bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 25 Юни 2025 14:37

Левски 2004 (Карлово) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 33 мнения ]  Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 11 Май 2011 11:31 

Отбор: Левски (Карлово)
skandi написа:
http://sport.plovdiv24.bg/235172.html - тук някъде мисля,че пишеше състава на Левски Карлово.Или може би в.Марица след мача съм прочел състава.Християн Момчилов17 игра срещу Свиленград,влезе второто полувреме/третия който питаш кой е беше той,мисля че с номер5 влезе,като десен нападател/.Преди играеше предимно защитник,но от известно време играе като нападател.Но както и да е.Не го познавам лично,нито него нито другите от отбора,просто имам информация от хора,които познават момчета от отбора.Незнам точно състава към момента,но този,който игра срещу Ботев е същия и към момента с някои нови попълнения.И аз забелзвам,че почти никога не пишат състава на отбора и направените смени.Но това няма чак толкова голямо значение,важно е да върви отбора напред,макар че вече и с точки и без точки все тая,фаворитете за Б група са Ботев и Нефтохимик,а и Левски Карлово не е имал такива амбиции.

В линка който си дал е състава от Ботев Пловдив - старичка инфо - в състава има и няколко нови играчи - като Георги Хаджистоянов който дойде напролет - стабилен е и други момчета.Да Христо Момчилов влезе в игра с Свиленград - като резерва - не помня дали беше с номер 5 или с 17-ката - той с нея си играе,а 18 беше Емо Русинов - така,че най-вероятно той ще е бил третия играч за който питах по-горе кой е влезнал.Момчилов играе напред,преди играеше няколко мача на зад,но според мен нападател се справя по-добре,не се справяше лошо и от зад - така,че може да играе без проблем и на двата поста.От зад се справят добре хората които играят в момента там,макар,че понякога допускат грешки.Но няма безгрешни хора.Отбора ни като състав и играчи и играта която показват момчетата - мога да кажа,че сме стабилни и отбора е стабилен.Аз бях точно под козирката и виждах когато правят смените и номерата - козирката на съблекалните - но не си спомням дали влезе като номер 5 или с традиционния си номер 17.От отбора познавам само няколко човека,другите не ги познавам лично,знаем се по физиономия.Ами в сайтове където се кореспондира мача на Левски като домакин - няма как да знам аз или някой друг - точния състав и смените - ако не ни ги предоставят и караме по инерция - по това което знаем за състава и от там стават понякога неточности.Би трябвало и по вестниците или където пише за мача да предоставят и състава на нашия отбор,за да знам кои са ни играчите с какъв състав сме играли и прочие.
Важното е отбора да върви напред - много точно казано.За тази година няма къде да ходим - но според мен по-добре с повече точки да се покатерим малко по-нагоре в класирането - момчетата го заслужават.А фаворитите за Б група тази година са Ботев и Нефтохимик.Левски Карлово в сезоните 2005-2010 беше стабилен отбор - били сме и на второ място или 3-то в временното класиране но все сме като цяло между 4 и 8-мо място - но на фона на добрите игри го заслужаваме,мисля,че може и по-добре да е.Този сезон почнахме лошо - всички знаем защо нека да не се повтаряме - но от както дойде Пачев и се върнаха от стария отбор момчета,дойдоха нови и се закрепихме - изгради се стабилен отбор - така,че на фона на лошия старт - до 10-кръг с 4-ри точки - и когато дойде Пачев точките почнаха да се трупат - Браво на Пачев и момчетата.
Сега отбора ни е стабилен - за тази година толкова.Амбиции за Б група бихме имали ако имаме финансиране което да ни осигури атака на Б група и финансиране за да се изпълни тази цел.Амбиции не е имало показани,но тайничко е имало такива за Б група - но няма средства за момента за там.Дали ще имаме амбиции за Б група през следващия сезон не знам,но мисля,че някой ден трябва да имаме и дано отидем в Б група където е мястото на отбора ни.Карлово дълги години е бил в Б група,дълги години е бил и в В група.Важното е да има футбол в нашето градче - защото всеки мач е празник за града ни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Май 2011 11:35 

nike написа:
Готови ли сте за мача с АрдаКж.Незнам дали имате за цел да вземате точки,но отбора ви си го бива,така че имате големи шансове да се приберете с точка.

