doctors написа:
skandi написа:
http://sport.plovdiv24.bg/235172.html - тук някъде мисля,че пишеше състава на Левски Карлово.Или може би в.Марица след мача съм прочел състава.Християн Момчилов17 игра срещу Свиленград,влезе второто полувреме/третия който питаш кой е беше той,мисля че с номер5 влезе,като десен нападател/.Преди играеше предимно защитник,но от известно време играе като нападател.Но както и да е.Не го познавам лично,нито него нито другите от отбора,просто имам информация от хора,които познават момчета от отбора.Незнам точно състава към момента,но този,който игра срещу Ботев е същия и към момента с някои нови попълнения.И аз забелзвам,че почти никога не пишат състава на отбора и направените смени.Но това няма чак толкова голямо значение,важно е да върви отбора напред,макар че вече и с точки и без точки все тая,фаворитете за Б група са Ботев и Нефтохимик,а и Левски Карлово не е имал такива амбиции.
В линка който си дал е състава от Ботев Пловдив - старичка инфо - в състава има и няколко нови играчи - като Георги Хаджистоянов който дойде напролет - стабилен е и други момчета.Да Христо Момчилов влезе в игра с Свиленград - като резерва - не помня дали беше с номер 5 или с 17-ката - той с нея си играе,а 18 беше Емо Русинов - така,че най-вероятно той ще е бил третия играч за който питах по-горе кой е влезнал.Момчилов играе напред,преди играеше няколко мача на зад,но според мен нападател се справя по-добре,не се справяше лошо и от зад - така,че може да играе без проблем и на двата поста.От зад се справят добре хората които играят в момента там,макар,че понякога допускат грешки.Но няма безгрешни хора.Отбора ни като състав и играчи и играта която показват момчетата - мога да кажа,че сме стабилни и отбора е стабилен.Аз бях точно под козирката и виждах когато правят смените и номерата - козирката на съблекалните - но не си спомням дали влезе като номер 5 или с традиционния си номер 17.От отбора познавам само няколко човека,другите не ги познавам лично,знаем се по физиономия.Ами в сайтове където се кореспондира мача на Левски като домакин - няма как да знам аз или някой друг - точния състав и смените - ако не ни ги предоставят и караме по инерция - по това което знаем за състава и от там стават понякога неточности.Би трябвало и по вестниците или където пише за мача да предоставят и състава на нашия отбор,за да знам кои са ни играчите с какъв състав сме играли и прочие.
Важното е отбора да върви напред - много точно казано.За тази година няма къде да ходим - но според мен по-добре с повече точки да се покатерим малко по-нагоре в класирането - момчетата го заслужават.А фаворитите за Б група тази година са Ботев и Нефтохимик.Левски Карлово в сезоните 2005-2010 беше стабилен отбор - били сме и на второ място или 3-то в временното класиране но все сме като цяло между 4 и 8-мо място - но на фона на добрите игри го заслужаваме,мисля,че може и по-добре да е.Този сезон почнахме лошо - всички знаем защо нека да не се повтаряме - но от както дойде Пачев и се върнаха от стария отбор момчета,дойдоха нови и се закрепихме - изгради се стабилен отбор - така,че на фона на лошия старт - до 10-кръг с 4-ри точки - и когато дойде Пачев точките почнаха да се трупат - Браво на Пачев и момчетата.
Сега отбора ни е стабилен - за тази година толкова.Амбиции за Б група бихме имали ако имаме финансиране което да ни осигури атака на Б група и финансиране за да се изпълни тази цел.Амбиции не е имало показани,но тайничко е имало такива за Б група - но няма средства за момента за там.Дали ще имаме амбиции за Б група през следващия сезон не знам,но мисля,че някой ден трябва да имаме и дано отидем в Б група където е мястото на отбора ни.Карлово дълги години е бил в Б група,дълги години е бил и в В група.Важното е да има футбол в нашето градче - защото всеки мач е празник за града ни.[/quote
Нормално е Християн Момчилов да играе добре в нападение.Все пак е стартирал като нападател,после халф,защитник.Така че опита му от БотевПд,СпартакПд,СъединениеПд,после Асеновец и ако не се лъжа след това дойде при вас в Карлово- не е за подценяване.Това са все добри отбори и школовката при тях си казва думата.Вижда се,че е обиграно момче с префектна техника и може да играе добре на който и да е пост.А Пачев наистина събра добър отбор,обаче не се мръднахте от 16 място,което отдавна е запазена марка за вас.Но явно нелоялноста на общината към спорта в града ви или към футбола конкретно убива желанието ви за 100% успеваемост на мачовете.Както по горе писаха,важното е,че успявате да се справите с финансирането и без помощта на общината.Дано следващия сезон проблемите с финансовата част да се нормализират,кмет ли ще сменяте,управлението цялото ли,всичко зависи от жителите на даден град,ако те са единни и амбицирани,тогава резултатите са положителни.[url][/url]