bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 20 Юни 2025 15:24

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 135 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2011 15:44 
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
@kpkirilov
И мен не ми е приятно да виждам отбора да пада, ама както ти каза многократно Webmaster, състава се реди не от треньора... ти смяташ, че играчите и треньора са виновни, аз не смятам така... наистина малко ни е ялово нападението, но отборът играе доста приличен футбол и смея да твърдя, че изключвайки завършващата фаза на атаките, играем наистина добре за българските стандарти... а тва кой колко зима заплата... това ли е най-важното за теб ?! както каза и коментаторът на мача снощи на Федерер и Джокович, щом са преценили , че трябва да се дават такива пари - имат основание ;) нямам против никого, всеки има право на мнение, ама такива като теб дето плюят отбора, не са фенове и не милеят за него ;) може би не съм човекът, който да дава такива оценки, но ако ще и в А окръжна, пак ще ходя да ги гледам и ще съм от тея било то 7000, било то 1000 или 100 човека, които ще са на стадиона ПОНЕ на домакинските мачове ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Ботев - Кутловица
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2011 17:05 
Аватар

Може ли да се гледа некъде интервютата след мача?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2011 17:58 

Ето интервюта след мача http://kanal3.bg/?v=5392

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2011 23:02 

http://www.snimkapress.com

Изображение

http://www.snimkapress.com/index.php?lang=bg&r=scstore/t167/t370/t23201

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2011 23:17 

Момци, какво ви стана на всички? До сега се карахме с няколко човека по скайп! Не може да се отказвате от Ботев толкова лесно. Ботев не е за един ден, защо такива крайни приказки? Не може да казват някои, че било по-добре във В група - та вие във В група изобщо не се интересувахте от Ботев...това ли ви е фенството - няма Ботев - няма проблем? Изиграни са 5 мача и вече ви било срам от Ботев и нямало да стъпите на стадиона!? Опровергайте ме като казвах, че имаме много публика, а малко фенове - живейте с проблемите на отбора, мислете за по-доброто бъдеще, провокирайте промени! Това е Ботев (Враца) - отборът на града ни и градът трябва да застане и да помогне на отбора си, а не типично по Български/Врачански да седи ехидно и да му се смее при провал!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Ре:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2011 00:32 

няма проблем за некадарния данчев,да ама погледни в меридян мач топ 5 на мача там е некадарния данчев и веско цветковски ,тоя сащия некадарник които вкара 30 гола в в група,и 10 в б група ,тоя некадарник които е един от хората с принос ти които дори не знам кои си сега да гледаш мачове от а група в враца,ти които сигурно не си се сабличал дори по физическо .щом ти започна да правиш разбори ясно ми е че само си чешаме езиците тук.трябва да направим нещо заедно футболисти трениори раководство и вие наи важните хора тези които ни подкрепят и да извадим отбора от дупката в която е сега.а що се отнася до заплатата не 1000 лева малко по малко е,а знаеш ли колко е минималната в а група която получават футболистите,започват о 2500 нагоре,и послрдно да те питам ти фено на ботев,ти защо не стана футболист да зимаш по 1000 лева,ти не можеш приятелче мое,и никога не можеш да се научиш а знаеш ли аз ако по работя това с което ти се занимаваш за един месец ще се науча дори по добре от теб да го варша но ти никога неможеш да играеш футбол,това е реалноста които за какво е учил с тва се занимава.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Ре: Ре:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2011 00:38 

музовирска работа трябва всички да сме едно,това е патя нещата ще се получат но не с магическа прачка трябва време,за да се изгради боеспособен отбор,и още нещо останахме 5 човека от враца в отбора местни които варвим патя от белене сега до левски софия,мисля че всичко ще се получи както ни се иска на всички само тарпение помнете ми думите.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2011 00:41 

Данко, не се връзвай на глупости! Винаги си имал и ще имаш подкрепата на тези, които поне малко обичат Ботев! Махни ги головете по В група, някои от нас помнят головете ти преди 10 години, когато отсрамваше Ботев! Мисли позитивно!
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Ре:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2011 00:45 

