bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 21 Юни 2025 14:34

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 51 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща

Кой ще победи ?
Ботев 84%  84%  [ 21 ]
Равен 12%  12%  [ 3 ]
Спортист 4%  4%  [ 1 ]
Общо гласове : 25
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Спортист (Своге) - Ботев (Враца)
МнениеПубликувано на: 20 Май 2011 11:44 

Отбор: Ботев (Враца)
Доста труден мач. Срещу Своге някак играта ни не се получава. Дано сега след този подем играем освободени. Важен мач, както за нас, така и за тях, ако имат амбиции за бараж......Съгласен съм и на равен, макар много да ми се иска да ги бием.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Май 2011 12:47 
Аватар

Вчера ръководството отново заведе футболистите на театър, само не разбрах кое представление са наблюдавали. М/у другото и те ще пътуват утре за Своге, а не един ден преди това както е за по-далечните гостувания

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Май 2011 13:00 

Те винаги пътуват в деня на мача при близките гостувания! Иначе са гледали Канкун с Христо Мутафчиев!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 20 Май 2011 20:00 

Webmaster Vratza написа:
Има ли някой да пътува с КОЛА от СОФИЯ и после обратно към София?

Има - аз :)
Тоя път мисля най-накрая да отида на гостуване.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Май 2011 20:39 
Аватар

Има влак 15:50 от Враца, 17:16 е в Своге.
Следователно - 13:00 - 13:30 при Роко!!!
За тия къде ги мързи да дойдат при Роко, 15:30 на гарата.
А те с тоя те влак ще се приберем 20:17 - 21:41.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 21 Май 2011 12:01 
Аватар

Entrax написа:
Има влак 15:50 от Враца, 17:16 е в Своге.
Следователно - 13:00 - 13:30 при Роко!!!
За тия къде ги мързи да дойдат при Роко, 15:30 на гарата.
А те с тоя те влак ще се приберем 20:17 - 21:41.

Излъгал съм, такъв влак нема :D
ПС: Що не мога да си редактирам мнението ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Май 2011 19:13 

Спортист - Ботев 1:0

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Май 2011 21:31 

2-0 за Своге краен :(

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Май 2011 22:50 

Абе тия лилави курви много нагли бе...цяла година ни псуват, цяла година приказват глупости по наш адрес и сега ни се сърдят, че не им помагаме да играя бараж и сме били продали мача на Своге СПЕЦИАЛНО да ги преебем...тия дали не живеят в измислен свят, който се върти около смешния им град и жалкия им отбор?! Що за безочие...дано тия боклуци не стигнат и баража!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Май 2011 00:41 
Аватар

На Своге след 1 гол им тръгна играта-това е.Съдиите бяха безобразни-второто полувреме какви измислени засади видгаха,не ни дадоха дузпа,когато събориха и задържаха Данчев в наказателното.Както и да е в сряда мачкаме и Микрево и те така.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Май 2011 03:02 

мастер престани да се заяждаш и да псуваш.че ще ни намрази цяла българия заради теб.и повечето фенове на ботев се възмощават и срамуват от това което правиш..а това че носиш шал на ботев и си в агитката не те прави по голям фен от другите които са в сектор А или на гостуванията седят на друго място а не са при вас.радвам се като ви гледам и ви се възхищавам дори един от своге при два на нула се провикна че не сте престанали да подкрепяте ботев.така беше и в ,б. слатина,мездра,банско, търново също и т.н....и ти казвам не си ти човека който ще слагаш под общ знаменател всички привърженици на ботев заради няколко човека които псуват сашо или момчетата.а когато семкаджиите от сектор А бяхме петдесет човека а павето беше пет десет човека агитка в В група ти къде беше бе капацитет такъв.пишеше глупости от албиона.престани вече с това надменно поведение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Май 2011 10:47 
Аватар

Теди, тва дето го написа може да се отнесе за всеки друг от агитката, само не за Уебмастъра, той е човекът, който направи официален сайт на Ботев Враца, направи значки, шалове, нашивки, пише статии за спортните сайтове, точно поради тая причина, той е много повече от целия А сектор...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Май 2011 10:52 

