bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 20 Юни 2025 00:07

Български клубове - Асеновец 2005 (Асеновград) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 27 мнения ]  1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Мастер - Асеновец 13.05.
МнениеПубликувано на: 05 Май 2012 20:48 

Отбор: Асеновец 2005 (Асеновград)
Мастер (Бургас) - Асеновец 13.05. 18:00 ч.

Гостуване на новоизлюпените фирмени миндили, очакват се брадви и съдийски тесли.

Мастер последни 5 мача:
Р П П З Р
Асеновец последни 5 мача:
П П Р П П

Мастер последни 5 домакинства:
Мастер 2:1 Раковски
Мастер 0:1 Загорец (Нова Загора)
Мастер 1:0 Арда (Кърджали)
Мастер 1:0 Ботев (Гълъбово)
Мастер 5:0 Спортист (Роза)
Асеновец последни 5 гостувания:
Созопол 1:1 Асеновец
Хеброс (Харманли) 3:1 Асеновец
Розова долина (Казанлък) 3:3 Асеновец
Брестник 0:1 Асеновец
Чирпан 0:3 сл. Асеновец

Първия полусезон завършихме 2:1 в Асеновград.

Класирането: М П Р З Г.Р. Т
--------------------------------
4. ФК "Асеновец-2005" - Асеновград 30 16 6 8 49-45 54
8. ФК "Мастер" - Бургас 30 13 8 9 34-34 47

Значи аз лично очаквам да издрапаме до равен или да загубим минимално, като може би ще е добре който има нужда да си изкара картон срещу тези ръгачи, че да сме чисти и спокойни и изтърпяли всякакви наказания в мача с Тунджа.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Май 2012 07:05 

Ако не загубим в този мач вече спокойно мога да кажа, че ние сме най-добрия отбор в групата в момента.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Май 2012 19:57 

Губим 5:0, интересно с какъв състав сме играли... Иначе тъкмо оправихме головата разлика и пак я развалиха :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Май 2012 22:19 

Тази стратегия с отписаните гостувания поне ни свърши работа да заблудим доста противници и после да ги ударим на "Шипка".
Сега се очертава да вкараме католиците в Б група, ако си върнем и на "Тунджа" за онова 5:0.
Очаквам и да ни стимулират за победата, ако преди това "стимулират" Брестник да паднат.И май сме на правия път - вижте какви са настроенията на безкрайно заблудените им фенове:

http://www.yambolsport.net/2012/05/11/t ... vilengrad/

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 13 Май 2012 22:30 

starfen написа:
Тази стратегия с отписаните гостувания поне ни свърши работа да заблудим доста противници и после да ги ударим на "Шипка".
Сега се очертава да вкараме католиците в Б група, ако си върнем и на "Тунджа" за онова 5:0.
Очаквам и да ни стимулират за победата, ако преди това "стимулират" Брестник да паднат.И май сме на правия път - вижте какви са настроенията на безкрайно заблудените им фенове:

Ем нека стимулират, щом имат пари. Момчетата и без това заслужават нещо повече за добрия сезон.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Мастер - Асеновец 13.05.
МнениеПубликувано на: 14 Май 2012 00:05 

Отбор: Несебър (Несебър)
здравейте, бях на мача и мога да кажа, че съм разочарован от поведението на целия отбор на Асеновград - и титулари, и резерви, и треньор. Не познавам никой от тях като имена, като лица. Така че не гарантирам дали са били основен състав или не
Но такова просташко, селско и безобразно поведение от страна на гостуващ отбор, не бях виждал. Може би само треньора на Нова загора е такъв чобанин
То не бяха заяждания с публиката, то не беше пререкания, то не беше обиди, аз не знам тия хора възпитавани ли са, зомбита ли са. даже един от тях - от пейката, ритна една от резервните топки към публиката. И треньора ви го поощрява!!!!
за мача - изключително слаб отбор на асеновец, резултата не отговаря. мисля, че ако Ники Стойчев и Райчо Раев си бяха вкарали положенията, както и ако гредата на Стоян Ненов беше влязла, нормално беше 8:0 да завърши тоя мач.
Мастерхаус вкарваха когато си поискат и даже си ги разпределиха головете. Момчетата от Бургас бяха мотивирани , защото както каза и треньора - в Асеновград не се играе футбол - ритане, блъскане, простотии, летят камъни, бутилки, съдиите се плашат и притискат...просто отвратително. И това не е само сега.
Затова момчетата на Мастерхаус бяха надъхани ако могат, и 10 гола да вкарат, но пропуснаха

