bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 16 Юни 2025 19:44

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 163 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Май 2007 20:46 
Зелен до гроб
Аватар

Нападателят на Блекбърн Бени Макарти заяви, че се надява Челси да прояви интерес към него през лятото, съобщава Sky Sports. Той завърши на второ място в голмайсторската класация на Висшата лига за този сезон. Южноафриканецът е играл под наставленията на Жозе Моуриньо, докато двамата бяха в Порто. “От малък съм фен на Манчестър Юнайтед, но в Челси имам много приятели. Един от тях е по-специален, а именно Моуриньо”, каза Макарти. Той се надява да играе в отбор от Шампионската лига през следващия сезон.
На това аз му викам наглост :):):)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Май 2007 19:26 
Зелен до гроб
Аватар

Левият бранител на Челси Ашли Коул окончателно отпадна от плановете на Жозе Моуриньо за утрешния финал за Купата на Англия срещу Манчестър Юнайтед, съобщава The Times. Английският национал страда от травма в глезена. Португалският наставник на “сините” реши да не рискува с пускането му в игра, въпреки че през седмицата Коул тренираше индивидуално. Мястото му ще бъде заето от Уейн Бридж, който взе участие в шест от последните осем мача на Челси. Отсъствието е Ашли Коул е поредният проблем за Жозе Моуриньо. Той няма да може да разчита още на Михаел Балак, Рикардо Карвальо и Андрий Шевченко.
През февруари Коул пропусна и финала за Карлинг къп, този път заради травма в коляното.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Май 2007 23:27 
Аватар

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
Мауриньо: Челси и Юнайтед ще направят спектакъл в събота
Вярвам в момчетата, ако и те повярват, ще вземем трофея, смята португалецът
Мениджърът на Челси Жозе Мауриньо смята, че подопечните му и Манчестър Юнайтед ще направят незабравим мач във финала за Купата на Англия в събота. Според него и двата отбора са от висока класа, а мотивацията им за този двубой ще го направи още по-изключителен.

"Основната ни задача ще е да изиграем този мач така, че никога да не го забравим. Ако отборът ми е във високо настроение на духа, ако вярва в себе си - ще спечели. Винаги съм казвал на момчетата: Наслаждавайте се на играта, другото неминуемо ще се получи.

Единственото, което ме притеснява е, че не мога да разчитам на всичките си играчи. Несправедливо е, но в крайна сметка ще се борим докрай. Факт е, че искаме трофея, но и Юнайтед го иска не по-малко. Затова и очаквам изключителен двубой - такъв, който подхожда на новия Уембли. Нека по-добрият спечели", философски заключи португалецът.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Май 2007 14:27 
Аватар

Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Сини и червени пак на "Уембли"

ФА къп се завръща у дома с финала мечта
ФА не можеше и да мечтае за по-добър финал в най-стария турнир в света при завръщането му на "Уембли" . Гигантите на английската игра, единствените, дръзнали да доказват величието си на всички фронтове, първият и вторият във Висшата лига, сини и червени... Или просто Манчестър Юн и Челси.

Манчестър Юн се е устремил към дубъл, който окончателно да постави милионерите от Челси на колене.

Полузащитникът на лондончани Джо Коул описва мача като най-големия в кариерата си. Той беше на трибуните като 12-годишен фен, когато Юнайтед прегази на стария "Уембли" Челси с 4:0, за да постигне първия дубъл в ерата на Висшата лига.

"Знам как се чувстват феновете, защото бях един от тях - каза той. - Трудно им е да преглътнат титлата на Юнайтед, така че трябва да им дадем нещо."

Коул ще подкрепя в атака Дидие Дрогба, който вкара 32 гола този сезон, но Челси ще разчита и на Франк Лампард, който вкара 5 от своите 21 попадения през кампанията по пътя на сините към "Уембли".

Мауриньо няма да може да извади най-добрия си състав заради травмите на Шевченко, Балак и Карвальо. Джон Оби Микел и Робен са под въпрос.

"Истината е, че нямаме 16 играчи за финала", тъжно призна португалецът.

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Май 2007 14:33 
Аватар

Скандал за пари в Челси

Жозе Мауриньо може да се сбогува с Лампард и Тери, ако от ръковосдството на Челси не им увеличат залатите.

Лампард, Тери и Робен ще взимат по-малко от Шевченко и Балак
Челси е отправил ултимативни оферти към Франк Лампард, Джон Тери и Ариен Робен за новите им договори, разкри "Сън". И тримата ще продължат да получават по-малко пари от Андрий Шевченко и Михаел Балак.

