bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 21 Юни 2025 08:10

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 240 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Следваща

Кой ще победи ?
Славия 15%  15%  [ 12 ]
Равен 31%  31%  [ 25 ]
Ботев 54%  54%  [ 43 ]
Общо гласове : 80
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2011 23:59 
Бригада Враца

"че ботевци това са хулиганите,тъй казват по целия свят... " това моля ви не го пейте...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 10 Авг 2011 00:32 

Отбор: Ботев (Враца)
dreb4y написа:
"че ботевци това са хулиганите,тъй казват по целия свят... " това моля ви не го пейте...

Е това вече не е забавно...
И аз спирам като Klimoff, да се занимавам с простотии.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Авг 2011 01:08 

Що не хванете да коментирате малко и мача? С тия контузии още след 1 мач нещо започвам да се притеснявам!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Авг 2011 08:50 
Аватар

А не се ли тревожите ,че играчите взети от Слабия изпокапаха точно сега? :006

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Авг 2011 11:33 
Аватар

Чакам ЛС с параметри .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Авг 2011 14:53 
Аватар

Klimoff написа:
Чакам ЛС с параметри .

Ако имаш предвид ЛС с параметри за пътуване, ме пишете и мен :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Славия(София)-Ботев(Враца)
МнениеПубликувано на: 10 Авг 2011 15:20 
Добър приятел на сайта
Аватар

Трябва и занапред да се процедира така. Който разчита на форума за информация относно пътуванията, просто да драсне тук, че очаква ЛС с инструкции и толкова.
Останалото, както казахте са... простотии.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Авг 2011 15:27 
Добър приятел на сайта
Аватар

Нека наистина наблягаме на чисто футболните неща.

Аllesancco, кои играчи визираш? Доколкото знам под наем от Славия са Иван Коконов, Дейвид Пенчев и Виктор Дениран. Кой от тях е контузен?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Авг 2011 15:36 
Аватар

и аз чакам ЛС за шътуването който знае нещо да казва

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Авг 2011 15:41 
Аватар

r.h. написа:
Трябва и занапред да се процедира така. Който разчита на форума за информация относно пътуванията, просто да драсне тук, че очаква ЛС с инструкции и толкова.
Останалото, както казахте са... простотии.

Подкрепям :011:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Авг 2011 16:02 
Аватар

Днес говорих с Шпока и той каза,че още не е сигурно,каза като стане ясно ще напиша във форума! ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Авг 2011 19:24 
Аватар

Ще се повторя пак, но наистина който има възмо жност нека да запише мача. Има хора, които ако се наложи ще дадат и пари за да притежават този запис, както и всички останали мачове, които ще се предават с участието на Ботев (визирам себе си). Накрая дано не се окаже, че никой нищо не е записал.
Уебмастъре, имаш едно прекрасно знаме на Ботев с емблемата и двата кръста отстрани. Не мога да разбера защо не го носиш, а и не е малко. И тва зелено-бялото на Плимут също става по него няма никакви надписи. И без това си нямаме знамена

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Авг 2011 21:34 

Чудех се дали да ви пусна това, но реших да го направя, та дано разсея страховете на някои. Този на кадрите е Стоянчо. Можета да го видите всеки божи ден на Славия. Верен фен. Момчетата му дават по някой лев, а той им мие колите. Но е луд. Бяха трима, единият почина в една жигула преди няколко зими. Останаха двама. Та Стоянчо е хит в нета. Знае всичко за Славия и футбола, чете много, но е на тежки лекарства. И както ше видите в клипа и стреля на "Витошка". Толкова. Хайде на мача!

http://vbox7.com/play:d3feadf3

Тук има варианти на клипове:

http://vbox7.com/search/?completed=0&vb ... %BA%D0%B0+

Някои от вас имат познати в Славия. Можете да питате дали ви лъжа.

Последна промяна Sofronievo на 10 Авг 2011 21:40, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Авг 2011 21:36 
Аватар

Боже,нз. какво се занимаваме с тоя шашкънин.На нашия стадион всеки 5 е такъв :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Авг 2011 22:41 
Аватар

Лс за инфо, ако може :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Ре: Славия(София)-Ботев(Враца)
МнениеПубликувано на: 11 Авг 2011 01:10 

Много запознати, много нещо...