Не отговарям на анонимни лица, които пишат от София и ни в клин ни в ръкав се регистрират специално да ми се обясняват като неуважени моми с неграмотни пелтечения! Когато си кажеш името и от каква позиция ми говориш, тогава ще ти отговоря, но ще ти кажа едно - КОГАТО ти дадеш 1000 Евро, за да пътуваш 3 дни да гледаш Ботев Враца във В група, тогава ще ти обърна внимание...пък ти се възмOщавай колкото си искаш!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Май 2011 11:33 

Малко култови фотоси от вчера! :)
Изображение
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Май 2011 14:09 
Аватар

Теди,когато ти направиш нашивки,шалове,значки и официален сайт тогава говори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Май 2011 15:55 

Това са глупави работи ... Не си го направил това , за да се изтъкваш пред другите ( надявам се ) , а който има нещо против от другите сектори , нека си говори лично ! Всеки е свободен да прави каквото си иска , но да не правиш нищо и да обвиняваш другите е леко тъпо . Мен нито ме дразни Мастера , нито ме дразни някой старец от А , дразни ме това , че вече 15-ти мач тия ни млатят когато и където ни хванат !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Май 2011 20:31 
Аватар

До колкото забелязах Webmaster-a не е обидил никой от сектор "А", затова не виждам основание да се пишат каквито и да било нападки към това лице, и крайно време е щом подкрепяме един отбор да го подкрепяме единодушно, а не да се изтъкваме кой е по-по-най, и специално Webmaster-a е направил толкова много за отбора, феновете и публиката колкото никои до сега за 90 години, но той никога не е казал: -Аз съм велик, или аз съм нещо повече...
Престанете с нападките...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Май 2011 11:39 
Аватар

А във връзка с лилавите лайна, те са толкова нагли, мазни и безочливи, че не знам на какво основание ще ни държат сметка кога ще бием и кога да падаме... Сега се пак показаха и мнения що видиш ли не сме били Своге та лилавите лайна да били изплували, те потънаха отдавна...!!!

:botev: :aal: :002: :aal: :f88:

По-здрав за (В)етър:

Пляс, пляс болярите, пляс, пляс болярите,
лилаво лайно,
пляс, пляс болярите, пляс, пляс болярите,
лилаво лайнооо...

Само да внимавате, да не се удавите,
лилаво лайно,
и да се удавите, няма да се давате,
лилаво лайнооо...

Няма да се давате, да не се удавите,
лилаво лайно,
И да не се давате, пак ще се удавите,
лилаво лайнооо...

P.S.:
Плувай, плувай, лилаво лайно, лилаво лайно, лилаво лайно,
плувай, плувай, лилаво лайно, лилаво лайно, лилаво лайно,
плувай, плувай, лилаво лайно, лилаво лайно, лилаво лайно,
плувай, плувай, лилаво лайно, лилаво лайно, лилаво лайно...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Май 2011 13:45 

На фона на тоя теди и неговите претенции, че той бил "фен" си направих труда да извадя определения на две понятия! Важно е те да не се бъркат от плиткоумниците, защото в един момент ще се окаже че наистина в България има фенове милиони! :)

Публика - аудитория, зрители на дадено събитие, които наблягат на зрително съучастие, наблюдение и проследяване
Изображение

Фенове - хора, които обичат ентусиазирано даден социален елемент като спортен отбор или музикална група. Феновете изразяват своята обич посредством създаването на фен клубове, промоция на обекта на тяхната обич и желанието да взимат дейно участие в съществуването и активностите на този обект. В повечето случаи интерсът на феновете е толкова голям, че той диктува определени промени в начина им на живот и поведение. Истинските фенове се характеризират и с неистовото желание да притежават най-различни материални предмети свързани с обекта на тяхната обич!
Характерно поведение за истинските спортни фенове е да обсипват с ПОЗИТИВНИ емоции предмета на тяхната обич и да ПРИНИЗЯВАТ и ДЕМОНИЗИРАТ предмети, противопоставени на този, с който се припознават!
Изображение

Ако съдим по тези определения, това ЧЕ ИМАМ ШАЛ и ПЕЯ ПЕСНИ, определено МЕ ПРАВИ ПО-ГОЛЯМ ФЕН от теди, който е нищо повече от най-обикновен зрител, който ще има същия социален ефект ако седне да гледа Отело или да слуша Бочели както когато гледа Ботев!
Естествено в А сектор има и доста фенове, които поради възраст или социално положение не могат да се асоциират до крайност с истинските фенове, но те също имат шалове, пели са песни и т.н., но за разлика от теди, когато отборът им играе навън няма да седнат при домакините, а ще дойдат при своите съграждани!
Мисля аргумент няма и всичко е ясно като майски ден!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Май 2011 23:48 
Добър приятел на сайта
Аватар