Собственикът Роман Абрамович забранява клубът да плаща по-високи заплати от тези на Шева и Бала, които печелят по 121 000 паунда на седмица. Въпреки че Лампард, Тери и Робен имаха централна роля за успехите на сините в последните три сезона, нито един от тях няма да получи същите условия за новия си договор.

Робен получи предложение за 4 г. и 84 000 паунда на седмица. Понастоящем холандецът печели по 62 000 на седмица, както и Лампс и Тери, които имат по две години до края на настоящите си договори.

Тери получи предложение от 115 000 на седмица и го отхвърли. Вицекапитанът Лампард също отхвърли своето.

Двамата са обидени, че не получават условията на Балак и Шевченко, които не успяха да спечелят титлата в първия си сезон на "Стамфорд Бридж". Робен и Лампард според новите правила на ФИФА могат да откупят оставащите си две години от договорите с Челси.

И към двамата има интерес от Барселона. Милан пък следи ситуацията около Джон Тери.

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Май 2007 19:33 
Аватар

Челси бие Манчестер със 1-0 а Челси шампион але але :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Май 2007 19:49 
Аватар

David Villa написа:
Челси бие Манчестер със 1-0 а Челси шампион але але :)

Дрогба в 116 минута вкара гола ! :)

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Май 2007 13:39 
Аватар

Челси започна със селекцията, взима халф без пари

Стив Сидуел от Рединг преминава на "Стамфорд Бридж"
Лондонският футболен гранд Челси стартира със селекцията, привличайки в редиците си халфа на Рединг Стив Сидуел.

Интересното е, че играча излиза без пари на "сините", след като стана свободен агент. Преди дни Сидуел отхвърли предложение на Рединг за удължаване на договора си за още 4 години и заплата от 25 000 паунда на седмица.

В сайта на Челси информираха, че Сидуел вече е преминал задължителните медицински изследвания, но не са упоменати никакви подробности относно продължителността на договора и финансовите му условия.

24-годишният дефанзивен халф записа участие в 35 мача за Рединг този сезон, като реализира и 4 гола. Сериозен интерес към него проявяваха няколко клуба от Висшата лига, сред които Манчестър Юнайтед и Нюкясъл.

Сидуел премина в Рединг през 2003 година и се утвърди като ключова фигура в състава. Преди време игра в националния тим на Англия до 21 години

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Юни 2007 23:00 
Шевченко иска да остане в Челси

Лондон. Украинският нападател Андрий Шевченко заяви, че иска да остане в Челси, пише “News of The World”. Шевченко изкара кошмарен първи сезон в Премиършип, след като миналото лято беше привлечен от Милан за 30 милиона паунда, но не успя да се адаптира към футбола в Англия. Това породи спекулации, че той ще се завърне на “Сан Сиро”. “Щастлив съм в Лондон. Дайте ми време и следващия сезон ще видите истинския Шевченко. Харесва ми да играя с Дидие Дрогба и вярвам, че можем да оформим най-ефективното нападение в Премиършип. Нуждая се от време за аклиматизация в Англия, но ако ми бъде даден шанс, мога да покажа на феновете истинското ми аз. Знаех, че ще ми бъде трудно да се адаптирам в Челси. Това е нов клуб за мен, нов начин на живот и сезонът беше доста тежък. Но аз просто искам да ми дадат време за аклиматизация, за да свикна с всичко”, заяви Шевченко.

http://www.focus-sport.net/?do=n1148764087721

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2007 18:25 
Аватар

Отбор: Суворово (Суворово)
Франк Лампард иска да остане в Челси

07 юни 2007 | 17:04 | Агенция "Фокус"

Лондон. Полузащитникът на Челси заяви пред Sky Sports, че иска да остане в отбора си и през следващия сезон, за да помогне на тима да вземе отново титлата в Англия. Английският национал има още два сезона в отбора и му предстоят преговори за по-дългосрочен. “Има цял месец за почивка. Беше много дълъг сезон. Последните няколко сезона бяха дълги за мен. Имам почивка и искам да се подготвя за новия сезон. Чувствал съм се уморен през последните няколко сезона. Понякога съм уморен около Коледа, когато имаме да играем доста срещи. Трябва да спечелим титлата си отново и през следващия сезон, това ще е нашата цел”, заяви Лампард.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2007 00:58 
Аватар

Цитат:
ЧЕЛСИ СЧУПИ КУПАТА НА АНГЛИЯ

Футболистите на Челси счупиха Купата на Аглия по време на празненствата след спечелването на трофея срещу Манчестър Юнайтед. На стадион „Уембли” „сините” победиха с 1:0 след гол в продълженията дело на Дидие Дрогба.

