bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 25 Юни 2025 13:32

Български клубове - Асеновец 2005 (Асеновград) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 22 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Асеновец - Созопол 20.03.
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2013 18:56 

Отбор: Асеновец 2005 (Асеновград)
Асеновец - Созопол

20.03. 15:00 ч.

В сряда в междинен кръг приемаме коравия тим на Созопол. Те обезателно имаха по-тежък мач от нас, така че очаквам със свежест и домакински фактор да вземем трите точки.

Созопол от началото на полусезона:
Созопол 0:0 Загорец (Нова Загора)
Хеброс (Харманли) 0:0 Созопол
Созопол 0:1 Мастер (Бургас)

Очевидно е, че гостите имат проблеми с вкарването на голове и се надявам головата им суша да продължи и в Асеновград... но така казах и за Хеброс, а дори те успяха да ни вкарат гол. Все пак прогноза 2:0.

Класирането: М П Р З Г.Р. Т
--------------------------------
5. ФК Асеновец 20 11 5 4 30-22 38
9. ФК Созопол 20 7 6 7 23-14 27

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Мар 2013 23:06 

Халфът Николай Дичев от Созопол ще пропусне мача поради натрупани жълти картони. В Асеновец наказани няма.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Мар 2013 23:11 

Отбор: Несебър (Несебър)
какво значение има??? мачът е 2:0 за асеновец, гаранция :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Мар 2013 23:16 

За Созопол като местен мога да напиша малка книжка :)
проблем 1 - там има пари, но при едно условие. Треньор трябва да бъде Румен Димов. Ако е друг, парите спират
причина: кмета и Румен джуджето са първи братовчеди и реално това е семеен клуб. Затова на мачовете ходят не повече от 50 души
проблем 2 - Джуджето се мисли за велико и отказва да взима бургаски играчи. Той взима само от Пловдив, както и в момента. Кара се с всички в Бургас, идол му е Балъков, който като треньор е катастрофа
проблем 3 - Джуджето казва, че ще прави футбол по неговия си начин и точка. Той имал пари (разбирай общината заделя около 600 хил лева на година), което е достатъчно. И завършват 8-и примерно...:) ПРеди 1 година обясни как ще кани отборите на ЦСКА и Галатасарай на турнир..

всички играчи живеят на квартири и се хранят в един ресторант. И после идват Харманли, които не са яли пържола от Коледа, и ти правят 0-0...няма проблеми
проблем не знам вече кой: Джуджето не пуска отбора да тренират на терена, защото го пазел..за какво и за кого? Те тренират където сварят, често на площадката в училището. СПравка: Вижте в контролите в последните 2 години дали са играли някога у дома :)

омръзна ми да пиша, но това е само върха на айсберга...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 19 Мар 2013 23:54 

izumrud_fc написа:
общината заделя около 600 хил лева на година

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 20 Мар 2013 00:06 

Corwin написа:
izumrud_fc написа:
общината заделя около 600 хил лева на година

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

хаха, брат, ние живеем на морето - при нас минус няма . имам един приятел, който беше вицепрезидент на Несебър по времето на Вальо Жеков. Той казваше така: Дано повече твои приятели от София да идват на море, че отбора трябва да имаме бюджет като хората хахаха
но в Несебър съм казал няколко пъти какви са проблемите
1. ако няма пари, отборът е във В група
2. ако има пари, веднага се появяват 100 души, които искат да ги откраднат
3. на мач има по 100 души, като всеки се надява отборът да падне и той да стане изпълнителен директор и да пипа парата от общината
ами за 2009 година ударихме рекорда - 3 милиона лева излишък от туризма, да давахме 13 заплата на всички учители и лекари в района

обаче сега нашия кмет, ако следиш, е следствен. И то защото не е от ГЕРБ, а тотално независим...и си прави квот си иска, а ония искат да им се отчита..сега като падна правителството и делото се прекрати

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Ре: Асеновец - Созопол 20.03.
МнениеПубликувано на: 20 Мар 2013 01:14 

Отбор: Левски (София)
Маикооооо тоя пич направо ми скри шапката с тея новини за пари от морските клyбове и то на ниво В-група...винаги сам си мислил,че всичко което е по морето е даржава в даржавата неyловима за криза или нещо подобно...поне стадиончета да стояха или школи да правят,но yви

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Мар 2013 01:21 

ами то стадиони се строят ве
ето - Несебър и Созопол са част от кандидатурата на България за Евро 2015 за юноши до 17
СПециално в Несебър ще има и три тренировъчни игрища, които сега се почват - изкуствено в Созопол и две с натурална трева - едното в с.Черноморец, а другото в Атия
паркинга е на два етажа с общ капацитет 225 авто-места
сега се слага и осветление, а скоро и видеостена
той проекта се пусна по сайтовете, така че можете да го видите

