bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 17 Юни 2025 19:51

Български клубове - Асеновец 2005 (Асеновград) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 20 мнения ] 

Прогноза за мача?
Победа за Созопол и класиране на селяните в Б група. 40%  40%  [ 2 ]
Равен. 0%  0%  [ 0 ]
Победа за Асеновец. 60%  60%  [ 3 ]
Общо гласове : 5
Автор Съобщение
 Заглавие: Созопол - Асеновец 31.05.
МнениеПубликувано на: 27 Май 2014 18:05 

Отбор: Асеновец 2005 (Асеновград)
Созопол - Асеновец
31.05. 18:00 ч.

В събота в последният мач за сезона гостуваме на изключително неприятния стадион на изключително съдийския отбор Созопол. За домакините само победата в този мач ще осигури първото място в групата, което значи, че ще бъдем подложени на масови съдийски тесли още от съблекалнята, както това се случва в абсолютно всяко гостуване там. За съжаление не вярвам, че ще си оставят магарето в калта, ако наистина искат да влязат, дори и да им вкараме 5 гола - тогава те ще вкарат 6, ако трябва от 6 дузпи. Всъщност, домакините са загубили едва 4 точки през пролетта (равенства 1:1 с Мастер и Стралджа). Поради тази причина няма да дам прогноза за мача, но все пак тая надежда, че ще им натрием смотаните селски носове и няма да запишем загуба в последния си мач.

Созопол последни 5 мача:
П П П П П
Асеновец последни 5 мача:
П Р П П Р

Созопол последни 5 домакинства:
Созопол 4:0 Тунджа (Ямбол)
Созопол 1:1 Мастер (Бургас)
Созопол 3:0 Свиленград
Созопол 4:0 Левски (Карлово)
Созопол 1:0 Верея (Стара Загора)
Асеновец последни 5 гостувания:
Свиленград 2:1 Асеновец
Левски 1:2 Асеновец
Верея 3:0 Асеновец
Розова долина (Казанлък) 1:1 Асеновец
Сливен 2:5 Асеновец

Класирането: М П Р З Г.Р. Т
1. ФК "Созопол"31 25 3 3 101-25 78
2. ФК "Мастер" 31 25 2 4 87-21 77
-------------------------------------------
5. ФК "Асеновец" 31 17 9 5 65-32 60
6. ОФК "Несебър" 31 18 5 8 72-40 59
--------------------------------------------

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Май 2014 20:47 

П.П. Някой иска ли да се изсипем?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Созопол - Асеновец 31.05.
МнениеПубликувано на: 27 Май 2014 23:24 
Аватар

Отбор: Добруджа 1919 (Добрич)
Пожелавам на отбора ви да победи Созопол и за Б група да се класира сравнително по-симпатичния за мен отбор на Мастер.Още повече,че там играе нашият бивш нападател и голмайстор Васил Тачев(любимец на всички фенове в Добрич :D ).

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Май 2014 08:38 

Той и Мартин Бошнаков вече се е примирил, че отбора му ще играе квалификации.Сега, друг е въпроса доколко са му нужни два отбора в Б група, след като помага/меко казано/ и на Черноморец?
Е ясно е, че отбора с огромните дългове лека-полека ще бъде пуснат по течението.
А ако случайно не сте разбрали, че кмета на Созопол вече е член на Изпълкома на БФС и че отбора му ЩЕ играе в Б група от догодина на всяка цена, то продължавайте да си живеете в измислен свят.В БФС все още демокрацията е кауза пердута, макар в държавицата ни вече да се усещат някакви проблясъци на демокрация.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Май 2014 20:02 

Паднали сме с класически резултат и завършваме сезона на шесто място. Мисля, че съвсем заслужено.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Созопол - Асеновец 31.05.
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2014 00:15 

Отбор: Несебър (Несебър)
Резултатът не е справедлив, трябваше да паднете 6:0, а не 3:0. Но Созопол бяха в доста празнично настроение и не си даваха никакъв зор, за съжаление
Явно отборът ви е с доста селски манталитет, тъй като у дома са големите ербапи, а като излязат навън мълчат като мушнати гайди.
Има едно джудже от вашите, номер 8, какъв е тоя професор бе? Само дава съвети на останалите, а той маха като регулировчик. ДРугият, който само се обяснява, един с остра коса, като четка за зъби, също не много ръстов. Ебати и мрънкалника
Иначе вашият отбор не поддържа никакво темпо. Тичат само 2-3, останалите, които не са в ситуацията с топката, пешеходци, бе човек. Точно като нас чичките в квартала. Тва ли е атомния футбол, който играете всеки път????
Шокиращо беше за мене при първия гол - ами няма такъв случай 3 минути гостите не могат да докоснат топката. Созопол я разиграват от единия тъч, през центъра, та то другия тъч. И никой не я докосва. За втория и третия гол какво да кажа - комични изпълнения от ваша страна, като вратарят ви се мяташе няколко пъти като петел пред камък. ЗНачи какъв е тоя вратар, който излиза, и после дава главата назад, а ръцете някак си като предал се германец????
Знаете, че Созопол не са ми никакви, ама отидох заради вашия отбор...пълен, пълен ташак...
http://www.gramofona.com/futbol/prognoz ... senovec-30
ето на Румен изказването ден преди мача

