bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 20 Юни 2025 18:08

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 40 мнения ]  1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Бдин (Видин) - Чавдар (Етрополе) 4:0
МнениеПубликувано на: 01 Окт 2011 21:14 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
Дата: 15.10.2011г
Час: 16:00

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Окт 2011 02:59 
Аватар

Отбор: Бдин (Видин)
Победа за Бдин Видин с 4:0 . Не виждам друг изход от този мач,освен разгромна победа за Бдин !

Liuby,ако може като пускаш темите-да слагаш и анкета с опции за краен изход на двубоя ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Бдин (Видин) - Чавдар (Етрополе)
МнениеПубликувано на: 05 Окт 2011 14:18 
Аватар

Победа за Бдин (Видин),точен резултат 5:0 !!!! Силен отбор сме и ще се играе за голова разлика а и в момента Боби Борисов е на първо място при голмайсторите на ЗАПАДНА Б ГРУПА и ще иска да запази позицията си,а и цецко е с един гол по малко и той ще иска също да направи повече голове а и ни трябва задължителен успех да си запазим първата позиция ! :first:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Окт 2011 19:33 
Аватар

И на мен ми се иска победа, но с какъв отбор ще я постигнем. Вече трети ден отбора не тренира. Пари няма, а и не се вижда от къде ще дойдат. Днес на стадиона са се разтичали само момчетата от Видин, останалите са отказали да стъпят във Видин докато не се намерят пари. Давайте да кроим планове за спасението на Бдин.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Окт 2011 00:14 

Пишеше някъде че са пуснати до сряда почивка, къде да тренират. Заслужили са с добрите си игри и първото място. А, пари къде ли има в този град...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Окт 2011 07:23 

Отборът се движи много добре и ще бъде престъпление да се провали цялата работа. Трябваше да играят срещу Монтана, но виждам че Малеш ще гостува там ... Треньорите и футболистите си вършат много добре работата и заслужават да си получат парите. Убеден съм, че може да се намери решение. Една Гърция е фалирала, но животът там си тече и гледам си перкат из разни състезания. Но издъни ли се работата, то това означава още 20 години без футбол в този град. Ако трябва да молят обществеността като баскетбола. Футболните хора обаче трябва да разберат, че вече няма толкова пари за пране и оттук нататък ще трябва да се задоволяват с много по-малко - скоро ще видите какво ще стане с Локомотив Сф и Славия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Окт 2011 13:51 

Под статията за мача с Чавдар пише, че отбора е пуснат в почивка до сряда. Иначе не знам кои са тука и кои не, ама тия дни на Балкана пиеха тонизиращи напитки жената на треньора, сестра и и майка им. Що на некой му е зор що го няма Метушев, Близнаков и прочие. А нали на всеки мач на почивките четат имената на около 20 фирми спонсори на БДИН. Аз съм чул, че от началото на годината са запорирани сметките на общината, явно не са разчитали само на нея. А и като се вижда, че може да има някакви трудности за какво имаме играчи за 3 отбора. За баскетбола парите са минимални в сравнение с футбола, та Видабаскет с 15-20 хил. лева изкарват цял сезон, без заплати, играчите са си от Видин и играят за кеф и за тези 800-1000 души на мач. С тези средства Бдинци не знам дали ще изкарат и 1 месец като чувам какви заплати взимат. Така, че трябва яки пари от фирми.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Окт 2011 23:14 

Пари в отбора няма,няма и от каде да дойдат.Д.Русев момчето няма пари дори и да си тръгне от тук а след мача с Б.Слатина шофера на автобуса ги е черпил бира за победата.Едва ли ще изкараме до зимната пауза за съжаление :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2011 13:13 
Аватар

аз бях разбрал,че парите на общината са източени още преди да запорират сметките им,все пак не са чак такива глупаци.а знаете ли колко е заплатата на Ц.ТОДОРОВ БЛИЗО 3000 ЛЕВА на месец,толкова е поискал за да остане в БДИН,само си представете колко взимат останалите за набедени чужди звезди.и доколкото знам пари има до края на този месец,след това дано да очакваме подобри времена,но едвали скоро пак може да се сглоби такъв добър отбор във ВИДИН,и той да оглавява класирането до момента,защо винаги трябва нещо да не е наред тук?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2011 15:27 

kilevd написа:
а знаете ли колко е заплатата на Ц.ТОДОРОВ БЛИЗО 3000 ЛЕВА на месец,толкова е поискал за да остане в БДИН,само си представете колко взимат останалите за набедени чужди звезди.

Тази информация е верна, както и тази че вносните звезди са взели напред по 5000-6000 на месец за да играят. Андонов е взел по 10000-12000 на месец до зимата......................без коментар, а по голямата част са на изпарения и социални помощи................

