bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 20 Юни 2025 16:50

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 117 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Ное 2011 16:53 
Аватар

Отбор: Бдин (Видин)
Съгласен съм да подкрепим г-н Герасимов! И нека всички, които от дете съм гледал как се прикоткват към ръководствата да са така добри да не пречат повече на Бдин. Истината, е че се нагледахме на тяхната "кадърност".

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 16 Ное 2011 17:12 

gogo2 написа:
Най-доброто за клуба е да стане собственост на един човек, в нашият случай на Герасимов. Тогава един ще казва, кой да кара влака, сега не се знае кой кой е и затова всеки гледа само себе си и личните си интереси и затова са проблемите.
Дано Герасимов излезе умен и опитен и да не се подведе на лъжите и измамите, за доброто на Бдин!
Сега според мен е задължение за всеки трезвомислещ привърженик на Бдин, да подкрепим Герасимов. Без сериозен собственик Бдин не го чака нищо добро! сега не е време за разединение тоз какъв бил оня какъв, просто трябва да подкрепим новият собственик да стане едноличен такъв, най-много съсобственик с общината заради стадиона.

Ето това е нещо друго-ако всички които обичат Бдин се обединят и попречат на хората които пречат на Герасимов да постигнат целите си-се надявам да се случи нещо позитивно и нещата да се оправят...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Ное 2011 17:35 
Аватар

знам от сигурен източник ,че в Петък Герасимов идва и плаща всичко....това че футболистите не тренират си е за тяхна сметка...като се правят на големите звезди...аз няма да коментирам говорил съм по горе всеки си отговаря за себе си и си носи последсвията .... поздрави на всички истински фенове на Бдинци Лъвове ТИТАНИ :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Ное 2011 19:35 
Аватар

Последно тренират ли нашите звезди?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Ное 2011 19:45 
Аватар

Отбор: Левски (София)
CICKATA ако си истински фен не говори глупости, а ела на стадиона. Аз преди малко се върнах от там и видях следното - тренираха всички момчета и то как тренираха - такава нахъсана тренировка не съм им гледал от 1 месец. Така че се стягат сериозно за мача.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Ное 2011 20:47 

Следващите 3-4 дни се решава бъдещето на футбола в нашия град .На всички ни е ясно ,че ако този човек не налее пари в клуба ни приключваме участието си и нямам представа кога ще стигнем това ниво. Ето затова сега е желателно всички да сме единни . Нека не се делим на наши и ваши , на червени и сини и т н. Нека Общината и цялата общественост станат съпричастни към тази идеята за голям футбол в града ни. Нека всички подкрепиме този човек .Нека фен клуба отново се съживи и покаже ,че отбора има и публика. Мисля ,че с всеобщи усилия ше успеем .Стига омраза и нихилизъм. Успех !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 16 Ное 2011 21:13 

киро написа:
Следващите 3-4 дни се решава бъдещето на футбола в нашия град .На всички ни е ясно ,че ако този човек не налее пари в клуба ни приключваме участието си и нямам представа кога ще стигнем това ниво. Ето затова сега е желателно всички да сме единни . Нека не се делим на наши и ваши , на червени и сини и т н. Нека Общината и цялата общественост станат съпричастни към тази идеята за голям футбол в града ни. Нека всички подкрепиме този човек .Нека фен клуба отново се съживи и покаже ,че отбора има и публика. Мисля ,че с всеобщи усилия ше успеем .Стига омраза и нихилизъм. Успех !!!

ЕТО ТОВА Е ИСТИНСКИ ФЕН И ЧОВЕК ДОСТОЕН ЗА УВАЖЕНИЕ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 16 Ное 2011 21:57 
Аватар

bdinec написа:
киро написа:

ЕТО ТОВА Е ИСТИНСКИ ФЕН И ЧОВЕК ДОСТОЕН ЗА УВАЖЕНИЕ...

най-сетне да прочета една добра дума за някой и от теб :) давай го в същия дух :first:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Ное 2011 07:41 
Аватар

Хайде стига де... Само да питам какво като е някой от ръководството и името му не знаеш и този Малин са били там. Спри да пишеш смешни неща за какво ни е такова ръководство, което няма решения и пари. Колкото и да звучи жестоко за мен Никой видинчанин не трябва да ръководи Бдин. Доказали сме се като ръководители айде стига вече. Ебати злобарите има в тоя град.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Бдин (Видин) - Пирин (Гоце Делчев)
МнениеПубликувано на: 17 Ное 2011 12:29 

И аз съм на същото мнение, от Видин не трябва да има в ръководството на БДИН. Доколкото схванах нещата играчите на БДИН излизат да играят заради треньора, а не заради ръководството. Иначе досега да сме загубили служебно некой мач. Като не можеш да намериш средства за отбора за какво си ръководство, подаваш си оставката и идват други да се пробват да намерят.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Ное 2011 19:13 
Аватар

