bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 18 Юни 2025 16:50

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 1582 мнения ]  Предишна  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Селекция, подготовка, контроли
МнениеПубликувано на: 21 Фев 2012 12:06 

dreb4y,

понеже, приятел, разбирам, че ние с теб имаме тежки симпатии към един и същ отбор (освен Ботев), ще ти открехна само леко вратичката, без да отварям цялата и разбира се, без да те обиждам, като другите. Само малко - ню, ню.

Страхил Попов от Литекс е син на кума на Стойчо Стоилов, главен мениджър на Литекс. Негов кум е бившият благоевградски футболист Венко Попов. Младежът е много добър, но беше някак грозновато да го бутат още преди 3 години в отбора до 21. През есента е играл 3 мача титуляр и 1 резерва.

Станислав Костов и Антон Карачанаков са момчета на местният благоевградски комбинатор Петър Байкушев. За разлика от Карата с едната минута, Слави е играл 1 мач титуляр за 65 минути срещу Миньор и 4 резерва за общо 90 минути. Много талантливи, но все пак.

Венцислав Бенгюзов е бивш юноша на Литекс от Благоевград, опита се да играе някак в Брестник при Димчо Беляков, друг благоевградски кадър и бивш шампион с Литекс. В Ловеч го отписаха, а сега е в окръжните групи с Пирин. Изключително близък със Стойчо Стоилов и още един.

Това е част от благоевградската връзка. но човекът в сянка (този още един), за всички споменати е един национален помощник-треньор и собственик на частна школа Ивайло Андонов. В добавка помощник-треньор на вратарите, отново от същия град - Миро Митев.Андонов бе помощник на Мадански и на Европейското до 19 в Чехия през 2008. Не се съмнявай, че Миро също беше помощник тогава.

С удоволствие мога да поразкажа и за други. но се поразтършувайте и може да понаучите. само, като видите в серия клубната принадлежност.

Това е, приятел. Моята информация за талантливия Тони няма нищо общо с общата ни симпатия към ЦСКА. Говоря принципно. И съм убеден, че Коконов е по-добър в момента от почти всички. Независимо, че не симпатизира на ЦСКА. Такива са фактите и обективната действителност. Все пак говорим за националния отбор на България.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Фев 2012 13:27 
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
А пък аз имам тежки симпатии към още 5 отбора (освен Ботев)

Юноши старша възраст на Ботев Враца
Юноши младша възраст на Ботев Враца
Деца на Ботев Враца
Подготвителна група на Ботев Враца
Юноши старша възраст на Ботев Враца (волейбол)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Фев 2012 14:37 
Бригада Враца

Не ми се спори времето ще си покаже нали знаете ;) RIPVratzа бил съм в юноши старша волейбол ако искаш автограф кажи :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Фев 2012 17:17 
Добър приятел на сайта
Аватар

Както и в контролата срещу Литекс, така и днес срещу Локо Пд си поделихме по едно полувреме със съперника. А Коконов наистина е в много добра форма.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Фев 2012 17:22 

Като гледах контролата с Локо Пд си правя следните изводи:Първото полувреме играхме със състав близък до есенния - Цветковски,Куанг,Пенчев,Ванков,Найденов,Валериев,Николов,Данчев,Мирчев,Раденцов,Владинов.Второ полувреме влязоха-А.Петров,Савич,Альошев,Маринов,Чалъков,Балтанов,Костадинов,Илиев ,Коконов,Рангелов.За мен трябва да се сглоби сборен състав от двете полувремена.Първото едва минавахме центъра,второто-защитата ни беше рехава.Дано до първия мач със Славия измислят нещо,защото каквото гледах не останах очарован.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Фев 2012 17:39 

Личи си че Румен навлиза в форма,една асистенция и един гол е добро начало!!!

Последна промяна fena30 на 21 Фев 2012 20:42, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Фев 2012 19:58 
Аватар

Хубавото на тоя мач,че Рангелов си връща головия апетит. :f22:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Фев 2012 20:05 
Аватар

От тези изброените от Софрониево според мен в отбора няма място Бенгюзов,защото във Видима беше резерва...влизаше за 20 мин. най-много... И Страхил Попов също няма място там. Всички други се представяха добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Фев 2012 21:28 

vrfan написа:
Не мога да повярвам как няколко неофашиста изгониха Дениран от Ботев- да го д.хат- жал ми е за тия утрепкии изклесяци скапани- нека си зАврат на хитлер главата на ма.ка си у п.тката.