Пресаташето на лондончани потвърди вчера за вестник „Sun”, че горната част на купата е счупена, но сега е поставена на защитено място. Въпреки това всеки фен на Челси срещу 20 паунда може да се снима с нея.

:lol: :lol: :lol: Тия момчета не са свикнали да зимат купи ми се струва

Всички видове застраховки към ЗК ЛЕВ ИНС.Отстъпки до 25%.
0883368440
0879331668

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юни 2007 13:18 
Челси и Моуриньо ще съдят медии

Губернаторът на Чукотка и собственик на Челси Роман Абрамович смята да даде под съд тези медии, които в своите информации съобщават, че украинският нападател Андрий Шевченко ще се върне в Милан, съобщава Би Би Си.
Освен това се твърди, че всякакви интервюта на мениджъра на тима Жозе Моуриньо за евентуален подобен трансфер не отговарят на истината, тъй като португалецът никога не е споменавал какво ще бъде бъдещето на любимеца на Абрамович.

"Челси и Моуриньо опровергават всякакви подобни спекулации, тъй като никога не е излизала официална информация по този въпрос. Клубът и треньорът възнамеряват да заведат иск за морални щети срещиу медиите, които твърдят подобно нещо", се казва в официалното съобщение на Челси.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Юни 2007 20:28 
Бени Макарти иска в Челси

Лондон. Нападателят на Блекбърн Бени Макарти заяви, че е много доволен от интереса на Челси към него, съобщава Sky Sports. Южноафриканецът направи впечатляващ първи сезон във Висшата лига след преминаването си от Порто. Той вкара 24 гола за Блекбърн и привлече погледа на бившия си треньор Жозе Моуриньо. Уест Хем също проявява интерес към Макарти. “Радвам се, че ме искат отбори като Челси и Уест Хем. Имам контракт с Блекбърн, но ако получа предложения да играя за отбор от шампионската лига ще поискам да бъда продаден. Челси е страхотен отбор, който е комплектован и има невероятен мениджър”, каза нападателят.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Юни 2007 21:41 
Челси следи защитник на Атлетико Мадрид

Лондон/Мадрид. Португалската преса разпространи информациите, че отборът на Челси се интересува от централния защитник на Атлетико Мадрид Зе Кастро. 23-годишният бранител е определян за обещаващ млад талант, а португалският вестник Record твърди, че ръководството на Атлетико е отхвърлило оферта от страна на “сините” от Лондон. Зе Кастро премина в испанския тим през лятото на 2006 година и подписа договор с отбора на Мартин Петров до юни 2011 година. Защитникът е играл в националните формации на Португалия до 20 и 21 години.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юли 2007 13:17 
Аватар

Дренте в Челси от другата седмица

Звездата на младежкия национален отбор на Холандия, който преди седмица стана европейски шампион, Ройстън Дренте ще премине в Челси, съобщава “Пийпъл”. 20-годишното ляво крило на Фейенорд ще пристигне в Англия другата седмица, за да преговаря за личните си условия и да подпише контракт с лондонския тим. Смята се, че шефовете на “сините от Лондон” вече са договорили трансфера на тъмнокожия полузащитник с ръководството на Фейенорд, като се очаква Челси да плати за младока 4 милиона паунда (6 милиона евро).

През миналия сезон Дренте не се представи на много високо ниво и дори загуби титулярното си място в състава на Фейенорд. На европейския шампионат в Холандия обаче той се представи изключително силно и Челси побърза да се възползва от силните връзки на главния си скаут и директор на юношеската школа на клуба Франк Арнесен в Ниската земя, за да изпревари конкуренцията за него.

