bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 20 Юни 2025 18:10

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 56 мнения ]  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: КУПА НА БЪЛГАРИЯ - ТУНДЖА /ЯМБОЛ/ - БДИН /ВИДИН/ 7:0
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2011 11:39 
Аватар

Отбор: Левски (София)
20.10.2011г. /четвъртък/- 15,00 часа - Градски стадион "Ямбол"
Тунджа - Бдин

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: КУПА НА БЪЛГАРИЯ - ТУНДЖА /ЯМБОЛ/ - БДИН /ВИДИН/
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2011 11:43 
Сами срещу всички
Аватар

има ли пари за тунджа та да стигнем до ямбол?!?

http://vbox7.com/play:92f87c64 :lol!: :lol!: :lol!:

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2011 12:35 

Отбор: ЦСКА (София)
Я дайте състава на отбора :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2011 16:08 
Сами срещу всички
Аватар

stemil написа:
Я дайте състава на отбора :)

ако питаш за нашия и ние не можем да ти го кажем.Не се знае дали ще играят някой от нашите звезди ;) ,нема кинта у тима

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Окт 2011 11:08 

В понеделник в Тема спорт пишеше, че на отбора са нужни 16 бона да се разплатят с играчите, една заплата и няколко премии и че не било толкова тежко положението. Верно сметките на общината са блокирани от началото на годината и ръководството е съумявало да се справи с положението, дано успее и сега. Нямам представа какво е положението в другите В групи, ама тази година пролетта Козлодуй игра полуфинал за аматьорската купа със Спартак Варна и водиха почти до края на мача и ония ги изравниха накрая и после Козлодуй паднаха на дузпи, а Спартак завършиха първи в СИ В група. Така, че си мисля, че футбола в цялата ни държава е на едно дередже, щом националите са последни в групата. Може би Тунджа са на нивото на Плевен или Горна, айде няма да ги сравнявам с Мездра, че тия са най-добри сега в СЗ В група. Та на тия 2 отбора им вкарахме по 8 гола в двата мача и си мисля, че и с Тунджа няма да имаме проблеми, стига нашите да не решат, че няма смисъл да продължават напред в турнира. А има смисъл, другия кръг може да ни се падне отбор от А група и да сме домакини и да напълним и стадиона и клубната каса с постъпления. Така, че си заслужава да се продължи.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2011 12:08 
Аватар

Отбор: Бдин (Видин)
дори да играеме с футболистите които получават помалко шанс за изява,мисля,че няма да имаме проблем с Тунджа,засега само в един мач не сме вкарали гол в Гоцето,притесняваме само дългото пътуване до там,но ако искат да играят с някой гранд от А група пред препълнен стадион във Видин,трябва да бият,а много ми се иска това да се случи и да гледаме тук Левски,ЦСКА.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Окт 2011 15:54 

Значи верно не сме вкарали в Гоце Делчев, ама Десислав Русев във 2-3 минута е излязъл сам срешу техния вратар и пропуска и след още 8-9 минути вече губиме с 2-0. След това се събуждаме и почваме да играеме удряме 2 греди, ама. Такива доказани голмайстори с много мачове в А група пропускат много чисти излизания срещу вратарите на гостите, имам впредвид и Метушев със Симитли. Ето Русев вкарва на Гоцето и вече мача тръгва в друга посока или Метушев ако беше вкарал 4-5 минути след като Къро даде преднина на БДИН тия от Симитли бяха готови да паднат с разлика, просто нямаше кой да ги бие. Разочарован съм от новите попълнения, само Демона и Любо Иванов ми харесват. Аз друго си мисля, чета във вестника и пише, че на БДИН са им необходими 16 хилки да се разплатят с играчите, след като Kilevd написа Цецко колко взимал излиза, че тези кинти ако се разделят на 30 човека по колко ще вземат като заплати и премии. Нещо не се връзват нещата, ще излезе май вярно това където някой го написа преди, че са си получили напред нещата, най вероятно чуждите звезди, пък за нашите когато има. Така, че да се стягат и да играят, ама играят нашите момчета, а вносните гледат от пейката. Майстора беше написал, че Русев нямал пари да си тръгне, ами вижте какви коли карат пък тогава ще говорим пак, явно не е искал да си тръгне. Абе въобще шантава работа става.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2011 09:23 