копиленце , намери го и продължи да му духаш , като си толкова влюбен в него . Недей да псуваш,защото шибаното ти IP показва с точност шибаната колиба , в която живееш .

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Фев 2012 10:25 

Ако съдим по думите на тренера, че в отбора е имало 10-12 човека с вирус, то този резултат от мача с Локо си е добре. Вижда се, че второто полувреме сме показали доста добри неща и съм сигурен, че в първенството мача с Локо във Враца ще е голямо дерби с много публика. Хубаво е, че вкарваме голове и че Рангелов си връща формата. В отбора става голяма конкуренция и дано до първия мач, тренера сглоби най -добрия вариант. Сега в халфовата линия и нападение сме станали доста добри и много атакуващи, което ще води и до много голове. Дано и отзад не допускаме такива грешки, като при последния гол.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Фев 2012 11:46 
Аватар

Репортаж от Ботев - Локо Пд
http://www.livesport.bg/Lokomotiv-Plovd ... 048?page=1

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Фев 2012 11:50 
Аватар

Само на мене ли Румбата ми прилича на Лавеци?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 22 Фев 2012 11:56 
Аватар

dreb4y написа:
Не ми се спори времето ще си покаже нали знаете ;) RIPVratzа бил съм в юноши старша волейбол ако искаш автограф кажи :D

Придружен и със снимка :mrgreen: Колко ще ми излезе? :lol!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Фев 2012 12:03 

Я, кой е този стадион:

http://www.elheddaf.com/actualite-flash ... 9%84%D9%8A

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Фев 2012 12:20 

Отбор: Несебър (Несебър)
за мене лично и БРанко Костадинов имаше място в U21, но какво да се прави - мафията го прецака, когато трябваше да е там...но има време, може да се пребори за мъжкия национал
за мене той ви е най-добрият играч. По-добър дори и от Альошев даже!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Фев 2012 12:23 

Усещам че ще треснем "шампионския" отбор на Салвия, а после говедата и те ще отнесат някой и друг гол, за да завършим сезона подобаващо с бой по чорбата насред София (ако боклуците не са продали Армията до тогава) :) :) :)
Интересно с шампионите от Лудогорец какво ще измъдрим - срещу най-добрия отбор дано нашите играят най-добрия с футбол, че мисля до тогава да съм в състояние да ида до Разград.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Фев 2012 13:10 

izumrud_fc написа:
за мене лично и БРанко Костадинов имаше място в U21, но какво да се прави - мафията го прецака, когато трябваше да е там...но има време, може да се пребори за мъжкия национал
за мене той ви е най-добрият играч. По-добър дори и от Альошев даже!!!!!

Мишок, имаш тежък емоционален проблем. И той става все по-тежък! Упражнявай се, но писането е сложна материя. Иде пролет. Иди на кални бани в Поморие. Хем е полезно за здравето, хем ти е близо, хем можеш да напълниш джобовете и да подхвърляш кал ей тук, в този форум. Защото си един анонимен никой! Трябва да ти призная, че притежаваш енергия. Иначе няма начин да съхраниш жлъч толкова дълго време. Но...рано или късно омразата убива. Със сигурност по-бързо от 9 бала вълнение.

Давай! Стискам ти палци!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Фев 2012 13:12 

Webmaster Vratza написа:
Усещам че ще треснем "шампионския" отбор на Салвия, а после говедата и те ще отнесат някой и друг гол, за да завършим сезона подобаващо с бой по чорбата насред София (ако боклуците не са продали Армията до тогава) :) :) :)
Интересно с шампионите от Лудогорец какво ще измъдрим - срещу най-добрия отбор дано нашите играят най-добрия с футбол, че мисля до тогава да съм в състояние да ида до Разград.

Мастер, ако финансирането ще бъде това, което прочетох днес в Конкурент, може да се наложи аз и ти да влезем до два месеца. Аз съм с около 15 кг отгоре.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Фев 2012 13:45 

http://www.blitz.bg/sport/article/119127
Това с финансирането е доста лошо. Тъкмо да тръгнем и вече почваме да се давим....нали имаше обещания и от кмета, пък и от тия испанци? Дано се намери спонсор в най скоро време иначе не ми се мисли...тук е и ролята на ръководителите от клуба да търсят, не само да си говорим празни приказки. Дано всичко е пушилка, а след нея да бъде зелената буря...САМО БОТЕВ!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Фев 2012 14:41 

