bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 18 Юни 2025 16:52

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 73 мнения ]  Предишна  1, 2, 3

КАЛИАКРА (Каварна) -БОТЕВ (Враца)
1 10%  10%  [ 4 ]
x 21%  21%  [ 9 ]
2 69%  69%  [ 29 ]
Общо гласове : 42
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: КАЛИАКРА (Каварна) -БОТЕВ (Враца)
МнениеПубликувано на: 27 Окт 2011 23:47 
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Да си върнат Сашо и да почнем да си играем както трябва! :)

Изображение

Изображение
Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Окт 2011 10:05 

Очаквано спечелихме тази точка и с оглед играта ни ( защита), трябва да сме доволни. Да, не ми харесва играта на отбора, като изключим отбраната, но това е така, тъй като повече футболисти са изтеглени назад. В първите мачове, когато играехме в нападение, отзад беше пълен хаос, сега обратното, отпред е зле. Мисля, че ни трябват двама добри футболисти в средата, които да градят играта и създават повече положения и един в нападение и ще тръгнем нагоре. Засега на това ще се радваме и на някоя друга точка, ако вземем. Нека не сме толкова писимисти, все пак засега сме над зоната на изпадащите. И на мен ми се иска Ботев да мачка, но е трудно на този етап, но това не трябва да ни спира да подкрепяме отбора. Все пак до края има МНОГО ВРЕМЕ. Може с нов треньор и нова тактика да бъде друго....Само БОТЕВ!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Окт 2011 11:16 

Защо всички тук сте останали с идеята, че трябва "да мачкаме"? Ние до момента НЕ ИЗПЪЛНЯВАМЕ заявените преди сезона цели, а именно "ДА НЕ СЕ БОРИМ ЗА СПАСЕНИЕ", а "ДА СМЕ СПОКОЙНО НАД ЧЕРТАТА...10-11 МЯСТО". Това са думите на Пламен Николов. Ясно е, че някои сте фенове само по 90 минути на седмица, но не може отборът да не изпълнява зададеното в началото и това да ви радва. Имаме 4 мача до края и аз съм убеден, че можем да спечелим 3 от тях ако излезем със същата концентрация в защита, но и с още един офанзивен футболист. Няма време да играем за по 1 точка тук-там, проумейте го това!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Окт 2011 13:22 

Въпроса с мачкането е постигане на победа, а не правенето на равен. По -добра игра в нападение, по- добра комбинативност, по-дълго задържане на топката, това имам предвид с мачкане. Съгласен съм с мнението ти и правилно припомняш думите на Пламен Николов, но действителността е друга, към момента. Нормално като нов ръководител, да иска и казва неща които са угодни за всички фенове, но виж как е наистина. Аз не вярвам, че към момента с тези футболисти, ще можем да държим средата на таблицата. Редно е да се вземат мерки, но явно се чака паузата. Редно е да има и по-голяма комуникация с феновете, но....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Окт 2011 13:32 

Отбор: Несебър (Несебър)
Бранко как игра? Мачкаше ли ги? Много футбол има в това момче! Сега ще вкара на ЦСКА, а ако не вкара на ЦСКА, то 100 на 100 ще вкара при гостуването на
Локомотив Пд!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Окт 2011 15:26 
Добър приятел на сайта
Аватар

Ей, много те е яд на този Бранко. :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 28 Окт 2011 15:27 

izumrud_fc написа:
Бранко как игра? Мачкаше ли ги? Много футбол има в това момче! Сега ще вкара на ЦСКА, а ако не вкара на ЦСКА, то 100 на 100 ще вкара при гостуването на
Локомотив Пд!

В краен случай ще премине в Несебър и ще лови цаца за поминък!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Окт 2011 16:09 
Аватар

Как можете да си мислите, че това 0:0 е успех, личи си, че не сте гледали мача.
Този хикс е провал. Тия ръководители кьорави ли са, малоумни ли са или просто така им изнася да не виждат вече 11 кръга, че този отбор няма нападател. Защитата и халфовете за г/д на ниво. За Веско Цветковски мога да ви кажа само да не се учудвате ако до края на сезона замине тайно, тайно в отбор от по-горно ниво. За такъв пропуск на Бранимир в отбор примерно от Испания, Германия, Англия и др. биха го извадили във 2-ра дивизия

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Окт 2011 16:13 
Добър приятел на сайта
Аватар

Webmaster Vratza написа:
Ясно е, че някои сте фенове само по 90 минути на седмица...!

