bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 20 Юни 2025 14:22

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 90 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2011 21:52 

Отбор: Ботев (Враца)
Личи си, че много мразиш Сашо Ангелов, а...брей като те настъпи човек и помниш като кукумявка! Иначе Сашо искаше едни играчи, които не получи...каква вина има човека? А за Левашки...ще видим тези дни!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Ботев - Миньор
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2011 21:59 

http://www.zovzaistina.com/MATERIAL-BOTEV_VR56.htm

"БОТЕВ"-ВРАЦА И "МИНЬОР"-ПЕРНИК
НЕ УСПЯХА ДА СИ ВКАРАТ ГОЛ В ПОНЕДЕЛНИК

Изображение
....
http://www.zovzaistina.com/MATERIAL-BOTEV_VR56.htm

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2011 22:02 
Аватар

Майстор,

Да ти припомня ли че при Сашо:

1. Ненем беше титуляр всеки мач.
2. Николай Николов- човека отбор в средата на терена беше на пейката.
3. Куанг със особена вина за 7 гола беше титуляр всеки мач(само с Монтана-3).
4. Ценовски беше оставен резерва в 2 мача с трагична централна линия- Ч. Море най- вече(загуби и двете).

Моя извод е че Сашо е треньор за Б, но не и за А група.

... пред фактите и демоните мълчат...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2011 22:13 
Добър приятел на сайта
Аватар

Думите на Джамбазки след мача:
http://www.novsport.com/news160688_1111.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2011 22:26 
Аватар

Значи взимаме 1 точка,
измъкваме се от зоната на изпадащите,
показваме Желязна защита-

и на всичкото отгоре сте се спекли- ми не виждате ли че отбора тръгва нагоре?

Сега аз мога да се обявя за един нереален романтик на средна възраст, но като измъкнем точка в Ловеч следващия кръг ще видите че съм прав или най- малкото ако ни прецакат съдий и мъдий с един гол- за мене няма значение- днес аз видях един стабилен отбор- нещо което не го виждах в последнитв 10 мача- ето защо съм оптимист-

10- 12- то място ще сме накрая.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2011 22:31 
Добър приятел на сайта
Аватар

Капитанът на Ботев: Не се съмнявам, че ще останем в елита

Капитанът на Ботев (Враца) Росен Ванков заяви след нулевото равенство с Миньор, че срещата е била равностойна.

"Равностоен мач беше. През първото полувреме имахме едно-две по-чисти положения, докато Миньор нямаше удар към нашата врата. Сами сме си виновни. Трябваше ни победа на всяка цена. Разбира се, че има напрежение при липса на точки, но бяхме длъжни да вземем този мач. Физически сме добре подготвени. Имаме добра подготовка, но мисля, че въпроса опира до класа. Напред трябва да имаме класа, за да отбележим гол. Дори да имаш едно-две положения на мач трябва да вкарваш. Не се съмнявам, че ще останем в групата. Имаме тежки мачове, но ще успеем." - уверен е Ванков.

http://www.novsport.com/news160687_1111.html

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2011 22:40 
Аватар

Къде я видя тоя човек тая точка от Литекс не мога да разбера.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2011 22:41 
Аватар

Ето- и капитана ни казва че нападателите са ни абичи,
а някои още ронят сълзи за Сашо- човека който натика в калта голмайстор като Киро Михайлов и направи титуляр Данчев който играе все едно е излязъл с ботушите- това беше още пролетта- още тогава писах че тоя търновец врачанин никогиш няма да стане- видяхте ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2011 22:47 

vrfan написа:
Преди седмица смениха Сашо- видя се че играчите са в стрес,
сега още ли сътресения да има?

Да идват и нови бюрократи и да ги плашат с нова селекция- това ли е пътят, СЕГА ли?
Защо никой не поиска да си върнем Левашки, Румен Рангелов, Цвети Валериев А? Данчев ли е по- добър от Румен?
Какво да искаме от една несъстояла се селекция- тук вина има и Сашо- Той беше подлогата на Пламен- защо не си тръгна лятото А- не вярвам да е толкова слабоумен да натиска А група с отбор почти изцяло от Б и В? -
та ние на 75% играеме с играчи от В групата отпреди 3 години- Левски ли да биеме, кой ли...