Ако наистина има хора, които си мислят, че сме продали (!?!) мача със Спортист Св, това говори добре за нас. Значи виждането на хората е, че сме страхотен и непобедим отбор, щом като дори загуба като гост от втория в класирането се приема за ненормална.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Май 2011 23:51 

То в Търново летят розови прасенца и кокошките са живо-раждащи...какво остава за един мач да се каже, че е продаден...все пак Етър си мислят, че ние живеем с идеята да им правим мръсно!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Май 2011 01:45 

1.мастер да си не мислиш че съм анонимник,казвам се димитър цветков на 37г от враца.на мачове ходя от1987г.за пръв път бях в агиткота на ботеев през пролета на 88' с левски 1-2 голям дъжд беше.2.говоря ти от позицията като фен на ботев който всички ние обичаме .3.ти хиляда евро си дал за да се прибереш в българия или просто си сечетал нещата да гледаш ботев и видин . защо не даде 1000евро да гледаш ботев и горна примерно?на мача с лом 1-1 ти псуваше като хамалин пом.треньора им едно наше момче юноша на ботев николай-дългия, и му викаше ломски циганин.това показва колко много неща не знаеш за любимия отбор,както и че не сме играли с лиляче .аз съм фен на ботев и винаги ще бъда .не съм имал ,,претенции''само казах че като си с шал на ботев и в агитката не те прави по- велик от другите фенове в сектор А .ами на еснен и слънчев брякг като се напълни и те ли не са фениве или са отишли да гледат отело?мастер и тях ли ще ги заплашваш с бокс?6.каза че не одговаряш на анонимни лица но не можа да се стърпиш пак да бъдеш негативен към другите.ти не обичаш някой да те критикува и да ти казва какво мисли .ти не приемаш мнемията на другите а си мислиш че само ти си прав.7.а това което си направил за сайта на ботев и не само поклон...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Май 2011 02:12 

Теди, на първо време дадох 1000 Евро и дойдох СПЕЦИАЛНО ЗА МАЧА, не съм комбинирал с нищо! Пристигнах ден преи мача и си заминах ден след него! Ломски циганин за мен в мача с Лом беше дори Росен Гановски и това, че не познавам всеки един юноша минал през Ботев не виждам каква връзка има със ситуацията. Заплашвам с бокс, защото лицата, които псуват отбора четат форума...да съм пребил някой с бокс? По-велик фен съм от теб, защото промених начина си на живот заради Ботев Враца...ти можеш ли да се похвалиш с това? Не обичам да ме критикуват хора, които не познавам...ела да седнем да си поговорим и тогава мога да приема критиката ти! Негативен съм, защото обичам да предизвиквам и провокирам другите, а очевидно ти не можеш да търпиш това! В 98% от случаите аз съм прав и няма нормален човек в България, който да не мисли по този начин!
След като си си направил труда така добре да ме анализираш и опознаеш ще знаеш, че не ми пука за твоето мнение, а за мнението на хората, които ме познават като човек, а не през анонимен форум...ти си човека, който си хаби нервите да ме критикува, въпреки че си наясно как ще реагирам...помисли си добре върху това, защото очевидно си интелигентен човек и съм сигурен ще прозреш къде ти е грешката!
Благодаря за признанието относно сайта и всичко останало...това че не ме приемаш като характер, но все пак уважаваш работата ми говори добре за теб!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Май 2011 23:05 
Аватар

Ха! лЕПмастера...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Май 2011 00:19 
Аватар

Млъкни бе олигофрен.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 51 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Баскетбол 2006-2007 Спортист Своге
Форум: Български баскетбол
lms_X 258911 24 Дек 2007 18:14
от lms_X
Преглежда непрочетените мнения Град Своге
Форум: Спортист 2009 (Своге)
lms_X 85783 06 Ное 2007 12:47
от rommel
Преглежда непрочетените мнения Ботев Вр - Левски
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 90601 10 Ное 2006 19:12