bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 21 Юни 2025 01:39

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 321 мнения ]  Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Следваща

На кое място ще завърши "Бдин" сезона
На първо и ще влезе в А група. 39%  39%  [ 9 ]
На второ и ще играе бараж. 22%  22%  [ 5 ]
На трето. 0%  0%  [ 0 ]
По-надолу в класирането. 39%  39%  [ 9 ]
Общо гласове : 23
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Яну 2012 23:46 
Аватар

Отбор: Бдин (Видин)
до колкото съм разбрал са поръчани но кога ще ги видиме незнам

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: ЗИМНА ПОДГОТОВКА И СЕЛЕКЦИЯ
МнениеПубликувано на: 17 Яну 2012 00:34 

Кви автобуси,кви 5 лева...отборът подготовка не може да започне,вие автобуси и екипи...футболистите които разтрогнаха днес влизаха във плановете на уж новото ръководство само че им писна да ги лъжат...и ако си мислите че със нови ф-сти от рода на кючуков и томаш и със почти никаква подготовка нещата ще се случат,значи нищо не разбирате от футбол...и последно-мислите ли че литекс и софийският отбор на който умишлено не споменавам името са балъци да подпишат договори със наши състезатели ако те не са добри ф-сти....следователно какво излиза-като цяло имахме добри състезатели,и при едно добро ръководство трябваше просто да се освободят ненужните и да се вземат състезатели на постове на които са ни нужни и ако това ръководство беше в час нямаше да се стигне до разтрогване на договори по вина на клуба...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Яну 2012 12:38 
Аватар

bdinec, предполагам ,че ти си един от въпросните футболисти защото само за тях говориш... какъв е проблема като са големите звезди ще си намерят по добри клубове а на ПФК Бдин Видин АД не бери грижата защото си има спонсор има си и ново ръководство и колкото и да ви е яд ще имаме и качествен отбор :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Яну 2012 13:01 
Аватар

Бдин го е имало, има го и ще го има и занапред. Звездите ни ще се реализират нали са добри? Само дето в софийския отбор едва ли ще пият кафе докато има мач отбора им. Само Бдин!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Яну 2012 13:08 

Ти или си болен мозък или си адски заблуден...няма как да съм един от въпросните ф-ти,защото ако аз бях на тяхно място отдавна да съм разтрогнал и не бих позволил да се гаврят с мен,6 месеца без заплата,и всяка седмица да чакам да почна подготовка...а ако не се лъжа точно ти беше човекът който твърдеше че всичко е изплатено...не съм футболист-просто съм човек който обича клубът но това което се случва е меко казано подигравка и с фенове и със състезатели и със самият клуб...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Яну 2012 13:33 

Носят се слухове,че Бдин няма да започне първенството.Дано е лъжа,но както знаем във всяка лъжа има известна доза истина.Мислели да играят с юношите но поради спомена от Тунджа се отказали.така,че правете си изводите ..........

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Яну 2012 13:41 
Аватар

Отбор: Левски (София)
bdinec защо не кажеш кои са двамата футболисти и в кой софийски отбор са отишли. Е, аз ще ги кажа - Цецко и Мариян Станчев са на проби в Славия, но това не означава че вече са играчи на Славия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Яну 2012 13:55 

Тъкмо и аз щях да ги напиша тези 2-та. Цецко ако въобще го вземат, колко седмици ще изкара там, колкото у Перник. А с юноши не можеме да продължиме, трябват определен брой картотекирани професионалисти, но не се сещам колко. Те преди време Спартак Плевен ли бяха за това се отказаха на полусезона точно по тази причина липса на определения минимум професионалисти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Яну 2012 14:00 

Що не вземат да кажат какво става там Бербатов ли нали е изп. директор или някой друг, щото имам чувството, че тук на местна почва само се лъже обществеността.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Яну 2012 14:06 

ОК-за тях става въпрос(вече излезе в някой медии).Но не са на проби-и в момента в който разтрогнат ще подпишат договори.Яд ме е че имахме добър отбор и със малко нови попълнения спокойно влизахме в А група.И ако всичко в клубът беше наред и на момчетата бяха изплатени поне част от задълженията те нямаше да напуснат...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Яну 2012 14:16 
Аватар

Само празни приказки. Всеки е свободен да ходи където си иска. Имаше и други отбори с финансови проблеми но никой не бойкотира срещите си. Важно е какво следва оттук нататък за нашия отбор..... Крайно време е пресаташето да напише няколко реда какво предстои.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Яну 2012 14:29 

