bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 24 Юни 2025 11:02

Български клубове - Асеновец 2005 (Асеновград) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 26 мнения ]  1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Спартак - Асеновец 06.04.
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2013 19:08 

Отбор: Асеновец 2005 (Асеновград)
Спартак (Пловдив) - Асеновец
06.04. 17:00 ч.

Изненадващо за мнозина, но вероятно най-трудният ни мач до края ще е предстоящото гостуване на "Тодор Диев". Домакините се намират в изключителна форма от началото на полусезона, като нямат загуба и са допуснали само 1 гол. Пореден тест за характера на отбора, като се надявам уникалния мач с Хасково да накара трицифрена бройка фенове да пропътува разстоянието до Централна гара в Пловдив и да подкрепи отбора. Аз вече вярвам, че този Асеновец е способен на всичко.

Спартак последни 5 мача:
Р П П П П
Асеновец последни 5 мача:
Р П П Р П

Спартак домакинства втори полусезон:
Спартак 2:0 Верея (Стара Загора)
Спартак 3:0 Тунджа (Ямбол)
Спартак 8:0 Димитровград
Асеновец гостувания втори полусезон:
Димитровград 1:1 Асеновец
Ботев (Гълъбово) 1:1 Асеновец

Очевидно е, че дори да вкараме гол ще бъде трудно, но аз вярвам. Само съдийска тесла може да ни спре. Време е ние да останем единствения непобеден през пролетта отбор. Прогноза 1:2.

Класирането: М П Р З Г.Р. Т
--------------------------------
4. ФК Асеновец 23 13 6 4 39-27 45
7. ПФК Спартак 23 11 3 9 33-25 36

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2013 21:24 

http://www.asenovgradnews.com/bg/articles/Асеновец-без-загуба-в-контролите-след-разгром-над-Спартак/4318/index.html - в зимна контрола победихме с 4:0. Това е обнадеждаващо :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Апр 2013 15:31 

Тъй-като в Асеновград нюз се заговори за влизане в Б група, /без коментар от мен/ просто направих един анализ на програмата до края на първите пет отбора, и колкото и да искат да не влизат съперниците ни едва ли ще почнат да падат от кьораво и сакато, така че, ако някой си прави илюзии - то те минават през победи наред в последните 10 мача.
А мача със Спартак просто го оставям без коментар.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Спартак - Асеновец 06.04.
МнениеПубликувано на: 02 Апр 2013 17:11 

Абсолютно си прав - за да се говори за влизане, повече от един равен не трябва да се допусне (и най-добре този равен да не е в Стара Загора или с Мастер). Но това са мечти.

По темата - двата отбора нямат наказани играчи за мача.

П.П. Гледам, че и на теб почват да ти копират псевдонима :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Апр 2013 17:31 
Аватар

ДА НАЕБЕШ ЛИДЕРА С 4:1 ИЛЮЗИЯ ЛИ Е ?

ULTRA ASSENOVEC !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Апр 2013 21:08 
Аватар

Отбор: Спартак-С 94 (Пловдив)
Пичове в тая среща ще се разбере, кой за къде е! Дали вие изобщо имате интереси за Б група и дали ние ще продължим изключителната си серия и дали ще мислим за Б група догодина, където е мястото на "гладиаторите", както и вашето де, ама без да броим тоя мач :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Апр 2013 08:59 

През всичките тия 29 години помня много добре на четири пъти оставахме втори – съответно след Тунджа, Марица, Локо СтЗ и Димитровград, два пъти 3-ти и веднъж, когато върнаха двете Б групи и влезнаха първите 4, ние останахме 5-ти, щото никой не се усети.През тия 6-7 сезона имаше и пари и мастити треньори, имаше цел – влизане, стадиона още не беше съвсем порутен, пък и нямаше изисквания още за стадиони и лицензи, но така и нещо все не достигаше. Угоил съм толкова илюзии, че вече на нищо не смея да се зарадвам.Вие да не мислите, че аз не искам да влизаме? Ама бъдете малко реалисти, слезте на земята.
Защо 11 кръга преди края влиза Пиронков в съблекалнята и казва – борете се да влизате? Сега, шапка им свалям на УС за усилията, но ние победихме лидерите и лани, но никой не каза на момчетата - борете се за Б група още в началото на сезона? От общината мълчат.И защо ли го казва сега – ами защото шанса да станем първи е много малък, стадион нямаме, дали ще получим лиценз не се знае/за него освен липса на задължения трябва и финансова гаранция/Още веднъж се покланям пред УС за всичко направено, но някой смята ли да даде 10 к. за да получим 50:50 съдийство в събота/съответно да спечелим/? И правилно е да не дават – така футбол не се създава.От това футбола губи, но е факт, ще ни порежат и след това какви ни остават шансовете – 10 победи от десет мача.И след това стадион, пари, лиценз???
Единствено радващото е, че момчетата играят все по-добре, нека си играят мач за мач, ако има някакъв шанс – добре, ако ли не, живота не свършва.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Апр 2013 16:31 