А ще се сетите най-накрая....
Ами това е практика при привличане на "звезди" футболисти играли на по-високо ниво
треньора ги уговаря да дойдат да играят за примерно 15000 лева на сезон
треньора лобира пред ръководството и казва че този и този ще дойдат само ако си получат заплатите от 15000 за сезона напред
ръководството плаща 15000
футболиста дава примерно 5000 на треньора
той доволен и треньора доволен
започва първенството футболиста си играе за високи индивидуални премии и квото продаде на някой отбор си му е б онус
така че това е положението с треньор от вън и играчи отвън
е ако има дисциплина и контрол в отбора трудно стават тези схеми,
но нали ръководството има други задачи за усвояване на други пари..........................през това време община Видин фалира........

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2011 14:46 
Аватар

Отбор: Тунджа 1915 (Ямбол)
Много лошо не го пожелавам на никой. В Крайна сметка има ли хора от Видин които ще идват в Ямбол. А и една забележка градският стадион в Ямбол се казва Тунджа , но в Ямбол повечето хора го знаят като ст. Николай Лъсков

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Окт 2011 18:55 

Много е далече, не вярвам некой да дойде. Аз преди доста години идвах на баскет от тогавашната елитна група. Тогава се играеше петък и събота по 2 мача в седмица. Тогава гостувахме на Ямбол и Сливен и ги спечелихме и 2-та мача. За БК Химик Видин говоря, имам приятели в едно ямболско село и съчатах случая. Много съм се разбирал с хората от югоизточна България, за разлика от тия в северна. Тия все нещо ги е яд на Видин, некакви комплексари го раздават. Даже с хората от сръбско и румънско повече си подхождаме от колкото с тия от съседните ни градове. Ето лятото ходиха Бдинци в Зайечар на приятелски мач, посрещнали са ни хората като истински приятели. Господ здраве да ви дава и дано влезете в Б група.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2011 21:52 

Не знам защо си мислите,че ще измъкнете победата от Ямбол :) Имаме футболисти преминали през "А" група и футболисти,които са на ниво "Б" група и пък тази година имаме само 1 загуба от Димитровград и 1 равен с Нефтохимик,а това беше чак пролетта!Така,че аз смело прогнозирвам победа още в редовното време!Ето нашия състав,ако ви говори нещо:

Петър Гаргов-вратар
Димо Маринов - вратар
Станимир Вълков-централен Защитник
Свилен Сашев - централен Защитник
Милен Стоянов - дефанзивен халф
Николай Жечев - централен Защитник-капитан
Георги Георгиев-ляв Защитник
Иван Митев - десен Защитник
Георги Гончев - халф
Станимир Димитров - ляв Халф
Станимир Баев - офанзивен Халф
Георги Христов-ляв Халф
Валентин Вълков-опорен Халф
Николай Стойчев- централен нападател
Марко Марков-халф
Николай Начев - халф
Красимир Андонов - халф
Мартин Димитров - халф
Ромарио да Силва Резенде - нападател

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2011 13:24 
Аватар

Ромарио до момента в нито един мач не ми хареса. Иначе другите засега се справят на ниво.

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Окт 2011 14:12 

Чакай не паднахте ли и от Брестник и Розите ви направиха хиксче тази есен. Как да ви вземем на сериозно като ви гледам класиранията предните 3-и сезона все предпоследни в ЮИ В група от 19-20 отбора. А преди това 7 сезона и във В група ви няма, имали ли сте отбор дори и в А окръжна група. Просто нашите може да си напълнят джобовете като паднат, на такова дередже сме в момента, иначе навън играем доста силно гледайте в темата за мача с Етрополе видеото от Бяла Слатина. Ако нашите решат да играят както трябва нямате шанс просто. Иначе намерих един резултат от 1/16 финал за купата на Съветската армия БДИН-Лъсков Ямбол 2-0. Иначе сме се засичали в единната Б група 3 сезона 87/88 от 20 отбора БДИН са 5-ти, а Тунджа 11-ти, 88/89 Тунджа са 12-ти, а БДИН 13-ти и през 89/90 БДИН са 5-ти, а Тунджа са 19-ти предпоследни и изпадат. И трите сезона групите са с по 20 отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2011 22:23 