Важно е да се поддържа напрежението между секторите. :)

В интерес на истината тези "семейни дразги" които продължават от началото на сезона (и са се пренесли по всевъзможни форуми/сайтове) донякъде влияят и ползотворно и са амбицирали доста хора. Кога последно сме чували от сектор А да скандира така масово и ожесточено. От Сектор В също не остават по назад. Ако това продължи, вероятно в следващите мачове обстановката по трибуните ще прилича повече на някакъв свободен турнир по надпяване/надвикване.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Окт 2011 16:17 
Аватар

Te наще фенове от А сектор със зор ги надвикахме в Каварна

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Окт 2011 16:37 

Вие сте ходили да викате срещу негрите не за отбора, от тва което четох.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Окт 2011 16:44 

Ето тук има пропуска на Бранко,който не можахме да видим в 70мин. http://www.donbalon.eu/video2329.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Окт 2011 16:48 

RIPVratza написа:
За такъв пропуск на Бранимир в отбор примерно от Испания, Германия, Англия и др. биха го извадили във 2-ра дивизия

Ако в споменатите от теб държави топката се изритва 90 минути до спукване и се създават 1 до 2 положения на мач, то със сигурнсост този отбор ще е някъде в долните дивизии и на Бранимир няма да му се наложи да преминава във 2-ра дивизия. А това продължава вече много мачове. И централните защитници и беговете помпят откъдето докопат. Дори от преки свободни от центъра.

Ако Мартин Ковачев подсигурява всички в защита, то Бранимир е като някакъв лекоатлет, който трябва да скача и висок скок през две минути. И като се срещне с топката, вземе че изпусне. Ако никой не го вижда, това вече е проблем.

Извън сериозния тон ето ти малко весели кадри, където пропускът на Бранимир не се брои. И то в едно от първенствата, за които говориш (огледай само кои са героите и кои отборите, много е готино). А там никой никого не е убил:

http://www.youtube.com/watch?v=4y_FDPmcJY0&NR=1

А това е на един сериозен човек:

http://www.youtube.com/watch?v=hGJhZqSsGuM&NR=1

Да не говорим за този "анонимник":

http://www.youtube.com/watch?v=2iZX_khn ... re=related

За този пич да не говорим:
http://www.youtube.com/watch?v=8y9rGV9L ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=KXk-2LhA ... re=related

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Окт 2011 17:04 
Добър приятел на сайта
Аватар

Нашия проблем е, че създаваме малко положения и затова тези пропуски "тежат". Както по-горе казах, ако организираме повече такива скоростни и хитри атаки, тогава и ще реализираме повече и пропуските няма да се помнят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Окт 2011 17:10 

Ами, брат ми, дори в Англия свалиха топката, а нашата е в постоянен полет, като космическа совалка. Чух на "Герена", а някои и тук писаха след мача с Локомотив колко силно е играл точно Бранимир. И тогава топката почти не кацна в земята. Този ако нямаше опит от Шотландия, където си я гърмят с кеф накъдето свярат, щеше да е пълна нула. А той с неговите едва 181 см пак нещо правеше там с камбанариите на Локо. Халфовете са за това, да минава топката през тях, а не да ги псуваме, че били куци магарета. В подготовката видях неща, които някой забрави веднага след началото на шампионата. Сигурно е от напрежение. Убеден съм, че момчетата могат. Гледах достатъчно контроли в подготовката, а някои от сегашните съперници в "А" група не са нищо повече от тези тогава.