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2014 00:16 

Първия гол - бройте колко време не докосвате топката, а претенциите ви до небето
https://www.youtube.com/watch?v=Nnte3bn6akE

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2014 00:17 

втория гол...центриране от тъча, топката лети 10-15 секунди, никой не тръгва с нападателя на Созопол, който си включва на задна греда. Е тоя дето дига ръцете при втория гол и той само съвети даваше на другите, ама че пази противника от 3 метра не се вижда сам, палячото
https://www.youtube.com/watch?v=7gY929tHnEo

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2014 00:19 

Момчета, вашите играчи за координация чували ли са? Само в махалата от място посягаш за топката и се крачиш...просто трябва да се движиш....
https://www.youtube.com/watch?v=hO378clRL_8

В заключение. ПРоверете си пак критериите за футбола...имах съвсем друго мнение за вас, но от това, което видях днес на стадиона, съм потресен. Вие сте на нивото на Ахелой (отбора от преди 2 години) в А окръжна нашата
Според мене, е хубаво да замълчите...Ако това ви е нивото и у дома, не знам как биете, вероятно наистина съдиите ви оставят да убивате противниците и да ги плашите. Дано просто да сте нямали ден
Приятно лято, до новия сезон

Последна промяна izumrud_fc на 01 Юни 2014 00:21, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2014 00:20 

Да, аз гледах във футбол24 головете. Нашите са отишли на море просто. Такова беше настроението и преди мача. Те още с Евроколежа си почиваха. Номер 8 трябва да е Миро, той е малък още (18 май), нормално е така да се държи. Другият е Васко Гуджев, юноша на Ботев, игра май в Съединение миналия сезон. Той си е футболист.
Колкото до темпото - да, това ни е голям проблем, особено навън и особено срещу силни отбори. Миналата година срещу на практика същия отбор направихме уникален мач с 10 човека 60 минути, защото бяха надъхани. Сега от известно време просто нямат никакъв стимул за игра (впрочем, това се наблюдава в края на всеки сезон, само преди 2 години решихме да смачкаме Тунджа по други причини). Реално навън 'атомен футбол' показват срещу средняците, защото с тях могат да се захапят качествено.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2014 00:22 

Corwin написа:
Да, аз гледах във футбол24 головете. Нашите са отишли на море просто. Такова беше настроението и преди мача. Те още с Евроколежа си почиваха. Номер 8 трябва да е Миро, той е малък още (18 май), нормално е така да се държи. Другият е Васко Гуджев, юноша на Ботев, игра май в Съединение миналия сезон. Той си е футболист.
Колкото до темпото - да, това ни е голям проблем, особено навън и особено срещу силни отбори. Миналата година срещу на практика същия отбор направихме уникален мач с 10 човека 60 минути, защото бяха надъхани. Сега от известно време просто нямат никакъв стимул за игра (впрочем, това се наблюдава в края на всеки сезон, само преди 2 години решихме да смачкаме Тунджа по други причини). Реално навън 'атомен футбол' показват срещу средняците, защото с тях могат да се захапят качествено.

Кво море бе, то студено тука :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2014 00:23 

izumrud_fc написа:
Corwin написа:

Кво море бе, то студено тука :)

Да бе, то и аз се бях наканил за един ден почивка в Созопол, ама тия облаци ме отказаха :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2014 00:26 

Иначе за съдии няма да коментирам, докато един човек поне не дойде да гледа в Асеновград футбол. В последните 5 сезона мачовете, в които са ни подкрепяли, се броят на пръстите на едната ръка (смешното е, че бяха срещу средняци и повечето не ги спечелихме). Аз за сметка на това съм ходил на гостувания по почти всички стадиони в групата и знам как почти навсякъде ни режат с голямата секира, ако се наложи (сега в Созопол не коментирам, щото не съм бил там и щото от клиповете се вижда, че наистина е можело с повече да ни бият).

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2014 00:33 

Corwin написа:
Иначе за съдии няма да коментирам, докато един човек поне не дойде да гледа в Асеновград футбол. В последните 5 сезона мачовете, в които са ни подкрепяли, се броят на пръстите на едната ръка (смешното е, че бяха срещу средняци и повечето не ги спечелихме). Аз за сметка на това съм ходил на гостувания по почти всички стадиони в групата и знам как почти навсякъде ни режат с голямата секира, ако се наложи (сега в Созопол не коментирам, щото не съм бил там и щото от клиповете се вижда, че наистина е можело с повече да ни бият).