Аз ти говорих за домакинските мачове :) Последните 3 сезони не ги гледай,тогава цял сезон играхме с 20 000лв и събиране на футболисти от където се сетиш :-D Тази година е друго със спонсор,имаме осигурени над 200 000лв,които ще трябват да стигнат за 1-то място :first: Все пак съм оптимист,че ще ви отстраним :002:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Окт 2011 08:25 

През 1931 Слава-Бдин 3:1 и след това играм с Тунджа чак през 1987/88 тогава те са новаци в Б група, но бият в Ямбол с 5:1, а във Видин Бдин бие 3:0 в един дъжд - аз бях на този мач, мисля че това беше последният сезон на вратаря Румянчо Горанов в професионалния футбол. През сезон 1988/89 Бдин взима две победи с по 1:0 - нямам спомени от мача във Видин. През 1989/90 играем за последен път - нямам резултатите. През 1970/71 ви бием за купата на съветската армия. След 1989 г. Бдин и Тунджа се сблъскаха с демокрацията и западнаха. Нямаме голямо съперничество по обективни причини, но ви желая да влезете в Б група - във вашата група има отбори с традиции - Тунджа, Розова долина, Димитровград, Арда и др., а Хасково дори е в окръжната - вместо това професионалния футбол се е селянизирал. В баскетбола имаме повече сблъсъци, но през първата половина на 90-те ви биехме с лекота - после западнахме и там.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Окт 2011 13:31 

Нашите може да решат да идат с резервния състав за този мач. Тъкмо случай да поиграят Метушев, Русев, Хаджиниколов, Близнаков и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Окт 2011 22:07 
Аватар

Само,че мачовете са изместени за по-късна дата.А сега на 20-ти са мачовете за първенството.Незнам за кога са насрочени мачовете за купата.Ако е през уикенда тъкмо ще напълним стадиона,само да не е през делничен ден...
Поздрави!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Окт 2011 00:36 

Къде го прочети това,че мачовете са изместени за по-късно :-D Няма такова нещо,мачовете са в четвъртък

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Окт 2011 00:25 
Аватар

Ами тук,дай на 12кръг и виж.Ако те лъжат значи и аз лъжа.---> http://www.bulgarian-football.com/bg/yiv.html

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Окт 2011 06:34 

Ще отложат мачовете на отборите от В група за първенството - със сигурност ще има мач за купата.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Окт 2011 20:13 
Аватар

Днес Павел Паунов отново показа, че милее за Бдин. Тази вечер той отново даде пари на отбора и така беше спасен мача в Ямбол. Така, че скъпи съграждани - фенове на Бдин , помислете за кой ще гласувате на изборите тази седмица.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Окт 2011 20:28 
Сами срещу всички
Аватар

Милее ми за дедавия ,що до сега не го видях на нито един мач ,а преди избори почна да се вадят пари и да се прави евтин PR?!?

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Окт 2011 20:32 
Сами срещу всички
Аватар

Румбата може да го плюят доста ама аз лично съм го виждал доста пъти на мачове във В и в Б група дори ,а не само преди избори ,а и от както дойде той Бдин е това дето е в момента лидер в Б група.Нека някой по стар запалянко да каже кога за последно е видял Бдин на чело на б група защото аз лично не си спомням ,а следя тима повече от 10г. да не кажа 15г.!!!

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Окт 2011 20:44 

Аз Паунов май само на този мач с Етрополе не го видях, може и да е бил не знам. Но по принцип ходи на мачовете на БДИН и във В група ходеше. От сегашните кандидат кметове Паунов и Жоро Василев са ходили най-много на мачове, Василев по разбираеми причини. Щом Бдинци са взели некой лев значи Тунджа не ги чака нищо добро, да си стегат мрежите.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Окт 2011 22:48 

Тия не ги знам, ама после да ми мислят я Лудогорец, я Левски, я ЦСКА, защо пък не и Литекс... :)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 56 мнения ]  1, 2, 3  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Снимки на стадиона
Форум: Спортист 2009 (Своге)
lms_X 247746 14 Окт 2009 23:39
от darkko
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 178573 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения Купата на България
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 141724 04 Ное 2006 18:12
от StreeT_HunteR
Преглежда непрочетените мнения Отборът на Спартак - 2006-2007
Форум: Архив
Anonymous 133021 01 Яну 2007 16:25
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив