега се усмихвам, защото съм щастлив от изминалия сезон. От сега започваме да мислим за следващия”, заяви Дел Пиеро пред клубната страница (www.juventus.com).
Нападателят Давид Трезеге пък каза: “Щастливи сме. Единствената ни цел бе да се завърнем в Серия “А” още от началото на годината. Добре свършена работа както от ветераните, така и от младоците.”

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Май 2007 13:29 
Аватар

Отбор: Странджа-Металург (Средец)
Дано това което казва Жан Клод Блан е истина. Зажаднели сме за силен отбор, който да се бори за титлата.:)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Май 2007 19:38 
Луд Фен на Миньор
Аватар

Юве ще мачка !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Дел Пиеро: Горд съм да играя за Ювентус
МнениеПубликувано на: 20 Май 2007 19:44 
Луд Фен на Миньор
Аватар

Дел Пиеро: Горд съм да играя за Ювентус

Капитанът на Ювентус Алесандро Дел Пиеро заяви, че е много щастлив от завръщането на тима в Серия ”А”. ”Много сме щастливи и радостни. Най-накрая отново се върнахме в Серия ”А”, където ни е мястото. Това беше един много тежък сезон за клуба и за всички нас, играчите на тима. Именно заради това се чувствам горд и щастлив от постигнатото. Имахме хиляди проблеми от миналото лято досега, но все пак успяхме да демонстрираме голям характер и заслужено спечелихме шампионата. Гордея се от това, че играя за този велик клуб Ювентус”, сподели 32-годишният капитан на ”бианконерите”, който записа 20 гола до момента в Серия ”В”.

Капитанът на Ювентус Алесандро Дел Пиеро заяви, че е много щастлив от завръщането на тима в Серия ”А”. ”Много сме щастливи и радостни. Най-накрая отново се върнахме в Серия ”А”, където ни е мястото. Това беше един много тежък сезон за клуба и за всички нас, играчите на тима. Именно заради това се чувствам горд и щастлив от постигнатото. Имахме хиляди проблеми от миналото лято досега, но все пак успяхме да демонстрираме голям характер и заслужено спечелихме шампионата. Гордея се от това, че играя за този велик клуб Ювентус”, сподели 32-годишният капитан на ”бианконерите”, който записа 20 гола до момента в Серия ”В”.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Недвед мисли за оказване
МнениеПубликувано на: 20 Май 2007 19:45 
Луд Фен на Миньор
Аватар

Недвед мисли за оказване

Чешкият халф на Ювентус Павел Недвед заяви, че смята да се откаже от футбола през лятото. Това стана само ден, след като ”бианконерите” се завърнаха в Серия ”А”. Договорът на спечелилия ”Златната топка” през 2003 година играч изтича на 30 юни 2008 година, но футболистът обясни своите мотиви. ”Завърнахме се в Серия ”А”. Освободихме се от голямо напрежение и се чувстваме свободни, след този тежък сезон. Аз лично изпитвам голяма гордост, че се завърнахме в елита и мога да се откажа спокойно от професионалния футбол. Имам още една година договор с клуба, но съм много изморен. Все пак съм на 35 години и това оказва влияние. Не вярвам, че мога да продължа да се състезавам на най-високо ниво още една година”, сподели Недвед пред медиите на Апенините.

”Със сигурност оставам в Торино, но не знам дали ще бъде, като играч или, като човек в управата на клуба”, допълни чехът.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Май 2007 22:13 
Аватар

Недвед ми е любимия футболист, дано ен се откаже. Мисля че все още е в състояние да играе на високо ниво. Все пак той си знае най-добре и каквото реши това ще стане.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Дешан: Никога не съм искал да напусна
МнениеПубликувано на: 21 Май 2007 17:46 
Луд Фен на Миньор
Аватар

Дешан: Никога не съм искал да напусна

Наставникът на Ювентус Дидие Дешан заяви, че никога не е искал да напуска отбора. През последните седмици в медиите на Апенините се появиха спекулации, че Дешан и Ювентус ще разделят своите пътища след края на сезона. Според информациите Дешан имал търкания със спортния директор Алесио Секо. „Моята голяма цел е да бъда треньор на Ювентус и в Серия А. Сега мога да кажа, че се надявам това да се случи. Никаго не съм искал да напусна”, коментира Дешан пред журналисти.

sportal.bg

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Май 2007 19:58 
Аватар

Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Ювентус окончателно се отказа от Божинов

Валери Божинов ще смени екипа на Ювентус през лятото.

Мануеле Блази се връща при "Старата госпожа"
На специална среща между ръководствата на Ювентус и Фиорентина шефовете на „старата госпожа" са заявили, че нямат намерение да се възползват от опцията за купуване на Валери Божинов.

