bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 20 Юни 2025 16:42

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 31 мнения ]  1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Бдин (Видин) - Сливнишки герой (Сливница) 2:0
МнениеПубликувано на: 29 Окт 2011 19:05 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
Дата: 05.11.2011г.
Час: 14:30

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Бдин (Видин) - Сливнишки герой (Сливница)
МнениеПубликувано на: 30 Окт 2011 00:23 
Аватар

Отбор: Бдин (Видин)
Победа с 6:0 за Бдин (Видин),играем спокойно и мислим мач за мач и директно към върха !!!! :first:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Окт 2011 10:50 

Някой има ли представа дали Герасимов е вече легитимен собственик, и дали ще дава пари за отбора, защото не се знае новия кмет и новото ръководство на Видин на къде ще поемат с този дефицит! За следващия мач ще трябват около 5-6 хил. лева, кой ще ги плати!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Окт 2011 12:08 

Герасимов обяви че не иска да става собственик, ама нали трябва да се интересува човек какво става. Поне така му бяха думите, за пари ако някои има да дава за отбора сигурно никой няма да върнат. Мача ще е труден, геройте са във възход...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Окт 2011 12:29 
Аватар

Да не забравяме,че сме новаци в Б група и,че нещата не стават просто така-от В в Б и после директно в А групата.Тази година отборът не е готов за А група.Очаквам труден мач и победа за Бдин с 1:0 или 2:0.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 31 Окт 2011 12:41 

А и кво стана сега, едните викаха гласувайте за Паунов ще има пари за БДИН, другите гласувайте за Герб ще има пари за БДИН. И сега като се обединиха всички партии леви, десни, средни и даже и човека на Гого Жоро Василев подкрепиха БСП против ГЕРБ кво правим, като аз от кандидата на БСП не съм чул и дума за спорт. Иначе вчера доста футболисти на БДИН дадоха по 1 лев за вход на баскета между Видабаскет и Дунав Русе явно са се опаричили. Нека гледат баскетболистите които 2-ра година играят без заплати, храна, възстановяване и други неща и ходят на мачове, а тези играчи на БДИН не отидоха даже и на мач в Ямбол. А капитана на БДИН Къро ходи облечен с яке на Ботев Враца, там където търка пейката 1 година при Сашо Ангелов и благодарение на БДИН си върна формата, но не ще да ходи на мач. Трябва тотално обновление на БДИН.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Ное 2011 18:03 

Само БДИН!

Последна промяна vd на 02 Ное 2011 19:18, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Ное 2011 18:45 

абе vd ли си къв си нете знам ... искам само да те питам ти някога събличал ли си се в час по физкултура,коментираш кои ти е паднал в очите и кои нее.незнаеш какво става а коментираш .... аиде следващия път пред да говорите се по - интересуваите малко не само ти аи останалите разбирачи ,че ми писна да ви чета тъпите коментари

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Ное 2011 19:19 

Абе вече ми писна да ти кажа и спирам да пиша тука. Само ни бъзикат от другите градове. Бих си изтрил всички коментари, ама ще ми трябва време. Моето мнение е, че много футболисти не са за този нашия БДИН. Айде вие които сте навътре в нещата си пишете тука, ние работим кой кво казал. Само БДИН Видин!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Ное 2011 20:08 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
TURBOTO, като ти е писнало дедавия не ми дириш тук.Всеки има право да пише к'вото си иска щото тия разбирачи ако ги няма ще има "сиви трибуни ,мъртъв футбол".Квото ще да става нас не ни вълнува искаме мъжка игра и хубав футбол другото е ташак работа.

vd да ти кажа честно няма смисъл да се нервиш еби ги другите в гъза да ми го лапат щом ни плюват да се видят те кви са клошари и тогава да се мерят с големите!

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Ное 2011 20:48 

Така е Люби, аз напоследък си купувам по 2 билета и давам общо 6 лева щото тия Бдинци нали имат нужда от пари. А сетете се мача със Симитли дали заслужваха човек да си купува по няколко билета. Не съм бизнесмен и тия пари къде ги давам за билети аз се лишавам от други неща. И всички където ходят на мачовете това искат от Бдинци мъжка и хубава игра. А после чета във вестника заглавие "ЦИРК в Ямбол. От скамейката на БДИН молели домакините да спрат да вкарват голове на юношите на БДИН." Това го пишеше в Тема Спорт. И как няма да са ми паднали в очите тези 28-30 човека които не отидоха на мач, като в историята на БДИН ще пише Тунджа-БДИН 7-0. Може би този Турбото е някой от тази бройка.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Ное 2011 23:31 

Има и хора който знаят какво става в отбора и са в час, еми нека кажат тогава, че да знаем и ние привържениците на Бдин, и то привърженици от доста години, а не от година две...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2011 22:57 

Turboto е 27-ия картотекиран футболист и сега явно е нервен!
Споко сега като си заминат звездите и ти ще играеш-споко!
само не знам Герасимов дали е поел нещата в Бдин!
защото този новия кмет май е много далеч от футбола!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Ное 2011 23:46 

може да погледнеш само кои е с наи много голове и може и да видиш кои сам....а може и да поиграя ако искаш да те картотекираме и тебе