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2011 17:59 
Аватар

е значи поне 1вия полусезон,може да завършим,щом полувината отбор си е взел парите за месеци напред,няма за кво да мрънкат като некви пу.... а да вземат и да си размърдат малко задниците на терена и да покажат за какво им плащат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Окт 2011 18:33 
Аватар

Мале, кво ви става бе хора..... :shock:
Треньорът ни взимал по 10-12 бона на месец, това ако е вярно, 70% от треньорите в България щяха да се избият за това място !
Вие чувате ли се какво говорите :suspect:
За Цецко може да е вярно, но момчето е с класи над останалите в отбора....не мога да разбера защо сте толкова против отбора. Във всеки отбор има забаване при получаване на заплатите.
Бием ги тия и продължаваме напред !!! :a006:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2011 18:53 
Аватар

ние не сме против отбора,просто коментираме случващотото се с него,че понякое време може да останеме и без отбор,защото пари няма вече,наистина без Цецко и Боби сме за никаде,АНДОНОВ,Е ВЗЕЛ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА ТАЗИ СУМА.иначе за мача неочквам да имаме проблеми с Чавдар,ако има желание в отбора за игра де.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Окт 2011 21:08 

http://simnet.tv/home/eta-rava-tv/rava-sport
Вижте предаване 184 от 5-ти окт. от мача в Бяла Слатина и ще видите, че Цецко си заслужава заплатата и Боби също. Просто без тези две видински момчета Бдинци са загубени. Напоследък и едно друго наше момче ми харесва Николай Цветков Демона. Къро във всеки мач се раздава максимално и играе като истински капитан. Мисля, че някои от наемниците не стават за БДИН, нищо, че преди няколко сезона са били звезди. Жалко, че домакините от Бяла Слатина не са дали картина от второто полувреме за да не станат съвсем за резил и гола на Боби го няма. Аз като четох по разни вестници и сайтове как Чавдар са изпуснали чист гол в началото, пълен смех, нашия вратар рита топката в гърба на един от тяхните и тя даже не отива към вратата а на страни и Пепи я чисти. После имали при 1-0 за Бдин некакво чисто положение, а от репортажа се вижда някакво нескопосано изпълнение на задна ножица доста встрани от нашата врата което излиза в аут. Никакви положения не са имали Чавдар, пълен ташак само ни лъжат по пресата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Окт 2011 21:27 

Аз през седмицата също гледах репортажа от стадиона, имаше интервюта с Къро и Цецко и те въобще не ми се сториха притеснени. Цецко каза, че и преди е имало малки проблеми но са се разрешавали и сега се надява също да се подредят нещата. Вчера тренера е станал татко, да му е честито момиченцето. Аз си мисля, че затова не сме играли контроли тия дни щото са чакали жена му да ражда. Какво да тренира отбора като очаква да стане татко. Друго си мисля аз, гледам на спортната зала тече ремонт, а бяхме на път да нямаме мъжки отбор по баскет. На стадиона правиха доста ремонти, последно чух, че кенефа струвал 30-35 хиляди лева. Егати лукса да пикаш в разкош. Смениха се здрави седалки и т.н. Ако сме нямали пари могли сме да минеме и без тези неща и да се задели за отбора. Е може да се скубе тревата по Панония за 70 хиляди лева и тази на стадиона за 50 хилки а за спортистите няма пари за заплати. А колко други неща не са известни за които общината е пръскала пари. Сега покрай изборите почват да си изкарват кирливите ризи. Яд ме е, че си плащам тука данъците. Вместо да оправят улиците и да имаме спортни събития в нашия град ние ги пилеем за глупости, като да ходят общинските съветници по разни куторти да си правят заседанията, щото тия пари са ни в излишък. Ние с тия 22 милиона дългове сме шампиони и доста по напред и от Данчо Лечков който е доста по назад от нас с 13 мил. дългове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Окт 2011 21:49 

Гледахте ли Цецко кво ги прави, като Марадона е сред зашитниците на Бяла Слатина и леко прехвърляне на Николайчо. А пък и коментатора с тези 1000% положения за Чавдар направо избива рибата, може би е гледал някой друг мач или 2-те греди за БДИН ги слага на сметката на Чавдар. :first:

Последна промяна vd на 08 Окт 2011 22:01, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Окт 2011 21:53 

Сега Бдинци ще играят за тренера, че е станал татко и тия от Етрополе ще ги схрускаме. А всеки ако иска може да си закупи повече от 1 билет, понежа Андонов каза, че парите от билетите ги ползват за другите мачове. Така ние можем да помогнеме и дано отидат по предназначение.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2011 22:42 
Аватар

хахаха,тоя коментатор,кърти.и накрая взе да подиграва врачанския ботев колко са били зле и т.н.,ще си играят култовите дербита,и когато мислех,че ще каже в А група,тои каза,че очаква Ботев да се върне другия сезон в б група.как само злорадстваше,разби ме.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Окт 2011 11:24 
Сами срещу всички
Аватар

Коментатора е на хероин .хахаха тоя да го вземем за диктор на стадиона !