никога не сам спирал да го правя ,но реално погледни че всички заедно можем да направим така че да няма скандали между фенове и раководство и наи вече да си помагаме за да варви лубимия ни клуб,не сам ли прав,заедно с,, ботевска воля и и ботевски дух''

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2011 00:50 
Добър приятел на сайта
Аватар

Данчев, мисля, че хората като цяло вярват в отбора. Ако някой е написал нещо по-крайно за играчите след мача е било повече плод на разочарование след загубата. Нормално е. Аз съм убеден, че този Ботев има потенциал за нещо повече от това 13-то място, на което се намиира сега.
Жалко, че сега покрай загубата с Монтана и най-вече делничните дни, в които са насрочени следващите домакински мачове, броя на публиката ще спадне, но някоя и друга победа ще компенсира спада и отново ще се радвате на яка подкрепа.
Поздрави на всички момчета в отбора и успех!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2011 00:55 

Абсолютно! Времето е пред вас и пред нас! Проблемите са част от живота и ако ги нямаше - нямаше да знаем, че сме живи! Всичко ще си дойде на мястото и който си мисли за А окръжна - ще вадя бокса и бухалката да му избия тези негативни мисли от главата! :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2011 01:04 
Аватар

Webmaster Vratza написа:
Абсолютно! Времето е пред вас и пред нас! Проблемите са част от живота и ако ги нямаше - нямаше да знаем, че сме живи! Всичко ще си дойде на мястото и който си мисли за А окръжна - ще вадя бокса и бухалката да му избия тези негативни мисли от главата! :)

Дано повече хора мислят като теб :!: ЕВАЛА

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Ре:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2011 12:22 
Аватар

Отбор: Видима-Раковски (Севлиево)
danchev написа:
няма проблем за некадарния данчев,да ама погледни в меридян мач топ 5 на мача там е некадарния данчев и веско цветковски ,тоя сащия некадарник които вкара 30 гола в в група,и 10 в б група ,тоя некадарник които е един от хората с принос ти които дори не знам кои си сега да гледаш мачове от а група в враца,ти които сигурно не си се сабличал дори по физическо .щом ти започна да правиш разбори ясно ми е че само си чешаме езиците тук.трябва да направим нещо заедно футболисти трениори раководство и вие наи важните хора тези които ни подкрепят и да извадим отбора от дупката в която е сега.а що се отнася до заплатата не 1000 лева малко по малко е,а знаеш ли колко е минималната в а група която получават футболистите,започват о 2500 нагоре,и послрдно да те питам ти фено на ботев,ти защо не стана футболист да зимаш по 1000 лева,ти не можеш приятелче мое,и никога не можеш да се научиш а знаеш ли аз ако по работя това с което ти се занимаваш за един месец ще се науча дори по добре от теб да го варша но ти никога неможеш да играеш футбол,това е реалноста които за какво е учил с тва се занимава.

Ти я първо ходи 1 месец на училище, пък после се разправяй из форумите... :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2011 12:28 

Радко написа:

Ти я първо ходи 1 месец на училище, пък после се разправяй из форумите... :D

Ти пък, и да не пишеш тук няма да е голяма загуба, дори напротив... :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2011 12:31 
Аватар

Няма с кой да си говори в техния форум!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2011 12:32 
Аватар

Stefan Petkov написа:
Ти пък, и да не пишеш тук няма да е голяма загуба, дори напротив... :D

Спокойно, знам че не ме искаш :D ама ще ме търпиш, къде ще идеш...
Svetlii написа:
Няма с кой да си говори в техния форум!

