bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 04 Юли 2025 21:44

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 118 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Koй ще победи ?
Ботев 73%  73%  [ 41 ]
Равен 23%  23%  [ 13 ]
Черноморец 4%  4%  [ 2 ]
Общо гласове : 56
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Ботев(Враца)-Черноморец(Бургас)
МнениеПубликувано на: 21 Окт 2011 21:18 
Аватар

Spoka ти и без това не ставаш от стола боли ме кура че ще ме баннеш....А за брадатия некъпан плъх:ето това сам аз...УТРЕ 6 ПРЕД БИЛА!!!!!
http://prikachi.com/images/849/3951849F.jpg

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 21 Окт 2011 21:21 
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
ultras_1929 написа:
Webmaster Vratza написа:
Ботевградски боклук, Ботев Враца не е вашето селско отборче, че да сме доволни на 8 точки! Като си такъв мъж - идвай да ме утрепваш - живея в Младост, до Била! Писах ти на лично да се разберем, щото това живот и здраве, случайно са приказки на един плъх!

Нашето селско отборче е 4 пъти шампион на България по баскетбол ,а последните 3 години 2 пъти сме в тройката....А плъх си ти и на вид и като мислене....И да за мене ще е удоволствие да дойда на Била да ти начукам муцуната :D

Сега п*шките ли ще си мерим? Тук говорим за футбоол, не баскетбол, така че си объркал темата! :wink:

Изображение

Изображение
Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Окт 2011 21:30 

"БОТЕВ" И "ЧЕРНОМОРЕЦ"
НЕ СИ ВКАРАХА ГОЛОВЕ

Изображение

http://www.zovzaistina.com/MATERIAL-BOTEV_VR60.htm

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Окт 2011 21:36 
Аватар

ultras_1929 написа:
Spoka ти и без това не ставаш от стола боли ме кура че ще ме баннеш....А за брадатия некъпан плъх:ето това сам аз...УТРЕ 6 ПРЕД БИЛА!!!!!
http://prikachi.com/images/849/3951849F.jpg

е кат си ти кво ???? да не си 100 кила а ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Окт 2011 21:42 
Аватар

Дениран направи силни първите 3-4 мача и после рязък спад... ми като не е във форма , да пуснат друг на неговия пост.. трябва да се гледат интересите на отбора, не на определените играчи... като на тренировки покаже, че е по-добър, във форма ще играе... и така няма да си навличат гнева на феновете... Ненем, не знам с какво помогна.. Бранко , сам няма да се справи... трябва някак да пробват според мен с Киро, видяхме , че Киро не е в най-добра форма, но все пак обираше и сваляше всички високи топки, с бързоног нападател като Бранко , мисля че ще се изостри нападението... не знам, но трябва да оправим атаката... в защита вече играем прилично, не безгрешно, но прилично :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 21 Окт 2011 21:48 
Добър приятел на сайта
Аватар

Chulev написа:
не знам, но трябва да оправим атаката... в защита вече играем прилично, не безгрешно, но прилично :)

Най-вече организирането на атаката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Окт 2011 22:14 
Аватар

Значи на мача ми направиха впечатление 2 неща-
1. слабата( за н- ти път форма на Куанг и Мечев, и Николов може да се присъедини към тях защото последните му 3 мача са трагични- значи- визирам че от 5 паса- 4 сгрешени, от 5 единоборства- 4 загубени, Куанг от 10 центрирания- 8 лоши, едно високо и едно добро.

2. Джамбаза изкарва втори мач с отбор без централен таран откровено игра за 0-0, както и да е спечели с тая тактика 4точки- в тази логика са нормални ръкоплясканията щом си взимаме своето.

Все пак едва ли е имало оптимист, който да прогнозира 4 точки от гостуване на ЛокоСФ и Черноморец, които пък са трети. :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Окт 2011 22:28 

r.h. написа:
Chulev написа:
не знам, но трябва да оправим атаката... в защита вече играем прилично, не безгрешно, но прилично :)

Най-вече организирането на атаката.

Абсолютно точно! И малко спокойствие в разиграванията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Окт 2011 22:47 
Добър приятел на сайта
Аватар

666 написа:
"БОТЕВ" И "ЧЕРНОМОРЕЦ"
НЕ СИ ВКАРАХА ГОЛОВЕ

Изображение

За пореден път много хубави снимки. Но не ви ли правят проблеми за тях? Или вие си плащате?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Окт 2011 23:26 

r.h. написа:
666 написа:
"БОТЕВ" И "ЧЕРНОМОРЕЦ"
НЕ СИ ВКАРАХА ГОЛОВЕ

Изображение

За пореден път много хубави снимки. Но не ви ли правят проблеми за тях? Или вие си плащате?