Webmaster Vratza
Това момче има опит, има и акъл, слушайте го повече. Само ще му припомня ,че причината ,поради която не посети Пирогов за няколко дена е тази ,че не е селяк (може би ще се досети за кой отбор говоря) за какъвто го мислехме. Това с друг отбор от София, едва ли ще ти се случи ,затова другия път внимавай повечко.
п.с. а и такова нещо като 'фен клуб' няма , така че нз точно за какви познати говориш

Sofronievo
Гледай първо съотборника ти на тъпана да не те чуе кви глупости говориш ,че незнам какво сте играли заедно ,но може да смените спорта. Заради такива като теб, дето си ни гледат 40-50(тва сиг е в дербитата?!) човека агитка, доста гости(мн.ч.) са си патили... отбори с по-челни места в 'А' група (прави си сметка). Все пак ако ти е толкова спокойничко на Овча Купел, ела си в 'А' сектор с шал и си гледай мача.

Враца е футболен град. Аз го уважавам.. повечето го уважаваме. Елате си с рейс-два и си викайте за отбора и полицията ще си ви ескортира. Важното е да не подценявате никой стадион в 'А' група.

BOYS SOFIA ULTRAS!!!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Авг 2011 01:26 
Аватар

Тото,точно казано.Дори и тия от Монтана бяха изпочупили на хората колите.Аз лично се дразня,че някой хора тук,се държат като мъжки путки ! Който го е страх да не ходи на гостувания.Не искам да се правя на мъж,защото съм същия пикльо,като повечето от тук пишещите.Ако ги нямаше всички тези неща,нямаше да има тръпка от това да ходиш на гостуване.Айде с малко по-високо,самочувствие ;).

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Ре: Славия(София)-Ботев(Враца)
МнениеПубликувано на: 11 Авг 2011 09:17 

TOTO_SLAVISTA написа:

Webmaster Vratza
Това момче има опит, има и акъл, слушайте го повече. Само ще му припомня ,че причината ,поради която не посети Пирогов за няколко дена е тази ,че не е селяк (може би ще се досети за кой отбор говоря) за какъвто го мислехме. Това с друг отбор от София, едва ли ще ти се случи ,затова другия път внимавай повечко.
п.с. а и такова нещо като 'фен клуб' няма , така че нз точно за какви познати говориш

Sofronievo
Гледай първо съотборника ти на тъпана да не те чуе кви глупости говориш ,че незнам какво сте играли заедно ,но може да смените спорта. Заради такива като теб, дето си ни гледат 40-50(тва сиг е в дербитата?!) човека агитка, доста гости(мн.ч.) са си патили... отбори с по-челни места в 'А' група (прави си сметка). Все пак ако ти е толкова спокойничко на Овча Купел, ела си в 'А' сектор с шал и си гледай мача.

Враца е футболен град. Аз го уважавам.. повечето го уважаваме. Елате си с рейс-два и си викайте за отбора и полицията ще си ви ескортира. Важното е да не подценявате никой стадион в 'А' група.

Алоо, леко бе! По-леко! Ти какво искаш да ръкопляскам ли? Същият Стоянчо на тъпана беше по-добър от поливината в момента. Ляв бек с душа. Колоко хора вече не играят, заради говежда политика? Да дойда и да ръкопляскам на второразредни играчи на говедата ли? Не, батка! Няма да стане. По-скоро по цял ден ще пия кафе със Стоянчо шашавия, отколкото да подкрепям този отбор, в този вид. А за главата ми не бери грижа. Много е твърда. Наполовина врачанска. Сигурно много повече от теб съм славист, но това не е моят отбор от няколко години. А като гледам, май още доста години. Къде са бронзовите медалисти с 1987-а (включително Стоянчо на тъпана), къде са шампионите с 1990-а? А иначе съм в Овча купел. Може пък и да се намерим, та да видим чия глава е по-здрава...или да се съгласиш, че всичко е една голяма тъпня в момента.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Авг 2011 10:02 
Аватар

tsoko1991 написа:
Тото,точно казано.Дори и тия от Монтана бяха изпочупили на хората колите.Аз лично се дразня,че някой хора тук,се държат като мъжки путки ! Който го е страх да не ходи на гостувания.Не искам да се правя на мъж,защото съм същия пикльо,като повечето от тук пишещите.Ако ги нямаше всички тези неща,нямаше да има тръпка от това да ходиш на гостуване.Айде с малко по-високо,самочувствие ;).