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Май 2012 00:30 

Изумруд, то това със закачките си е друга причина, първият мач беше пълна селяния от страна на Мастер, не знам кой е насадил това впечатление, че в Асеновград има ритане и блъскане, това изобщо не е вярно. За камъните и бутилките е друг въпрос, но съдиите толкова рядко се плашат, че не е истина. Това е оправданието на всичките малко по-ербап отбори, които си тръгват победени от Шипка.
Притеснителното е друго - защо са тези караници и това съвсем различно поведение навън, явно са отишли до Българово (това квартал ли е или село?) не да играят (очакваше се този мач да не се играе, сигурно са били някакъв експериментален състав), а да се конфронтират с публиката (не поставям под съмнение какво казваш). Не им прави чест, че влагат повече енергия в това да се карат, а не да играят. Не разбирам защо се получава така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Май 2012 00:51 

Corwin написа:
Изумруд, то това със закачките си е друга причина, първият мач беше пълна селяния от страна на Мастер, не знам кой е насадил това впечатление, че в Асеновград има ритане и блъскане, това изобщо не е вярно. За камъните и бутилките е друг въпрос, но съдиите толкова рядко се плашат, че не е истина. Това е оправданието на всичките малко по-ербап отбори, които си тръгват победени от Шипка.
Притеснителното е друго - защо са тези караници и това съвсем различно поведение навън, явно са отишли до Българово (това квартал ли е или село?) не да играят (очакваше се този мач да не се играе, сигурно са били някакъв експериментален състав), а да се конфронтират с публиката (не поставям под съмнение какво казваш). Не им прави чест, че влагат повече енергия в това да се карат, а не да играят. Не разбирам защо се получава така.

На мача с Мастер есента не съм бил. Но съм бил общо два пъти на мач в Асеновград за различен период от време. единия с Нефтохимик миналата година и съм сигурен, че имаше доста проблеми с организацията. Явно някой решава, че в Асеновград не важат законите. С Нефтохимик имаше хвърлена бутилка, както доста брутални неща по терените
Бил съм и през 2005, когато Черноморец играеше във В група. Тогава "акулите" биха 6:0 и може би самия резултат не предразполагаше за скандали.
Относно скандалното и невъзпитано поведение - гледал съм на Мастер тази пролет - 4 мача. С Раковски, с Гълъбово, с Нова Загора и сега. От другите отбори имам добри впечатления, въпреки че те се борят (уж) за влизане, а си паднаха.
Нямам представа и какъв е проекта за футбола в Асеновец - т.е какво търсят, просто си риткат ли, школа, мъжки отбор, не знам. В Мастер сега ще се прави Академия, парите ги има, но има малък порблем с една земя в Бургас за терени...така че ще видим

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Май 2012 01:16 

Еми, миналата година с Нафтата щом си бил, знаеш много добре за какво ставаше въпрос преди мача, проблем с организацията не е имало от наша страна - кой да очаква, че ще се изсипете 67 миндила и ще откажете да си платите билета, че ще разбиете и вратата??? За 2005 не мога да кажа. Относно гостуванията - възможно е във В групата всеки като гостува и да се разправя и да прави драми, не знам.
Мастер нека направят школа, много ще се радвам, но за момента са си просто един фирмен отбор и знам какви селянии бяха в Асеновград есента, явно сега нашите са правили същото с обратен знак.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Май 2012 09:09 