Едно е да имаш е финансови проблеми а съвсем друго е 6 месеца да не си взимал пари,да те лъжат всяка седмица че ще започне да се плаща,да чакаш да започнеш подготовка да ти казват на 9.01 започваме и всичко ще е ОК,после да ти казват няма на 9 а на 16,после няма на 16 а на 23-и така до кога...така че проблемът не е във проблемите а в това че никой от ръководството и новите собственици не излезе пред момчетата и да им каже какво точно се случва,докога ще продължат да ги лъжат и кога точно ще се започне подготовка...недопустимо е това да се случва в професионален клуб с претенции за А група и колкото и тъжно да ми е реалността е такава че клубът отива на разруха...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Яну 2012 14:55 

Какво да напише пресаташето. Ето от вчера в един северозападен форум един съдия го пита кой ще е треньор на БДИН и той не взима отношение по въпроса. Кво му кажат това е или не му кажат. Имам чувстото а и съфорумеца БДИН ВИДИН го каза преди няколко дни, че ръководството на отбора е същото. Както 4-5 месеца не намериха пари за отбора така и ще е и по натам. Само не мога да разбера как така Димитър Герасимов раздаде на играчите 40-50 хиляди лева, така съм чул, не знам дали са толкова. Но единствено пари Бдинци този полусезон са взели от Герасимов на няколко пъти. Ти нямаш пари за 11 играчи, а си взел 30, добре ама като смениха кмета и стана проблем, то проблема стана по отдавна щото блокираха сметките на общината. Така се получава като се чака само на кмета.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Яну 2012 16:02 

Това че Герасимов е раздал 40-50 000 лева на играчите е пълна глупост и ви го казвам не на 100 а на 1000%.Единственото което им даде е по 500лв. плюс една премия за мача със Сливница и това са единствените пари които ф-тите са взели за целият полусезон.Обещаваха им някакви пари поне за празниците което се оказа поредната лъжа.Повечето от момчетата са потънали в борчове-вие сами си направете изводите дали това е нормално...а изхвърлянията за автобуси и разни тем подобни неща са просто смехотворни...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Яну 2012 16:11 
Аватар

всичко се пази в клубна тайна...вчера един от феновете е питал от телефона на адвокатчето цецо... на Бербатов и оня е казал че до понеделник ще имаме треньор и 10-11 футболисти каквото чуя това пиша това е...ако мен ме излажат и аз лъжа ваЗ :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Яну 2012 16:31 
Аватар

bdinec.... Нали си само фен? Отде таз конкретика за пари? Да не си им слагал скрита камера да ги наблюдаваш......

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Яну 2012 16:39 

Не съм фен не съм и футболист,но няма как да кажа кой съм.По важното е че обичам отбора и ми пука какво се случва в клуба...и всичко което съм написал в този форум е 1000 процента истина а не празни приказки подочути оттук-оттам...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Яну 2012 16:49 
Аватар

Радвам се че ти пука. Кажи ни ще ни има ли като отбор? И каква е тази клубна тайна за понеделник?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Яну 2012 16:50 

Гледам от 151 футболисти с прекратени договори, няма нито един от БДИН, а има толкова желаещи уж да напуснат. Кво става, егати мистерията.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Яну 2012 16:56 

Герасимов им е дал по 100 лв на човек за нова година това знам аз и е на 1000 %. А за новия тренер вчера сам питал Зоран на 99,9 % е НИКОЛАЙ НИНОВ. Стойчо Младенов е искал 15 000 евро за да е тренер. А за парите че им е дал го знам от ф-лист.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Яну 2012 17:09 
Аватар

нови играчи ще има ли? Какво казва Зоран?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Яну 2012 17:11 

За съжаление това и аз не го знам уж всичко с Герасимов беше наред а на практика нещата не стоят така...а разтрогнали все още няма защото до събота момчетата не искаха да напускат и бяха уверявани от ръководството че всичко е наред,в понеделник се започва подготовка и ще започнат по-малко да им изчистват задълженията...това беше в събота,в неделя им се обадиха че няма да е този понеделник а ще е следващият и на тях им стана ясно че нищо не се променило и лъжите продължават-те са професионални ф-сти и не могат да си позволят лукса да изпуснат подготовката и да си провалят целият пролетен полусезон-затова и решиха да си тръгнат...а сега и нещо друго което на разни писачи тук изобщо не и е ясно-ф-стите не са вземали пари 6 месеца,повечето от тях ще разтрогнат по вина на клуба,оттам автоматически ще осъдят клуба заради неизплатените заплати и премии и ако не и ги изплатят трансферите в клуба ще бъдат спрени,те м-у другото вече са спрени заради неизплатени суми на бившият треньор Хр.Марашлиев-така че сами си направете изводите какво очаква Бдин ако това ръководство продължава по същият начин...Що се отнася до Герасимов дотук поне нито едно нещо което е казал не е изпълнил-обеща започване на изплащане на задълженията-ЛЪЖА,обеща нова екипировка и атобус-ЛЪЖА,обеща лагер в Испания-ЛЪЖА (те във Видин не могат да започнат та камо ли в Испания)...още много неща мога да напиша но и това е достатъчно на хората които разбират от футбол и милеят за Бдин да им стане ясно за какво става въпрос...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Яну 2012 17:53 