Че сме готови - готови сме,ама едва ли ще вземем нещо от Кърджали - аз съм скептично настроен.Ако пък вземем нещо било дори точка или 3 много бих се радвал.Но едва ли пак казвам ще вземем нещо.Ние много изпуснахме този сезон - лошо почнахме,сега наваксваме - ама търсим само по-предно класиране.Отбора ни иначе е стабилен и треньора също е стабилен.
Дано да се получи добър футболен мач и по-добрия да спечели или да вземе точките.Ще разберем какво се е случило в Неделя.Ако ти си от Кърджали - и си на мача - ще ти бъдем много благодарни,ако ни осведомяваш за игра и какво се е случило около мача.
Относно предстоящия мач с Кърджали - ви приканвам да се преместим в темата за него.А тук да продължим да коментираме последния мач на отбора - от отминалата неделя.Ако все още има какво да се казва за него.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: 33-кръг Левски Карлово - Свиленград 08.04.2011
МнениеПубликувано на: 11 Май 2011 12:23 
Аватар

Отбор: Розова долина (Казанлък)
doctors написа:
За съжаление нямаме диктор на Стадиона - Комшиите от Металик Сопот винаги са имали,но те нямат отбор сега - нали дадоха лиценза на Ботев - но се очаква тази година да се създаде новия Металик Сопот - който да започне от Б областна или А областна и да се надяваме,че скоро ще са при нас в третия ешелон,ако ние не отидем във втория.

Това имах предвид и аз - ходил съм на мач в Сопот (когато розите бяха в Б група) и ми направи впечатление, че имат диктор на стадиона, затова и се учудвам, че няма при вас...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Май 2011 17:33 

Отбор: ЦСКА (София)
След като този сезон Левски неползва отпуснатия си бюджет за отбора поради запорирани сметки на общината,значи другия сезон ще имат повече средства,защото освен новия бюджет ще могат да ползват и неусвоените средства от този сезон.Важно е,че и без тези средства избутахте и ще довършите сезона.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2011 09:38 

Отбор: Левски (София)
doctors написа:
skandi написа:
http://sport.plovdiv24.bg/235172.html - тук някъде мисля,че пишеше състава на Левски Карлово.Или може би в.Марица след мача съм прочел състава.Християн Момчилов17 игра срещу Свиленград,влезе второто полувреме/третия който питаш кой е беше той,мисля че с номер5 влезе,като десен нападател/.Преди играеше предимно защитник,но от известно време играе като нападател.Но както и да е.Не го познавам лично,нито него нито другите от отбора,просто имам информация от хора,които познават момчета от отбора.Незнам точно състава към момента,но този,който игра срещу Ботев е същия и към момента с някои нови попълнения.И аз забелзвам,че почти никога не пишат състава на отбора и направените смени.Но това няма чак толкова голямо значение,важно е да върви отбора напред,макар че вече и с точки и без точки все тая,фаворитете за Б група са Ботев и Нефтохимик,а и Левски Карлово не е имал такива амбиции.