Аз пък бих казал ,че ако играехме с отбора от Б-група щяхме да имаме повече точки.Вземи един Райков,Киро Михайлов,Хаджиниколов,Джакстъра...Тия Миньор да не би да показаха по-добра игра от Вихрен,Академик или Банско миналата година?Сигурен съм че стези изброени играчи по-горе щяхме да стоим по-добре!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2011 22:53 
Аватар

А кой изгони Киро и Хаджиниколов?
Някои още не искат да си признаят-аре- нали сте разбирачи-
аз един наивник на средна възраст вярвам че Сашо и Пламен и компания нямат пръст в разбиването на отбора... поне така ми се иска,

но изводите се натрапват за съжаление.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2011 23:01 
Добър приятел на сайта
Аватар

Данчев играе с много желание и хъс и съм сигурен, че рано или късно ще се отпуши и ще започне да опъва мрежите. Трябва малко повече търпение към момчетата и новия треньор. Явно оттук нататък целта ще е да се печелят точки, дори с цената на по-предпазлива и на моменти грозна игра. Край с красивите загуби.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2011 23:11 
Аватар

В Ловеч на всеки нормален му е ясно че нормален футбол няма как да се свири в града- там порязват редовно шопите, та нас ли... на тоя борец дето е изкупил всичките курви в бфс...
абе няма значение- ще видите че ако въобще ни бият- (аз съм убеден че ше вземем точки) ще е със съдийски клизми и т.н. с 1 гол,

за мача с Лудогорец съм спокоен- това са ни най- сигурните 3 точки след Светкавица.

Последна промяна vrfan на 19 Сеп 2011 23:12, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2011 23:12 

Публиката иска победи! Пък ако ще най-грозните да са,Сашо го каза след мача с Черно море-няма такова нещо красива загуба!А Пинчера по едно време,когато публиката нещо негодуваше се обърна и пита,,какво искате бе,какво да направиме,,!?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2011 23:17 
Аватар

Нз Пинчера какво може да направи, но аз бях на Слъчев брег и видях много унили и разочаровани фенове, което разби сърцето ми... дано да няма повече такива мачове... не е резултата важен- абе нападението ни беше разочароващо... разочароващо.
Данчев преди 3 години вкарваше по 3 гола на Гигант Белене и Павликени и в един момен се видя че срещу защитници , които знаят как да се пласират в борба за топката той няма и никакъв шанс, не знае как и не може да се пребори- 0 от 10- 15 атаки спечели- 0.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2011 00:11 
Аватар

Без да разбирам от футбол, като vrfan е такъв спец, защо не е треньор, не е футболист или нещо свързано с футбола ? Всеки може да критикува... ако 1 човек провали мача или прай грешки, окей... ама при положение , че грешат няколко души... и Куанг не знам за вас, ама реално той и Дениран градят повечето ни по-остри ситуации...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2011 00:14 

Той си е голям треньор, Харт, не го подценявай! Малко като Пената - преди искаше 10:0, сега е доволен на 0:0! :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2011 00:22 
Аватар

Chulev,
остави друго- аз съм играл 4-ка
в Ботев Лиляче когато бяхме във
В група заедно със Ботев Враца
и още помня мача когато в Лиляче при 0-0 на полувремето- дойде Кмета на Враца лека му пръст Румен Стоманярски с Волгата и след спявка с Гуньо в съблекалните ни нареди да не играем "толкова грубо с врачаните" и ми е ясно как става 0-3, ясно ми е и как се играе гостуване и ония ти чупят краката а съдията не свири нищо...
какво ли не съм видял, затова ви казвам- гледайте мача в Ловеч как съдията ще ни намаже с вазелин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2011 03:11 
Аватар

vrfan написа:
В Ловеч на всеки нормален му е ясно че нормален футбол няма как да се свири в града- там порязват редовно шопите, та нас ли... на тоя борец дето е изкупил всичките курви в бфс...
абе няма значение- ще видите че ако въобще ни бият- (аз съм убеден че ше вземем точки) ще е със съдийски клизми и т.н. с 1 гол,

за мача с Лудогорец съм спокоен- това са ни най- сигурните 3 точки след Светкавица.

Като човек на средна възраст би трябвало да си готов да застанеш зад думите си... Виждам че си голям специалист и очевидно поради мал шанс сега не си в светлините на футболните прожектори.
Та... Назови сума, която би заложил зад твърденията си относно мача ни с Ловеч и по-специално това, че ще вземем точки, а ако ни бият ще е само с 1 гол. Аз казвам че ще ни бият с 2 или повече гола разлика и съм готов да покрия твой евентуален бет ;)
Ти наистина ли мислиш че с това подобие на 'футбол' тези хора могат да вземат някакви точки като гости на шампиона на България, а да оставим настрани и факта че дори на теб ти е ясно за какви съдийски тесли става на въпрос в Ловеч (въпреки че в мача с нас няма да им се наложи да ги използват). Надявам се взимаш предвид и факта, че Карпачев загубиха от Левски в София и победата срещу нас е не само задължителна, а ще бъде и убедителна, за да си върнат самочувствието. Реален резултат там е 5:0, но тъй като аз ще печеля и при 2:0 наистина оставям теб да прецениш размера на залога :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2011 04:59 
Аватар

vrfan написа:

ХА-ХА!Ще видиш, какво ще причини Лудогорец с говедата следващия кръг...Ти май не следиш първенството пълноценно!Лудогорец в момента са в топ 4 на най-добрите отбори в "А" група!Я се поразрови малко и виж с какви футболисти разполага отбора от Разград...!Ако вземем точка от тях ще е направо изненада!А в Ловеч просто не си и помислям за Х!Бъдете реалисти!
П.С. vrfan - Не знам къде видя, че отбора върви нагоре...?Ти видя ли днес, колко безумни грешки имахме...та то беше трагедия...играхме на защита и нападение....РЕАЛНО имаме 4-5 футболисти, който могат да играят на ниво в "А" група!Специално "Дениран" е един от най-добрите футболисти на Ботев в момента да не кажа и най-добрият!А относно Данчев - вярно не може много, ама играе с огромно желание и хъс за победа!Много добро впечатление ми остави Мартин Ковачев(новото попълнение) игра много стабилно!Трябват ни спешно, няколко класни играчи, ако искаме по-спокойно оцеляване в "А" група...НО ВЪПРЕКИ ВСИЧКО АЗ ДНЕС СЪМ ДОВОЛЕН НА ТОЧКАТА!С ТЕЗИ ПАРИ, С ТЕЗИ ФУТБОЛИСТИ - ТОЛКО!!!

П.С. Зверски грозно впечатление ми оставиха голяма част от феновете в "А" сектор!То бяха едни псувни, едни ругатни към нашите момчета и към тренерите, че простооо без коментар!Така няма да се помогне на отбора, а напротив създава се още по-голямо напрежение в играчите, то даже се видя и на терена...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2011 11:13 

Съгласен, съм с мнението на Fini. Само да допълня, че освен желанието и големия хъс трябват и голове, а затова е необходимо и повече класа. Дано вземем някой добър нападател и халф и всичко ще си дойде на мястото. Всички искаме Ботев да върви напред и да побеждава, но за сега това са възможностите. Колкото до следващите два мача, ако вземем точка ще си е събитие...но НАДЕЖДАТА умира последна така, че ще видим какво ще стане. Най малкото новия треньор ще добие пълна представа, къде куцаме, от какво имаме нужда и ще опознае състава на 100%, така, че като играем с отбори от нашата черга да взимаме вече 3 точки и да търсим нашето си място над зоната за изпадане. Само БОТЕВ!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2011 12:06 

Абе вие кво си мислехте, че ще се борим за европа ли ? И отброи които са се установили и с амбиции в А група като монтана и миньор ще ги газим с лекота? Няма как да стане, отбор с малко финансови възможности, ще се борим с видима, калиакра и светкавица и дано се здържим.От там нататък може нещата да се развиват.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2011 12:15 
Аватар

Какво фалите тази грозна маймуни дениран..с какво е по добър от нашите си играчи с това че тръгне напред и като му вземат топката(както всеки път) изобщо си не дава зор да се върна да си покрие зоната и тича с тренировачно темпо с това ли или с тези безброи грешки които прави ???? Негролюбци :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:

Говеда и Свине..отново пред БОТЕВ на колене!!!
Изображение
БРИГАДА ВРАЦА

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2011 12:39 
Добър приятел на сайта
Аватар

Подкрепям мнението на umeren.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2011 12:39 

berba, ти да не си от женски пол? След като за теб Монтана и Миньор имат "амбиции" просто си личи че гледаш футбол от оня ден или си много потънал в лакейството! Каква Европа те гони? Нали Пламен Боклука Николов приказваше, че целта е да сме "спокойно над зоната на изпадащите"...е Монтана и Миньор са "спокойно там", Калиакра и Светкавица са си баш в зоната! Спри да лижеш гъзове, защото си жалък! Прави се същото като миналата есен - с трици, Пламенчо и Чавдарчо искат да ловят горили! Никой не спори, че играчите не са на нивото на Меси и че пари няма...спорът е, че дори с малки възможности може да се заздрави един отбор и да е боеспособен! Вместо това, изгонихме играчите, които се раздаваха и бяха част от колектива и домъкнахме такива, които са под тях с класи! Една напред, пет назад!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2011 13:18 

Добре ще спориме или ще се обиждаме? Да погледнем миньор и монтана кви играчи имат, с колко опит в А група.И не вярвам да играят за по няма и 1000 лева.И кой от старите? Ченешков щеше да развинти Божиков сигурен съм.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 90 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Миньор (Бобовдол) - Хебър (Пазарджик)
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 62427 06 Ное 2006 19:49
от StreeT_HunteR
Преглежда непрочетените мнения Ботев Вр - Левски
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 90559 10 Ное 2006 19:12
от botev_fan
Преглежда непрочетените мнения Ботев (юноши ст.възраст) - сезон 06/07
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 207485 12 Сеп 2007 15:55
от vankata
Преглежда непрочетените мнения Ботев (младша и деца) - сезон 06/07