Аз също не оправдавам камъните и бутилките, ама есента вашите се държаха по същия начин.
И не мога да си обясня защо поредния суперизмислен отбор си мислеше, че трябва да си тръгнат поне с точка от Асеновград?Казвам измислен от поредицата - Порт, Космос, Олимпик, че и Равда. Това, че има пари днес за Академия и футболисти - пенсионери не значи, че утре кранчето неочаквано може да секне.Щото всичките тези отбори дето изброих бяха мъртво родени, отбори без фенове са НИЩО!
Ходил са на двама мача с Порт на помощното игрище и бях ЕДИНСТВЕНИЯ зрител, като не се броят три мутри,които се опитваха да всяват респект. Бил и съм и на два мача в Поморие и един в Несебър и там поне имаше по 30-40 души публика, ама каква футболна атмосфера без публика?Изглежда по вашия край футбол се играе само за кефа на футболистите и собствениците и затова не сте свикнали публиката да вика и да се вълнува от това, което случва на терена.А той футбола е предимно за това - който иска да рита за здраве - марш на кварталните площадки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Май 2012 10:26 

starfen написа:
Аз също не оправдавам камъните и бутилките, ама есента вашите се държаха по същия начин.
И не мога да си обясня защо поредния суперизмислен отбор си мислеше, че трябва да си тръгнат поне с точка от Асеновград?Казвам измислен от поредицата - Порт, Космос, Олимпик, че и Равда. Това, че има пари днес за Академия и футболисти - пенсионери не значи, че утре кранчето неочаквано може да секне.Щото всичките тези отбори дето изброих бяха мъртво родени, отбори без фенове са НИЩО!
Ходил са на двама мача с Порт на помощното игрище и бях ЕДИНСТВЕНИЯ зрител, като не се броят три мутри,които се опитваха да всяват респект. Бил и съм и на два мача в Поморие и един в Несебър и там поне имаше по 30-40 души публика, ама каква футболна атмосфера без публика?Изглежда по вашия край футбол се играе само за кефа на футболистите и собствениците и затова не сте свикнали публиката да вика и да се вълнува от това, което случва на терена.А той футбола е предимно за това - който иска да рита за здраве - марш на кварталните площадки.

значи по въпроса за "измисления отбор". СТранни сте ми някои хора, които първото нещо, за което се сещат, е публиката. В Бургаско имаме едно село - Планиница, те ходят над 2000 всеки мач в "Б" селска група. Ама не могат да разберат, че ако не се опитат да надскочат мисленето си, винаги ще си кютат там. Всъщност - може би им харесва да правят простотии в селските лиги. Това обаче не е футбол.
Да, публиката е важна част от футбола, но аз лично предпочитам чист, хубав, уютен стадион, добър терен, добри условия...и да е празен. Защото дали има публика или не - това си е избор на самата публика. Ако обичат футБОла, ще дойдат, ако не - няма да ги караме на сила.
Но колкото и публика да има, тя трябва да се държи възпитано, а не просташки - независимо къде се намира. Ако си се надрусал, моля - полицията те извежда и 24 часа в кауша...
по въпроса с парите - Община Бургас осигурява парите за Академията. Дали утре ще спре кранчето, ти си отговори сам. ЗНаеш, че нашият град е най-стабилен икономически след София и се дават най-високите заплати: Имаме международно летище, пристанище - тай-голямото на българия, курорти, безмитна зона, външна граница на ЕС, доста представителства за Източна България са при нас.
Но да приемем, че още утре - хоп, всичко свършва. Казвам ти, един футболист на ниво поне "А" група да излезе, пак е нещо. При това нямане на качествени играчи в България...
М/у другото, Асеновград нещо не приеха, че Мастер играха супер-бързо, супер-раздвижено и мотивирано - както трябва да бъде: за победа и за голове. И като взе да им влиза от всякъде, не знаеха къде се намират. Според мене, това ги изнерви. Днес сутринта пред офиса видях един от играчите и той ми каза, че Асеновград си били с пълния си състав
По въпроса с отбора на Мастер - отборът е изключително млад. Има 2-3 по-опитни, които просто да учат момчетата. Давам ти вчерашния състав
вратар - Свилен Нотев - 1989
защита: Стоян Мантаров - 1992, Трендафил Момчилов - 1991, Стоян Ненов - 1976, Павел Георгиев - 1976
халфове: Тодор Гочев - 1993, Стефан Трайков - 1977, Пламен димитров - 1988, Емил Рачев - 1991, Антон Иванов - 1991
нападател: Райчо Раев - 1983
резерви: Ники Стойчев - 1986, Християн Георгиев - 1990

