bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 20 Юни 2025 22:11

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 12 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Бдин (Видин) - Малеш (Микрево) 2:0
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2011 11:01 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
Дата: 24.09.2011г
Час: 17:00

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2011 12:45 
Аватар

Отбор: Бдин (Видин)
Прогноза :
Бдин (1) ------ 100 %
Х (0)
Малеш (0)

Дори и с 1:0 да е - да е победа там,че последните мачове нещо не са хич убедителни Бдин.Ние и Банско последните мачове си личи,че отстъпваме значително на тези пред нас в класирането.Успех на Бдин и дано бият.Искам да играят като второто полувреме на мачът със Своге.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Бдин (Видин) - Малеш (Микрево)
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2011 16:23 

Този мач как ще го играеме, пак с гръб към противниковата врата ли и с пасове най вече към вратаря Антонов. Очаквам отлив на публика след предната домакинска продукция. Даже и аз се замислям дали да отида на мач.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2011 16:36 

аз отивам заради 6оуто - псуване , викане ... седам си до кико и се едно съм до краси радков ,а за вход - през оградата , а за кенеф - до оградата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2011 17:28 

Четем и не вярвам на очите си. Заради 3 хиляди лева БК Видабаскет може да не го допуснат в първенството на страната по баскет. Клуб с близо 20 сезона в елита на страната от който са излезли не един и двама баскетболисти няма пари за такси. Пичовете играят без пари за Видин и баскетболните ни традиции и играят, а не се гаврят с публиката като футболистите, а на стадиона има 30 играчи на заплати повечето от които не стават и за крив макарон. Е нема да ида да им дам 3 лв за билет и 30 стотинки за кенеф.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2011 19:41 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
vd написа:
Четем и не вярвам на очите си. Заради 3 хиляди лева БК Видабаскет може да не го допуснат в първенството на страната по баскет. Клуб с близо 20 сезона в елита на страната от който са излезли не един и двама баскетболисти няма пари за такси. Пичовете играят без пари за Видин и баскетболните ни традиции и играят, а не се гаврят с публиката като футболистите, а на стадиона има 30 играчи на заплати повечето от които не стават и за крив макарон. Е нема да ида да им дам 3 лв за билет и 30 стотинки за кенеф.

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2011 01:23 
Аватар

Този път и аз няма да дам 3 лева и ще прескоча оградата,ебаси давам 3 лева за нищо,от тук натам ще прескачам :party048: :a006:
4:0 за Бдин (Видин)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2011 15:28 

Важен мач - трябва да бием поне един от "македонските" отбори. По традиция с тях играем много тежко. При една победа се изкачваме на 2-3 място, което ще е много добре. До момента сезонът се развива според очакванията ми, т.е. с много равни. Всички отбори, които влязоха от В група имат известни трудности - Ботев, Спартак и Нефтохимик, така че драми не бива да се правят поне до 9 кръг или дори до 13 кръг. Тогава ще се направят анализи. Аз също считам, че не са нужни повече от 19-20 човека. Малеш трудно бележат и трябва да бием този отбор. Бдин Видин трябва да е в състояние да победи Малеш Микрево - или се качваме на 2-3 място, или ще стане много неприятно ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2011 18:26 
Аватар

пари НЯМА !!! въпрос на време е да се разотиде половината отбор...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2011 19:56 

Миньор нямат пари, Етър нямат и пр. На много малко места има пари. В българския футбол пари има там, където има какво да се пере. Скоро и Видин ще бъде канал на трафик. Но специално сега преди избори е комплицирана ситуацията за общинските отбори. Има един-двама, които трябва да се оправят в ситуацията - другите са напълно без значение, тъй като нямат представа за какво става въпрос. За Видин издръжката на отбор в Б група не трябва да е проблем - но към местните принципно съм резервиран. Тези с най-големите заплати може и да ги изхвърлят, все ми е тая. Но ме кефят видинчаните как мърморят - един днес вика, абе добре си бяхме във В група, ама се изхвърихме ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Бдин (Видин) - Малеш (Микрево) 2:0
МнениеПубликувано на: 26 Сеп 2011 18:33 

Толкова слаб отбор като Малеш няма и в СЗ В група или ние сме много добри. Все едно играхме срещу Грамада или Кула на които вкарваме по 10 гола. Боби излезе 5 пъти сам срещу вратаря им и ги пропусна, Метушев и той 3 пъти, удари отблизо и далеч, греда. Бих отличил видинчаните Къро и Демона, играха перфектно и двамата. Боби беше светкавица по крилото, ама много пропуска, е все пак вкара гол на празна врата, топката можеше и да не влезе щото много бавно се търкаляше към голлинията и можеше някой противник да я догони ако Бобчо не се беше втурнал да скъса мрежата. Нямаме място в тази група, слабички са ни противниците. И като погледнете състава 7 човека от миналия сезон играят, а от новите единствено Любо Иванов и Демона бих отличил с принос към отбора. Метушев, Близнаков, Карасинкеров, Русев и Мишев които играха в този мач за мен разочароват до момента. Голмайстори на отбора до момента с 4 гола е Боби и с 2 Цецко, те ни бяха голмайстори и в зоната. Новите голаджии на отбора Русев, Метушев и Близнаков имат общо 2 гола, трябва да се вземат в ръце малко. Тия спокойно можехме да си ги биеме с едно 6 или 7-0 и пак щеше да им е малка загубата.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Сеп 2011 10:42 

Хубава победа и точно навреме, никои не се откъсва в класирането преди нас. Можеше да бием и двуцифрен резултат, но липса на концентрация ни лиши от по голяма победа. Толкова голови положения не сме създавали и миналата година, само че трябва да се реализират. Ще има и завързани мачове в които това пропускане ще окаже влияние. По удобен момент за атакуване на А група не имало никога. Трябва да се използва максимално, стига да има ресурс за това.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 12 мнения ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Бдин (Видин) - Локо Г.О.
Форум: Локомотив (Горна Оряховица)
Ultras 9905 12 Апр 2007 18:07
от Ultras
Преглежда непрочетените мнения Янтра /Габрово/ - Бдин /Видин/, последно дерби за сезона
Форум: Сезон 2006/2007
янтра гб 34725 23 Май 2007 17:41
от янтра гб
Преглежда непрочетените мнения Бдин (Видин)-Ситомир (Никопол) 2:0
Форум: Сезон 2007/2008
Liuby 6286 05 Сеп 2007 17:41
от vd
Преглежда непрочетените мнения Локомотив (Горна Оряховица) - Бдин (Видин)
Форум: Локомотив (Горна Оряховица)
berkov 16916 10 Сеп 2007 11:25
от dorostol2003
Преглежда непрочетените мнения Локомотив (Горна Оряховица) - Бдин (Видин) 0:1
Форум: Сезон 2007/2008
Liuby 12577 09 Сеп 2007 21:21
от Liuby