Та така. Аз изчезвам към стадиона, защото ме чакат. Останете със здраве!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Окт 2011 18:06 

Май много "момченца" от този форум си повярваха... Били сме играли дефанзивно, ами как интер с мауриньо взе шампионската лига. Тактиката си е тактика и в играта наречена футбол е доста важна. С тези футболисти толкова, защото даденостите са такива. Новаци сме т.е. никой доказан футболист в А група няма да играе във Враца, имаме може би най малкия бюджет в А група, а морала на футболистите е такъв, че едва ли някой ще дойде да играе за емблемата на Ботев Вр. С атакуващ стил ще се получи това, което се случи с Монтана 4:2, а можеше и да е доста повече. Ще вкарваме по някой и друг гол, но ще сме получили поне 30-40 до сега. А морала на футболистите към настоящия момент щеше да се е сринал, щото няма спортист който постоянно да губи и ей така от нищото в един момент да започне да печели. Затова момчета мислете трезво и си дайте сметка какво имаме в момента и докъде да стигнат абмицийте ни. Лично аз съм доволен от класирането в момента, но за да се задържим ни трябват добър халф и нападател, които се надявам да имаме за пролетта. Хайде успех на всички и знайте, че най лесно се критикува, а съвети всеки може да дава. Със Здраве!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Окт 2011 21:13 

Plamen_77,

Дори "момченцата" могата да имат мнение. Съгласен си или не с него и толкова. Не е нужен упрек. Абсолютно съм съгласен с теб, че отворената игра водеше до загуби и е нужно затваряне. Не приемам обаче дълбочината на защитата и драстичното разкъсване с офанзивната линия. Отсътвието на спокойно разиграване - съвсем.

В своя защита, като "момченце" ще кажа, че от мен се очаква да схващам нещо от тази игра. Не защото съм играл в отбори от България, Австрия и Германия. По-скоро, защото през миналата година специализирах шест месеца футболен анализ при професор Юрген Бушман, зам. ректор на Спортния университет в Кьолн (наричан у нас кой знае защо "Кьолнската школа"). Професор Бушман, голям приятел на България, е и шеф на германското футболно разузнаване. Имам самочувствието на човек, чиито анализи са в документацията на Германския футболен съюз в полза на треньорския щаб на националния отбор. При това, не става дума за учебен материал. Вярно е, че не посмях да пипна софтуера, но човекът казваше, че нещо схващам от играта. Затова си позволих внимателно да разсъждавам. за да не дразня.

Ако много дразня, то ще се оттегля. Няма проблем. И без това не съм толкова активен тук. Умишлено. Иска ми се да си коментираме спокойно. Дори без да задълбочаваме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Окт 2011 23:22 

Plamen_77 написа:
Май много "момченца" от този форум си повярваха... Били сме играли дефанзивно, ами как интер с мауриньо взе шампионската лига. Тактиката си е тактика и в играта наречена футбол е доста важна. С тези футболисти толкова, защото даденостите са такива.