ВЕЧЕ Е ЯСНО - МАЧ В СЪБОТА ЩЕ ИМА.ТАКА ЧЕ ВСИЧКИ НА СТАДИОНА. ОЧАКВАМЕ УБЕДИТЕЛНА ПОБЕДА. ОНИЯ ИДВАТ БЕЗ 4-5 ТИТУЛЯРИ. САМО БДИН.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Ное 2011 19:27 
Аватар

утре всичко зависи от общинския съвет ако дадат тима и стадиона на Герасимов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Ное 2011 20:24 

От какво е ясно, че мач ще има освен от афишите из града. То и баскетболния клуб са разлепили такива ама от ЧЕЗ ако не им пуснат тока ще паднат служебно. Пак ли тренираха така нахъсано. И какво ако ОС не дадат стадиона и отбора, Герасимов се отказва така ли.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Ное 2011 20:50 
Аватар

Дано общинския съвет свърши една полезна работа, с която да остане в историята. Защото и аз да съм без да съм собственик не бих инвенстирал и един лев. Да живее Бдин Видин. Долу навлеците и търтейте.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Ное 2011 20:51 
Аватар

ами доколкото разбрах утре ще се гласува дали да му дадат отбора и как да се действа...има няколко варианта...по вероятното е да се прости ме с Бдин заради общината нищо ново под слънцето...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Ное 2011 20:57 
Аватар

Нека да изчакаме и дано се получи.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Ное 2011 21:02 
Аватар

ами да се надяваме ,че този път общината ще направи нещо положително за спорта... иначе хайде подробности помните преди 10 години какво се е случило....дано не стане че езък за толкова пари хвълени в тоя отбор

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Ное 2011 21:07 

Чак да се раздават стадиони и други такиша не вярвам. По реално би било, стадиона от общината, финансирането на отбора от Герасимов. Най удачния вариант според мен. Нека умните глави измислят най вярното решение. Относно мача тия македонци имат доста наказани и контузени, но не трябва да ни заблуждава това, тия дето ще ги заменят ще играят с двоен хъс за да се докажат, няма да е леко. А , трябва да гоним разлика и то повече от три парчета, ако мислим да правим нещо де. Силно се надявам да не приключат нещата като преди 10 г.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Ное 2011 21:15 
Аватар

от къде разбрахте че утре ще има сесия на общинския съвет

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Ное 2011 21:20 
Аватар

ами на мен един приятел така ми каза не съм сигурен... но знам че от общината зависи дали Герасимов ще вземе Бдин

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Ное 2011 11:46 

В МОМЕНТА има два субекта решаващи за Бдин
единия е Герасимов, който е спасителен за Бдин!
този човек е бизнесмен и едва ли ще вземе решение без гаранции и
втория субект е общината, но тук трябва да направим разлика старата община и ръководство на Бдин и новата администрация, най-вероятно старата е поемала некави неизгодни ангажименти за продажбата на клуба, които набутват новата администрация и като цяло град Видин
Затова нищо не излиза от старото ръководство на светло защото всичко ще излезе на светло и на обществеността ще им станат яве всички неща.
Затова най-добрия отговор вече може да даде само Герасимов - той е външен човек и няма нищо общо с това какво е ставало.
Затова трябва да го подкрепим да инвестира в Бдин!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Ное 2011 12:15 
Аватар

Общината да даде отбора на г-н Герасимов, а той като интелигентен и способен човек да махне всички, които се водеха ръководство до сега. За доброто на Бдин

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Ное 2011 12:56 

Има светлина в тунела и шанс нещата да се оправят...до довечера ще знам повече подробности-дано всичко се оправи...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Ное 2011 14:45 
Аватар

всичко зависи от Герасимов и Общината ако се разберат супер ще има Бдин ако не ами да не мислим за това сега...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Ное 2011 17:51 

Кво стана, има ли светлина в тунела!!!!!!!!!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 117 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Хебър - Пирин-Гоце Делчев
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 14812 17 Ное 2006 10:29
от Hebarist
Преглежда непрочетените мнения Пирин-Вихрен
Форум: Вихрен (Сандански)
Hose`SS 22621 05 Фев 2007 01:01
от Hose`SS
Преглежда непрочетените мнения Медиите за Пирин
Форум: Пирин 22 (Благоевград)
Hose`SS 24338 15 Май 2007 14:44
от Hose`SS
Преглежда непрочетените мнения Сайт на Пирин Бета версия 0.1
Форум: Пирин 22 (Благоевград)
Hose`SS 9222 12 Юни 2020 12:16
от budirazumen
Преглежда непрочетените мнения Пирин на финал !!!
Форум: Хандбал
alibaba 6891 17 Фев 2007 09:37
от alibaba