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Май 2012 10:28 

Ей, не се заяждам. ПРосто дискутирам. Нали ме разбрахте?
ако има някакви новини около Асеновец, пускайте, ще се радвам да науча...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Май 2012 11:08 

Празния стадион си е обида за футболистите отвсякъде. А стадионите са празни защото продукцията която се изнася там е постна, защото в нашето първенство още има уредени и купени мачове, корумпирани съдии и футболни деятели, черно тото и т.н.Това със школите наистина е правилният подход за бъдещето на всеки клуб, но ми е чудно как така община Бургас има пари за Мастер, пък за Нафтата няма?Иначе много добре знам, че сте богати общини и Бургас и Созопол, за Несебър да не говорим. Ти всъщност от кои точно си?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Май 2012 15:03 

izumrud_fc написа:
Ей, не се заяждам. ПРосто дискутирам. Нали ме разбрахте?
ако има някакви новини около Асеновец, пускайте, ще се радвам да науча...

Да бе, споко, просто сме изнервени от обстоятелствата, здраве да е. Каквото си видял, така е станало явно. Иначе ако е така възрастта в Мастер е супер, тва сигурно са продукти на бургаските школи? Иначе ще кажеш, че не са фирмен отбор ли?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Май 2012 15:10 

Аз съм от Hесебър, но работя в Бургас.- позицията ми е такава, че често се налага да имам отношение с местната власт. ОсоБено в морските общини. Имам служебна кола с бензин :)))))))) всички мачове са мои, хахахахахаха
По въпроса с уредените мачове – абсолютно винаги ги е имало, и у нас и навън. Аз лично дори съм бил на кафе с ветерани, които си говорят за уредени мачове от комунизма
едно не мога да разбера – тогава хората кьорави ли са били, че не са виждали уредените мачове? Или им е било все едно какво гледат???
моят първи детски спомен като дете – на 8 години, беше точно от такъв мач. Уреден с гостуване на ЦСКА в един град в Изт България, не в Бургас. И отиваме на стадиона и там 2-3 си тръгват. И викат: мача е уреден, 0:2 падат (домакините)...и наистина паднаха. Следващия път пак целия град на стадиона...както и да е. Просто времената бяха други
община Бургас дава пари на Нафтата. Но за тях са недостатъчно. Тази година – 80 хиляди лева. Миналата година – доста повече – 180 хиляди лева. Иначе има и други неща, които не са за пред хората :) хахахах
гледам сега нашата В група. Има два отбора, които искат да влязат – едните са 1-и и нямат пари, ще влязат и ще излязат. Другите имат малко пари, но пък са назад с точките. Брестник видяха, че е все тая дали си Б или В група. Просто във В не ги осигуряваш – даваш им пари, пишеш ги хонорар, нали са аматьори и ти дреме на гъза. А в Б – трудови договори, осигуровки, здравни, изобщо – като А група. А нито видимост, нито качествени играчи, та да ги продадеш – абе кур си е Б групата най-много от всички

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Май 2012 18:44 

Значи тъкмо говорих по телефона с хора от Асеновград, които са били на мача. Ето какво казаха те:
Като за начало, този играч на Мастер, с когото си говорил, явно те е излъгал - играли сме без петима титуляри, а централна двойка халфове са били момчета на по 16 и 17 години. Също така си пропуснал да споменеш за директния червен картон в началото на второто полувреме за наш футболист, който е влязъл в пререкание със съдията относно фал с двата крака срещу него, който май го е оставил със счупен крак (тук съм склонен да смятам, че информацията ми е пресилена и счупен крак няма :) ). От друга страна изглежда, че това за селските изпълнения е започнало още преди мача от страна на публиката, ръководството и играчите на домакините (обаче тва няма никакво значение, на тях тва им е работата, аз продължавам да смятам, че нашите са си виновни). Иначе май консенсусът е, че чисто като игра Мастер са били по-добрия отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Май 2012 09:14 

