bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 24 Юни 2025 18:01

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 50 мнения ]  1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: "Сливнишки герой" (Сливница) - "Бдин" (Видин) 0:1
МнениеПубликувано на: 15 Авг 2011 22:49 

Отбор: Бдин (Видин)
ст."Славия" - София
дата 21 август 18.00 ч

Последна промяна ang70 на 16 Авг 2011 10:36, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Авг 2011 22:51 

За първи път пускам следваща тема дано да е за късмет :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Авг 2011 07:23 

Това е добре за Бдин
1. играе се на неутрален терен/в сливница е картофена нива/
2. терена на славия е перфектен и позволява технична игра и ако бдинци са по-добре физически ще е допълнителен плюс
3. все пак андонов е славист и може да се вземат и допълнителни мерки да сме поне като домакини
този мач задължително трябва да се вземе срещу новака сливница, иначе става ..........

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Авг 2011 07:25 

Мачът е в неделя и ще го гледам. Колко ще е добър теренът веднага след първия мач е отделен въпрос.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: "Сливнишки герой" (Сливница) - "Бдин" (Видин)
МнениеПубликувано на: 16 Авг 2011 11:14 

Така е заради Миньор и Славия ние ще играем в неделя. В неделя четох, че тия Сливнишки герой са се защитавали предимно в Бяла Слатина. Как не са отправили некой и друг удар към противниковата врата, щото като прочетох кой е пазил на вратата на Чавдар, Николай Младенов, могат само да съжаляват. Това момче миналия сезон допусна доста леки голове на вратата на Бдин. Общо взето на него и на Здравко колко удара им биха към вратата толкова и голове им вкараха. Само Светли като ни биха Димово му вкара 3 гола. Щом Сливница не са му вкарали гол явно не са нищо особено. Чета сега, че първата пратка от 2000 седалки вече е пристигнала и ще бъдат монтирани. Това значи ли, че ще има и други пратки щом тази е първата. Ако някой има ходене към стадиона нека сподели.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Авг 2011 11:34 

Колкото и странно да звучи на някои но е факт, че Сливнишки герой имат повече сезони в Б група от повечето отбори от сегашната ни група. Имат повече от Гоце Делчев, Своге, Етрополе, Банско, Симитли и Малеш. Имат 1 сезон по малко от Бяла Слатина но имат с 130 точки повече от тях и в класацията по точки са преди Чавдар. Естествено ние в тая група сме си като у дома си делейки 4-то място по сезони заедно с Хасково. Преди нас са Търговище, Шумен и Добрич.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Авг 2011 12:47 

До колко си спомням срещу Димово, като че ли пази Здравко, а сегашния голкипър на Б. Слатина има не много мачове на врата на Бдин. Напрежението ще бъде този мач в "домакинския" отбор. С корекции в състава и здрава игра очаквам победа с един или два гола. Относно седалките тази първа пратка сигурно е 500 - 1000 от 2000. Другата ще допълни бройката до крайния брой. Нека стане по скоро това...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Авг 2011 12:51 

Сливнишки герой са били приличен отбор през 70-те и началото на 80-те. Имат и едно четвърто място в Южна Б група.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Авг 2011 13:15 

Хайде да сме по точни сегашният вратар на Б. Слатина игра в първите 3 кръга. Трявна не му вкараха гол, в Б-к много смешен гол и после тука Светлин Цветков бившият нападател на БДИН му вкара 3 парцала, кой от кой по измислени, е и Дани Михайлов има пръст в някои от тях щото игра бек. И от следващия кръг почна да пази Здравко и тръгна с 2 гола в Мездра и т.н. Има снимки в сайта на БДИН може да се види кой е играл. Като дойде мача с Чавдар пак ще разискваме уменията на вратаря им. :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Авг 2011 15:33 

Предполагам че е така, както казваш. Не си водя статистика кой кога и защо, само знам че малко мачове пази Младенов. Може човека да е задобрял в този силен отбор от Б. Слатина, ще стане година откакто ще е там. А ,Д.Михалов май само вратар не е бил. В Б група първия път беше халф, после бек, мина през ляво крило, централен нападател време му е да пробва и вратарските ръкавици, направо е железен бойн той.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Авг 2011 16:34 
Аватар