а за държава в държавата - рпедставаш ли си какво ще бъде, ако не се налага да се плащат данъци на държавната хазна..и както вече тука се заселват яко руснаци...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Асеновец - Созопол 20.03.
МнениеПубликувано на: 20 Мар 2013 18:33 

Успяхме и на този мач да си усложним живота максимално, особено след червения картон на Жарата в 55 мин. - тежка загуба за гостуването в Гълъбово.Разписаха се Весо в 8-та, Узунов/мисля/ в 13-та, 2:1 15-та, Бахрито 3:1 след червения картон, 3:2 към 70-та, 4:2 Карата 75-та, 4:3 в 80-та и 10 минути треперене. А Джуджето си показа магарията на тъчлинията.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Мар 2013 19:49 

Тия съдии не знам нарочно ли ги правят тия работи, кой точно им плаща, но...

Мачът започна вихрено пред около 200 зрители - до 15-тата минута Асеновец водеше с 2:0. Минутите на старфен са верни, както и голмайсторите (май, и аз не съм сигурен за Джунито). Весо откри след разбъркване в наказателното поле, а малко след това топката бе изпратена в мрежата след добавка. Футболист на гостите влезе в пререкание със страничния съдия за неотсъдена засада (според мен засада нямаше, но ще видим на записа). След това Созопол изравниха играта и след фрапантна грешка на представилата се плачевно (нека си го кажем) асеновградска защита футболист на гостите остана сам в малкото наказателно върна един гол. До края на полувремето Асеновец получи два заслужени жълти картона.
През второто полувреме картинката не се промени и при едно статично положение Жарата (който в този мач игра много под нивото си) бе изгонен с втори жълт картон. Смешното е, че само той получи такъв и също чакаме да видим на запис защо. Гостите натиснаха, но Бахри вкара за 3:1. Созопол отново върна гол след прекрасно изпълнение с удар от въздуха от границата на наказателното, за което спомогна неубедителната игра в защита. Веднага след това Карата с нов уникален гол от воле върна преднината от два гола. Третият гол за гостите падна след корнер, в който Дъмбо се намеси изключително слабо. И до края - треперене. Гол на Асеновец през второто полувреме (малко след гола за 3:1) бе отменен поради засада, каквато според мен нямаше.

Така отиваме в Гълъбово минимум без Жарата и с притеснения за моментната форма отзад. Хубавото обаче е, че се отпушихме и макар Созопол и Харманли да не са мерило, започваме да правим по-резултатни мачове.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Мар 2013 19:54 

Дават, че с 7 номер е играл Станимир Ковачев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Мар 2013 20:16 

Възможно е.

Абе, кой вкарал и кой не - не е важно. Важното е, че момчетата не се дадоха тоя мач и го изиграха като голям отбор (вярно, с много грешки в защита, но все пак) - не просто като добър такъв.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Мар 2013 20:30 

Добре бе, хора. Как Созопол ще ви шибнат три гола? Та те три гола не са вкарали общо от началото на втория полусезон...замислете се за защитата
Джуджето – на Созопол треньора държа ли се арогантно? Той е голям дразнител и просто ти се иска да му шибнеш два шамара

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Мар 2013 20:44 

Арогантен и още как!Имаше и доста мерклии да го бият, ама добре че сотаджиите ги удържаха.
Все пак двата гола ги вкараха като бяхме с човек по-малко, при това без централния защитник.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 20 Мар 2013 20:47 

starfen написа:
Арогантен и още как!Имаше и доста мерклии да го бият, ама добре че сотаджиите ги удържаха.

Проблема е, че и да го биеш, няма да се промени
смята, че като има два хотела и парите го бият по главата, другите са под неговото ниво. Живее си в негов свят, просто е много „велик“...макар, че два шамара можеше и да му се отразят отрезвяващо :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Мар 2013 10:43 

хахаха, хора, как е бил вашия мач със Созопол в действителност?
днес се видях с едно момче на улицата и го питах. Каза само това: Хвърляха камъни, съдията се уплаши, публика навлезе, а такава злоба в хора не съм виждал никога на спорт"...и накрая добави: много по-зле от гостуванията през 2011

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Мар 2013 14:59 

izumrud_fc написа:
хахаха, хора, как е бил вашия мач със Созопол в действителност?
днес се видях с едно момче на улицата и го питах. Каза само това: Хвърляха камъни, съдията се уплаши, публика навлезе, а такава злоба в хора не съм виждал никога на спорт"...и накрая добави: много по-зле от гостуванията през 2011

Камъни не съм видял, съдията как се уплаши, като ни изгони футболист ли?След това ни отмени гол поради засада, баси уплахата :D Публиката навлезе чак след края на мача, когато футболистите на Созопол се бяха прибрали. Иначе един от вашите футболисти получи храчка в лицето, да.