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Юли 2007 21:07 
Лампард иска да остане в Челси до края на кариерата си

Лондон. Английският полузащитник на Челси Франк Лампард не иска да напуска отбора и има желание да остане на “Стамфорд Бридж” до края на кариерата си. Това съобщи пред Sky Sports агентът на футболиста Стив Кътнър. Вчера се появиха слухове, че 28-годишният футболист е отказал нов договор със “сините” от Лондон, но сега агентът му разкри, че дори не е имал възможността да говори с шефовете на тима. “Не е имало среща между мен, Лампард и Питър Кениън, който движи новите трансфери. Франк е на почивка и в момента не можем да направим срещата. Нищо не се е променило. Лампард иска да остане в Челси до края на кариерата си”, заяви Кътнър.

http://www.focus-sport.net/?do=n1148764093240

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юли 2007 15:59 
Аватар

Челси предложи повече пари за Шимбонда и Малуда

Челси ще увеличи офертите за Паскал Шимбонда и Флоран Малуда, след като първоначалните предложения бяха отхвърлени съответно от Тотнъм и Лион. Мениджърът на лондончани Жозе Моуриньо не е осъществил нито един трансфер от отварянето на трансферния пазар, което е нетипично за него. Сега той е решил да предложи по-големи суми за исканите от него играчи. Челси е предложил 12 милиона паунда за десния бек на Тотнъм Чимбонда, след като се е оттеглил от наддаването за звездата на Севиля Даниел Алвеш. Моуриньо се опита да вземе Алвеш под носа на Ливърпул, но бе спрян от исканата трансферна сума - 20 милиона паунда. Челси бе готов да даде 13 милиона за бразилеца, който най-вероятно ще акостира на "Анфийлд".

Предишното предложение на "сините" към клуба на Димитър Бербатов за Шимбонда бе на стойност 10 милиона. Мартин Йол привлече защитника от Уигън за 4,5 милиона миналото лято и много държи на него, като ще направи всичко възможно да го задържи на "Уайт Харт Лейн". Моуриньо има голямо желание да привлече десен бек, въпреки че Глен Джонсън се завръща в тима, след като миналия сезон игра под наем в Портсмут. Португалският мениджър е загубил доверие в сънародника си Паоло Ферейра, който играе на този пост, и търси играч за титулярния състав.

Другата голяма трансферна цел на Челси - Флоран Малуда, е все по-близо до "Стамфорд Бридж". Новата оферта на лондончани към Лион е 12,5 милиона паунда и френският шампион най-вероятно ще я приеме. Вчера Малуда напусна тренировъчния лагер на Лион, което подсили слуховете за негов трансфер в посока Лондон. "Челси отправи нова, сериозна оферта и президентът Жан-Мишел Олас може да се срещне с представител на английския клуб в следващите часове", заяви говорител на Лион вчера следобяд.

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Юли 2007 20:20 
Малуда иска да играе в Челси

Звездата на шесткратния шампион на Франция Олимпик (Л), Флоран Малуда сподели, че желанието му е да премине в английския гранд Челси.
След като от началото на лятото около името му се развихри истинска трансферна сага, сега във френския клуб е пристигнала оферта от страна на Челси в размер на 12 милиона паунда и 27-годишния френски национал призова шефовете на клуба си да приемат тази оферта.

Както е известно, конкурентите на Челси в Премиършип, Ливърпул също имаха желание да привлекат Малуда в своя тим, но след проведените първоначални разговори с шефовете на Лион се отказаха поради високата цена, която президентът на отбора Жан-Мишел Ола посатви на своя футболист.

Смята се, че от "Стад дьо Жерлан" искат да получат 17 милиона паунда (25 милиона евро) за Малуда. Сега обаче самият футболист разкри, че вече е водил преговори с мениджъра на Челси Жозе Моуриньо и се надява трансферът му в Челси да стане факт в близките дни.

"Челси е клубът, в който искам да продължа кариерата си. Вече направих своя избор. Говорих с мениджъра Жозе Моуриньо и той ме увери, че иска да ме има в своя състав. Това не се случи с Ливърпул, с които така и не проведох разговори", коментира Малуда в интервю за френския вестник "Прогрес".

Французинът е категоричен, че няма да остане в Лион и през следващия сезон. "Не виждам как може да остана в Лион и догодина. Желанието ми е да напусна, за да играя в чужбина", сподели още той.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Юли 2007 05:39 
Аватар

Малуда: Дрогба ми помогна за трансфера в Челси
Изображение

Радвам се, че лондончани са оценили качествата ми, признава халфът
"Дидие Дрогба ми помогна да премина в Челси, заяви офанзивният полузащитник на Лион Флоран Малуда. Както е известно късно в неделя вечерта двата клуба се споразумяха за трансфера на френския национал.

"Постигнахме споразумение. Малуда ще облече екипа на Челси", заяви президентът на Лион Жан-Мишел Ола. Трансферната сума е около 20 милиона евро.