Халфът Константин Атанасов от Спартак ще пропусне мача поради ангажименти с аматьорския национален отбор по футбол.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Апр 2013 14:19 

Нека да пожелаем успех и максимална концентрация на момчетата за мача, а пък вятъра може да задуха и в по-благоприятна посока за нас!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 04 Апр 2013 21:30 
Аватар

starfen написа:
Нека да пожелаем успех и максимална концентрация на момчетата за мача, а пък вятъра може да задуха и в по-благоприятна посока за нас!

Дали?! :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Апр 2013 13:03 

Отбор: Левски (София)
Приятели,
От кой вход ще влизат феновете от Асеновград утре и ще се събираме ли някъде в Пловдив?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Апр 2013 18:18 

Batven написа:
Приятели,
От кой вход ще влизат феновете от Асеновград утре и ще се събираме ли някъде в Пловдив?

Че то тоя стадион да няма много входове? Влизаме си в клетката и готово :)
Иначе аз ще съм там пред стадиона към 4:30 :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Апр 2013 08:25 

Отбор: ЦСКА (София)
От всички входове ще влизаме само фенове на Асеновец :)
Тук е момента да спомена легендата на Спартак и Асеновец Димитър Димов - Димито шампион със Спартак и Треньор на Асеновец с 3-то място в Б група РЕСПЕКТ и лека му пръст

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0% ... 1%D1%82%29

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Апр 2013 19:22 

Все пак 1:1, Шаби откри в 5-та след груба грешка в защитата на домакините, а след още 5 мин домакините изравниха, а пък аз пропуснах гола...Нашите бурно протестираха не разбрах точно защо.Както и да е очаквах много по-брутално съдийство. Сега ще трябва да бием наред.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Апр 2013 20:11 

Съгласен съм със старфен напълно. А Спартак са жалки. Протестът е, защото при техния гол имаше явен фал срещу Дъмбо,. Освен това, Шаби беше нокаутиран и съдията дори не отсъди фал, и 5 абсолютно несъществуващи засади през първото полувреме не бяха вдигнати. През второто полувреме съдийското подпиране беше сведено до минимум, но един леко обезверен Асеновец, нашарен в жълто, не можа да намери истинското си лице и да смачка домакините, които имаха 2 положения за целия мач. Пет минути двата отбора играха с човек по-малко ,след като за разправия в центъра на терена Весо и играч на домакините получиха втори жълти картони. Така се надяваме Ковача да успее да се възстанови за Брестник, защото ще останем без защитници. Около 200 души на стадиона, 50 от които от Асеновград.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Апр 2013 20:18 

Също така съм напълно убеден, че пловдивската (!!!) съдийска бригада нямаше да спре да се гаври с Асеновец, ако зад гърба на посралия се страничен нямаше 30 души, които да го псуват нон-стоп (стигна се дотам, че получихме заплаха да се 'прибере', ако хвърлим още една бутилка, макар до този момент да бяхме хвърлили 0).