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2011 07:00 

Turboto по-добре да не беше влизал в тази полемика. Феновете могат да си говорят каквото искат, ако нещо не е наред, то определено не са виновни ''разбирачите.'' Проблеми има почти навсякъде - Поморие, Бяла Слатина, Силистра, Микрево, Академик, Велико Търново и пр, та дори и в А група. Това е положението. В Манчестър Сити няма проблеми, който иска може да се пробва там. Иначе Turboto пише много трудно и определено много ме затруднява да чета и тълкувам написаното от него. Но общо-взето ми е ясно защо във Видин няма местни специалисти. Turboto нека да вкарва голове и да остави феновете, те са си само фенове - ''разбирачи.'' Според мен просто се изказа не на място, тъй като човекът си купувал по два билета и явно е разочарован от това което става, а вероятно е чакал и доста време Бдин да е фактор в Б група.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2011 10:23 

Уж е тема за мач, а се пишат разни неща които въобще не би трябвало да се коментират. Ще бием ли тези герой, отбора тренира ли вече нормално. Има ли хъс за победа все такива важни неща. Относно разбирачите винаги ще има, не трябва да се изненадва абсолютно никой в това, вече други е ако някои се усеща засегнат или нещо друго. Трябва опит в това отношение и да не се обръща внимание, а всеки да си прави това дето трябва да прави...хайде утре една победа ще се отрази добре на всички. Само бдинциииии

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2011 10:36 

утре една победа , с добра посещаемост от пъблика и една добре организирана агитка , ще направи добро впечатление на спонсора на отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Ное 2011 12:16 
Аватар

Важното е да бием,без значение с колко.Другите отбори над нас се измъкват в доста мачове с по 1 гол разлика.Напоследък съперника взе да бие яко и няма да е никак лесен този мач.Но ... Бдин решат ли да играят-няма кой да ги спре,още повече,че са домакини.Дано победим и се надявам тези над нас да паднат или да направят (Х) в мачовете си.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2011 14:33 

Моля TURBOTO да каже как е в отбора вземаха ли си заплатите и премиите, готови ли са за битка с героите .....................................новият ако не собственик то поне благодетел кво е обещал и кво е направил, а не да ни прави разбори на феновете
Успех на Бдин!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2011 16:57 
Аватар

имам 1 въпрос към Turboto не мислите ли,че ни дължите извинение за постъпката ви срещу Ямбол,защото винаги сте имали достачно подкрепа,ние феновете имаме най малката вина за некадърното управление в общината и отбора.айде успех следващия мач на БДИНЦИ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Ное 2011 10:42 

Ами то е спрян тока на всички спортни обекти в града, не само на стадиона и на залата е спрян и на гребната база и на колодрума. То това ОФК нещо се обезмисля при тези дългове на общината и невъзможността и да поддържа какъвто и да е спорт в града, а и както виждаме и тока не си плаща и водата. Нека се прави каквото ще дружество но да има средства. Този човек който ни става спонсор явно така иска да се направи АД. Альоша Андонов една вечер по ТВ каза, че много от УС на БДИН нямат никакъв принос към отбора. А и както виждаме треньора си намира спонсори, той си тренира отбора, той е най-главната личност в този клуб. Чакай, на 26-ти Димитър Герасимов е раздал доста пари на отбора пишеше го тук-там, във вестника преди мача с Банско пишеше, че им е обещал премии за победа срещу Банско. Нали трябва да биеш, че да ги вземеш. Днес пише, че Димитър Герасимов ще бъде на стадиона и при една евентуална победа на БДИН най вероятно да ги премира още този следобед. Аз пък няма да ида на мач.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Ное 2011 14:05 
Аватар

Всички на мача и без мрънкане,квото и да става трябва да подкрепим отбора за да бием този мач и да сме близо до лидерите,по добре да сме в тази позиция на класирането защото ако сме първи много се главозамайваме,а така поне ще внимаваме за грешка на противника !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Ное 2011 14:18 

Те сега прочетох управителя на спортни имоти да казва, че заради 4 800 лв. е спрян тока на стадиона, на закритата лекоатлетическа писта, на гребната база, на колодрума и на спортната зала. Какъв ОФК ще бъдем ние като общината не може да намери и под 5 хиляди лева, за да плати тока на тези спортни обекти. Шок и ужас.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Ное 2011 16:04 
Аватар

Kaто гледам инфото - Бдин яко натискат.Онези без малко да си вкарат автогол,няколко добри положения за Бдин.Въпрос на време е да падне първия гол, 25' (0:0),Академик 0:1 Септември /Симитли/.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Ное 2011 16:52 
Аватар

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAALLLLL

1:0 Калоян Цветков 53'

ВРЕМЕ БЕШЕ !!!!!!!!!!
БДИНЦИ БДИНЦИ БДИНЦИ БДИНЦИ !!!!!!!

:f17: :f14: :f06: :f23:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 31 мнения ]  1, 2  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Бдин (Видин) - Локо Г.О.
Форум: Локомотив (Горна Оряховица)
Ultras 9905 12 Апр 2007 18:07
от Ultras
Преглежда непрочетените мнения Янтра /Габрово/ - Бдин /Видин/, последно дерби за сезона
Форум: Сезон 2006/2007
янтра гб 34714 23 Май 2007 17:41
от янтра гб
Преглежда непрочетените мнения Бдин (Видин)-Ситомир (Никопол) 2:0
Форум: Сезон 2007/2008
Liuby 6282 05 Сеп 2007 17:41
от vd
Преглежда непрочетените мнения 2.09 Сливнишки герой (Сливница) - Люлин (София)
Форум: Люлин (София)
gboy 22572 04 Сеп 2007 10:44
от Hebar_1918
Преглежда непрочетените мнения Локомотив (Горна Оряховица) - Бдин (Видин)
Форум: Локомотив (Горна Оряховица)
berkov 16914 10 Сеп 2007 11:25
от dorostol2003