+ 1 !!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Ре: Славия(София)-Ботев(Враца)
МнениеПубликувано на: 11 Авг 2011 11:02 

Sofronievo написа:
TOTO_SLAVISTA написа:

Webmaster Vratza

Sofronievo

Алоо, леко бе! По-леко! Ти какво искаш да ръкопляскам ли? Същият Стоянчо на тъпана беше по-добър от поливината в момента. Ляв бек с душа. Колоко хора вече не играят, заради говежда политика? Да дойда и да ръкопляскам на второразредни играчи на говедата ли? Не, батка! Няма да стане. По-скоро по цял ден ще пия кафе със Стоянчо шашавия, отколкото да подкрепям този отбор, в този вид. А за главата ми не бери грижа. Много е твърда. Наполовина врачанска. Сигурно много повече от теб съм славист, но това не е моят отбор от няколко години. А като гледам, май още доста години. Къде са бронзовите медалисти с 1987-а (включително Стоянчо на тъпана), къде са шампионите с 1990-а? А иначе съм в Овча купел. Може пък и да се намерим, та да видим чия глава е по-здрава...или да се съгласиш, че всичко е една голяма тъпня в момента.

1987 набор беше един от малкото добри набори и би трябвало да помниш ,че бяхте подкрепени от фенове в някой мачове. Игнат Дамянов ,Воденичаров ,Марто Стефанов , Пифа , Кано...

..спирам щото тва е форум на Враца да не кажете ,че ви го сера :cyclops:

BOYS SOFIA ULTRAS!!!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Авг 2011 12:09 

Значи се разбрахме. Жоро Метъла може само автограф да иска от Воденицата, но онзи обикаля като катунар, а Жорката - в Славия. Игнат онзи ден играе срещу Ботев с екипа на Търговище. Ами това момче Филипов може само да се снима с него, но и той...Марто...И що? Не става. Така не. След Благо и Чавката нищо нормално не се случва. Ама нищо.

И аз приключвам, защото тук си е на Ботев. Само ще се повторя, че стадионът на Славия е най-цивилизованото място извън Враца в "А" група и всички имат място на него.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Авг 2011 12:18 
Аватар

имали ново инфо за пътуването

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Авг 2011 14:24 

ТОТО, говоря за клуба на Слависта...зимата си беше активен и даже си купих значка от там...това го имам за ваш фен клуб! Иначе благодаря за комплиментите! Уважението е важно и съм сигурен вие ще получите същото като дойдете във Враца! :)

Който ще ходи на мача от София, да ми пише в скайп или фейсбук, за да му кажа за организацията!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Авг 2011 16:14 

"Отборът на Славия е добър и няма да е лесно, сподели и старши треньорът Сашо Ангелов, преди предстоящия мач в неделя. Имат млад треньор, който иска да се доказва, но отиваме и ако мога, ще взема това, което ни трябва", добави той.
Наставникът ще разчита на всички 23-ма футболисти, няма контузени и болни в редиците на врачани."
Харесва ми изказването, дано бъде подплатено и на терена. Вярвам, че имаме сили поне за един хикс. Само БОТЕВ!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Авг 2011 18:04 
Аватар

Докато Венцислав Стефанов ви е шеф - не чакайте Лига Европа

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 240 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения ЦСКА - Черноморец Бургас (София)
Форум: Сезон 2006/2007
speedbreaker 48686 17 Ное 2006 22:20
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Ботев Вр - Левски
r.h. 90590 10 Ное 2006 19:12
от botev_fan
Преглежда непрочетените мнения Ботев (юноши ст.възраст) - сезон 06/07
r.h. 207559 12 Сеп 2007 15:55
от vankata
Преглежда непрочетените мнения Ботев (младша и деца) - сезон 06/07