"Дидие оказа натиск да ме вземат. Разбира се обаче решението е на спортно-техническия щаб и на ръководството. Те са оценили моите качества", заяви Малуда, който бе съотборник с Дрогба в Гингам преди пътища на двамата да се разделят.

Челси и Лион преговаряха от седмици за трансфера на френския национал. Шампионът на Франция искаше 25 милиона евро, но впоследствие намали финансовите си претенции.

27-годишният Малуда спечели четири шампионски титли на Франция с Лион и бе определен за футболист номер 1 на изминалия сезон.

Преди да дойде в Лион за 6,5 милиона евро през лятото на 2003-а година Малуда носеше екипа на Гингам, а от 1996 до 2000-та година бе футболист на втородивизионния Шатору.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007 15:11 
Тери най-после подписва с Челси

Капитанът на Челси, Джон Тери ще подпише рекорден за Англия петгодишен контракт с клуба, според който ще получава колосалните 131 000 британски лири седмично, или 6.8 милиона паунда (10 милиона евро) на година. Това пише в днешния си брой таблоидът "Сън".
26-годишният централен бранител на лондончани и националния отбор на Англия вчера намекна в интервю пред английските медии, че е готов да се обвърже за дълъг период с родния си клуб и по този начин да сложи край на спекулациите, че не иска да играе повече на "Стамфорд Бридж" и затова отказва да поднови договора си.

Според изданието, шефовете на Челси най-накрая са склонили да направят Тери най-скъпоплатения играч в отбора. Увеличението на заплатата на бранителя е почти двойно, след като до момента той получаваше по 68 000 английски лири-стерлинги на седмица.

Смята се, че след подписването на договора с Тери, шефовете на Челси ще започнат усилени преговори и с представителите на Франк Лампард за продължаването и на неговия контракт.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юли 2007 02:20 

Челси разпуска с Парис Хилтън и компания
19 юли 2007 13:41
Футболистите на Челси може и да работят здраво в Лос Анджелис, но определено знаят и как да се забавляват. След две победи в контролите и два дена преди сблъсъка с Дейвид Бекъм и Ел Ей Галакси, лондончани си спретнаха хубаво парти в Бевърли Хилс.

Сред поканените звезди се отличиха светските тигрици Парис Хилтън и Виктория Хърви, моделът Кимбърли Стюарт, тенесистката Серена Уилямс и още доста знаменитости, пише "Сън".

Момчетата на Жозе Моуриньо разпалиха госпожица Хилтън, която пък наскоро излезе от затвора и дори се бе заклела да води примерен живот, но това просто не е по силите й.

Роби Уилямс и семейство Бекъм бяха очаквани гости, но те така и не зарадваха бившата затворничка, която беше дошла специално за да се запознае с тях.

Друга знаменитост, актьорът Джони Лий Милър се изяви като отявлен фен на Челси: "Притежавам абонаментна карта, но рядко имам шанса да гледам мачовете, затова съм доста развълнуван."

Звездата от "Сексът и градът" Кирстин Дейвис пък изглеждаше доста смаяна и сякаш не хареса британската инвазия, но въпреки всичко замаза положението като все пак изкрещя на журналистите, че харесвала футбол.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2007 08:53 
Доростол завинаги
Аватар

Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
Челси пазарува евтино от Барса
Вместо да приеме рекета на Севиля и да плати 40 млн. за десния бек Алвес, Челси напазарува евтино от Барса, като плати само 5,5 млн. за друг бразилски бек - Белети. 31-годишният защитник влезе в историята на Барса с победния си гол срещу Арсенал на финала на Шампионската лига в Париж през 2006 г. (2:1). Това попадение остана и единственото му за каталунците. Белети загуби титулярното си място в Барса след привличането на Джанлука Дзамброта.

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: 100 млн. паунда за Роналдиньо
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2007 15:05 
pfcce
Аватар

Цитат:
Изображение

Челси предлага на бразилеца седмична заплата от 200 хиляди паунда
Челси вече предлага 100 милиона паунда за бразилската звезда Роналдиньо, съобщава "Дейли Мейл".

Според всекидневника половината от сума ще отиде директно в джоба на играча, а останалата част ще влезе в касата на Барселона. Договорът на плеймейкъра с "каталунците" е до 2010 година.

Както е известно, в контракта на Роналдиньо с испанския гранд има фиксирана трансферна сума от 85 млн. паунда. Тя обаче е само за отбори от Примера дивисион. Ако бразилецът премине на "Стамфорд Бридж" ще бъде най-скъпоплатеният футболист във Висшата лига и света - по 200 хиляди английски лири седмично.