само да ви кажа,че сме на 6-то място в б група по участия,а не 4-ти.на 1-во място са светкавица.за какво са ви седалки да седите,ходете в агитката.така се всява страх в гостуващ отбор,а не с чоплене на семки на сенчица и псуване.само бдин и кур за гого2 3 4 56 10

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Авг 2011 17:47 

На 6-то място сме по точки, вече спечелихме 1 и намалихме разликата до 5-я Свищов на 51 точки, иначе те са с по малко сезони. По сезони Търговище 49, Шумен 46, Добрич 45 и Бдин и Хасково по 42, включвам и сегашния в класацията на Бдин и Добрич. С най-много мачове в Б група Тошко Борисов 470, Йордан Кирилов-Ганди на Росен баща му 468, Жори Григоров 443, Иван Георгиев 439. Голмайстор на Бдин в Б група Огнян Маринов Тихата стъпка 108 гола. Това между другото. През сезон 1968/69 г. БДИН става 2-ри в Б група и голмайстор тогава на групата е Кирил Тодоров от БДИН с 21 гола. БДИН Видин в Б група е 5 пъти 2-ри, 3 пъти 3-ти, 1 път 4-ти, 7 пъти 5-ти и т.н. Това е малко отклонение от темата. Тука в тая западна Б група сме се събрали с едни отбори с по 2-3 сезона в Б група.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Авг 2011 17:57 
Аватар

хах,незнам защо цяло лято дремаха за тия седалки,та сега ще ги слагат,и може ли,да отворят само централният вход и да чакама по 15мин да влезнеме още повече,че се чакаха около 3000 до 5000 души на този мач,много ясно,че никой няма да отиде 1 час по рано на това слънце да не сме луди,баси селската работа.надявам срещу сливница да покажем още по добра от мача с банско,но както знаеме всички нашият отбор тръгва трудно в есенните дялове от първенствата,имаме по силни 2ри полу сезони,незнам защо някой хора сега се сетиха да коментират А.АНДОНОВ,след като пак същите казаха с тия играчи и стоя тренер вие б група няма да видите,тои го направи,и е човек все пак ,всеки греши,та ние ако имахме пари,щяхме ли да седиме още във б група,не бихме ли взели Радуканов за старши или някой докан спец.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Авг 2011 18:27 
Аватар

Според мен Бдин Видин ще победи с 0:1 или 0:2 в този мач.Няма да е лесно,но пък не мисля,че тия могат да изкопат нещо от двубоя.

пича,направил темата-можеше да пуснеш анкета за крайния изход на двубоя ... карай,другия път,когато правиш-имай го в предвид :))

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Авг 2011 21:06 
Аватар

Чета, има недоволни, защото чакали да влязат на стадиона за мача с Банско. Оправдават се със слънцето, за да не идват по-рано. Уважаеми това не е кино или театър, този манталитет да идвате в часа на мача си е ваш проблем. Но мърморенето си е черта за видинчани за съжаление. Колкото за срещата със Сливнишки герой аз лично ще бъда там с поне десетима приятели, нека всеки, който може да дойде да подкрепим отбора. Андонов си върши добре работата, тези, които не го харесват да не идват. Само Бдин и победа в неделя.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Авг 2011 21:13 

Другия път може и да не пускам тема, ако на теб ти се иска да има анкета дерзай смело, никоя няма да има нищо против :) Относно Андонов винаги ще има за и против, както навсякъде. Важното е да се работи, а както виждате вървим нагоре. Бил е в доста отбори и без никакви резултати, но и това е опит и предполагам не прави същите грешки както преди. Всеки си има трески да дялане, няма такъв които е перфектен. Ще видим занапред как ще бъде, а всеки може да си говори каквото си иска...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Авг 2011 23:01 
Аватар

bulls написа:
Чета, има недоволни, защото чакали да влязат на стадиона за мача с Банско. Оправдават се със слънцето, за да не идват по-рано. Уважаеми това не е кино или театър, този манталитет да идвате в часа на мача си е ваш проблем. Но мърморенето си е черта за видинчани за съжаление. Колкото за срещата със Сливнишки герой аз лично ще бъда там с поне десетима приятели, нека всеки, който може да дойде да подкрепим отбора. Андонов си върши добре работата, тези, които не го харесват да не идват. Само Бдин и победа в неделя.

