bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 20 Юни 2025 17:18

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 33 мнения ]  1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Септември (Симитли) - Бдин (Видин) 2:0
МнениеПубликувано на: 19 Ное 2011 23:31 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
Дата: 26.11.2011г.
Час: 14:30

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Ное 2011 23:59 
Аватар

Отбор: Бдин (Видин)
според мен ще биеме с 1-2 гола разлика...но няма какво да се лъже ме труден мач ни чака особено с този неподготвен отбор

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Септември (Симитли) - Бдин (Видин)
МнениеПубликувано на: 20 Ное 2011 03:53 
Аватар

Нямам прогноза,много съм разочарован от днешния мач,истинския бдинец щеше да ги размаже във Видин,а ние какво направихме със зор хикс,и отгоре на всичко имаха по чисти ситуаций,но няма значение,пак казвам за последния ни мач този полусезон според мен няма да направим нищо но дано да не съм прав !!! УСПЕХ !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Ное 2011 10:55 
Аватар

Дано нещата в отбора се променят до мача с тия Симитли.Честно казано си мисля за един хикс 0:0.Надявам се на победа за Бдин,но . . . вече почвам да си мисля,че парите развалиха всичко в отбора ! Не знам,не са съшия тим,който вървеше супер до преди 5 мача.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Ное 2011 13:23 
Аватар

сега вече имаме финансова стабилност дано всичко е наред от тук на татак а през пролетта ще мачкаме къде кой хванеме

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Ное 2011 14:40 

Браво на кмета Гергов всичко направи за Герасимов да си инвестира парите, но жалко че не е изплатил всичко на момчетата, дано излезе сериозен по натам!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2011 14:52 

С такава игра на БДИН и Ботев Грамада ще имат успех срещу нас. И аз за пръв път не съм обнадежден за този мач, не че Симитли са некаква сила, даже ги напуснаха 3-4 от най-опитните играчи, но с такава игра нямаме шанс на гостуване. Някой може ли да ми каже от къде го взехме този вратар Симеонов. В рамката на вратата добре, ама с крак не може да подаде един точен пас, все в тъч и на противника. Тия нашите играчи да не са разбрали, че ще правим сериозна селекция за напролет и нещо им падна доста гарда. Някой запознат нека напише след като мине и това завъртане после жребий ли се тегли за последните 9 мача какво ли, как ще се играе.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Ное 2011 16:45 
Аватар

вече е определено според класирането ще бъдат мачовете ще кача програмата

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Ное 2011 17:27 

http://www.bulgarian-football.com/bg/zb.html

Системата е Бергер.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Ное 2011 20:37 
Аватар

по тая система за сега сме с героите ... кат домакини ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Ное 2011 20:24 

Гледам днес във вестника пише, че един играч на Симитли го наказали за 3 срещи от мача им с Чавдар, на мача им в Козлодуй днес имат един изгонен с червен картон. Тези 2-та няма да играят срещу нас, а преди 2-3 кръга ги напуснаха няколко от най-опитните им играчи. На практика Симитли няма да излязат с 5-6 човека срещу Бдин. Дали ще имаме желание и воля да им се противопоставиме на тяхната нова формация. Днес са играли 120 минути срещу Козлодуй, били са си и по 10 дузпи, сигурно мача им е завършил по тъмно, пътували са днеска за мача и след него пак в рейса на обратно, утре ще са утрепани и им остава да потренират само в петък. Все неща в наша полза, а дали ще се възползваме от тях. Те и Гоцето дойдоха без 4-ма титуляри, ама ние се представихме разочароващо, дано сега не е така. А днес Ямбол били и една слаба Монтана на дузпи, ето и тук пропуснахме един голям шанс.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Ное 2011 23:32 
Аватар

мисля си че ще успеем да завършим годината с победа...иначе за купата много ме е яд ,че ни отстраниха и то с такЪв резултат

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Ное 2011 17:27 

Bdinec какво става с отбора, ти нали беше навътре в нещата. Тренират ли, взеха ли си нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Ное 2011 18:11 

От това което гледахме с Г.Делчев съм песимист за представянето срещу Симитли.Според мен отбора го е ударил ваканционно от 3-4 мача насам.И всичките пари които има да получават да им дадът вече немогат да ги мотивират за игра.Евентуално като започне подготовката за новия сезон и исплатени всички заплати може да ги мотивира.Също мисля,че не е нужно да се прави нова селекция за през пролетта.Футболистите ни са добри и са способни да щурмуват А група с една добра подготовка.Треньора също е на ниво А група,остава ние феновете да присъстваме активно на стадиона и да сме по гръмогласни като македонците,а не все едно сме на театър което е характерно за нашия край.Успех все пак в последния мач :lol!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2011 17:02 
Аватар

Ще има ли някаква организация за този мач понеже ние сме 7-8 човека в Благоевград и искам да ви попитам дали клуба ще ви отпусне автобус ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Ное 2011 19:35 

Не съм чул да има автобус, то този сезон не е имало автобуси. От фен клуба са си ходили с коли. Те Бдинци ще преспат в Горна Джумая и утре са в Симитли. Гледам, че и пресаташето в сайта на БДИН не пише кои са в групата за мача. А прочетох тия дни, че Симитли са пътували с коли за Козлодуй и в разни форуми пишат, че и те не са баш у ред с плащанията към играчите, ама не ги молят да излязат на терена да играят. Ако ходите драснете некой и друг ред как е бил мача, въпреки че не съм много оптимист след последните слаби мачове. Гледам Бдинецa не взема отношение, значи да разбираме че в клуба всичко е наред.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2011 20:03 

