bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 14 Юли 2025 12:46

Български клубове - Тунджа (Ямбол) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 41 мнения ]  1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: XV кръг Тунджа (Ямбол) 0:0 Свиленград (Свиленград)
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2011 23:45 

Отбор: ЦСКА (София)
Тунджа - Свиленград

дата:6 ноември неделя 2011г
час:14:30ч

Моя прогноза:1

От този мач очаквам изразителна победа с 3 гола разлика,след издънката в Роза.Този домакински мач и мача с Асеновец ще се играят не в съботите,а в неделите,тей като Роза по програма са вече гости!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Ное 2011 01:40 
Аватар

Отбор: Свиленград 1921 (Свиленград)
Аз съм ще съм там,дано и Пламен успее да дойде.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Ное 2011 03:25 

Сега гледах прогрмата,последния домакински мач с Асеновец ще е в събота.Само този ще е в неделя

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Ное 2011 05:25 
Аватар

Отбор: Тунджа 1915 (Ямбол)
На Тема Асеновец не искам да говоря , защото с моя човек змалко да бяхме пребити там. Иначе аз се запознах и с много свестни момчмета от там.

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Ное 2011 05:39 
Аватар

Ето за това мои съграждани трябва да ме имате за опълченец.

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Ное 2011 05:59 
Аватар

Все пак по повод фалита на Родопа искам да припомня ,че ние бяхме на същото деридже , ам не се предадохме!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 05 Ное 2011 06:01 
Аватар

Warlexx написа:
Аз съм ще съм там,дано и Пламен успее да дойде.

Идвам ! Без Гершона няма Тунджа :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Ное 2011 22:33 
South Boys
Аватар

Здравейте! Надявам се да измъкнем нещо, миналия ден изнесохме силен мач срещу Раковски, дано да играем нападателен футбол в Ямбол, резултата ще се види. Репортажи от мачовете си качвате ли някъде ?

http://www.facebook.com/svilengrad1921

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Ное 2011 22:52 

Свиленград 1921 написа:
Репортажи от мачовете си качвате ли някъде ?

Репортажи няма в интернет,никой не се сеща.Иначе домакинските мачове ги дават на запис по Диана кабел

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Ное 2011 02:52 
Аватар

Тиези от дина кабел нищо не и пречи да кацхжат репортажи в youtube.com ама явсно не и се занимава.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Ное 2011 17:24 
South Boys
Аватар

0:0 ли свърши, че на футбол24 много не им вярвам, не веднъж са подвеждали с неверни разултати.

http://www.facebook.com/svilengrad1921

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Ное 2011 17:47 
Аватар

0:0 свърши да,но искам само да кажа,че до сега такива симуланти като Свиленград не съм виждал...иначе и двата отбора играха на ниво и имаше доста положения.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Ное 2011 18:49 
Аватар

Слаб мач и за двата отбора.Свиленград игра много защитно почти през целия мач и това затрудни нашите футболисти...Мартин Димитров трябваше по-рано да го пусне,а не към края на мача...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Ное 2011 18:52 

Май някой хора ни заблудиха за "Б" група!"Б" група няма да видим,аз не случайно казах след мача с Роза,че резултата ме съмняваше,оказах се прав!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Ное 2011 21:09 
Аватар

Айде експертите пак почват,абе вие що не станете едни треньори ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Ное 2011 21:30 

Отбор: Асеновец 2005 (Асеновград)
Ще ви бъда треньор за 800 лв. и два кашона Сникърс на месец!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Ное 2011 22:13 

Warlexx написа:
Айде експертите пак почват,абе вие що не станете едни треньори ?

Ми...това е истината,това за "Б" група е било само за заблуда,това което го казвам ще ти го кажат и други хора!Всичко е мафиотско,нали щяха да правят 2 терена в града,направили ли са нещо?Не,нали?Айде,знам и други неща,но не искам да ги пиша тука!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: XV кръг Тунджа (Ямбол) - Свиленград (Свиленград)
МнениеПубликувано на: 07 Ное 2011 00:29 

