bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 20 Юни 2025 16:56

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 117 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2011 18:53 
Аватар

Отбор: Левски (София)
Стига с тези свободни съчинения. Кой е виновен за сегашното състояние на отбора - дали треньора или някой от ръководството, съвсем скоро ще се разбере. А относно бъдещето на Бдин, ще кажа няколко неща - БДИН ЩЕ СЪЩЕСТВУВА, МАЧ В СЪБОТА ЩЕ ИМА , МОМЧЕТАТА КАЗАХА ЧЕ ЩЕ БИЯТ С РАЗЛИКА. ОТНОСНО ГОСПОДИН ГЕРАСИМОВ, ПРЕДИ МАЛКО СЕ Е ОБАДИЛ И ДУМИТЕ МУ СА-ЦИТИРАМ ДОСЛОВНО " В ПЕТЪК СЪМ ВЪВ ВИДИН, ВСИЧКО ЩЕ СЕ ИЗПЛАТИ НА МОМЧЕТАТА И В СЪБОТА ИЗЛИЗАМЕ ЗА ПОБЕДА". НЕКА МУ ВЯРВАМЕ. СЕГА Е МОМЕНТА ДА СМЕ ЕДИННИ ЗА КАУЗАТА БДИН. Между другото главен съдия в събота ще бъде Таско Тасков.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2011 19:50 

Отбор: Бдин (Видин)
Всичко това ще има пари няма да има, мач ще има няма да има, страшно досажда и уморява. На футбалерите не знам какво им е ама е кофти и то много. Неяснота около половението уморява всички. Герасимов се вижда сериозен човек и се надявам да си изпълни обещанията към бдинците. То и не може и да дойде и да изсипе парите, все пак си има и процедура за това. Но от как дойде има 2 загуби навън, как да дава премии...иначе за мача победата е задължителна и то с разлика от 3 гола нагоре...надявам се на положителен изход от тази сложна ситуация. Относно Ц. Иванов човека е казал пред фенове на стадиона че си е подал оставката от управителения съвет и си е взел довиждане с тях, сега какво е положението не знам.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2011 21:22 

Днес е имало среща м-у отбора Андонов и Малин за да си изяснят кой е виновен за състоянието на клуба.Малин и Андонов са се нападали взаимно,но няма смисъл от подробности-по важното е че е станало ясно че Герасимов почти със сигурност се отказва от клуба което пък автоматично значи че мач в събота няма да има и Бдин ще се разпадне-казвам почти със сигурност защото чудо трябва да стане в тия 2-3 дни и ситуацията да се промени...Проблемът явно е в това че някои хора от ръководството са успели да откажат Герасимов от това да поеме Бдин...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2011 21:44 
Аватар

Bdinec и вие другите които пишете тук неподготвени, стига сте заблуждавали хората. Първо- днес следобяд когато Малин беше на стадиона, имаше и около 50 фена, но Андонов го нямаше. Второ, лично аз бях на стадиона, когато Герасимов се обади по телефона и каза че в петък идва и изплаща всичко и че няма нищо вярно в това че се отказва от Бдин. Дори думите му бяха - "Една седмица ме няма в България , а вие какво правите и пишете по медиите". Така че в събота всички на мач и победа за Бдин.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2011 22:58 
Аватар

tsmitev, добре го каза

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2011 23:07 

Андонов по телевизията каза че ще свика пресконфернция тези дни за да се изяснят нещата който стават в момента в клуба. Ясно е едно че няма нормални условия за работа, нито ток има, не са тренирали сутринта, има и противници който са против новия спонсор и тем подобни. Това всичко влияе и то по най лошия начин на отбора, дано не попречи на победа в събота, ще бъде жалко.....

Последна промяна ang70 на 15 Ное 2011 23:35, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2011 23:25 

Единствената добра новина за клуба днес е подадената оставка от Малин. Човек случайно попаднал на стадиона от 1-2 г. Не направил нищо за отбора , а единственото което демострираше бе позьорство и самочувствие /без поикритие/И сега когато разбира ,че е излишен започна да трови обстановката и да пречи всячески на отбора. Не може да го раздаваш тежко и да ходиш на стадиона само на тренировка и да не си намерил за отбора и 1000 лв за година време. Човек който не се събличал и по физическо беше оставен да движи футболни въпроси , а и акъл да дава. Желателно е повече да се не мярка на стадиона за да се успокои обстановката . Нещата ще потръгнат в този отбор стига да не пречат такива световно неисвестни във футбола хора.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2011 23:26 
Сами срещу всички
Аватар

На таско да му уринирам на устата кържава аз ако има мач в събота просто заради тоя мизерник няма как да го пропусна!!!