Е с този съвет беше ясно, че пари няма да видим...особено след заканите на Коцев. Не ми пречи - аз ще ходя на мач и в Б група. Софрониево, аз лекувам контузията на Дарън Флетчър, но оправя ли я, влизам директно! :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Фев 2012 14:52 

umeren написа:
http://www.blitz.bg/sport/article/119127
Това с финансирането е доста лошо. Тъкмо да тръгнем и вече почваме да се давим....нали имаше обещания и от кмета, пък и от тия испанци? Дано се намери спонсор в най скоро време иначе не ми се мисли...тук е и ролята на ръководителите от клуба да търсят, не само да си говорим празни приказки. Дано всичко е пушилка, а след нея да бъде зелената буря...САМО БОТЕВ!!!

Бе стига с тоя кмет, не виждата ли какво направи с Ботев Криводол. При това оня ден ми назначил четвърти замесник кмет във Враца. То добре, ама все провали се хора, на изборите по селата от БСП. Какво очаквате от него, като въобще не е в час.С тези 200 000 лв ще кретаме не в Б а в В група.
Оня ден десет града получиха парите по различни проекти свързани с екология и изграждане на канализация, а парите за водния цикъл на Враца няма да минат през общината поради ясни причини. Част от тези 200 млн. се очкаваха да влезат в клуба от фирмите които го изпълняват.

То пари има да изкареме сезона, защото има още 200 000 лв по договора за дарение с АЕЦ(като преди лагера са преведени аваносово 400 000).
Въпроса е какво правим, по нататък? Оня ден и Батков възропта, че държавни фирми помагат на клубовете(имаше предвид оста АЕЦ-Ботев Враца и Марица - Берое). Така, че Чавдар(и не само той) трябва яко да лобира за Ботев пред Бойко. Все пак имаме силни позиции, ама нищо не сигурно.
Разбира се, най-хубаво е клуба да мине в частни ръце, но за сега не виждам от къде ще се намери такъв чужд инвеститор. Дано стане работа с испанците, но си мисля, че имат апетити към спортната база и заради това няма да стане работата.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Фев 2012 15:18 
Аватар

Тая новина с парите дано не е верна,защото ако е така работата ще е много зле.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Фев 2012 16:13 

Свилене, ти пак не си в час. Какво да не е вярна като го гласуваха вчера? А на курволето, което тук пише неграмотно ще кажа - кмета ли гласува или общинския съвет?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Фев 2012 16:49 

Webmaster Vratza написа:
Свилене, ти пак не си в час. Какво да не е вярна като го гласуваха вчера? А на курволето, което тук пише неграмотно ще кажа - кмета ли гласува или общинския съвет?

Кмета предлага бюджета за гласуване и сумата е 200 000лв.Комисията към Общинският съвет предложи 500 000 лв. , но кмета ги резна.И виж кой как е гласувал бре малоумнико. Има решенията на ОС на Враца на сайта.

И като не зависи от кМЕТА, що обещава! Като не дава парите, що се сили като глис на буца. Как до сега вкараха отбора от "В" във "А", а кМЕТА от първата година(замо за един полу сезон) ще "успее" да го забатачи обратно във "В"!!!

То бива наглост, ама не знам кой "феновете"на Ботев преди изборите пишеха всякъкви деклараций в подкрепа на тоя кмет. Я си виж постовете във форума Webmaster Vratza. Вижте си писанията. Това е гласувахте за кМЕТО с мангалите по селията.
То комунист дето да не лъже, да не краде и да не обещава, ако има такъв е менте.

http://news.vratza.com/?id=1953804&adate=

А "курволето" е ясно кое е във форума. Да напомоня, че се "заиграхте" и с ДПС на изборите.

Последна промяна kpkirilov на 22 Фев 2012 22:09, променена общо 3 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Фев 2012 17:02 

Аз си мисля преди да се правят някакви изводи не е ли по добре да се изчака Общото събрание на Управителния съвет не остават ли само няколко дни и не е ли странно плача на г-н Атанасов точно сега. Дали не се подготвя някаква голяма промяна и се надявам, ако има такава да е за добро.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 1582 мнения ]  Предишна  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Зимната подготовка
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 108481 27 Фев 2007 01:10
от aircraft10
Преглежда непрочетените мнения Зимната подготовка на Странджа
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 70077 25 Фев 2007 12:39
от kyynadd
Преглежда непрочетените мнения Зимна подготовка
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 106415 19 Фев 2011 23:16