В линка който си дал е състава от Ботев Пловдив - старичка инфо - в състава има и няколко нови играчи - като Георги Хаджистоянов който дойде напролет - стабилен е и други момчета.Да Христо Момчилов влезе в игра с Свиленград - като резерва - не помня дали беше с номер 5 или с 17-ката - той с нея си играе,а 18 беше Емо Русинов - така,че най-вероятно той ще е бил третия играч за който питах по-горе кой е влезнал.Момчилов играе напред,преди играеше няколко мача на зад,но според мен нападател се справя по-добре,не се справяше лошо и от зад - така,че може да играе без проблем и на двата поста.От зад се справят добре хората които играят в момента там,макар,че понякога допускат грешки.Но няма безгрешни хора.Отбора ни като състав и играчи и играта която показват момчетата - мога да кажа,че сме стабилни и отбора е стабилен.Аз бях точно под козирката и виждах когато правят смените и номерата - козирката на съблекалните - но не си спомням дали влезе като номер 5 или с традиционния си номер 17.От отбора познавам само няколко човека,другите не ги познавам лично,знаем се по физиономия.Ами в сайтове където се кореспондира мача на Левски като домакин - няма как да знам аз или някой друг - точния състав и смените - ако не ни ги предоставят и караме по инерция - по това което знаем за състава и от там стават понякога неточности.Би трябвало и по вестниците или където пише за мача да предоставят и състава на нашия отбор,за да знам кои са ни играчите с какъв състав сме играли и прочие.
Важното е отбора да върви напред - много точно казано.За тази година няма къде да ходим - но според мен по-добре с повече точки да се покатерим малко по-нагоре в класирането - момчетата го заслужават.А фаворитите за Б група тази година са Ботев и Нефтохимик.Левски Карлово в сезоните 2005-2010 беше стабилен отбор - били сме и на второ място или 3-то в временното класиране но все сме като цяло между 4 и 8-мо място - но на фона на добрите игри го заслужаваме,мисля,че може и по-добре да е.Този сезон почнахме лошо - всички знаем защо нека да не се повтаряме - но от както дойде Пачев и се върнаха от стария отбор момчета,дойдоха нови и се закрепихме - изгради се стабилен отбор - така,че на фона на лошия старт - до 10-кръг с 4-ри точки - и когато дойде Пачев точките почнаха да се трупат - Браво на Пачев и момчетата.
Сега отбора ни е стабилен - за тази година толкова.Амбиции за Б група бихме имали ако имаме финансиране което да ни осигури атака на Б група и финансиране за да се изпълни тази цел.Амбиции не е имало показани,но тайничко е имало такива за Б група - но няма средства за момента за там.Дали ще имаме амбиции за Б група през следващия сезон не знам,но мисля,че някой ден трябва да имаме и дано отидем в Б група където е мястото на отбора ни.Карлово дълги години е бил в Б група,дълги години е бил и в В група.Важното е да има футбол в нашето градче - защото всеки мач е празник за града ни.[/quote

Нормално е Християн Момчилов да играе добре в нападение.Все пак е стартирал като нападател,после халф,защитник.Така че опита му от БотевПд,СпартакПд,СъединениеПд,после Асеновец и ако не се лъжа след това дойде при вас в Карлово- не е за подценяване.Това са все добри отбори и школовката при тях си казва думата.Вижда се,че е обиграно момче с префектна техника и може да играе добре на който и да е пост.А Пачев наистина събра добър отбор,обаче не се мръднахте от 16 място,което отдавна е запазена марка за вас.Но явно нелоялноста на общината към спорта в града ви или към футбола конкретно убива желанието ви за 100% успеваемост на мачовете.Както по горе писаха,важното е,че успявате да се справите с финансирането и без помощта на общината.Дано следващия сезон проблемите с финансовата част да се нормализират,кмет ли ще сменяте,управлението цялото ли,всичко зависи от жителите на даден град,ако те са единни и амбицирани,тогава резултатите са положителни.[url][/url]

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2011 11:15 

Вече сме 15-ти в класирането - мръднахме малко - да се надяваме,че до края на сезона ще мръднем още малко напред.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2011 14:03 

Отбор: Левски (София)
Имате потенциал дано се справите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Май 2011 15:07 

nike написа:
Имате потенциал дано се справите.

След малко по-малко от 3 часа започва мача в Кърджали - жалко,че няма някой който да съобщава резултата от там за да знаем какво се случва на мача.Към 20.00 ще разберем и какъв е резултата от мача.Време е да се прехвърлим в темата за днешния мач.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 33 мнения ]  Предишна  1, 2

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Ботев Вр - Левски
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 90846 10 Ное 2006 19:12
от botev_fan
Преглежда непрочетените мнения Левски 0 - 3 Вердер Бремен
monibgole 42807 06 Ное 2006 09:29
от alibaba
Преглежда непрочетените мнения Левски (София) 3-0 Берое (Стара Загора)
Форум: Берое (Стара Загора)
Anonymous 49964 05 Ное 2006 23:20
от speedbreaker
Преглежда непрочетените мнения Левски - Локо Сф
Anonymous 31099 13 Дек 2006 08:14
от tridant
Преглежда непрочетените мнения Левски- Барса
Anonymous 16015 23 Ное 2006 19:25
от skycycle