bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 01 Юли 2025 00:57

Български клубове - Добруджа (Добрич) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 8 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: 25 кръг:Добруджа 1919 (Добрич)-Сливен 2000 (Сливен) 1:1
МнениеПубликувано на: 07 Май 2012 13:39 
Аватар

Отбор: Добруджа 1919 (Добрич)
Добруджа 1919(Добрич)-Сливен 2000(Сливен)
ИзображениеИзображение
Стадион:''Дружба'' гр.Добрич
Дата на мача:12.05.2012г.
Начален час:18:00ч.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: 25 кръг:Добруджа 1919 (Добрич)-Сливен 2000 (Сливен)
МнениеПубликувано на: 10 Май 2012 01:13 
Аватар

- Срещу Сливен в състава ни се завръщат четирима основни играчи и нямаме друга алтернатива освен 3-те точки. Преди месец ги изпуснахме в Добрич, когато играхме на една врата, но завършихме 0:0. Сега вече няма отстъпление и трябва да бием, за да играем догодина в единната "Б" група - категоричен бе треньорът на Добруджа Валентин Ангелов.

Добруджа-Левски Сф. 4:0
Добруджа-ЦСКА 3:1 ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Май 2012 23:41 
Аватар

Добруджа е отборът на Добрич, а не на мен, президента или някой друг, Добруджа е идея, затова призовавам феновете да подкрепят марката Добруджа в утрешния мач, заяви старши треньорът на отбора Валентин Ангелов.
Утре (събота), Добруджа посреща Сливен на стадион "Дружба" в Добрич. Мачът започва в 18.00 часа.
Три кръга преди края Добруджа заема спасителната седма позиция в Източната Б група с точка аванс пред осмия Спартак (Варна). Предстоящият съперник Сливен също е застрашен от изпадане, заемайки петото място с 5 точки преднина пред Добруджа.
Единствено Николай Станков е под въпрос за утрешния мач, заради контузия. Няма наказани футболисти на Добруджа за двубоя срещу Сливен. Извън групата остават тримата отстранени от отбора - Николай Марков, Здравко Петров и Валери Михайлов.
Ще търсим победата от първата минута, целта ни е задължително да спечелим трите точки, категоричен е наставникът на добричлии Валентин Ангелов.
Благодаря на агитката, която безрезервно ни подкрепя, допълни той.
Мачът срещу Сливен е много важен, затова призовавам добричлии да дойдат и да подкрепят отбора си, заяви още Ангелов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Май 2012 01:34 
Аватар

Добруджа не успя да победи Сливен на стадион "Дружба". Спартак (Варна) ни измести от заветната седма позиция в Източната Б група 2 кръга преди края.
Добруджа и Сливен завършиха наравно - 1:1.
Мирослав Миндев откри за гостите в 53 мин., но само 2 мин. по-късно Станимир Андонов вкара третия си гол за Добруджа тази пролет и възстанови равенството.Жълто-зелените опитаха да достигнат до пълен обрат, но усилията им не дадоха резултат и двубоят завърши без победител.
До края на шампионата остават само 2 кръга. В тях Добруджа гостува на Черноморец в Поморие и приема Нефтохимик. Спартак пък ще е домакин на лидера Етър, след което в последния кръг ще вземе сигурни три точки от служебната победа над Доростол.

Добруджа-Левски Сф. 4:0
Добруджа-ЦСКА 3:1 ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Май 2012 00:10 

Отбор: Несебър (Несебър)
Добре ве, мамка му! как няма да биете Сливен, бе. вие сте ми 1000 пъти по-симпатични от ония гадни боклуци играещи с името Спартак 1918
Искам да се спасите, дано да успеете. Иначе как е клуба като организация?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 14 Май 2012 07:48 

