yakalpakov написа:
Ще си дам и аз мнението от мача. Съгласен съм с колегата от Карлово за някои неща ама не със всичките които е споделил. Като цяло наблюдавахме равностоен мач, като ни изненадахте с гол още в самото начало, макар преди вашия гол да имахме опасна атака по крилото с включване на Кристиян Петров и ако това беше гол може би щяхме да видим повторение на мача от миналата година. Да Вие търсихте повече победата, това е факт, а че нашите не играха на ниво с това също се съгласявам. За числеността на публиката не повече от 300 човека, като имаше и не малко от Казанлък. Но това за средната посещаемост на В група не е малко. Миналия сезон даже си мисля , че имаше повече хора, пък и все пак няма входна такса, ако имаше смятай че публиката ще е наполовина както се случваше при нас когато имаше вход. Тревата на терена беше като миналата година перфектна. При 1-0 за Вас от първото полувреме на мен ми беше ясно че футбол трудно ще се играе през второто и така и стана. Много накъсвания на играта, много бавене от Ваша страна, но сами сме си виновни затова, както казах слаба продукция от наша страна с доста грешки, може би прегоряха футболистите, защото на мача със Загорец видяхме едно лице, а днеска друго. А страничния хубаво го наплашихте с бомбичките, които паднаха до краката му, чак взе да свири обратни тъчове, вдига байряка за фаул при едно положение на Вакавлиев тяло в тяло просто човека не знаеше къде се намира, грешки и на главния съдия, но все пак не искам да се оправдавам с тях, защото не заслужавахме 3-те точки, но спокойно можеше да си тръгнем поне с една. А че мача е продаден както писа друг колега не ми се вярва. Защо? За да не изпаднат Левски Карлово или черно тото, какво имаш в предвид? По скоро ако беше продаден 3-те точки щяха да дойдат в Казанлък, тогава щеше да има умисъл на твоите думи.
Колега, точно преди вашата атака по крилото имаше огледално положение, но за нас. Стоян изведе Васко Стефанов напълно сам по левия фланг и центрира по земя, но Павлов не успя да засече. За публиката пак казвам че това ни е макса от началото на сезона. Наистина миналия сезон имаше повече хора на мача. А и ще ти кажа, че миналата година на мача ни със Загорец имаше около 200 човека, но в статистиките на БФС бяха писали 900. Не може да се прецени, но това не е важно. Това че втората част футбол нямаше е ясно. Всеки отбор в нашето положение играе така и добре го знаеш. Все едно на вас не ви се е налагало да бавите играта с лежане и бавене. За цял мач 1 път влезна доктора и то наистина беше за сериозната контузия на Стоян. По-голямото накъсване беше от съдията. Страшно много обратни фаулове даде в ущърб и на двата тима. Страничните мисля, че бяха добре. А на колегата от морето, който явно много харесва Орела, не искам да му отговарям, един път мисля че оставих коментар. А и закво му е на Краси да купува този мач, като сега следва серия с отборите от нашето ниво, с изключение на Несебър след 2 кръга.