Както е известно, българският национал е със статут на преотстъпен в тима на Дидие Дешан до края на сезона.

Валери обаче не успя да се докаже при „бианконерите" и е твърда резерва. Така веднага след края на сезона Божинов трябва да се завърне във Флоренция.

Същото ще се случи и с Мануеле Блази, който пък е собственост на Ювентус и изкара сезона под наем във Фиорентина.

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Юве се разпада след влизането в Серия А
МнениеПубликувано на: 22 Май 2007 08:52 
Луд Фен на Миньор
Аватар

Юве се разпада след влизането в Серия А

Празненствата в Юве по случай влизането в Серия А приключиха бързо и без много фанфари. Бианконерите се завърнаха в елита официално в събота вечерта след 5:1 над Арецо. Старата госпожа бе изхвърлена от Серия А миналото лято заради скандала с уговорените мачове. Юве започна сезона с 9 точки пасив, но три кръга преди края си осигури промоцията.
Въпреки успеха много от звездите няма да останат в отбора. Ветеранът Павел Недвед изненадващо обяви, че вече е свободен да приключи кариерата си. "Останах в Юве, защото не можех да напусна в момент, когато клубът имаше нужда от мен. Мисля, че дойде времето да сложа края на кариерата си", заяви чехът, който има договор до 2008 г.
Вратарят Джанлуиджи Буфон отказа да потвърди или отрече слуховете, че напуска. Повече светлина хвърли изпълнителният директор Жан-Клод Блан. "Нямаме проблеми с Джиджи, но той иска да напусне."
Валери Божинов, който въобще не беше в групата за мача с Арецо, го изгледа от трибуните. Българинът получи оценка средна 6,5 по 10-балната система за играта си през сезона. 21-годишният нападател има 17 мача и 5 гола в Серия В. "Малко съм разочарован, но това не е важно. Сега това, което има значение, е, че искам да се върна във Фиорентина. Не мисля, че престоят ми в Юве е провал. Да, очаквах да играя повече, но да тренираш с такива шампиони е много полезно. Също както да спиш в една стая с играч като Недвед", заяви Божинов.

Публикувам тази тема и искам да изразя мое лично мнение,според мен това са само спекулации.Голям отбор като ЮВЕНТУС не би си позволил да се "разпадне",както и Джиджи Буфон да си тръгне.За Недвед не мога да кажа нищо,дано изкара още един сезон,докато му се намери достоен заместник,иначе можем само да кажем ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ , ПАВЕЛ НЕДВЕД , ТИ даде толкова много за този клуб!!!Аз съм оптимист отностно бъдещето на клуба,и искам да кажа на всички фенове на ЮВЕ,главата горе,отново ще ни радват ГОЛЕМИТЕ!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: МАНЧЕСТЪР ИСКА ДУШМАНИН НА БОЖИНОВ
МнениеПубликувано на: 22 Май 2007 09:21 
Луд Фен на Миньор
Аватар

МАНЧЕСТЪР ИСКА ДУШМАНИН НА БОЖИНОВ

Манчестър Юнайтед ще опита да купи нападателят на Ювентус Рафаеле Паладино.

Мениджърът на „Червените дяволи” Сър Алекс Фъргюсън е впечатлен от качествата на младежкия национал на Италия, който е следен от три години.

Според италианския всекидневник „Тутоспорт” в Ювентус е получен факс от Манчестър с запитване, относно цената на нападателя.

Самият Паладино е очарован от интереса на Сър Алекс, но „черно-белите” нямат намерение да се разделят с голаджията.

През голяма част от сезона именно Паладино бе причина българският национал Валери Божинов да стои на резервната скамейка.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: БЪДЕЩЕТО НА БУФОН ВСЕ ОЩЕ НЕЯСНО
МнениеПубликувано на: 22 Май 2007 09:27 
Луд Фен на Миньор
Аватар

БЪДЕЩЕТО НА БУФОН ВСЕ ОЩЕ НЕЯСНО

Бъдещето на вратаря на Ювентус Дажнлуиджи Буфон все още не е ясно. Според агента на играча предстоят преговори с ръководството на „бианко-нерите”, на които ще бъдат обсъдени евентуалните възможности.Националът е обект на интерес на редица клубове, сред които Милан и Интер.

„Много неща бяха изговорени около бъдещето на Буфон и повечето от тях са абсолютни фантазии. Истината е, че ще изчакаме разговорите с ръководството и тогава ще решим какво да правим”, заяви агента Силвано Мартина.

Президентът на клуба от Торино Джовани Коболи Джиджи също заяви, че не е получавал никаква конкретна оферта за вратаря:

„Никой не се е свързал официално с мен, така че не виждам от къде идват всички тези спекулации.”

