bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 25 Юни 2025 23:11

Български клубове - Асеновец 2005 (Асеновград) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 12 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Мастер - Асеновец 28.10.
МнениеПубликувано на: 23 Окт 2012 21:56 

Отбор: Асеновец 2005 (Асеновград)
Мастер (Бургас) - Асеновец 28.10. 14:30 ч.

В XII кръг на стадиона в град Българово излизаме в пряка битка за петото място (колко престижно!) с фирмения отбор на Мастерхаус. Нямаме никакви добри спомени от това гостуване, като за първи път през сезона нямам никакви илюзии, че ще вземем точки, а само се надявам да се приберем без контузени и без картони, тъй като там май всеки си пати (някои с по 3-4 червени картона на мач). Прогноза 2:1.

Мастер последни 5 мача:
Р П З Р П
Асеновец последни 5 мача:
П П П З П

Мастер последни 5 домакинства:
Мастер 2:1 Созопол
Мастер 7:1 Левски (Карлово)
Мастер 0:0 Верея (Стара Загора)
Мастер 3:0 Тунджа (Ямбол)
Мастер 2:2 Димитровград
Асеновец последни 5 гостувания:
Хеброс (Харманли) 2:3 Асеновец
Созопол 1:1 Асеновец
Хасково 3:1 Асеновец
Брестник 0:2 Асеновец
Свиленград 3:0 Асеновец

Миналия сезон срещу този съперник спечелихме трудно с 2:1 в Асеновград и бяхме разгромени с 5:0 в Българово.

Класирането: М П Р З Г.Р. Т
------------------------------------
5. ФК "Асеновец-2005" - Асеновград 11 6 2 3 16-15 20
6. ФК "Мастер" - Бургас 11 5 5 1 18-7 20
------------------------------------

Все пак има искрица надежда, че мачът поне ще е чист и не особено нервен, ако това, което izumrud_fc казва за политиката на Мастер този сезон, е вярно.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Мастер - Асеновец 28.10.
МнениеПубликувано на: 28 Окт 2012 18:31 

Отбор: Несебър (Несебър)
Здравейте момчета, сега се прибирам от мача. Тука времето е много лошо

по време на целия мач духаше силен вятър, а в края заваля дъжд. И в момента вали

резултатът 2:0 според мене не е реален. Мастерхаус имаха повече положения и заслужаваха да завършат с победа от типа на 4:0 например
Георги Цъцъров откри от фаул в 10-ата минута, а в 30-ата Николай Стойчев вкара за 2:0. През второто полувреме домакините имаха още положения, поне 3-4 хубави възможности
за гол, които обаче изпуснаха. Приятно впечатление направи 17-годишният Марин Маринов, който дойде преди началото на сезона от Векта. Той изпълни много хубав фаул и улучи гредата. Вратарят на Асеновец не мръдна. Състави не съм взимал, така че не знам кой е играл и кой е липсвал за Асеновец. А нашите си ги познавам.
Малко съм разочарован от гостите, които наистина бяха свили ушите
За мене мача беше коректен и не би трябвало и двата отбора да имат претенции към съдиите или към другия отбор за грубости и т.н
Сега за Мастер предстои мач за Купата на България срещу Локо София – в първата среща са гости, но не се знае къде – дали на Славия или на друг стадион
това е накратко

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Окт 2012 18:37 

izumrud_fc написа:

по време на целия мач духаше силен вятър, а в края заваля дъжд. И в момента вали

резултатът 2:0 според мене не е реален. Мастерхаус имаха повече положения и заслужаваха да завършат с победа от типа на 4:0 например
Георги Цъцъров откри от фаул в 10-ата минута, а в 30-ата Николай Стойчев вкара за 2:0. През второто полувреме домакините имаха още положения, поне 3-4 хубави възможности
за гол, които обаче изпуснаха. Приятно впечатление направи 17-годишният Марин Маринов, който дойде преди началото на сезона от Векта. Той изпълни много хубав фаул и улучи гредата. Вратарят на Асеновец не мръдна. Състави не съм взимал, така че не знам кой е играл и кой е липсвал за Асеновец. А нашите си ги познавам.
За мене мача беше коректен и не би трябвало и двата отбора да имат претенции към съдиите или към другия отбор за грубости и т.н
Сега за Мастер предстои мач за Купата на България срещу Локо София – в първата среща са гости, но не се знае къде – дали на Славия или на друг стадион
това е накратко

Повече от достатъчно. Общо взето очаквано развитие, дано наистина съдиите не са опорочили мача.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Окт 2012 18:41 

Corwin написа:
izumrud_fc написа:

това е накратко

Повече от достатъчно. Общо взето очаквано развитие, дано наистина съдиите не са опорочили мача.