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2011 23:46 
Аватар

bdinec написа:
Днес е имало среща м-у отбора Андонов и Малин за да си изяснят кой е виновен за състоянието на клуба.Малин и Андонов са се нападали взаимно,но няма смисъл от подробности-по важното е че е станало ясно че Герасимов почти със сигурност се отказва от клуба което пък автоматично значи че мач в събота няма да има и Бдин ще се разпадне-казвам почти със сигурност защото чудо трябва да стане в тия 2-3 дни и ситуацията да се промени...Проблемът явно е в това че някои хора от ръководството са успели да откажат Герасимов от това да поеме Бдин...

Е няма да успееш с твойте глупости,Бдин ще го има на пук на всички мишки и ще сме ок,"тоя се скарал,оня се скарал,мач нема да има в събота,отбора се разпада" смешен си,и съм сигурен че зад този профил седи ГОГО234353,яд те е че изгониха вратарчето,твойто синче,еми ще го гонят като не става,а когато жоро го държеше че нямаше пари за по класен вратар жоро беше най добрия за теб,много си смешен,направо не ми се говори за теб,даже си жалак :redcard: :a006:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Ное 2011 08:59 

Какви претенции може да имате към треньора, когато този отбор за пръв път от 20 години има някаква роля в професионалния футбол. През цялото това време Бдин Видин беше един чисто селски отбор, или по-точно таванът му беше култови мачове срещу селата. Видинчани не могат да имат абсолютно никакви претенции към треньорското ръководство и футболистите.Просто ставате смешни с това да се махат треньорът и играчите, а нова година ще вземат нови - явно мислите че е пълно с треньори и играчи, които ще тръгнат масово пеша към Влахия. Разберете, треньорът и играчите са повече от прилични за Бдин - по-добър отбор не е имало от времето на Грозданов, аз не мога да разбера защо някои са против тях. Не е работа на Андонов да търси пари и да издържа отбора. Отборът трябва да има един шеф, а не около него да се навъртат всякакви грабители. Оказва се, че не сме на нивото на Враца и Монтана като хора. Много съм разочарован ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Ное 2011 09:12 
Аватар

Ще се моля Бдин Видин да победят този мач,нищо,че съм далеч от родния Видин и,че няма да мога да ида на мача.И победа с 1:0 ни стига.Важното е играчите да са на кеф,да няма проблеми,които самите те могат да си създадат.

Ще следя мача в нета и дано бият БДИН !!!! Тук в Стара Загора за мачовете на Берое например -за деца и възрастни билета е един лев.Според мен за стандарта на живот във Видин-тези билети са леко завишени.Това е само мое мнение,но пък от друга страна е разбираемо.

УСПЕХ БДИНЦИИИИИИИ !!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Ное 2011 09:19 

Чета ,че днес е имало среща в съблекалнята и се изнасят простотии от там . Само човек , присъствал там може да ги знае. Истината е,че това е Малин и състезатели...Който и да е този човек , той няма място в един професионален клуб да изнася неща от кухнята на клуба. Стига с този аматьоризъм....от времето на Жоро.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Ное 2011 10:34 

Щом е имало 40-50 човека какъв е проблемът да му кажеш името-достатъчно време се мълчеше и криеше какво става в Бдин и мисля че вече е време хората които обичат този отбор да знаят какво се случва...Разтоварял е с адвоката и наистина е обещал че в петък ще дойде,само че...ако не се лъжа обеща и за миналата седмица,обеща и че се прибира спешно и до сряда е във Видин...аз лично вече не вярвам,но по лошото е че момчетата вече не вярват...много ми се иска да не съм прав и в петък всичко да се оправи но едва ли...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Ное 2011 11:02 
Аватар

Да наистина разговаря с адвоката.Относно обещанията- всички сме наясно, че този човек движи много фирми и не може постоянно да стои във Видин. Второ- все още няма нищо на негово име тук, всеки един нормален човек няма да си хвърля парите в нищото. Добрата новина е ,че вече са готови документите за пререгистрация на клуба и това ще стане до дни. Така че оттук натам ще може спокойно да инвестира в клуба. Нека сме наясно, че това са процедури, които изискват време. Лошото е че ни хванаха в такъв момент за клуба в който от никъде другаде няма фонансиране. Иначе Герасимов се интересува от всичко което става тук. Наясно е с всички задължения към БФС, полиция и т.н. и мисля че ще оправи нещата. Надявам се този път всичко да е истина, защото това напрежение се отразява на всички - ръководство, фенове и най-вече на футболистите, които вече не вярват на никакви обещания. Но се надявам в петък ако получат една гоооляма финансова инжекция, в събота да размажем тия македонци, които си мислят, че западната Б група се върти около тях.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Ное 2011 11:12 