Дали ще ни изненадат с три точки утре? Като за последен мач за годината може малко да се понапънат, въпреки че загубиш ли скорост трудно се наваксва...Прави впечатление че в този форум се пише повече когато става въпрос за пари, ще има ли няма ли да има, а за самата игра по малко. Жалко е че е така, ама това си е действителността, всичко се върти покрай тези финикйиски знаци. Дано бие па другото както дойде...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Ное 2011 20:49 

Съмнявам се да те изненадат с 3 точки, то както каза и тренера това нетрениране месец-месец и половина взе да си казва думата. Добре, че свършва сезона, че още по зле щеше да ставаме. Следващия мач е с Академик и тях немаше да ги биеме, ако продължаваше сезона. Сега има 1 месец почивка и от началото на януари яки тренировки щото амбициите на ръководството няма да се изпълнят.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2011 21:22 

Ако не мен, поне тех да си изнедадат :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Ное 2011 11:04 
Аватар

Точки ,взети от отборите /последни 5 мача/ :
1.Пирин (ГД) 13 т.
2.Банско 11 т.
3.Своге 10 т.
4.БДИН 7 т.
4.С.Герой 7 т.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Ное 2011 16:59 
Аватар

е не става с футболисти който само парите са им в главата...добре им е казал Герасимов който му каже нещо за пари да напуска...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Ное 2011 17:44 

Коментара в Ф24 е че БДИН са играли много слабо. Симитли имат и 3 греди и един път наш защитник чисти от голлинията. Направо са могли 5-ца да ни сложат. А и Цецко изпуска дузпа. Не става тия нещо за мезе ни взимат. Да се появи Боби Турбото и пак да ни се кара, че не сме се събличали по физическо, те като се събличат кво само петнят фланелката на БДИН и ни излагат по разните стадиони. Да правят нов отбор. :redcard:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Ное 2011 18:26 

нека продължават бездушниците играещи в отбора да ни излагат по същия начин за да могат да ни подиграват по стадионите и на съадиона да почнат да ходят по 100 човека техни роднини и приятели и ще разберат че в спорта футбола не всичко е пари. Съществува и чувството ДОСТОИНСТВО което на тях явно им липсва. По този начин няма да стане нищо от тях и ще ходят да ритат по селата и в квартала. Явно някои от тях стават само за там. Нека да си дадат отговора заслужават ли парите на собственика занапред. БДИН ГО Е ИМАЛО ПРЕДИ ТЯХ ЩЕ ГО ИМА И МНОГО СЛЕД ТИЯ ПОСТОЯННО ПЛАЧЕЩИ ЗА ПАРИ футболистчета.Малеш и много други отбори могат да играят по 1 година без пари в професионалния футбол те не могат. Много бързо им порастна работата.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Ное 2011 21:27 

Работата сериозно отива към мислене за оцеляване в група. Добре че дойде края на сезона, че иначе...Да видим какви генерални решения ще се вземат за по добро бъдеще на отбора. Ръководството действащо ли е, пишеше за управителен съвет изцяло от софиянци, дали има развитие някакво, че оттам трябва първо да се започне. Колкото по рано толкова по добре, че нещата ще си станат пак обичайните, борене за спасяване от изпадане като си в Б група и т.н. Какво па толкова се учудваме, то какво ли е като хората във Видин та футбола да е...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Септември (Симитли) - Бдин (Видин) 2:0
МнениеПубликувано на: 26 Ное 2011 22:35 

Абе те и Микрево взеха да ни настигат. Отбора с най-добро нападение в групата последните 3 мача е вкарал само 1 гол и то с ръка щото съдията не е видял ситуацията и го е признал в Своге. Днес нямаме точен удар в рамката на вратата според сайтовете и дузпата Цецко я праща над вратата. Вратаря Симеонов получил червен картон щото играл с ръка извън полето и е спрял трети гол в нашата врата. Въобще не ме интересува от къде ще вземаме играчи ако ще братовчед на Брус Гробелар от Зимбабве да вземем, ама като ида на мач искам да гледам добър футбол с опити да се побеждава в мача, а не да се отбива номера.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 33 мнения ]  1, 2  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения ЯЖ МИ КУРО СИМИТЛИ!
Форум: Пирин 22 (Благоевград)
alibaba 194205 23 Дек 2008 01:17
от eminem
Преглежда непрочетените мнения Бдин (Видин) - Локо Г.О.
Форум: Локомотив (Горна Оряховица)
Ultras 9905 12 Апр 2007 18:07
от Ultras
Преглежда непрочетените мнения Янтра /Габрово/ - Бдин /Видин/, последно дерби за сезона
Форум: Сезон 2006/2007
янтра гб 34714 23 Май 2007 17:41
от янтра гб
Преглежда непрочетените мнения ФК Аристон (Русе) 5 - 0 ФК Септември (Тервел)
Форум: Сезон 2007/2008
FCDunavRuse 4922 13 Май 2007 22:08
от FCDunavRuse
Преглежда непрочетените мнения Холандия : БЪЛГАРИЯ - 8 септември, Амстердам, 21:30ч
Форум: Национален отбор
morkov4o_LoKoGO 56185 09 Сеп 2007 22:14
от loko_mz