някои от нас ходят и на работа,и се налага да ни сменяват с мъки за отидем на мач,като мен самият,просто попитах какво лошо имаше да се отвори и другия вход, това ми беше 1вия коментар за организацията на мача иначе всичко друго беше добре.а ти това ако наричаш мърморене просто едно мнение за тази иначе добра организация, ти явно не си бил зад оградата да слушаш 10-15 мин.псувни по адрес на полицията и хората с билетите от Салко и други известни ни личности.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Авг 2011 23:06 
Аватар

Ако няма автобус за София за мача,аз предлагам да идем с личния ми автомобил,при мен има 3 места,делим всичко,колата ми е дизелова. София-Видин отиване и връщане общо 50 лева. ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Авг 2011 10:06 
Аватар

vidinskia написа:
София-Видин отиване и връщане общо 50 лева. ?

Човек, виждал съм ти колата и смея да твърдя, че със сигурност не харчи толкова много. ОСВЕН, ако тази цена е сумарно за тримата пасажери :D .Не се обиждай, ама тая цена е леко завишена, според мен поне. Нека сметнем :lol:
Видин - София = 250км (грубо)
и в другата посока = 500км
Да речем, че харчи средно 7/100 са ти 35 литра дизел
35 литра х 2,50 за литър = 87,5 лева
87,5 лева / 3 човека = 30 (грубо) лева на човек :mrgreen:

*Даже, ако тръгнеш с Алексиев-91 ООД :lol: , излиза 32 лева (двупосочен) !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Авг 2011 15:56 
Аватар

Ок като не ми вярваш че с мойта кола за 50 лева ще ида и ще се върна,заповядай да идеме заедно и ще се обедиш,нито си правя реклама нито лъжа някой,който не ми вярва да заповяда и ще се обеди сам,просто неразбирам кви са тия сметки кадето ги правиш,аз преди 4 дена се върнах от море и с 235 лева съм минал 2000 километра,който не ми вярва имам свидетел с който сме си разделили разходите,няма смисал да се правя на интересен и да лъжа,пак казвам 50 лева ми е отиване връщане,ако сме 4-тирима делиме по 12.50 лева на човек,повече от тази стотинка няма да даде никой който дойде с мен аз гарантирам,ако сме 3-ма по 16.50 !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Авг 2011 18:19 
Аватар

Човек, написал съм, че тази цена може да е сумарна за тримата пасажери, защото си помислих, че 50лв. излиза за един човек :) и затова показах моите математически умения :mrgreen:
Иван1923 написа:
ОСВЕН, ако тази цена е сумарно за тримата пасажери :D .
:a006:

Офтопик:
Колко ти харчи Пежото :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Авг 2011 19:47 

Аз предвиждам победа с 2-0 за Бдинци-Лъвове,Титани!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Авг 2011 16:44 
Аватар

Еми като не пускаш-аз ще пусна.Няма проблем.

Нека не забравяме,че миналия сезон Сливнишки Герой завършиха с голова разлика 108 : 24 (+84).И все пак смятам,че ще ги бием.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Авг 2011 20:20 

Задължителна победа за Бдин,
мача е на неутрален терен и ако с тези самодейци се издъним, къде отиваме може би...........с тази селекция и с този тренер.........

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 20 Авг 2011 10:17 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
gogo2 написа:
Задължителна победа за Бдин,
мача е на неутрален терен и ако с тези самодейци се издъним, къде отиваме може би...........с тази селекция и с този тренер.........

Ще вървим на пред няма на къде.За разлика от града ни отбора върви много на пред!!!Тренера е голем пич ,просто такива като него са малко в БГ.Тая година има избори който може да гласува нека иде и гласува ,но да направи правилна преценка.Все пак общината е главен спонсор на тима много малко тимове от Б група може да се похвалят с такава организация в момента като във Видин.

и КУР за свинята дебела в парламента дето се мъчи да направи циганския град ром малко по велик от ВИДИН!!!

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 50 мнения ]  1, 2  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения "Дунав"-"Марица"
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 125325 04 Ное 2006 21:35
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
DUNAV-RUSSE 179083 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения "Дунав" в турнира за купата
DUNAV-RUSSE 203886 02 Дек 2006 11:50
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив
Форум: Спартак 1947 (Пловдив)
Anonymous 138755 17 Авг 2011 16:27
от mainata89
Преглежда непрочетените мнения СЛАВИЯ гост на ст."СЛАВИЯ" :]