Значи, за мене съдиите бяха ОК. Но е възможно от друга гледна точка да има претенции...никога няма да забравя как Иван Кючуков като треньор на Левски нападна някакъв съдия навремето, че дал 5 тъча против Левски :) хахахах

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Окт 2012 18:48 

Абе, важното е, че засега избягваме резултати с по 4-5 гола разлика в наш ущърб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Окт 2012 18:50 

Corwin написа:
Абе, важното е, че засега избягваме резултати с по 4-5 гола разлика в наш ущърб.

Не се излагай, вие сте добър отбор – какви 4-5 гола. За мене е интересно, че Гълъбово не са се подсигурили срещу спрелия отбор на Нова Загора

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Окт 2012 19:20 
Аватар

eee Нова Загора - Стара Загора....Верея...Иначе Гълъбово не са кай знае какво ако не взимат мачове с пари или съдии

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Окт 2012 19:29 

izumrud_fc написа:
Corwin написа:

Не се излагай, вие сте добър отбор – какви 4-5 гола. За мене е интересно, че Гълъбово не са се подсигурили срещу спрелия отбор на Нова Загора

Ние и миналата година бяхме добър отбор, ама отнесохме 5 парцала на 3 гостувания.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Окт 2012 19:34 

Точно Гълъбово е Старозагорско, а пък Нова Загора - Сливенско.Иначе кой за кого играе не знам. Верея не съм ги гледал, но ми се струва, че са най-измисления отбор.Гълъбово излизат навън с мощна защита и напред каквото стане.Според мен са най-добрия отбор за момента.Обаче това им е потенциала. Ако Хасково се посработят ще ги издухат.Обаче ще им трябват и доста пари...напролет.Тези две загубени точки може да им се окажат много ценни.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 28 Окт 2012 21:21 

starfen написа:
Точно Гълъбово е Старозагорско, а пък Нова Загора - Сливенско.Иначе кой за кого играе не знам. Верея не съм ги гледал, но ми се струва, че са най-измисления отбор.Гълъбово излизат навън с мощна защита и напред каквото стане.Според мен са най-добрия отбор за момента.Обаче това им е потенциала. Ако Хасково се посработят ще ги издухат.Обаче ще им трябват и доста пари...напролет.Тези две загубени точки може да им се окажат много ценни.

Тая година вероятно съм гледал общо 6-7 мача – на Несебър и на Мастер, мога да кажа, че най-добрият отбор, който дойде в Бургас, беше Свиленград. А най-слабият – Розова долина. Аз такова нещо като Розова долина не бях виждал – точно три пъти минаха центъра пир гостуването
си на Несебър, паднаха 0:3, което не е драма като резултат
но поведението им беше такова, че ако аз ябх треньор, щях да надъхам моите да им вкарат 10 гола – ебахти и подигравката с футбола

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Окт 2012 23:12 

Отбор: ЦСКА (София)
абе еи царвул изумрудд ли си кав си нали ебахме Мастерс в газа духаи таратора разбирател смешен голям царвул си не го ли разбра колко хора трябва да ти го казват гледаи си измисления Мастерс не ни триабват твоите смешни коментари пристрасни триасни си някаде главата ама по силно дано ти доиде акала

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Окт 2012 12:08 

izumrud_fc, няколко пъти се опитвам да ти обясня, че повечето отбори в групата имат две лица - съответно като домакини и като гости.А и ти и finiks явно оценявате отборите по показаното в офанзивен план.В защитен план Гълъбово просто са в друго измерение в сравнение с останалите отбори в групата.Тази седмица, ако ще гледаш Гълъбово-Мастер ще видиш и другото лице на Гълъбово.И предупреждавам, че този мач няма да има нищо общо с онзи за купата.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 12 мнения ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Висша Лига:28 кръг
Форум: Британски футбол
HEBAR_HOOLS 9333 25 Фев 2007 20:32
от dido_x
Преглежда непрочетените мнения Миньор Раднево - ШУМЕН 10 март
Форум: Миньор (Раднево)
TALIBANA 35515 10 Мар 2007 23:56