bdinec написа:
За съжаление това и аз не го знам уж всичко с Герасимов беше наред а на практика нещата не стоят така...а разтрогнали все още няма защото до събота момчетата не искаха да напускат и бяха уверявани от ръководството че всичко е наред,в понеделник се започва подготовка и ще започнат по-малко да им изчистват задълженията...това беше в събота,в неделя им се обадиха че няма да е този понеделник а ще е следващият и на тях им стана ясно че нищо не се променило и лъжите продължават-те са професионални ф-сти и не могат да си позволят лукса да изпуснат подготовката и да си провалят целият пролетен полусезон-затова и решиха да си тръгнат...а сега и нещо друго което на разни писачи тук изобщо не и е ясно-ф-стите не са вземали пари 6 месеца,повечето от тях ще разтрогнат по вина на клуба,оттам автоматически ще осъдят клуба заради неизплатените заплати и премии и ако не и ги изплатят трансферите в клуба ще бъдат спрени,те м-у другото вече са спрени заради неизплатени суми на бившият треньор Хр.Марашлиев-така че сами си направете изводите какво очаква Бдин ако това ръководство продължава по същият начин...Що се отнася до Герасимов дотук поне нито едно нещо което е казал не е изпълнил-обеща започване на изплащане на задълженията-ЛЪЖА,обеща нова екипировка и атобус-ЛЪЖА,обеща лагер в Испания-ЛЪЖА (те във Видин не могат да започнат та камо ли в Испания)...още много неща мога да напиша но и това е достатъчно на хората които разбират от футбол и милеят за Бдин да им стане ясно за какво става въпрос...
Нямам думи за тебе човече,ти порсто само се чудиш кво да кажеш,как да осереш и Герасимов и клуба и кой ли не,стига де,спри се малко,на всички е ясно както казваш на 1000% че ти си ГОГО2345,и за всички е ясно че Герасимов неможе да дойде и на 2-рия ден да плати всичко на всеки играч,Бдин (Видин) на ПУК НА ТЕБЕ ще го има и ще играеме и ще сме в 3-ката и дай боже още тази година влезем в А група,само ти чета коментарите и се чудя как може да има толкова злобни хора като теб,като не си нито фен нито футболист,недей да пишеш повече,тези неща които ги говориш всяко едно е супер пресилено,но спокойно ако си мислиш че някой ще ти повярва много си се излъгал,незнам просто как можеш да говориш против отбора,спри се малко престани,досаден си,незнам ако не си ГОГО3423 значи си негов брат,нямам думи просто за теб !!!!!

Ти си тотално сбъркан-какъв гого,аз дори не живея във видин-което не означава че не следя какво става в клубът-напротив точно обратното.А информацията която имам е на 100 процента вярна,за съжаление няма как да ти кажа кой съм и с какво се занимавам за да разбереш че е така...по никой не плюя,просто казвам истината и всичко което съм написал тук са абсолютни факти а не измислици от рода на “всичко е платено,нови автобуси и т.н.“-а ти като си толкова отворен ме обори със факти с каквито боравя аз а не да ми говориш само празни приказки и лъжи...никой не нападам и никой не обиждам-просто виждам как се пишат неща който не са верни и затова целта ми е хората който обичат този клуб но поради непрофесионализма на това ръководство и никаквата информация относно това какво се случва-да кажа поне това което знам...