bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 20 Юни 2025 18:56

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 22 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Малеш-Вихрен – Бдин (Видин) 0:3
МнениеПубликувано на: 28 Мар 2012 15:36 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
Дата: 01.04.2012г
Час: 17:00

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Малеш-Вихрен – Бдин (Видин)
МнениеПубликувано на: 28 Мар 2012 15:58 

Преди 3 кръга ги бихме там с 1-0. Сега не съм много оптимист за мача, тъй като с лекота извеждаме някой сам срещу вратаря на противника и следва по трудното да се пропусне гола. До сега само на Бяла Слатина вкарахме 3 гола, всички други мачове по 1. Вчера четох, че играчите на БДИН си чакали заплатите за февруари и аз не съм си ги взел още ама не пишат за мен по сайтовете. Да разбираме ли от тези неща, че ако не си ги вземат скоро , няма да спечелим в Сандански. Въпреки, че там след мача им раздадоха премиите веднага и то доста големи. И програмата ни е доста гадна, излизаме 5 мача, а домакинстваме на 4 отбора. Отиваме до Сандански, Симитли, Гоце Делчев, Сливница. На Своге им е най-лесна. :party048:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Мар 2012 19:18 

Отбор: Бдин (Видин)
Програма като програма, ако сме добри бием всичко наред, ако и другите грешат - супер. Ако не сме добри и губим в къщи...Така че нека бием, другото е божа работа. Иска се футбол да се играе и да радва хората. Изоставаме доста точки който трудно се наваксват. Зор беше да влезем в Б група сега па зор за по горна, не станахме ли доста взискателни в последно време, няма лошо ама имаме ли възможности за нещо по голямо на приказки да, остава и делата да са такива...няма да е никак лошо, ще видим в скоро време.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Мар 2012 06:10 
Аватар

Като ги пишеш тези неща, вярваш ли си? Защо се занимавате само с интриги, не мога да разбера..... И аз онзи ден, за да не си платя хапването в един ресторант, избягах през комина...хахаха Работа ли няма достатъчно да вършите, че по-тъмни доби творите клюкарлъка?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Мар 2012 11:00 

Да бе ще седят 1,5 месеца в Сандански и ще ги търпят без да си плащат 25 човека. Излезе съобщение, че на лагера в Сандански са си взели 1-та заплата играчите на БДИН, после пишеше, че Пирин ГД са взели по 500 лв премия за победата над Своге, а Бдинци са взели по 800 лв за победата над Малеш-Вихрен още в съблекалнята. Да кажат играчите дали е лъжа. И кво Минков ще излиза през прозореца, а футболистите през парадния вход. Някакъв хумор ми се струва това. При Альоша беше по-добре, че от автобуса слизаха направо на терена с изтръпнали крака от пътуване и че ядяха фафли.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Мар 2012 13:03 
Аватар

аз знам от мой познат които е доста навътре в нещата с отбора,че не е плащано за престоя в гостуванията.а това кой,как е избягал ми се струва доста преувеличено,но е факт ,че трябва да се покрият огромни задължения от старото ръководство..а относно програмата на мен ми се струва приемлива за нашият отбор,още повече,че ако скъсиме дистанцията с Своге и меките.последният мач е тук и приемаме своге,ако имаме шанс за бараж поне,ни дава предимство,а те ако са се класирали директно не вярвам да се напъват(все пак им трябват парички)все пак много ми се иска искренно да ме изненадат БДИНЦИ и на година да гледаме на стадиона Левски,ЦСКА,Литекс и др..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Мар 2012 17:57 
Аватар

Стига с този негативизъм към отбора. Искам да ви кажа едно - утре парите са във Видин. Всичко ще се разплати и с хотели и ресторанти. Днес всички тренираха, въпреки, че на стадиона няма ток. А защо не се запитате защо в този град има хора, които системно работят срещу отбора. Защо един човек наречен Тюфлека-управител на Спортни имоти-Видин, който преди два дни лично е отишъл в ЧЕЗ и ги е изпратил да спрат тока на стадиона за нищо - заради някакъв стърчащ кабел. Защо стадиона не се полива, защо на работниците си е забранил да изпълняват каквито и да е нареждания от хората от клуба.Защо всички плюем по отбора, а не виждаме , че наши съграждани се опитват да съсипят нещо много хубаво. Нека бъдем единни към отбора и футболистите, да ги подкрепяме,а да бъдем нетърпими към хора като Тюфлека. Само Бдин.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Мар 2012 20:16 
Аватар