Потърсен за коментар от "Дейли Мейл", Спортният директор на "каталунците" Чики Бегиристайн съвсем очаквано заяви, че Роналдиньо не се продава.

"Без значение колко пари дава Челси, ние трябва да сме луди, за да го пуснем в основен конкурент за спечелването на Шампионската лига", каза Бегиристайн. Летният трансферен прозорец затваря на 31 август, петък.

Цитат:
По $ 403 000 седмично за Роналдиньо в Челси

Абрамович поръчва светкавична атака за бразилеца, лондончани дават официална оферта на Барса утре

Рекордна заплата от 200 000 паунда ($ 403 000) седмично ще взима Роналдиньо в Челси, ако Барса приеме щедрата оферта на лондонския клуб, съобщи в. "Дейли Мейл". Каталунците ще получат 70 милиона евро ($ 100 милиона) за футболиста, чийто брат и агент Роберто де Асиз отиде на крака в дома на собственика на Челси Абрамович миналия уикенд. Въпреки уверенията на спортния директор на Барса Чики Бегиристайн, че Роналдиньо остава на "Ноу Камп", от Челси ще връчат официална оферта за бразилеца в четвъртък в Монако. Тогава изпълнителният директор Питър Кениън се среща с президента на Барса Жоан Лапорта на сбора на клубните шефове покрай жребия в Шампионската лига. Английската преса не изключва цялата шумотевица около интереса на Челси към Роналдиньо да е послание към Барса да вдигне още повече заплатата му. Тези номера на брата на бразилеца предизвикаха гнева на феновете на каталунците, които вече призовават ръководството да продаде звездата (виж 15-а стр.). Роналдиньо вече не е любимец на привържениците на Барса, стана ясно след анкета на в. "Спорт" тази седмица. На въпроса кой е любимият им играч сред "фантастичното каре" Роналдиньо, Ето'о, Меси и Анри 50% дават гласа си за аржентинеца. За Рони гласуваха 22%, по 14% събраха Анри и Ето'о.

Последна промяна Smirn0FF на 29 Авг 2007 15:22, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Алвеш опроверга слуховете, че е отказал да пътува за .......
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2007 15:09 
pfcce
Аватар

Цитат:
Изображение
Имам уговорка със Севиля да не играя в мачове от Европа, обясни играчът
Бразилският халф-бек на Севиля Даниел Алвеш опроверга слуховете, че е отказал да пътува със своя отбор за реванша от третия предварителен кръг на Шампионската лига срещу гръцкия АЕК. Президентът на "бяло-червените" Хосе Мария дел Нидо критикува публично бразилския национал в понеделник.

"Не пътувах с отбора за Атина, защото има уговорка между клуба и мен. Тя е да не бъда с моите съотборници в момента. Няма да играя за Севиля срещу АЕК, защото при евентуален трансфер в друг отбор ще мога да участвам в европейските клубни турнири", заяви Алвеш пред медиите в Испания.

Реал (Мадрид) и Челси желаят да купят бразилеца, но за сега преговорите между двата клуба и Севиля са преустановени.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: ТЕРИ ДРАЗНИ ЮНАЙТЕД
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2007 15:15 
pfcce
Аватар

Цитат:
Изображение
ТЕРИ ДРАЗНИ ЮНАЙТЕД

Капитанът на Челси Джон Тери заяви, че е доста изненадан от лошия старт на Манчестър Юнайтед във Висшата лига. Според него, „червените дяволи” много трудно ще извървят пътя към защитата на титлата във Висшата лига.

„Очаквах, че Юнайтед ще стартира по-добре, тъй като се представи сравнително по-добре от някои от другите отбори в предсезонната си подготовка. Пет точки обаче, е прекалено голяма дистанция за запълване, в толкова ранен етап от надпреварата в Англия. Ще им е много трудно”, каза Тери.

„Може би им липсва искрата, особено при липсата на Рууни и Роналдо. Стилът на отбора е с много добри контраатаки и двамата определено липсват на „Олд Трафорд”. Мога само да кажа, че след като успяхме да вземем 10 точки от 12 възможни до момента, няма накъде да ходим освен напред, така че ще бъде много трудно на Манчестър да ни спрат”, каза още капитанът на „сините”.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 163 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Формула 1 - новини
Форум: Формула 1
Anonymous 112812 10 Юни 2010 16:59
от tedo
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 222104 25 Яну 2011 15:39
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 236319 19 Окт 2009 22:34