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Окт 2011 21:33 

Не е ли много старичък за такива работи. Мале като гледам пак репортажа и ме избива на смях с тези хиляда процентови положения на футболната надежда Милен Тонев за който досега не бях чувал, ама като му видях тези положения направо ми е ясен каква надежда е. А за гредите и положенията на БДИН нито дума, даже и третия гол на Боби го няма. Не ви ли направи впечатление, че след първия гол на Цецко той отиде до тренера да го поздрави и от резервната скамейка от играчите само Ангел отиде до тъч линията да го поздрави, отидоха също и пом.тренерите Мариан и Зоран. Никой от звездната ни резерва скамейка не отиде освен Ангелчо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Окт 2011 18:01 

С отбора на Етрополе имаме изиграни досега 3 срещи. Водиме с 2-1 победи. Лятото ги бихме там с 2-0 и си мисля, че и сега ще ги биеме. Струва ми се, че почва да се избистря титулярния състав без централни нападатели, така на мен ми се струва, че играеме по раздвижено без тежките тарани Русев и Метушев. А и Цецко е в стихията си като не му се пречка некой отпреде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Окт 2011 16:13 
Сами срещу всички
Аватар

Георги Димитров е главен съдия на срещата ОФК”Бдин” Видин-„Чавдар” Етрополе

Софийска съдийска бригада ще реферира срещата от 9 кръг на Западна „Б” група между отборите на ОФК”Бдин” Видин-„Чавдар” Етрополе. Главен съдия е Георги Димитров с помощници Мартин Венев и Иво Боев. Мачът е на 15 октомври във Видин от 16.00 часа. Стана ясен и съперникът на ОФК”Бдин” в турнира за Купата на България. Жребият определи видинчани да играят с лидера в класирането на Югоизточна „В” група „Тунджа” Ямбол. Играе се един мач на пряка елиминация, като ОФК”Бдин” ще гостува в Ямбол, като по-горно класиран отбор. Същевременно от футболната ни централа определиха и датите на мачовете до края на есенния полусезон. В следващия кръг на 28 октомври ОФК”Бдин” гостува на „Банско”, а след това на 5 ноември приема „Сливнишки герой”. Следва гостуване на 11 ноември на „Спортист” Своге и домакинство на 19 ноември на „Пирин” Гоце Делчев. В последния есенен кръг на 26 ноември ОФКБдин” гостува на „Септември” Симитли.

Радио Гама

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2011 16:14 
Сами срещу всички
Аватар

само аз ли нз на къв принцип се играе този сезон?!?

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Окт 2011 00:52 

Отбор: Чавдар (Бяла Слатина)
vd написа:
http://simnet.tv/home/eta-rava-tv/rava-sport
Вижте предаване 184 от 5-ти окт. от мача в Бяла Слатина и ще видите, че Цецко си заслужава заплатата и Боби също. Просто без тези две видински момчета Бдинци са загубени. Напоследък и едно друго наше момче ми харесва Николай Цветков Демона. Къро във всеки мач се раздава максимално и играе като истински капитан. Мисля, че някои от наемниците не стават за БДИН, нищо, че преди няколко сезона са били звезди. Жалко, че домакините от Бяла Слатина не са дали картина от второто полувреме за да не станат съвсем за резил и гола на Боби го няма. Аз като четох по разни вестници и сайтове как Чавдар са изпуснали чист гол в началото, пълен смех, нашия вратар рита топката в гърба на един от тяхните и тя даже не отива към вратата а на страни и Пепи я чисти. После имали при 1-0 за Бдин некакво чисто положение, а от репортажа се вижда някакво нескопосано изпълнение на задна ножица доста встрани от нашата врата което излиза в аут. Никакви положения не са имали Чавдар, пълен ташак само ни лъжат по пресата.

Каменов, нали гледа мача бе човек. Имаше 2 стопроцентови положения за Чавдар в мача - едното на Милен Тонев, другото на Стефан Лачов. Обаче и двете ги няма в тоя репортаж, защо, не знам. Това не значи, че положенията ги нямаше. Също както липсва 3-ия гол на Боби и гредата на Демона. Срещу Етрополе беше същата работа - те изпускат, ония вкарват. Футболът е игра на голове. Добър отбор сте направили, спор няма, ала да знаеш, че както ваши, така и наши мачове просто миришат. В тая група смърди...яко. Ние го разбрахме, вие също ще го разберете...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Окт 2011 18:24 

Хора дайте утре да помогнем на нашия БДИН като всеки си вземе още по някой друг билет в повече. Пък след изборите ще се види какво ще се случва. Вместо примерно продадени 1500-2000 билета нека ги направим 3000. А пък може и след тези добри игри напоследък да дойдат хора колкото с Банско, че и повече. Успех Бдинци-Лъвове, Титани! Както и да завърши мача утре, ние имаме най-добрият отбор в групата. :first:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 40 мнения ]  1, 2  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Чавдар-ЦСКА
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 51273 13 Ное 2006 05:24
от skycycle
Преглежда непрочетените мнения Чавдар-ЦСКА във Враца???
Gopeto 41342 08 Ное 2006 08:07
от Gopeto
Преглежда непрочетените мнения Чавдар - Зимна подготовка
Klemenza 10945 24 Фев 2007 10:14
от Klemenza
Преглежда непрочетените мнения Химн на ПФК "Чавдар" Бяла Слатина
Форум: Чавдар (Бяла Слатина)
Klemenza 49858 19 Авг 2011 20:08
от Радко
Преглежда непрочетените мнения [14 кръг] Чавдар БСл - Видима-Раковски 2:2