bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 12 Авг 2025 01:58

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 51 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: БДИН /ВИДИН/ - БАНСКО
МнениеПубликувано на: 13 Авг 2011 20:58 

Съдията и Тошко Кючуков спасиха Банско от загуба. Ангелов можеше да свири още 2 дузпи за Бдин и си вземахме мача. А и Кючуков спаси една камара положения. Имаше удари отвсякъде, а тия Банско 3 пъти ритнаха къма нашата врата и ни вкараха 2 гола. След 1-та дузпа след 10-15 минути Хаджиниколов пак излезна сам срещу Кючуков оня го събори и вместо дузпа му показа жълт картон на него. Приключвахме ги още в първите 15 минути. А и при 1-та дузпа трябваше да изгони играча на гостите, а Ангелчето му показа само жълт картон. После Демона изтърва жестоко положение за Бдин. Тъкмо си мислех тия Банско какъв отбор са уж от челото и накрая на полувремето ни мушнаха гол от никакво положение. Второто Цецко влезе на мястото на Демона и се почнаха ударите, той трябваше да почне мача. Пича играе много навито. Изредиха се положенията, а тия Банско се сцепиха да лежат по терена, явно хикса ги устройваше. При всяко съприкосновение падаха и се превиваха и съдията свиреше за тях, схващаха им се краката. Дали 20 минути се игра 2-то полувреме. Само на Войн Войнов не му се схванаха краката щото не беше на терена. И 3-те смени май си ги направиха за такива работи. Иначе Бдинци не спряха да тичат и бяхме по добре физически. И противно на играта, положенията и логиката тия ни вкараха ебати гола. И се почна едно въргаляне, ебати чудото. След това имахме още положения и върха на всичко в самия край Десо Русев финтира защитник на гостите и тъкмо да се обърне и да вкара може би гол, че беше много близо пред вратата фронтално и оня го свали на земята дърпайки го за фланелката. И оня Ангелов пред очите му стана това и нищо. Още 1 година да го накажат малко ще му е. А тия Банско да го заведат там на курорт 1 месец. Почна се със теслите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Авг 2011 21:06 

Значи и 2-та гола за Банско станаха от страната на Зарев, струваше ми се добър защитник. И Мариянчо от другата страна издишаше нещо. Като се оправи Соколов ще почне да играе. А Мамаду трябва да му оправят документите.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Авг 2011 21:08 

На Станчев родителите му бяха точно над мене, бяха дошли заради мача ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Авг 2011 21:09 
Аватар

Отбор: Бдин (Видин)
аз очаквах така да се свири и даже пратих имеил да една медия да снимат и да видят за какво става на въпрос,още като видях кой е съдия.наистина Цецко направи едно страхотно включване в играта отдавна не беше играл толкова добре,никой неможеше да му вземе топката освен с нарушение,за мен защита има основна вина за головете на симулантите,защото при 1я гол неразбрах защо 4ма или 5ма стоят и го гледат как финтира и стреля,а за втория им гол отново детинска грешка бяха 3ма от банско и лявото им крило беше по близо,до играча с топкта, и беше редно или да фаулират играча или да 2та ни защитника в ляво да го покрият,а те дремеха,някой ако знае защо БОБИ И МАМУДУ НЕ БЯХА В СЪСТАВА ДА КАЖЕ

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Авг 2011 21:13 
Аватар

а ачо защо не започна титуляр,и не пусна метушев,а държа оново дърво русев и то 90 мин.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Авг 2011 21:22 
Аватар

http://www.sportal.bg/news.php?news=320351&c=2012 съдията не е посмял да даде дузпа за БДИН

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Авг 2011 21:51 

Метушев е контузен а както писах по горе Ммамаду за сега може да играе при аматьорите, за профи требват некакви документи. И Фиделчо не игра в Етър а в Самоводене.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Авг 2011 21:55 

И срешу Хаджиниколов имаше още една дузпа малко след първата, Тошко Кючуков го събори. Мамата си трака с тия съдии. Ще каже човек, че сме играли срещу Левски , а не срешу некакви селяни с 2 сезона в Б група на които им се схващаха краката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Авг 2011 21:59 