Аз не съм бил в Асеновград от 4 години, като изключим един детски мач за набор 1999, понеже искам да взема едно дете от вашите, но с майката нещо не можем да се разберем
Не знам как ви свирят, но всички бургаски отбори се оплакват и още като тръгват, се обаждат на дежурния хирург в болницата да им пази легла, защото ще се върнат с контузени
наистина, може днес да сте нямали ден, но ако моят отбор играе както Асеновград днес, аз няма да се обадя за футбол 6 месеца пред други хора

--------
между другото, от набор 1999 има ли напуснали деца!? че треньора им Аврионов е ебати селяка, не искам да се разправям с него

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2014 00:36 

"Созопол е наследник на гръцката колония Аполония и заедно с Несебър е един от най-старите български градове. От античността до 17 век Созопол е процъфтяващ търговски център. Той е известен както рибарски и винен център и заема важно място в търговията със зърно от Тракия. От късната античност градът се развива като важен църковен център с множествно средновековни манастири.

Със своето културно-историческо минало, със запазената си архитектура от 18 - 19 век, своите плажове и ежегодните празници на изкуствата Аполония Созопол привлича днес множество туристи."

Ако Созопол е село, не знам за някои други населени места от вътрешността какво определение трябва да дадем

а пък че Несебър е последната българска земя, която е паднала под турско робство, знаете ли? Или вие учите по софийската история :)))) Там се казва 1393/1396 и край, нали?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2014 00:39 

ДА СЕ ВЪРНЕМ НА МАЧА - мога да ви кача още видеа, ама ако ми кажете съдията днес да е объркал и 1 тъч, не знам какви сте
как може при това поведение на отбора да гледате и да коментирате съдиите, не знам

в нашия край има един лаф: ако искаш да ти свири Колина, иди в Шампионската лига. Като си селски отбор, ще ти свири селски съдия...кратко и ясно

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2014 00:50 

Селянин не е географско понятие :)
За децата не знам.
За оплакванията ще ти дам пример от последния мач срещу Несебър в Асеновград - ваш футболист явно спира топката с ръка, НИКОЙ не протестира, само треньорът ви подскача от 50 метра, че е порязване. А футболистът даже си протяга ръката.
Нашите наистина играят по-твърдо вкъщи. Факт. Контузени много рядко има - също факт. Обикновено картоните ни са за разправии - ако ни подпират, нямаше за това точно да ни дават картони...
Както вече казах - на мачове, на които не съм бил, не коментирам. Предпочитам да предполагам, че сме паднали, защото сме играли слабо. За сметка на това навън съм виждал дузпи за фал 4 метра извън наказателното; червен картон за футболист, жертва на бодичек; ПЕТ пъти УМИШЛЕНА (разбирай - вдигната като за забивка на волейбол) игра с ръка, несанкционирана с картон и още безброй, все в ущърб на Асеновец. В Асеновград ситуации с явна грешка в наша полза мога да ти изброя пак 2-3 за цял сезон, защото ги помня и ме е срам от тях.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2014 10:41 
Аватар

Искам да попитам izumrud_fc как Созопол взеха мача в Пловдив срещу Спартак ??? Ако не знае, да пита кмета на града !!!
Нашите спряха да играят много отдавна и без никакъв мерак за игра доиграват мачовете...Това е истината. 2-3 абитуриенти, още толкова уж "контузени" и така....Нормален мач според мен за последен кръг.
А всичкитe тези думи за нашата игра вчера си отнасят за играчите на Созопол за мача в Асеновград есента !!! Абсолютно същите думи !!!
И отново питам - как взеха мача в Пловдив ???

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Ре: Созопол - Асеновец 31.05.
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2014 14:33 

Отбор: Левски (София)
Здравей, изумрудски гларус несебърски!Май си объркал форума,тук пише бгсъпортърс, а не анализаторс.бг,може ли да ми напишеш по минути ти как прекара времето си на трибуните - и ако може видео материал молим - как отваряш поредното пакетче семки. Много ме радва, че следиш Асеновец, ама като ви е скучно там по морето, е нормално да търсиш нещо по-шарено и забавно.Продължавай да пращаш съдии да изпадат кофти отборите...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Юни 2014 21:17 
Аватар

нещо май се ската този izumrud_fc....

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 20 мнения ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Рома-Милан 31.3.2007 1:1(Мексес-4;Джилардино-62)
Форум: Рома
TOTTI10 6007 01 Апр 2007 15:01
от TOTTI10
Преглежда непрочетените мнения 12.05 Славия 8-0 Черноморец
Форум: Сезон 2006/2007
denis4o 6298 14 Май 2007 22:03
от maximov
Преглежда непрочетените мнения 12.05.07 ОФК Миньор - Сливен
Форум: Миньор (Раднево)
denis4o 10444 08 Сеп 2008 10:16
от TRG_SVETKAVICA
Преглежда непрочетените мнения Еспаньол-Севиля[ФИНАЛ] 16.05.2007 21:45