да, така е. И какво от това?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2011 12:41 

Дано ви вкара три гола последния кръг.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2011 12:43 
Аватар

mikata77 написа:

хахах, "паживьом увидим", ама да не стане така, както с Кутловица :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2011 12:45 

Абе, само аз ли се кефя, че сме в А група и имаме 3 точки, а Етър Търново с една камара турци и суринамци са пак в Б и пак нищо не играят! :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2011 13:48 

Радко написа:
mikata77 написа:

хахах, "паживьом увидим", ама да не стане така, както с Кутловица :D

Не мога да разбера как един клъчник от Севлиево може да дава акъл по правопис в нашия форум,при положение,че след това демонстрира точно обратното с "руския" си.
Но какво да правиш?Той така разбира нещата.Като баран,пардон "авьон" трябваше да напиша , за да ме разбере на "руски".

PS.А Данчев най-вероятно пише фонетично и от там идва проблема с намирането на определени букви.Проблема не е в неговия правопис.

Последна промяна jeger на 12 Сеп 2011 14:26, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2011 13:59 
Аватар

jeger написа:
PS.А Данчев най-вероятно пише фонетично и от там идва проблема с намирането на определени букви.Проблема не е в неговия правопис.

Клъчника от Севлиево не знаеше, че с фонетика не могат да се пишат главни букви, терета и да се поставя интервал там където трябва. Но наистина няма значение, какво е написал. Важното е че не става за нищо, а явно се мисли голяма звезда, че е вкарал 100 гола на някакви селски отбори. Като си толкова велик що не вкара на Левски бе? Може 12 години да си отсрамвал Враца, както се изрази един човек в твоя защита, но не може да се лежи само на стари лаври.
danchev написа:
а знаеш ли аз ако по работя това с което ти се занимаваш за един месец ще се науча дори по добре от теб да го варша.

Хах, ама нали знаеш, че за да те наемат на неговата работа, първо най- малкото трябва да си подадеш молба и автобиография. Дали ще можеш да си я напишеш :? :D

И моля модераторите да не ми трият коментарите, които не са в нарушение на правилата!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2011 14:04 
Аватар

Нали си наясно,че се трият поради простата причина,че нямат нищо общо с темата,пиши в свободната тема и няма да имаш проблеми ;).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2011 14:13 
Аватар

Севлиевските к*рвенца ако не се обадят няма да бъде :lol: Тръгнал да коментира Ботев , а не вижда какво представлява неговия отбор :) На баража за оставане в "А" група между селския им отбор и шоколадите ако не бяха техните клизмарски голове щяха да играят на село :D Първо погледни вашия отбор и тогова коментирай други отбори ! Ботев е бил част от елита и такъв ще остане , докато смешния Севлийски тим колко пъти е бил участник в "А" група :?:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2011 14:24 
Аватар

Globii написа:
Севлиевските к*рвенца ако не се обадят няма да бъде :lol: Тръгнал да коментира Ботев , а не вижда какво представлява неговия отбор :) На баража за оставане в "А" група между селския им отбор и шоколадите ако не бяха техните клизмарски голове щяха да играят на село :D Първо погледни вашия отбор и тогова коментирай други отбори ! Ботев е бил част от елита и такъв ще остане , докато смешния Севлийски тим колко пъти е бил участник в "А" група :?:

Да, "Видима-Раковски" не е от най- силните отбори. Да, може и да отпаднем този сезон, може и до "В"-група да стигнем. И какво от това? Какво общо има това с темата? Или просто няма какво друго да кажеш и се заяждаш с това от кой град съм, от кой отбор съм и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2011 14:47 

Радко, моля те, стига провокира!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 135 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Ботев Вр - Левски
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 90561 10 Ное 2006 19:12
от botev_fan
Преглежда непрочетените мнения Ботев (юноши ст.възраст) - сезон 06/07
r.h. 207490 12 Сеп 2007 15:55
от vankata
Преглежда непрочетените мнения Ботев (младша и деца) - сезон 06/07
r.h. 238311 21 Окт 2011 21:22
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Ботев Кр - Ботев Вр 1:2
r.h. 45938 01 Ное 2006 02:07
от r.h.
Преглежда непрочетените мнения Ботев срещу другите!
Форум: Ботев (Враца)
r.h. 833 01 Ное 2006 03:23
от r.h.