Дано делегата да му пише ниска оценка и тоя скоро мач да не свири.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Авг 2011 22:31 

Нека си кажа и аз приказката. Така както и очаквах така и стана. Напрежение, предпазливост от началото и резултата е налице. С оглед на събитията на терена може само да се радваме на точката. Като за начало не е никак лошо.Срещу един от най стойностите отбори в групата, като новаци, без обигран отбор, една точка си е цяло съкровище. Не можа да се получи победа в която бяхте сигурни, но ще дойде и неиното време и то скоро. Проспахме цяло първо полувреме без да тормозим противника и може да се каже че е късмет че беше 1:1 след 45 мин. игра. Защитата беше като брюкселска дантела, толкова елементарни грешки не е допустимо да се правят от един отбор с претенции. Беговете не оправдаха доверието, и като че ли нямаше кой да ръководи и центъра на защитата. Хубавото беше че Банско не си използва пълноценно положенията че работата отиваше на разгром. Имаше един момент накрая ония бяха 4 - ма сруща двама наши, ужас. Напред имаше отделни моменти с хубави разигравания и комбинации, но за цял мач те бяха най много 3 или 4, така мач няма как са спечели, играе се 90 мин. Като цяло има оптимизъм специално за мен след няколко мача ще се види по добра игра. Като се поотърсат от старта и направят някоя и друга победа нещата ще потръгнат. И по добре да не се говори за тази А група че просто е смешно сега да се спомненава за нея. Трябва първо да утвърдим тук, което няма да е много трудно като гледам. Още другия кръг очаквам положителна насока на нещата. Съдията няма какво да го виним че не сме били, сами сме си виновни. Мамаду едва ли скоро ще играе, разбрах че има запитване до неговата страна за изпращане на необходимите документи. Предполагам че му трябва работна виза, няма как да играе без нея в професионална група. Боби има наказание от В група, а и е назад с подготовката. Напред дали е Русев или Метушев май ще си е едно и също. Миналата година като че ли беше по добре като играхме без централен нападател, не се знаеше кой откъде ще излезе, а сега губиш напред човек, които почти нищо не успя да направи. Изобщо този мач беше тактическо надиграване, ако имаше поне още 10 минути биехме със сигурно. За сега толкова, трябва постоянство и работа, хубавото е че публиката се върна на стадиона. Дано след това равенство не намалее, но това е спорта не може винаги да се бие и противника иска същото...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Ре: БДИН /ВИДИН/ - БАНСКО
МнениеПубликувано на: 14 Авг 2011 11:07 
Аватар

Хеи смешник гого2 скрии се и не пиши глупости, защото се излагаш селио. Не се занимаваи с Бдин с това заваршено злобарско образование!!!

ПИШИ НА КИРИЛИЦА! (редактирано от модератор)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Авг 2011 14:53 

Ако паднем следващите два мача, мисля че ще е нормално да помисли ръководството за нов селекционер.За да не стане късно, като преди 2 години.
Зоран мисля че ще е добър вариант.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Авг 2011 15:09 

Боби говорих на мача с него и каза че е наказан

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Авг 2011 15:21 
Аватар

http://football24.bg/novina/56291-alyos ... rkten-mach

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Авг 2011 15:37 
Аватар

има си ръководство,то решава дали ще се сменя тренера,ние не сме чорбарите или говедата и да правиме трагедий,че сме завършили наравно с черноморец или др.тимове.отбора още не е обигран,и ако се сменяха тренъорите след всеки равен мач,то няма толкова свободни в Бг да се наемат на работа,пишат като с оная си работа некои колеги и не само тук.мисля,че трябва да остават Адонов да работи, както врачани оставиха техния и ето резултата те са в а група.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Авг 2011 17:18 

Отбор: Левски (София)
колко публика имаше на мача? във football24,пише че е имало 1500 зрители :(( а от снимките видях че В-сектор беше почти празен:(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Авг 2011 19:05 
Аватар

Нека оставим треньора да работи в нормална обстановка. Пристигнах от София за мача и не съжалявам. Обидно е когато хора идвайки на стадиона не идват да подкрепят отбора, а да роптаят и мърморят. МИСЛЯ, ЧЕ НЕ БДИН ИМА НУЖДА ОТ ПРОМЯНА, НЕКА СЕ ЗАМИСЛЯТ ОНЕЗИ (