Когато за втори пореден мач между двата отбора твоят отбор остава с 10 души 40 минути с чисто съдийска тесла, няма как да си спокоен. А първото полувреме беше супер спокойно, макар именно тогава съдиите евентуално дан аправиха единствената си грешка в наша полза. Така че кво да коментираме - нашариха ни сигурно 5-6 жълти картона, един червен, един отменен гол. Созопол за сметка на това получиха 1-2 жълти картона. За каква уплаха говорим, тва са цифрите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Мар 2013 17:59 
Аватар

Само да кажа нещо на приятеля от морето - като го видиш пак тоя футболист на Созопол, питай го как беше мача от есента в Созопол...Аз бях там и много добре помня !!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Мар 2013 17:20 

Хора, не знам – нямам никакво отношение към нито един от двата отбора – нито съм им фен, нито ги мразя. Созопол ги гледам само ако играят с Мастер или с Несебър, иначе – не. Просто предавам какво ми казаха, а вие ако не сте съгласни – хубаво...
но е факт, че почти не вярвам да има отбор, който да не е изплакал от гостуванията в Асеновград – винаги някой нещо пищи...разбира се, просто може да не са свикнали на порядките във В група...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Мар 2013 21:12 

Който иска да пищи, истински ощетените са много малко. Разбира се, винаги го има и домакинския фактор върху съдиите, които биха пожалили тук-таме с картон наш играч (което именно с мачовете в Созопол е смешно, ама смешноооооооооооо да се твърди).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Мар 2013 13:12 

Отбор: Левски (София)
Братко „Изумруден”-чест ти прави че следиш клyба , не само отбора на АСЕНОВЕЦ,за което ти свалям шапка.От 1990 година следя мъжкия отобр и когато мога, и мачовете от школата.Не е наш проблем,че в дрyгите градове няма пyблика, и агитка,зaщото повтарям и подчертавам:АСЕНОВЕЦ има и пyблика, и агитка, което дълги години е идеално оправдание, и за съдии и делегати , и играчи, и треньори.Може ли да ми кажеш, ако знаеш за слyчеи в тази грyпа,когато според делегат е наказан съдия , за некоректни и неадекватни отсъжданя-според мен не можеш.Бил сам свидетел на десетки гостyваня,в които съдиите си правят каквото си искат.От там идва рaзликата-не от фyтболисти, които търсят реванш,а от публиката която не търпи ебавки.За протокола ще спомена едно гостyване в СОПОТ-2006та,когато бе зачетен гол през дyпка, в мрежата от страничня,а именно същия този, които иначе трябва да знае за състоянието на мрежите, зачете гола yважен от главня Каваков.А какво ти е мнението за футболисти и ръководители които дълги години се подвизаваха под имената: КОСМОС И ПОРТ/БУРГАС/-май не знаеха за кои спорт иде реч- фyтрбол, ама с други приоми.За финал ще спомена един мач с отбора на ЕЛЕГАНТ/ХИСАР/, загyбен от нас с 0-1.След мача играчите на гостите попитаха нашите играчи:-"Извинете може ли да ви поздравим агитката за чyдесната атмосфера по време на мача"...Еи това ви пожелавам на всички дрyги фенове, и от дрyги градове:респект и yважение.Момчетата доидоха и си биха с игра, и никои не ги закачи, и се радваха че са допринесли за настроението в един обикновен мач от фyтбол с марка-В гръпа .

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Мар 2013 20:35 

Отбор: Арда (Кърджали)
Като агитка можем да кажем че сте неоспорим "Лидер" в групата а като многобройна може да кажа без да преувеличавам че сме ние.. при нас се събират към 500 души при нормален съперник (имам предвид при НЕАМБИЦИОЗЕН съперник) само ще ви подсетя че през сезон 2011/2012 kogato v grupata се състезаваха отбори като Ботев и Нефтохимик Арда беше на второ място по посещаемост след Ботев !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 22 мнения ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Каква е разликата на отбора от 03-04год до днес?
Форум: Локомотив 1926 (Пловдив)
Anonymous 32124 29 Яну 2007 00:39
от mclaren_fen
Преглежда непрочетените мнения Л.Академик 82:79 ЦСКА (15:16, 22:17, 20:24,25:22)
Форум: Български баскетбол
r.h. 37484 05 Фев 2007 01:16
от CarlosNavaro
Преглежда непрочетените мнения 1. Бундеслига 20 кръг
Форум: Германски футбол
r.h. 42222 06 Фев 2007 00:45
от r.h.
Преглежда непрочетените мнения 20 кръг (мъже)
Форум: Български баскетбол
r.h. 36059 13 Фев 2007 22:51
от lms_X
Преглежда непрочетените мнения Бербатов изригна с два гола за 20 минути
Форум: Тотнъм
Anonymous 4334 19 Фев 2007 10:05
от keyelpk