Ето още едно потвърждение, за това че всички управляващи този град работят срещу Бдин. Вижте какво реши днес Общинският съвет. Общинските съветници разпределиха средствата от бюджета за подпомагане на дейността на спортните клубове в Община Видин. По 9 000 лева ще получат "Видабаскет", СК по кану-каяк "Ванто" и СК "Борба, самбо и джудо", 6 000 лв - СК по волейбол "Бдин-Вида", 5 000 лв - СК по кану-каяк "Ванто 77", по 3 000 лв - СК по тенис на маса "Бдинци" и СК по колоездене "Стрела", 2 000 лв - СК по лека атлетика "Атлет", по 1 500 лв - СК по бокс "Глобал спортс файт клуб" и Шахматен клуб "Найден Войнов и по 1 000 лв - за СК по спортни танци "Елит", Туристическо дружество "Бонония" и ФК "Левски" от с.Покрайна.
А къде е Бдин в този списък, нима този отбор не е от Видин. Ето затова няма нищо да върви в този град - започне да се прави нещо хубаво и винаги се намира кой да е против.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Мар 2012 20:21 
Аватар

Отговора е много прост за съжаление... Плюе се от хора, които имат комплекси, злоба и липса на първите седем години от живота си. Форума е тяхната трибуна и се изявяват здраво и смешно. Отдавна не ми правят впечатление. Тяхното мото е Защо да сме добре, като може да сме зле... Само Бдин !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2012 11:00 

tsmitev написа:
Стига с този негативизъм към отбора. Искам да ви кажа едно - утре парите са във Видин. Всичко ще се разплати и с хотели и ресторанти. Днес всички тренираха, въпреки, че на стадиона няма ток. А защо не се запитате защо в този град има хора, които системно работят срещу отбора. Защо един човек наречен Тюфлека-управител на Спортни имоти-Видин, който преди два дни лично е отишъл в ЧЕЗ и ги е изпратил да спрат тока на стадиона за нищо - заради някакъв стърчащ кабел. Защо стадиона не се полива, защо на работниците си е забранил да изпълняват каквито и да е нареждания от хората от клуба.Защо всички плюем по отбора, а не виждаме , че наши съграждани се опитват да съсипят нещо много хубаво. Нека бъдем единни към отбора и футболистите, да ги подкрепяме,а да бъдем нетърпими към хора като Тюфлека. Само Бдин.

Това с парите идват утре ми напомня за началото на подготовката, като се пишеше само утре идва Д.Герасимов, не, другия петък и т.н. Кво ще рече това днеска всички тренираха, предните дни не са ли тренирали всички.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2012 12:15 
Аватар

В Бдин нещата са зле.Не знам к'во тренират,обаче никакви ги няма,нямат стил на игра,корнерите им са ужасни,ТА ДОРИ АЗ БИХ ИЗПЪЛНЯВАЛ МНОГО ПО-ДОБРИ КОРНЕРИ.Играят предимно с гръб към противниковата врата,без значение в кой играч се намира топката.При Альоша наистина бяха по-добре.НЯМА И СПОМЕН ОТ ОНЗИ МАч СЪС СВОГЕ,ДЕТО ГИ БИХМЕ 5:0 ТУК,ВЪВ ВИДИН.Недоумявам какво става с отбора.Не мисля,че ще можем да се класираме на 2 място.По всичко личи,че отбора няма да надгражда през следващия сезон.Дано нагодина само не изпаднат във В група,че и там вече като гледам битката е адски жестока.ВСЕ ПАК ... УСПЕХ НА БДИН И ДАНО НЕщАТА НЯКОЙ ДЕН СЕ ОПРАВЯТ !!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2012 12:41 
Аватар

Направо не знам какво да напиша. Какви сте вие хора, бе? Еми кат си толкова добър, що не играеш а само лаете по-форумите. Плашите с В група, с разпадане на отбора , с интриги. Вие работа нямате ли си? Големи раЗБИВАЧИ без грам покритие.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2012 13:12 
Аватар

Всеки има право на собствено мнение никой не ви задължава с него.невиждам никой да плете никакви интриги и да плюе по отбора.това,че сме написали истината,неможе да се нарече интрига.и на мен не ми харесва играта и смятам,че няма никакво надграждане от есента,мисля,че повечето са на това мнение.БУЛС КАТО НЕТИ ИЗНАСЯТ НАШИТЕ МНЕНИЯ НЕДЕЙ ДА ГИ ЧЕТЕШ,НИКОЙ НЕ ТЕ Е ЗАДЪЛЖИЛ С ТЯХ,НИЩО ЛИЧНО КЪМ ТЕБ ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ В ТОЯ ФОРУМ.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2012 13:20 
Аватар

Не е проблем мнението, всеки има право на такова. Но манталите на отрицание и критика е яко застъпен. След като ви кефи да пишете пишете си за ненадграждане, за Альоша, за бягане през прозореца, за В група, за пари, хотели, лагери и т.н. Успех!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2012 13:43 
Аватар

Кажи ми честно,на теб харесва ли ти играта на отбора?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2012 15:12 
Аватар