Пичове мога само да ви кажа че сте ГОЛЕМИ НЕЩАСТНИЦИ дрънкате неща който грам не разбирате.Първо мачове губят и много по големи отбори от Тунджа дето до преди 5 месеца беше пред изпадане в селските дивизий вижте ЦСКА колко свършиха днес.Второ пари във В група нито могат да се изкарват нито да се перът а само да се дават ако някой не вярва да започне да издържа отбор и да изкарва пари затва и отборите един след друг се отказват.Трето за игрищата беше започнато дадоха се доста пари ама се установи че общината изведнъж не е собственник на терена и парите потънаха.Затова и мога да ви кажа че докато общината не реши че ще направи нещо за децата на Ямбол спонсора няма да предприеме никакви действия. Така че не си стойте пред компютрите и от нямане кво да правите да пишете ПРОСТОТИЙ ами като идвате на стадиона вземете скандирайте нещо измислете си някаква песен че така имам чувство че само Мишоци ни е публиката само люпене на семки се чува повече пеете по форумите отколкото на стадиона. Само погледнете форума на Ботев след вчерашната загуба и си направете изводи.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Ное 2011 02:22 

anihilator,недей да се оправдаваш,че преди 5 месеца сме били пред изпадане!Нали сега "уж" бяхме най-добрия отбор с най-сигурното финансиране,какво стана?Защо сложиха вход от 2лв,защо искахме да се паднем за Купата с Левски или ЦСКА?Сметките се оказаха май грешни за някои хора,нали?Защо започнаха да строят сграда на единия терен без да се знае чия собственост е?Ти,ако си ще започнеш ли да строиш нещо?Защо взехме да правим издънки точно след изборите?Или всичко е било само заради изборите,да се заблудят хората да гласуват за партията в която,беше се кандидатирал за общински съветник президента ни?Купиха гласовете на циганите (точно масово циганите са гласували за тази партия на I-ия тур),ама и с тeзи гласове си останаха,българите не се подлъгаха и сметките се оказаха отново грешни!Казваш мишоци ни е била публиката,еми какво да ти кажа точно такива хора останаха да живеят в Ямбол,свестните хора напуснаха града,не само града са напуснали и България напуснаха!Хората над 40год кво да правят освен да люпят семки (според мое виждане 60-70% от пубиката ни е хора над 40год) те ли да пеят песни?Не знам тука ли беше или някъде другаде,но имаше хора,които казваха,че ще бъдем отбор само до есенния полузезон,а някои заявяваха,че ще бъдем и до изборите!Май бяха прави тези хора,но аз не повярвах (въпреки,че отначало беше много хубаво да повярвам)Не само мене заблудиха,но и цял град!Дано тези слухове,които се чуват да не са вярни...но,надали!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: XV кръг Тунджа (Ямбол) 0:0 Свиленград (Свиленград)
МнениеПубликувано на: 07 Ное 2011 03:25 

Ей това бяха най-големите глупости който бях чувал за каква политика и кви избори ми говориш като спонсора дава пари още от Роза и то повярвай ми не малко успехите се видяха още тогава не случайно и от там останаха 6 основни футболиста това трябва да ти подскаже че се гради отбор доста от преди изборите.Президента се опита да влезе за да иска от общината да помага и на футбола не само на баскетбола.Що се отнася до строежа кой може да ти каже действай пак този който после може да те спре по тази тема край. Питаш за вход ами приятелю като искаш да гледаш нещо качествено ще си плащаш така е в цял свят отбора няма загуба у дома този сезон така че не е разочаровал чак толкова с единственното реми.Ако вие искате отбор трябва не само да искате ами и да давате Фенове Футболисти и Ръководство трябва да са едно цяло не само да идват и да питат кога ще раздавате шалчета безплатно.Сега да ти кажа само защо в Ямбол никога не е имало и няма да има истински футбол защото винаги когато някой се опита да направи нещо 20 го дърпат надолу и 3-те ни години в А група пак е било така. Много работи мога да ти кажа ама вие сте лайци няма да разберете омръзна ми да слушам купували продавали 2 отбора имали програмата била нагласена треньора неставал футболистите неставали само мнения на големи капацитети ГЛУПОСТИ тва е спорт по точно футбол и затова е интиресен щото не винаги по-добрия побеждава.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Ное 2011 05:20 

anihilator написа:
Президента се опита да влезе за да иска от общината да помага

Голям опит е направил с купуването на циганските гласове за да влезе,а защо ли не спечели симпатиите на българите?