Отбор: Спартак 1918 (Варна)
izumrud_fc написа:
Добре ве, мамка му! как няма да биете Сливен, бе. вие сте ми 1000 пъти по-симпатични от ония гадни боклуци играещи с името Спартак 1918
Искам да се спасите, дано да успеете. Иначе как е клуба като организация?
Аз ще ти отговоря като безпристрастен зрител. Просто отбора на Добруджа в момента е нокдаун, защото беше ясно на всички, че Спартак Вн няма как да изпадне, понеже никой нямаше да го допусне.Абсолютно заслужено си заминават отбори като Несебър, Силистра.Просто отбори еднодневки и без публика са срам за самите градове.Съжалявам за Добрич заради вярната им публика! Наистина един много приятен отбор с доста пичове от агитката им, но за съжаление не виждам спасение в момента.Изумруде, вместо да влизаш в на хората темите с единствена цел да обиждаш други отбори............това говори за яд, безсилие, цикъл.Има тема за отбори от В група, мисля че време да запознаеш хората там за "славната история" на отбора ти и плановете, чертежите, проектите за милиони левове който богатите бизнесмени-Милен Георгиев и Георги Чиликов имат. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Май 2012 14:58 

Отбор: Несебър (Несебър)
А ти ВЕЧЕ С НОВОТО ИМЕ, КАКВО ПРАВИШ в тази тема? Пра-дядо ми по време на войните се е бил за Добруджа и от него знам, че добруджанци са читави хора и си струва да получат подкрепа
Ако Добруджа успее да се изправи на крака – супер. А тези, които останат в Б група, да не би да са стигнали Бога за рога??? велико постижение, а?
P.S. а между другото, какво стана със старата ти регистрация?
Успех добруджа от мене

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 14 Май 2012 16:28 

Отбор: Спартак 1918 (Варна)
izumrud_fc написа:
А ти ВЕЧЕ С НОВОТО ИМЕ, КАКВО ПРАВИШ в тази тема? Пра-дядо ми по време на войните се е бил за Добруджа и от него знам, че добруджанци са читави хора и си струва да получат подкрепа
Ако Добруджа успее да се изправи на крака – супер. А тези, които останат в Б група, да не би да са стигнали Бога за рога??? велико постижение, а?
P.S. а между другото, какво стана със старата ти регистрация?
Успех добруджа от мене
Тука влизам за да говоря за Добрич, а не да обиждам отбори, защото съм комплексирано мрънкало което реве на администраторите :wink: Въобще нямаше да ти отговарям, защото с фенове на отбори от В група не комуникирам/фен извинявай/ надцених ви :lol: Колко човека познаваш от феновете на Добрич? Аз знам поне 5 човека лично, така че не ми казвай къде, на кого и как да го вкарвам ЛУЗАРЕ :D Мене ме срам ,че отбори с история като Добруджа и Спартак са в това положение, докато при вас е реалност и закономерност и затова си го приемаш спокойно.Кое нямало да ни стигне?? Купуването на мачове или на съдии??? Беше казал нещо?? Ма то при тебе всичко е ....сбъркано. Колкото до регистрацията ми....ьаьа не се травмирай валидна е :wink: Догодина пожелавам на Добрич с 1 гол и в двата мача да ви бие.....също колкото е и броя публиката ви :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 8 мнения ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения ПФК "Добруджа"
Форум: Добруджа 1919 (Добрич)
Anonymous 39516 21 Апр 2025 17:55
от фен
Преглежда непрочетените мнения Л.Академик 82:79 ЦСКА (15:16, 22:17, 20:24,25:22)
Форум: Български баскетбол
r.h. 37795 05 Фев 2007 01:16
от CarlosNavaro
Преглежда непрочетените мнения Убиха полицай, 22 кръг е отложен
Форум: Италиански футбол
r.h. 61560 06 Фев 2007 08:37
от HEBAR_HOOLS
Преглежда непрочетените мнения 1. Бундеслига 20 кръг
Форум: Германски футбол
r.h. 42600 06 Фев 2007 00:45
от r.h.
Преглежда непрочетените мнения 1. Бундеслига 21 кръг