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Авг 2011 21:23 

Кой в тая адска жега ще стои в сектор В, е имаше и такива. Цялата публика беше от другата страна на сянка. Е сега до другото домакинство като сложат новите 2000 седалки в червено и бяло няма да има нужда да седиме върху винкелите. Според мен бяха към 3000 души публиката. Идват и хора които тъжат за жороданчовото време на Бдин като гого, иван и драган които гледат само Бдин да се издъни и почват да плюят. Такива ги има навсякъде. Някои от тези играчи които бяха титуляри вчера, другия мач ще гледат от пейката. Не може ние да им създаваме на Банско положенията и да им подаряваме головете. И докога тия рефери ще толерират отборчета с 30 души публика и ще свирят против отбор който играе пред 3000. Накрая изпратихме нашите Бдинци с аплодисменти нищо, че не биха, но второто мачкаха опълченците със схванатите крайници от Банско, просто подаръците ни за тях бяха в повече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Авг 2011 21:27 

Воин Войнов, старши треньор на Банско: "Аз мисля, че публиката остана доволна и това е най-важно за нас. Ние сме доволни от равенството, защото знаем, че "Бдин" тази година са се прицелили в първото място в групата. Радвам се на спечелената точка и мисля, че нашите два отбора ще имат важна роля в първенството този сезон."

Альоша Андонов, старши треньор на "Бдин" Видин: "Инфарктен мач! Аз по принцип очаквах тежък мач и за съжаление това мое очакване се сбъдна. Нямам обяснение как проспахме 30 минути от първото полувреме. Играхме 15 минути, вкарахме гол и имахме още положения, но след това дадохме инициативата на Банско и те изравниха. Второто полувреме също бе доста инфарктно. Успяхме да създадем отлични ситуации за гол, но не вкарахме. Радващото е, че не загубихме мача, защото нещата вървяха към загуба. Не мога да си обясня и слабата игра на някои от опитните футболисти. Казах в съблекалнята от кои не съм доволен. Ако броим ситуациите, можехме с лекота да победим, но не се получи. Направиха грешки опитни играчи, 3-4 непростими грешки, от които на два пъти отборът на Банско се възползва. За мен от абсолютно наши 100% грешки те си вкараха головете. Но това е футболът! Лично аз съм убеден, че от мач след мач ще играем по-добре и ще стоим по стабилно. Моят отбор тепърва ще показва своите възможности. Селектиран е добре. Нямам притеснения относно следващия мач. Имам добри футболисти и проблемът ми е на кои ще се спра. Конкуренцията в отбора е добра. Ще мога да използвам и Боби Борисов, който бе наказан. На всеки ще дам шанс и който работи добре, ще играе, а ако ли не, ще отпадне първо от състава, а след това и от групата. С някои може и да се разделим, което е нормално в спорта. За мен обаче място за притеснение няма."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Авг 2011 22:09 

http://krasikamenov.snimka.bg/?album;ai ... d=24605208
Това са снимки от мача, на тях може да се види какво чудо беше на централния вход, едвам се точеше публиката. Хора влизаха и до 20-та минута на мача и изпуснаха 1-я гол на БДИН. На другия мач да отворят и другата врата на централния вход, че ние българите обичаме да ходим на мач в последния момент. А и финансовия директор на Бдин облечен в тениска на отбора лично наблюдаваше как върви продажбата на билети, за да не стане като миналите сезони, тоя ми е познат и го пускат без билет.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Авг 2011 22:30 