Ами защо лъжат играчите, толкова ли е трудно да им кажат истината - вероятно ще получат някакви минимални суми и при добро стечение на обстоятелствата отборът може да се стабилизира в паузата. На мен не ми се вярва Герасимов да раздава крупни суми в петък, но поне да даде някакви пари. Специално с Герасимов много ми се иска да съм позитивен. Имам някои опасения, които не желая да ги споделям.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Ное 2011 11:52 

Ясно ми е че с вълшебна пръчка няма да стане,ясно ми е и че пари в нищото никой няма да хвърля-проблемът обаче е че има неща който няма накъде повече да се отлагат,като парите на футболиститеи ако момчетата не вземат някакви пари до петък най-вероятно няма да излязат което ще е жалко защото за първи път клубът има шанс да направи нещо запомнящо се...колкото и някой в този форум да пишат глупости по-мой адрес (не съм нито гого нито гоговица-доста съм навътре в нещата но не искам да казвам кой съм) моля се всичко да се оправи колкото се може по-бързо и клубът да се стабилизира-а ако това стане на 100 процента ще влезем в А група...всичко което съм казал тук е било истина(а не измислици както някои писания на някои хора тук) и държах да я кажа заради всички хора които наистина и пука какво точно се случва...мълчах няколко месеца и се надявах че всичко ще се оправи но сега когато Бдин виси на косъм от това да се разпадне бях длъжен да кажа истината...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Бдин (Видин) - Пирин (Гоце Делчев)
МнениеПубликувано на: 16 Ное 2011 15:17 
Аватар

Няма какво да говорим повече,сигурен съм че Бдин ще се оправи и то точно в петък,човека е сериозен и мисля че Бдин го чакат мнооооооогоо хубави моменти и много много победи,точка по въпроса !!!!! :first:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Ное 2011 15:42 

новините не са никак добри-в момента тренират около 10 4овека,просто за удоволствие нема никакви тренери на тази тренировка,а идва ма4 с пирин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Ное 2011 15:53 
Аватар

Много лошо ако е така

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Ное 2011 15:55 
Аватар

на тренировката ли си ходил

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Ное 2011 15:58 

гледам от терасата сега и тези 10 цовека се прибриха-гледам 4е има и фенове да гледат тренировката

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Ное 2011 16:04 
Аватар

това ръководство кога мисли да каже какво предстои

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Ное 2011 16:08 

излезнаха да тренират група от около 20- 4овека-сигурно тренировката е била от 15 4аса

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Ное 2011 16:14 
Аватар

дано да оправят статута на клуба и да играем както можем, тогава няма да има кой да ни спре дори и злобаря фен на Ботев Димово

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Ное 2011 16:39 

Най-доброто за клуба е да стане собственост на един човек, в нашият случай на Герасимов. Тогава един ще казва, кой да кара влака, сега не се знае кой кой е и затова всеки гледа само себе си и личните си интереси и затова са проблемите.
Дано Герасимов излезе умен и опитен и да не се подведе на лъжите и измамите, за доброто на Бдин!
Сега според мен е задължение за всеки трезвомислещ привърженик на Бдин, да подкрепим Герасимов. Без сериозен собственик Бдин не го чака нищо добро! сега не е време за разединение тоз какъв бил оня какъв, просто трябва да подкрепим новият собственик да стане едноличен такъв, най-много съсобственик с общината заради стадиона.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 117 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Хебър - Пирин-Гоце Делчев
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 14812 17 Ное 2006 10:29
от Hebarist
Преглежда непрочетените мнения Пирин-Вихрен
Форум: Вихрен (Сандански)
Hose`SS 22621 05 Фев 2007 01:01
от Hose`SS
Преглежда непрочетените мнения Медиите за Пирин
Форум: Пирин 22 (Благоевград)
Hose`SS 24338 15 Май 2007 14:44
от Hose`SS
Преглежда непрочетените мнения Сайт на Пирин Бета версия 0.1
Форум: Пирин 22 (Благоевград)
Hose`SS 9222 12 Юни 2020 12:16
от budirazumen
Преглежда непрочетените мнения Пирин на финал !!!
Форум: Хандбал
alibaba 6891 17 Фев 2007 09:37
от alibaba