да, да - виж няма да си развалям добрите отношения заради някакъв селски мач :lol:
да, забравих за червения картон, но аз смятам, че когато блънскаш съдията с ръка в гърдите, е нормално да ти го покажат
а за състава - нямам никаква представа кои са титуляри и кои не, така че ако съм ви подвел - съжалявам, не е било нарочно
иначе от коя страна публиката се е заяждала? от тази откъм входа - не, защото аз бях там и хората си коментираха загубите на Черноморец и ЦСКА, а на мача бяха м/у другото. Ако тази публика зад пейката на гостите се е заяждала - не знам. Но като цяло не чух да е имало проблеми и от оная страна

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2012 09:38 

izumrud_fc, Несебър предполагам нямат никакво намерение да се задържат при аматьорите и ще атакуват първото място догодина?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Май 2012 11:16 

Братле, предполагам, че правиш сметки за фаворитите за промоция догодина. Нас Несебър не ни брой. Ние ако трябваше да сме в Б група, изобщо нямаше да изпадаме сега. Всичко се прави
умищлено, искат да смъкнат отбора при аматьорите, за да замажат едни пари.
Аз даже тия дни мисля да се
свържа с едни журналисти, за да се даде гласност как бяха откраднати 1,5 милиона
лева от клуба. И това естествено знаеш кой го прави
умишлено не се плащат заплати
на играчите, умишлено се създава нервна обстановка, умишлено се разбива всичко. Даже
някои хора са карали играчите да съдят клуба, за да не вземем лиценз. Но засега
няма жалби до Арбитража и се налага да бутат отбора умишлено към изпадане.
Сега ще ти обясня цялата схема. Гласува се бюджет 2 милиона лева за 2 календарни години. Изхарчват се (или се вадят документи, че са изхарчени) милион и половина за първите 6 месеца от тези 2 години. И казват, ами с останалите 500 хиляди лева трябва да се кара оттук нататъка за година и половина напред. И понеже е по-лесно, айде във В група и след някой друг месец някои хора ще демонстрират вдигнат стандарт на живот.
Аз какви неща съм виждал в нашия клуб, не знам дали някой друг изобщо ги е измислял. Сега ще се даде мача на Ботев. т.е той всъщност отдавна е продаден, така че папагалите да не се радват много на купени победи. Нямам против да ни бият, ама да е с честна игра. Но то Ботев имаха три честни мача тая година и не успяха да ги вземат, хахаха. Иначе и като знам от нашите играчи, и в ботев един човек е направил бая кинти от купуването на мачове :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2012 11:25 

За да атакуваме Б група трябва да се махне кмета, който в момента е основната пречка. Как ти звучи кмета ти да е член на изпълкома на БФС, а ти да си кюташ по В групите и да гостуваш на светли стадиони като Роза, Цироза и други подобни? Смяташ, че не може да ни оставят в Б група с 2 съдийски мача ли?? естествено, че
може, но докато други отбори имаха за цел да се спасят или да се качат в горна група,
то нашата цел беше да изпаднем и мисля, че я изпълниха по най-добрия начин :)
сега чувам, че дори и да изпаднат, няма да се отказват от професионалния статут (по документи имат право 3 години в аматьорския футбол да са ПФК, ако са изпаднали от там). И няма да се отказват, за да останат задълженията към играчите. И после викаш играча Х и му казваш: слушай пич, имаш да взимаш 4000 лева примерно от две години насам. Давам ти 3000 и се подписваш, че си си взел всичко, става ли?
И играча се разписва. Чакал е 2 години тия пари, почти ги е отписал и сега изведнъж му се обаждат и му казват – даваме ти тия пари. Ще се съгласи, разбира се.
А не е само той, а от тази порлет ще има поне 10 такива случая – по 1000 лева да вземеш от всеки? Лесно се смята...а кой казва, че ще им резнеш само по 1000??? и още 10-ина играчи от предишни години? Как ти звучи?
Така стоят нещата – в другите градове проблема е, че нямат пари. При нас проблема е, че има доста пари и всеки иска да краде. И в битките за крадене отбора е наникъде. А аз лично съм бил на стадиона на мача със Спартак Пловдив миналата година, когато дойдоха едни чужденци
и искаха партньорство. Нашите като чуха и веднага се скриха. За какво им е? За да има кой да ги контролира ли? Да не са луди? Добре поне, че взехме домакинство на Евро 2015 аз юноши. Стадиона ще се направи поне 3 звезди по УЕФА. За това спор няма. Но колко ще се открадне покрай ремонта, не ми се мисли

