Ами може би много ранния гол си каза думата, а сигурно е имало и леко подценяване. Предния мач с Академик освен гола Хазуров излезе 2 пъти сам срешу вратаря и Лайфа и той 2 пъти и то само за 1-то полувреме. Тогава Академик нищо не направи, сега направи и то беше да рита нашите играчи. Номер 15 от техните изрита Кюмюрджиев който беше паднал на земята и беше за директен червен картон, а получи само жълт. Ангел го фаулираха, страничния беше вдигнал флага, за да сигнализира за нарушението, а главния дали не го видя или се правеше, после събориха и Мирчев и пак нищо и тогава Ризов ядосан след като главния не свиреше никакви нарушения се хвърли страховито в краката на един и получи втори жълт. Мисля, че ако беше изгонил номер 15 от гостите както си трябваше нямаше да стават такива грозни неща. Просто съдията толерираше бруталната игра на Академик. Дали не бяха в тандем и не играеха за трети отбор. В защитата сме железни и ако в мач вкараме 2 гола със сигурност го печелим щото като водиш само с 1-0 като у Етрополе ти вкарат некой случаен гол и ти не го връщаш губиш ценни 2 точки. В интерес на истината при Альоша Андонов пак така тръгнаха трудно нещата като сега с нов отбор. Тогава цял полусезон се обиграваха и чак втория полусезон почнаха да играят като отбор. Сега нямаме време да се обиграваме един полусезон, трябва още този полусезон да станем 1-ви или 2-ри. Като погледнете класирането след зимата ние сме 1-ви с 5 победи и едно реми. Есента играехме уж красиво и губехме точки тука с Банско, Симитли и Гоцето. Това са ти 6 точки загубени като домакини и то след като сме водили в резултата. Сега това нещо няма как да стане. Явно като гости играем по-добре. Тренера на Гоцето и той се оплаква, че неговия отбор печели ама нищо не играе. Аз съм сигурен, че там мача няма да го загубим. По разни югозападни форуми хора от Симитли казват , че тия от Гоцето били толкова слаби , че на празна врата не могат да вкарат гол на Симитли и че домакините май услужливо са им помогнали да ги бият.