Така като чета и ти критикуваш неоснователно въз основата на възрастта като дискриминационен елемент относно компетентността на дадени хора на тема футбол и Ботев Вр., отгоре на какво го правиш ти си знаеш, но отстрани изглежда, като ''на гол тумбак чифте пищови'', казано по народно му!Всеки има право да каже каквото мисли и не виждам един 15 годишен примерно, с какво е по-малко компетентен от теб, а доколкото чета ти вземаш на сериозно само себе си, което в повечето случай е пагубно за всеки индивид тръгнал по този път - това от гледна точка на човешката психология, която и неспециалист може да потвърди!
Примера с Интер на Мауриьо и Ботев на Джамбазки, дори за илюзорна фантазия е необятно необоснована!
Ще приложа два примера за играта при Сашо Ангелов!Те са от мачовете със Славия и Левски!Понеже закъснях и за двете срещи и полицията не ме пусна в сектора с гостите, трябваше да гледам срещите от А сектор на стадионите в кварталите Овча Купел и Левски!Бях заобиколен от привърженици на белите и на сините - на всякаква възраст и пол!От всички тях чувах едно и също нещо - Враца играе футбол, прави чудесни комбинации, на определени моменти - скриват ни топката, ето така трябва да играем и ние, чудесни взаимодействия, феновете на Левски се чудеха как чак сега сме се качили в елита, и тн., което е най-важния и един страничен по-безпристрастен оценител на нашата игра!След като феновете на противника, и то на софийските отбори имат положително мнение за играта на гостуващия провинциален отбор, всеки който е ходил по стадионите у нас знае, че явно Ботев е смислен отбор!Да - губихме, но само с догадки днес можем да предполагаме, дали тези загуби нямаше да се превърнат в победи след 2-3 кръга!Относно загубата от Монтана - след 0-2 на почивката - излязохме - смачкахме ги за 2-2 и само нелепите изяви на част от нашите състезатели ни лишиха от победа с 4-2, обратен на резултата, който се получи!Сега играем с 4-ма крайни защотници - Дениран и Найденов и Динчев и Куанг!Играем с двама дефанзивни халфа - играта ни не е по-стабилна в защита!Да - статистически сме по-добре, но не сме по-стабилни!Знаем какво щеше да се случи, ако Локо не беше спукало гумите, ако Херо беше на скамейката на Черноморец, и ако Цонко се интересуваше от мача, а не от изборите в Каварна!Не подценявам усилията на момчета - напротив много ги уважавам за себераздаването, мъжката игра, проявения характер, част от тях и за безспорните им футболни достойнства и класа, която притежават, но само на мача с Калиакра, Садуа не вкара, защото е келеш, а не защото нашата защита го обезвреди!Играхме добре в последните 3 мача - взехме важни точки, но относно футбола - аргументите ни бяха много малко и това е обективната истина!Коментарите след мача в Каварна, след мачовете с Миньор и Черноморец са единодушни в една посока - никакъв футбол и много борба!Аз не съм съгласен, че толкова можем, защото част от тези играчи ги гледам вече няколко години като отбор и имат по-големи възможности - могат да играя футбол, а не да мъчат топката!Те имат нужната класа!При добри попълнения, не като Нене и Мечев, а като Райков и Хаджиниколов, и с хора които да помагат на класния Костадинов, Ботев може да бие без проблем - Светкавица, Калиакра, Миньор, Монтана, Видима и в двата мача, Черноморец, Славия Локо Сф, Берое - като домакин, а в останалите срещи да играем футбол и да се доказваме като можещи с аргументи на терена, а не с лежане по терена и изритване на топките - далеч и високо!
Тези футболисти МОГАТ да играят грамотен футбол и да се надиграват с почти всички в родния шампионат, като от това да следват победи и добро класиране в средата на таблицата!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Окт 2011 00:14 
Аватар

Може ли само да попитам , къде е Асен Чалъков ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Окт 2011 10:26 
Аватар

Днес в Тема Спорт пише,че Джамбазки е предложил на Гришага през зимата да вземе Киро Динчев.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Окт 2011 13:34 
Аватар

Наистина много тежат тези пропуски в такива важни мачове с/у преки конкуренти за оцеляване. Съгласен съм,че сме слаби, неопитни, новаци и както искате го наречете. Не искам отбора ни да играе като Барселона, Манчестър и други такива, не искам Меси, Шави, или пък Роналдо. Искам и едно и две чисти положения на мач да имаме, но да ги реализираме, нищо друго.Толкова ли е сложно някой да ритне тая топка във вратата, а не в гредата, във вратаря или на 6 м. отвън. Това 0:0 сега и 0:0 с Миньор много повече ми тежи, примерно от 2:4 с Монтана.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Окт 2011 13:16 

Очевидно идея нямаш колко е трудно на скорост, но не си и длъжен. В края на краищата имаш право да изискваш от тези, които подкрепяш. Ето ти абсолютен близнак в ситуацията от вчера:

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=233595
http://donbalon.eu/video2329.html

Само героите са с разлрична популярност и местоположение.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Окт 2011 16:34 

Боби, личи си кой истински гори с идеята Ботев, но не приказвай така, че ще те обвинят в анти-фенство...все пак трябва да се радваме на 1 точка с грандове като Миньор и Калиакра...нали трупаме точки така...жалко, че са малцина тези тук, които наистина знаят смисъла на футболната игра, а именно - да носи удоволствие!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 73 мнения ]  Предишна  1, 2, 3

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Женски футболни клубове във Враца!
Форум: Ботев (Враца)
r.h. 10151 01 Юни 2010 08:43
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Чавдар-ЦСКА във Враца???
Форум: Сезон 2006/2007
Gopeto 41297 08 Ное 2006 08:07
от Gopeto
Преглежда непрочетените мнения Стадион "Калиакра"
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 78529 02 Ное 2008 17:21
от Del Pi3ro
Преглежда непрочетените мнения Град Каварна
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Del Pi3ro 60246 10 Юни 2008 16:50
от Del Pi3ro
Преглежда непрочетените мнения ПФК "Калиакра" Каварна