Не определено играта на отбора в момента не ми харесва. За да се изгради добър отбор трябва време и търпение. Ние толкова години кретахме в аматьорския футбол, радвахме се на победи над смешни отбори и си траехме. Сега сме трети в Б група и сме недоволни. Какво искаме? Кой във Видин му пука за Бдин? Чесно ми кажете... Няма такъв, освен на нас простите фенове спомнящи си с усмивка за силния и побеждаващ Бдин от миналото. Пълнехме стадиона, биехме наред и пак не видяхме А група. За това нека се поспрем с нападките и интригите. Не сме толкова големи, че да имаме такива претенции. Съперниците ни в групата от години обиграват отборите си а ние искаме сега и веднага. Е няма да стане. Трябва време и подкрепа, за да се случи нещо хубаво. Огледайте се какво става в А група сега. Какво да кажат феновете на Лудогорец? Но не те подкрепят отбора си и това е да си израснал и голям. Ние нямаме манталитет самите фенове тръгнали сме отбора да учим. За това ме дразни писането, негативизма и клюката. Имам усещането, че някой от нас само чакат издънка,за да се вихрят тук. Ако има някой по-добър, еми да го взима отбора и издържа. Но няма такива ентусиасти, за това да благодарим на г-н Герасимов и да стискаме палци... Защото аз не искам Бдин отново в забвение, А ВИЕ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Мар 2012 17:46 

как искате отбора да играе добре,след като трениор нямаме? как може футболистите,и пак казвам кои ( Д.Петков, Цветослав Тодоров да пушат след мача в Етрополе и то пред трениора? това сериозно ли ви се струва?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 31 Мар 2012 03:42 
Аватар

Нямам думи,всеки само се опитва да каже истината каква е но не е това правилния подход,според мен не трябва да се жалваме колко сме необигран отбор и колко сме смешни и колко пари и колко хотели,за мен това е несериозно и тези коментари са абсолютно излишни. Трябва да се говори за този отбор като за религия например ако ме разбирате какво имам предвид,имаме гостуване отиваме 20-30-40 човека подкрепяме викаме до последно помагаме и накрая резултатът ще дойде,спомняте ли си мача с Козлодуй какво стана,че отидохме там около 50-60 човека не съм сигурен колко бяхме точно и какво стана,викахме до последно и накрая с какво и тръгнахме,еми ще ви кажа с какво си тръгнахме,тръгнахме си със 3 точки а и това реши кой ще стане първи в групата,така че имам предвид че трябва отбора да се подкрепя а не само да плюеме който хванеме,примерно този човек който е казал на чЕЗ да идат и да спрат тока го намираме къде живее чупиме му 2 прозореца и другия път нема да спре тока ей така без нищо.А ние кво прайме,секи обижда,секи говори много пъти неподготвен,всеки има секретна информация от едно извънземно и т.н. еми нестава така трябва подкрепа а ние не правиме нищо подобно,жалко за нас феновете които сме останали малцина които милеят за този отбор и са съпричастни с всичко което се случва,дано някой ден се промени този видински манталитет и почнем да мислим за всичко в този град,за спорт,за града ни като цяло и т.н. Успех на Бдин (Видин),моята прогноза е че ще бием в този мач а другата ми прогноза е че в края на сезона ще сме на 2-ро място и ще влезем чрез бараж в А група !!!!! :first:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Апр 2012 16:08 
Аватар

Състава на "Бдин" за днешния мач в Сандански: Тодор
Кючуков, Ангел Цолов, Петър
Кюмюрджиев, Костадин Гаджалов,
Мирослав Ризов, Николай Цветков, Мартин Керчев, Петър Петров, Тодор
Тимонов, Цветослав Тодоров и
Владислав Мирчев.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Апр 2012 18:20 
Аватар

1-0 за Бдин, Влади Мирчев, 35 минута от дузпа

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Апр 2012 19:24 
Аватар

Бием с 3-0 с хеттрик на Мирчев, Своге бие с 4-2, а Гоцето прави 2-2 с Етрополе. Така разликата с първия вече е само 6 точки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Апр 2012 19:33 

Мирчев май ще ни стане голмайстор този сезон. За 5 мача има вече 5 гола и се изравни с единия ни голмайстор Ц. Тодоров който сега не попада дори в групата на Славия. А Боби Турбото го гледам чат-пат влиза за Кутловица той е с 7 гола, но и неговото постижение ще иде в историята.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 22 мнения ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения СЛАВИЯ - Вихрен
Форум: Сезон 2006/2007
mittag_slavia 26772 16 Ное 2006 11:19
от mittag_slavia
Преглежда непрочетените мнения ЛОКО ПД-ВИХРЕН ЗА КУПАТА
Форум: Локомотив 1926 (Пловдив)
Fabio_Cannavaro 24158 05 Фев 2007 01:05
от Hose`SS
Преглежда непрочетените мнения Пирин-Вихрен
Форум: Вихрен (Сандански)
Hose`SS 22621 05 Фев 2007 01:01
от Hose`SS
Преглежда непрочетените мнения Бдин (Видин) - Локо Г.О.
Форум: Локомотив (Горна Оряховица)
Ultras 9905 12 Апр 2007 18:07
от Ultras
Преглежда непрочетените мнения ЦСКА-Вихрен 5:0(Котев-27;Йорданов-40;Петре-65;68;Тодоров-90)
Форум: Сезон 2006/2007
Anonymous 9213 13 Май 2007 00:26
от ultraspartak