Ето мачовете почнаха и пак констатирам че друг форум от тази Западна група не се подържа, ние сме си единствените. Значи никой не се интерсува от отборите си, като че ли. Това е добър признак. С първия кръг се оформят и отборите които са нещо повече от средното равнище. Лошото е че тези отбори ни гостуват последователно един след друг, Своге, после Симитли. Но ако играем като второто полувреме мисля че няма да имаме проблеми. Другия мач поне 3 - 4 промени ще има в състава, има и други лъвове чакащи за изява. Докато не се напасне отбора може и да мине някои и друг, кръг, но по добре отначалото да не сме много нагоре че всички ще скачат още по навито. Виждам че прави впечатление че има хора който ходят на мач да роптаят и мърморят. То това си е навсякъде, не е само във Видин, а и всеки отива на мач и си изразява мнението по някакъв начин. Ако е доволен от това какво е видял или недоволен нека си каже, стига да има кой да го слуша. Всеки го разбира по свой си начин. Направи лошо впечатление, хората платили по 3 лв за билет, а сядат по цимента или по винкелите. Като качват цените поне условят да се подсигурят на тези хора, другия път как ще дойдат пак ли да сядат там.Може и да има причина да се забави ремонта но е трябвало да се предвиди по навреме. Както и за положението на Мамаду, ако беше вчера той да влачи по центъра друго щеше да е първото полувреме поне. Нека се оправят и тези неща и всичко леко по леко ще си дойде на мястото...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Авг 2011 14:11 

ЕСТЕСТВЕННО, не трябва да се правят трагедии от този хикс с може би най-слабия отбор в групата, но и не трябва да се премълчат някои неща:
1.защо най-добрия ни нападател с мачове в а и б група бе оставен на скамейката,
2. защо един от най-добрите крайни защитници в миналото първенство и контролите Ангел търка скамейката
3. защо очевидно по-добрия вратар Димитър Симеонов с мачове в а и б група носи топките на по-недоказан вратар

всичко това заедно с учудваща постройка на останалите играчи и направо странна тактика ме кара да бъда по-скоро скептик за бъдещето на Бдин
все пак още 2-3 мача и всичко ще е ясно!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Авг 2011 16:37 

Така е ang70 даваш по 3 лв а седиш върху винкелите. Какво да се направи като седящите места на сянка са 1500, трябва да дойда 1-1,5 часа преди мача, че да седна на пластмасовите седалки. Иначе като Салко носиш си плажен чадър и отсреща на дървениите на слънце. Надявам се както и обявиха до другото домакинство да се монтират и другите 2000 седалки и всички да си седиме на сянка, че нещо много жега това лято.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Авг 2011 17:05 

E, чак 1 - 1,5 часа преди мача, не. Но 10 - 15 минути преди началото на мача имаше места и в закритата ложа и в оградения сектор със седалките. Като гледам каква опашка имаше точно преди началто на мача, не сме научени за ходим по рано. То какво да ходиш по рано 200 - 300 човека редовни и толкова, а сега. Народа жаден за футбол от по горно ниво. А седалките не са предвидени за толкова много публика, занаред сигурно ще има още повече и трябва да побързат с монтирането. Видинския запалянко е държелив може и да не седи, колко ти му е. Само победи да има, другото ще се оправи леко по леко.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Авг 2011 01:38 
Аватар

Здравейте и от мен в новия сезон,който започна с този домакински мач на Бдин.

Хубаво е,че сме взели 1 точка.Според мен нямаме отбор,който да се бори за А група този сезон.Целта е да не се изпадне веднага.Мисля,че има 2 боксови круши в групата,сами се досещате кои са... дано да не се сковат Бдинци и да продължават да се сработват и да бият следващия мач .От този пак взехме нещо,това е добре.Така са могли-така са го изиграли,гледали са да не загубят 1-вия мач.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 51 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Целим се за медалите в Банско
Форум: Зимни спортове
Anonymous 28240 13 Фев 2007 14:07
от keyelpk
Преглежда непрочетените мнения Бдин (Видин) - Локо Г.О.
Форум: Локомотив (Горна Оряховица)
Ultras 10372 12 Апр 2007 18:07
от Ultras
Преглежда непрочетените мнения Янтра /Габрово/ - Бдин /Видин/, последно дерби за сезона
Форум: Сезон 2006/2007
янтра гб 36303 23 Май 2007 17:41
от янтра гб
Преглежда непрочетените мнения Бдин (Видин)-Ситомир (Никопол) 2:0
Форум: Сезон 2007/2008
Liuby 6481 05 Сеп 2007 17:41
от vd
Преглежда непрочетените мнения Локомотив (Горна Оряховица) - Бдин (Видин)
Форум: Локомотив (Горна Оряховица)
berkov 17784 10 Сеп 2007 11:25
от dorostol2003