Благодаря за комплимента! Аз си ги правя. Аз си ги публикувам. Живеем в свободна държава. Или поне така се говори ;) Не виждам кой и защо трябва да ми прави проблем :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2011 00:04 
Аватар

http://vbox7.com/play:51b6861f
поздрав за момчетата браво ботев зехме им точка на кулите
П.С.
кур за ненем

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Окт 2011 00:18 
Аватар

В 21- ви век да нападаш някого заради цвета на кожата е признак на ниска(или никаква култура) и олигофренизъм.
К.Р за олигофрените- друг път вместо да си тръгвате на полувремето- може въобще да не идвате...
е.аси и нещастниците... пляскали сме им накрая- що не ме хванете за к.ра дрогирани и пияни копелета.

Последна промяна vrfan на 22 Окт 2011 00:22, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2011 00:22 
Аватар

да съм казал че е заради расизъм аз го приех добре в отбора както и дениран аз ако съм расист ще псувам и дениран а не го правя но ненем явно не иска да играе когато е на терена ние сякаш сме с човек по малко

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Окт 2011 00:27 
Аватар

ultras_1929 написа:
Webmaster Vratza написа:
Ботевградски боклук, Ботев Враца не е вашето селско отборче, че да сме доволни на 8 точки! Като си такъв мъж - идвай да ме утрепваш - живея в Младост, до Била! Писах ти на лично да се разберем, щото това живот и здраве, случайно са приказки на един плъх!

Нашето селско отборче е 4 пъти шампион на България по баскетбол ,а последните 3 години 2 пъти сме в тройката....А плъх си ти и на вид и като мислене....И да за мене ще е удоволствие да дойда на Била да ти начукам муцуната :D

Сбъркал си форума "гражданино". Тук говорим за футбол! Никой не го интересува вашите успехи по баскетбол. Първо се оправете с вашите мангали, че са повече от вас и вие страх да излезете по центъра и чак тогава имай смелоста да заплашваш...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2011 00:29 
Аватар

хахахахахахаха
как реши да почне да се фали с некви глупости щото нема футболни доказателства тва е се едно да се фалим че тука пеха ивана и емануела в един ден кво ми пука за баскетболните ви успехи говорим за футбол

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Окт 2011 10:16 
Аватар

vrfan написа:
В 21- ви век да нападаш някого заради цвета на кожата е признак на ниска(или никаква култура) и олигофренизъм.
К.Р за олигофрените- друг път вместо да си тръгвате на полувремето- може въобще да не идвате...
е.аси и нещастниците... пляскали сме им накрая- що не ме хванете за к.ра дрогирани и пияни копелета.

Шшш, я по полека с квалифицирането на хората. Това, кой какъв е не ти влиза в работата. Ако продължаваш така да обиждаш дадени хора с някакви епитети от рода на "тия са дрогирани, пияни, нещасници" ще носиш наказателна отговорност за клевета и обида.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2011 12:13 
Аватар

Общо взето тоя форум почва да ми прилича малко на тийнпроблем.нет . Все пак всеки може да си каже мнението , значи и аз ще го направя . Първо , според мен точките са най-важни , защото те определят кой изпада и кой остава . Не искам да бъда разбран погрешно - и аз искам БОТЕВ да играе ФУТБОЛ и мисля , че всички тук сме привърженици на атакуващия футбол . В крайна сметка всеки един си има различни разбирания . Второ , за тези , които определят агитката като "сбирщина от наркомани и алкохолици" мога да кажа ... всъщност нищо няма да казвам . Може би , че 3-4ма човека от тая агитка притежават повече умствен багаж от всички анонимници от А сектор , пишещи във форума . Просто е жалко , с оглед на приказките и годините ви да се правите на голямата работа . Някакъв пък ще ходи на начуква муцуни . Явно наистина живота на посредствен тип и безцелно съществуване ти харесва . Твой си е , живей си го . И в крайна сметка ще кажа , че философията на Джамбазки не ми допада , но може би с оглед играчите това може , това прави . Отново , не ме разбирайте погрешно , ама точките от последните 2 мача са налице . Това е от мен . САМО БОТЕВ !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2011 12:24 

А що трябва да сме в агитката за да сме истински фенове?Аз от както знам кво е футбол не съм пропуснал мач на Ботев.Тва, че не съм в агитката, понеже не искам някой да ми казва срещу кой да викам, срещу кой да праа маймунски звуци си е личен избор.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2011 13:18 
Аватар

Личен избор е , съгласен съм . А относно тва , никой не може да ти заповяда какво да правиш . Всеки си има мнение и в агитката поне откакто аз съм там никога не е имало заповеди и нареждания .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Окт 2011 14:21 
Добър приятел на сайта
Аватар

Така е Klimoff. Точките са важни! На никой не му харесва Ботев да играе така, но си трябва и малко търпение към момчетата (те не са виновни за евтината селекция, малкия бюджет и т.н.)
Мисля, че ако съберем достатъчно точки, за да се отдалечим от последните три места, тогава ще сме по-освободени, тактиката на отбора ще се промени и вероятно ще играем по-атрактивно.