anihilator написа:
като искаш да гледаш нещо качествено ще си плащаш така е в цял свят

Недей да сравняваш целия свят с България!Първо там отбор не се издържа от билети,а от фен артикули,тв права и абонаментни карти (не от билетчета) и второ-все пак това е "В" Аматьорска ФГ,да плащаш 2лв за "В" група не е ли нагло,то да има условия да ги дадеш (не съм казал супер модерен стадион,най-елементарно да е) Е,според теб нормално ли е да се искат билетчета?

anihilator написа:
Ако вие искате отбор трябва не само да искате ами и да давате Фенове

Ти какво искаш да дават феновете,финанси?Отбора да не се управлява от феновете?

anihilator написа:
Много работи мога да ти кажа
Е,кажи може да не съм много голям,но ги разбирам нещата!Аз каквото исках да кажа си го казах,а и не само аз мисля така!

anihilator написа:
омръзна ми да слушам купували продавали 2 отбора имали програмата била нагласена треньора неставал футболистите неставали
Нормално е да се говори за купуване и продаване (Титлата на България се купува,та какво ли може да става по-надолу) Аз лично съм казвал,че само някои футболисти не стават,а това са Мартин Димитров,Николай Стойчев и Ромарио,тоя последния кой знае каква заплата взима,с тези пари според мене може да се вземе някой нападател със стаж в "А" група,независимо,че ще е на пределна възраст 35-40г

И да завърша,няма да спечелим промоция за "Б" група,това не само аз го знам,а и вече много ямболии!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Ное 2011 08:08 

Отбор: Асеновец 2005 (Асеновград)
Stemil, малко да ви се намеся в разговора, защото от едно нещо, което каза, ми става много смешно (макар и за другите неща да съм съгласен или некомпетентен).
Чудиш се как може да ти искат два лева за билет и казваш, че по света никой не се издържа от билети. Обаче също така сам каза, че по света не е в България. Тук тези пари на мач, колкото и да са малко (800-1000 лв), са един сериозен процент от приходите на отборите и особено във В групите малко отбори биха отказали тези пари, защото това са парите, които осигуряват провеждането на следващия мач (съдийски такси, СОТ, а-у). Ти по колко мислиш, че дава един средностатистически спонсор в нашата дивизия?
Та, два лева не са много, но като се съберат от 500 души, се чувства, закърпва дупките в бюджета.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Ное 2011 10:17 

Отбор: Арда (Кърджали)
Corwin,вие го разбрахте грешно момчето той искаше да каже "срещу тези 2 лв. иска да гледа нещо качествено " но съм съгласен с твоето мнение за закърпване на дупките в бюджета

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Ное 2011 10:58 

Отбор: Лудогорец 1945 (Разград)
Аиде да спрете малко вие искате за един сезон да влезе отбора в А група едва ли не не става така от един ма4 трагедии да правим оставете отбора на спокоиствие .спонсора и отбора си знаят работата се пак и не стават чудеса тарпение малко

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Ное 2011 11:25 

Съгласен съм с baro73. Аз, тъй като живея далеч от Ямбол, нямам възможност да гледам отбора често. Например ходих и ги гледах в Брестник. Честно казано отбора не е готов за "Б" група. Дано ме опровергаят. Раковски са на 12 км. от Брезово и често ги гледам - те също не са за по-горна група. Но такива са реалностите. Ще влезе този който има пари. Сега важното е отбора да се подкрепя и то още на следващия мач с Родопа (См).

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 41 мнения ]  1, 2  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Убиха полицай, 22 кръг е отложен
Форум: Италиански футбол
r.h. 62598 06 Фев 2007 08:37
от HEBAR_HOOLS
Преглежда непрочетените мнения 1. Бундеслига 20 кръг
Форум: Германски футбол
r.h. 43540 06 Фев 2007 00:45
от r.h.
Преглежда непрочетените мнения 1. Бундеслига 21 кръг
Форум: Германски футбол
r.h. 57526 11 Фев 2007 23:19
от r.h.
Преглежда непрочетените мнения 20 кръг (мъже)
Форум: Български баскетбол
r.h. 36912 13 Фев 2007 22:51
от lms_X
Преглежда непрочетените мнения 22 кръг
Форум: Испански футбол
r.h. 30139 12 Фев 2007 16:02
от dido_x