„Колко струва Буфон? Не знам, защото това не ме интересува”, допълни босът.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Май 2007 11:21 
Аватар

Според мен Джиджи няма да напусне.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Май 2007 13:37 
Аватар

Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Ювентус привлече Винченцо Якуинта

"Бианконерите" броят осем милиона евро за голмайстора на Удинезе
Завърналият се в елита тим на Ювентус привлече нападателя Винченцо Якуинта от Удинезе за осем милиона евро, съобщава "Гадзета дело спорт". 27-годишният Якуинта напуска Удине след седем сезона с екипа на местния отбор, за да подсили "Старата госпожа".

Сделката предвижда нападателят Микеле Паолучи, който е собственост на Юве, но бе даден под наем на изпадналия Асколи, да премине пък в Удинезе.

Винченцо Якуинта е третото ново попълнение за Ювентус след чешкия защитник Зденек Григера от Аякс и халфа Хасан Салихамиджич от Байерн (Мюнхен).

Световният шампион със "Скуадра адзура" от Мондиал 2006 бе свързван с трансфер в Торино и през миналия сезон, но тогава двете страни не успяха да се договорят за преминаването на играча в редиците на 27-кратните шампиони на Италия.

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Май 2007 10:29 
Луд Фен на Миньор
Аватар

ДВА КЛУБА НАДДАВАТ ЗА ДЖАНЛУИДЖИ БУФОН

Агентът на Джанлуиджи Буфон разкри пред Gazzetta dello Sport, че неговият клиент е получил предложения от два клуба. Според мениджъра на вратаря на Ювентус офертите са от отбор в Италия и един чуждестранен тим.

„При нас постъпи предложение за един местен клуб и един отвъд пределите на страната. Длъжни сме обаче да ги обсъдим и с Ювентус, защото нямаме правото да водим преговори. И от двата отбора са готови да обсъдят офертите си с ръководството на „старата госпожа”, сподели агентът.

Според информацията на Gazzetta dello Sport, единият от заинтересованите от Джанлуиджи Буфон тимове е Милан, а вторият е между Барселона и Реал Мадрид.

Преди няколко седмици самият вратар заяви, че все още не е решил къде ще продължи кариерата си, но все пак намекна, че най-вероятно ще търси реализация в нов клуб.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Май 2007 10:37 
Аватар

Цитат:
В ИТАЛИЯ: ДЕШАН Е УВОЛНЕН

Изображение

Старши треньорът на Ювентус Дидие Дешан бе уволнен, информира SkyLife.

Според изданието, наставникът на Валери Божинов е отстранен, но италианската медия съобщава, че новината все още не е потвърдена от официален представител на клуба. Въпреки това, Дешан ще води „бианконерите” в днешния им мач от Серия Б срещу Мантова.

От известно време треньорът не е в много добри отношения с ръководството на Ювентус. Не веднъж специалистът е изразявал недоволството си от политиката на клуба, освен това, той дори обяви публично, че се смята за недооценен в този тим.

Според последните информации, които се ширеха в медийното пространство, Дидие Дешан трябваше да остане на поста си, след като върна отбора в Серия А от следващия сезона. Французинът обаче влезе в многобройни конфликти с ръководството и относно трансферната политика.

Наставникът не даде възможност на младежкия национал на България Валери Божинов да заслужи титулярно място в състава. Нападателят бе оставен цял сезон да търка резервната скамейка на Юве.

Изображение

Всички видове застраховки към ЗК ЛЕВ ИНС.Отстъпки до 25%.
0883368440
0879331668

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Май 2007 01:04 
Луд Фен на Миньор
Аватар

ДЕШАН ОФИЦИАЛНО НАПУСНА ЮВЕНТУС

Дидие Дешан официално напусна Ювентус часове след като изведе тима до титлата в Серия Б побеждавайки Мантова с 2:0. Това съобщава официалния сайт на клуба.

Още преди мача с Мантова се бе появила информация, че Дешан е напуснал Ювентус, но по-късно „старата госпожа” отрече тези слухове.

След двубоя гарантирал първото място на „бианконерите” в Серия Б, в който французинът бе начело на тима, обаче официално бе съобщено, че треньорът напуска.

Фаворит за заместник на Дешан е дългогодишният треньор на Ювентус Марчело Липи, който е без отбор откакто спечели световната титла с Италия през миналото лято. Другото спрягано име е на напусналия Лион Жерар Улие.

GONG.BG

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 334 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Формула 1 - новини
Форум: Формула 1
Anonymous 113470 10 Юни 2010 16:59
от tedo
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 223326 25 Яну 2011 15:39
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 239586 19 Окт 2009 22:34