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Апр 2013 20:34 

Ем че на пловдевските отбори винаги им свирят пловдивски съдии в тия групи, а пък ти да не очакваше, че Спартак са голямо страшилище, знаеш ли как са им свирили съдиите в другите мачове напролет?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Апр 2013 20:41 

Ем то с тая игра днес и резултат 8:0 срещу Димитровград мисля, че имам идея.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Апр 2013 21:17 

http://www.asenovgradnews.com/bg/articles/Безобразно-съдийство-попречи-на-Асеновец-да-надделее-над-Спартак-в-Пловдив/4657/index.html - един много хубав очерк на Ангел за мача.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2013 09:21 

Пропуснах най-важното: Голямо браво на момчетата за добрата игра, за желанието за победа, за раздаването и че не се прекършиха.Трябва да ви е ясно - съдиите нямаше да допуснат да спечелим мача!А пък аз вече съм напълно убеден, че сме най- добрия отбор в групата. За съжаление спортно-техническото ниво на отбора е на светлинни години пред финасовото състояние и базата.
Вече съм убеден, че с малко късмет можем и да спечелим поне 9 мача, а на този в Кольо Ганчево пак се опасявам от съдийски изцепки.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2013 18:11 
Аватар

Corwin написа:
Ем то с тая игра днес и резултат 8:0 срещу Димитровград мисля, че имам идея.

Абе за какво съдийство говорите бе момчета, дайте да не ставата за смях и да не нарушаваме добрия тон и да не почвам и аз или да ви налазят тук и други спартаклии (може да не сме много на стадиона след доброволното изваждане от Б група, но повярвайте в нета не е така). Ние да не играем за някакво класиране та да ни подкрепят съдиите. А за 8-0 и другите мачове, такава серия не се прави само със съдийска подкрепа, както твърдите, това вие трябва да го знаете най-добре. Но жалкото е, че и вие сте такива, надявате се, но надеждите ви ще бъдат попарени, за жалост пак ще кретате в тая В група. Вашите шефове не искат да влизате, трябва да сте слепи, за да не го виждате. Недейте да си изливате яда върху Спартак, ако е имала някаква подкрепа, не е зависела от нас. Мога да ви уверя, че колкото и да плюете, ние ще влезем много преди вас в Б група и ще отидем там където ни е мястото в А - скоро. Толкова от мен, може да ме плюете колкото искате, само погледнете историята и говорете. Айде успех дано ви стигнат силите за челото, все пак сте симпатичен отбор. :a006: :silent:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2013 18:16 

Жалко е, когато човек ослепее от клубни пристрастия.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2013 18:54 

Нямам нищо против Спартак като отбор и естествено, че от историческа гледна точка мястото ви не е във В група. Но защо да се отричат очевидните неща? Да ни бяхте надиграли, да ни бяхте били. Това, че ние нямаме пари да се усмихнем, не значи, че трябва да търпим навсякъде да се подигравате с нас. Специално за 'многобройните в нета' фенове на Спартак - ясно е, че не сте виновни вие за съдийските отсъждания във ваша полза, но защо трябва да вися на оградата и да плаша съдията, за да не ме режат? Всички спорни положения, за които се оплакваме (без гола) бяха ТОЧНО пред клетката. Така че моля ти се, знаем най-добре какво се случва. Ако се беше заслушал какво викаме на съдията, щеше да чуеш, че за отсъждания в наш ущърб, които не бяха грешни, получаваше окуражаващи викове.
Колкото до това колко точно са ни порязали - спокойни сме, защото поне на 10 мача досега ни рязаха повече и това в Пловдив не беше нищо... но дали щеше да е така, ако нашият футболист, който трябваше да бъде заменен след удар в главата, за който не беше отсъден дори фал, беше припаднал или го беше отнесъл по-сериозно? Защо, просто не се свири това, което е така? Никой няма да се оплаква, ако ви свирят 3 дузпи, които ги има, или ни изгонят играч (както стана вчера - всички знаем, че Весо си го заслужи този червен картон, макар и жълтите да бяха за разправии). Лошото е, когато тенденциозно женички в жълти, черни и пембени гащи се мислят за много големи и трябва да развалят удоволствието на хората по трибуните.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2013 19:06 

Гълъбово са ударили лошо Хасково навънка и май ще разбият всичките ми прогнози, че нямат желание да влизат, защото вече не виждам какво може да гиспре.
А ние е добре да гледаме към следващия сезон, дано отбора не се разпадне, а общината и бизнеса да помогнат повече.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2013 10:17 

Отбор: Левски (София)
"може да не сме много на стадиона след доброволното изваждане от Б група, но повярвайте в нета не е така"

По-жалък коментар не бях чел и чувал никога :lol!:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 26 мнения ]  1, 2  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Отборът на Спартак - 2006-2007
Форум: Архив
Anonymous 133215 01 Яну 2007 16:25
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив
Форум: Спартак 1947 (Пловдив)