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2012 12:36 

Изглеждаи догодина ще е същата картинка - тези които имат по-сносни отбори няма да искат да влизат, но други с по-скромни възможности ще се напъват.
А пък Б групата има смисъл само за тези, които смятат да атакуват А група, иначе разходите са безсмислени.Предполагам ще я орежат и нея до 12 отбора скоро.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Май 2012 13:23 

izumrud_fc написа:
да, забравих за червения картон, но аз смятам, че когато блънскаш съдията с ръка в гърдите, е нормално да ти го покажат
а за състава - нямам никаква представа кои са титуляри и кои не, така че ако съм ви подвел - съжалявам, не е било нарочно
иначе от коя страна публиката се е заяждала? от тази откъм входа - не, защото аз бях там и хората си коментираха загубите на Черноморец и ЦСКА, а на мача бяха м/у другото. Ако тази публика зад пейката на гостите се е заяждала - не знам. Но като цяло не чух да е имало проблеми и от оная страна

Правилно за картона, за второто също съм напълно съгласен, просто искам да се знае какво е станало, не всеки с неговата версия и после 'ми те другите са виновни' :)
Не знам за коя публика става въпрос, не съм бил :)

Иначе за Несебър много кофти така да има пари, дано да ви направят стадиона, той и сега си е супер, не е като в Созопол, дето няма трибуни даже.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Май 2012 15:50 

Виж сега пич, какво е станало, само те си знаят :) така че единия си прав за себе си, другия – за него. Искам да ти кажа, че и по телевизията го гледаш, пак рядко има едно мнение
за Созопол – не сте прави. Тия дни трябва да са почнали трибуните. Те малко тръгнаха по баира, ама видяха, че е трудничко забавиха ход :) но ще го направят – кмета им обича футбола, а и цялото ръководство на отбора са му роднини :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Май 2012 17:34 
Аватар

Отбор: Тунджа 1915 (Ямбол)
starfen написа:

Кви католици каква "Б" група , дори и да загубим в Асеновград те най-вероятно няма да победят в Брестник и така всичко ще е в наша полза. И все пак имате 2 ма играчи наказани за 2 мача , нензам дали са основни , ама във всеки случай предполгам че Тунджа няма да загуби в Асеновград , дори и Х ни устройва напълно.
А тези коментачета в сайта не ги гледай там са големите разбирачи които сигуро не са и стъпвали на градския стадион скоро.

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Май 2012 18:08 

Art_man написа:
И все пак имате 2 ма играчи наказани за 2 мача , нензам дали са основни , ама във всеки случай предполгам че Тунджа няма да загуби в Асеновград , дори и Х ни устройва напълно.

Ами единият е основен, другият е резерва, обаче тва няма значение, защото двата мача са с Гигант и Роза, за вас ще са чисти.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 27 мнения ]  1, 2  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения 12.05 Славия 8-0 Черноморец
Форум: Сезон 2006/2007
denis4o 6298 14 Май 2007 22:03
от maximov
Преглежда непрочетените мнения 12.05.07 ОФК Миньор - Сливен
Форум: Миньор (Раднево)
denis4o 10461 08 Сеп 2008 10:16