Само едно ме притеснява само Георги Бачев да не влезне в управата защото сега сме загазили, ако и тои влезне майка ни жалка, с колко задължения е вкарал Локо Мездра с близо 2 000 000 лв задължения. Според мен Герасимов няма да си сере на авторитета , просто човека май иска да почне на чисто с негови хора,на които да има доверие. А според мен от сегашния тим където беше много малко футболисти заслужават да играят за бдин видин. Цецко го трасе звездоманията, Боби последните мачове имах чуството, че е пил преди мача топката бяга на десно Боби бяга на ляво. Единствените футболисти от Видин, които заслужават да носят фланелката и да защитават цветовете на Бдин Видин са Ангел и Къро (С), А за другите нямам думи Метушев кръгла нула, Русев и тои. Мен мн ми харесваше Хаджиниколов ама защо не играеше нз.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Яну 2012 18:41 
Аватар

http://football24.bg/novina/67324-georg ... or-na-bdin

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 18 Яну 2012 01:21 
Аватар

bdinec написа:
За съжаление това и аз не го знам уж всичко с Герасимов беше наред а на практика нещата не стоят така...а разтрогнали все още няма защото до събота момчетата не искаха да напускат и бяха уверявани от ръководството че всичко е наред,в понеделник се започва подготовка и ще започнат по-малко да им изчистват задълженията...това беше в събота,в неделя им се обадиха че няма да е този понеделник а ще е следващият и на тях им стана ясно че нищо не се променило и лъжите продължават-те са професионални ф-сти и не могат да си позволят лукса да изпуснат подготовката и да си провалят целият пролетен полусезон-затова и решиха да си тръгнат...а сега и нещо друго което на разни писачи тук изобщо не и е ясно-ф-стите не са вземали пари 6 месеца,повечето от тях ще разтрогнат по вина на клуба,оттам автоматически ще осъдят клуба заради неизплатените заплати и премии и ако не и ги изплатят трансферите в клуба ще бъдат спрени,те м-у другото вече са спрени заради неизплатени суми на бившият треньор Хр.Марашлиев-така че сами си направете изводите какво очаква Бдин ако това ръководство продължава по същият начин...Що се отнася до Герасимов дотук поне нито едно нещо което е казал не е изпълнил-обеща започване на изплащане на задълженията-ЛЪЖА,обеща нова екипировка и атобус-ЛЪЖА,обеща лагер в Испания-ЛЪЖА (те във Видин не могат да започнат та камо ли в Испания)...още много неща мога да напиша но и това е достатъчно на хората които разбират от футбол и милеят за Бдин да им стане ясно за какво става въпрос...

Нямам думи за тебе човече,ти порсто само се чудиш кво да кажеш,как да осереш и Герасимов и клуба и кой ли не,стига де,спри се малко,на всички е ясно както казваш на 1000% че ти си ГОГО2345,и за всички е ясно че Герасимов неможе да дойде и на 2-рия ден да плати всичко на всеки играч,Бдин (Видин) на ПУК НА ТЕБЕ ще го има и ще играеме и ще сме в 3-ката и дай боже още тази година влезем в А група,само ти чета коментарите и се чудя как може да има толкова злобни хора като теб,като не си нито фен нито футболист,недей да пишеш повече,тези неща които ги говориш всяко едно е супер пресилено,но спокойно ако си мислиш че някой ще ти повярва много си се излъгал,незнам просто как можеш да говориш против отбора,спри се малко престани,досаден си,незнам ако не си ГОГО3423 значи си негов брат,нямам думи просто за теб !!!!! :redcard:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 321 мнения ]  Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Зимната подготовка
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 108866 27 Фев 2007 01:10
от aircraft10
Преглежда непрочетените мнения Зимната подготовка на Странджа
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 70276 25 Фев 2007 12:39
от kyynadd
Преглежда непрочетените мнения Зимна подготовка
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 106588 19 Фев 2011 23:16