Пък се надявам, че дотогава ще има положителни промени в ръководството на този клуб, които да се отразят и на бюджета. Така ще можем да си осигурим и изпълнителите, които са нужни, за да бъде атрактивната игра и ефективна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Окт 2011 16:16 

r.h. написа:
Така е Klimoff. Точките са важни! На никой не му харесва Ботев да играе така, но си трябва и малко търпение към момчетата (те не са виновни за евтината селекция, малкия бюджет и т.н.)
Мисля, че ако съберем достатъчно точки, за да се отдалечим от последните три места, тогава ще сме по-освободени, тактиката на отбора ще се промени и вероятно ще играем по-атрактивно.

Пък се надявам, че дотогава ще има положителни промени в ръководството на този клуб, които да се отразят и на бюджета. Така ще можем да си осигурим и изпълнителите, които са нужни, за да бъде атрактивната игра и ефективна.

Аз съм външен човек и гледам повече по нета мачовете. Но ще ми обясните ли как точно го виждате това с увеличение на бюджета, ако има промяна в ръководството или въобще дори без промяна. Сега едни момчета от Поморие ми разказваха, че от лятото не са видели заплата, а тази община там макар на пръв поглед по-малка от Враца има 100 пъти по-голям бюджет. Някой беше писал за спонсорство на атомната централа. Много ми е интересно. Би било гениално, ако някой го измисли точно сега. Защото Враца може и да може да намери пари, но и трябва време да си донаправи картинката. В противен случай не виждам откъде. Повтарям-аз съм външен човек и може да разсъждавам прекалено наивно. Само не ми вкарвайте политически или други писъци. Питам как точно ще стане икономически.

Иначе и аз съм съгласен, че по-важно от точките в първия полусезон няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Окт 2011 16:23 

За който не е гледал - мачът е качен вече:

http://www.livesport.bg/Botev-Vratsa--- ... ge=1&ctl=1

http://www.prosport.bg/news/21036-Botev ... ZAPIS.html

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2011 17:20 
Аватар

Защо си мерите ......? Имате право да сте недоволни срещу Пламен Николов! Аз също съм! Но с излизането на агитката Вие не обръщате гръб на Пламен- обръщате гръб на БОТЕВ ВРАЦА! Обръщате гръб на Веско-който беше блестящ! На Роската! На Тихомир! На Светли! На Бранимир!Да ги редя ли всички? Пламен Николов не е Ботев Враца! Разберете го! Аз също искам победи! Сега като направиха равен-хайде всички да ги псуваме! Това е най-лесно! А какво ще постигнем с това? Тези момчета имат нужда от НАШАТА подкрепа!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Окт 2011 17:57 
Аватар

На тези момчета сме доказали, че ги уважаваме и те го знаят без да им го показваме всеки мач!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Окт 2011 18:52 
Добър приятел на сайта
Аватар

Sofronievo, бюджета на клуба може да се увеличи, ако се:

1. Продаде рекламната площ на паната около терена и над трибуните.
2. Продаде рекламната площ върху екипите
3. Изработят качествени фен-артикули, които да се продават както на касите преди мачовете, така и в търговската мрежа.

Дори само от тези три точки, могат да докарат общо на клуба прилична 6 цифрена сума. Тук няма оправдание. Ботев е отбора с най-голяма посещаемост в България от началото на сезона, а това създава и прекрасни условия за реализирането на горните три точки. Та дори отборите от Б група, които събират по 500-600 души на мач успяват да си продават рекламните площи.

Не знаем и разходването на бюджета дали се прави целесъобразно. Носят се всякакви слухове, които говорят за обратното. И няма как да не е така, след като няма никаква прозрачност. Има дори отбори във В група, които обявяват публично бюджета си и после се отчитат. А и Ботев все пак е ПОФК (знаеш откъде произлиза "О")

И не знам кой те е вкарал в тези филми за Поморие и техния огромен бюджет, стократно надвишаващ бюджета на Враца.
Всичко може да се провери.
Бюджет 2011 на община Поморие е 21 млн. лв
Бюджет 2011 на община Враца е 44 млн. лв

Враца е град, в който както има много бедни хора, така има и много богати. А от различни места, чувам, че е имало желаещи да помагат на клуба финансово, но по една или друга причина засега се въздържат.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 118 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения ЦСКА - Черноморец Бургас (София)
Форум: Сезон 2006/2007
speedbreaker 49082 17 Ное 2006 22:20
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Ботев Вр - Левски
r.h. 91765 10 Ное 2006 19:12
от botev_fan
Преглежда непрочетените мнения Ботев (юноши ст.възраст) - сезон 06/07
r.h. 210138 12 Сеп 2007 15:55
от vankata
Преглежда непрочетените мнения Ботев (младша и деца) - сезон 06/07