bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 25 Юни 2025 15:40

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 91 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Кой ще победи в мача?
Анкетата свършва на 18 Май 2011 21:58
Янтра (Габрово) 33%  33%  [ 8 ]
Равен 17%  17%  [ 4 ]
Бдин (Видин) 50%  50%  [ 12 ]
Общо гласове : 24
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Май 2011 19:23 
Аватар

Отбор: Бдин (Видин)
аз не съм казал сме най великите.аз за момента сме подобри от другите.а това,че някой отбори играят когато си искат,1 път падат с по 0:6 или 0:8 а се хвърлят срещу други отбори,това за теб какво говори....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Май 2011 19:36 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
Пич,само не си мисли,че сме дали мача на Козлодуй.Това е последното нещо,което ще направим,по-скоро,те са били доста мобилизирани срещу нас.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Май 2011 19:42 
Аватар

чак пак толко.ето сега ви се отваря шанс да си вземете останалата част от парите.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Янтра 1919 (Габрово) - Бдин (Видин)
МнениеПубликувано на: 10 Май 2011 19:53 

Обаче гледам че тука се намеси и Ботев Пловдив и другите групи.Само че я вижте конкуренцията в другите В групи-реално Ботев Пловдив имат само един конкурент и това е Нефтохимик. А и както каза колегата по-горе Козлодуй едвам не победиха Спартак Варна. Тъй че момчета харесва ви или не, Бдин за момента е най-добрият отбор в групата и го доказа като победи прекият си конкурент на чужд терен. А иначе вие казвате че ще се хвърлите срещу нас и се надявате да паднем, а аз ви питам защo не се хвърлихте така и срещу Козлодуй а паднахте с такъв разгромен резултат.Или тука сме на принципа дай да пре**ме първия и не е важно ние да сме добре, а е важно Вуте да е зле.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Май 2011 00:59 
Аватар

Абе и на двамата писаниците ми изглеждат,като оправдание,ако случайно стъпите накриво в Габрово.Елате,вземете си точките и успех в "Б" група-не ви мисля лошото!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 11 Май 2011 09:49 
Аватар

kibeto написа:
Абе и на двамата писаниците ми изглеждат,като оправдание,ако случайно стъпите накриво в Габрово.Елате,вземете си точките и успех в "Б" група-не ви мисля лошото!

Напълно съм съгласен kibeto ! :8)

Както казах , симпатизирам на вашият отбор и се радвам за вас ! Но това със рейса пред вратата , Козлодуй това са направили или онова малко се изтърка вече ! Вместо да се обръщате повече внимания на вашият отбор вие все това със рейсовете и за Козлодуййййци приказвате ! А относно Ботев аз ги споменах , защото вие цитирам :

kilevd - най много да ни измъкнете някои равен и то ако паркирате автобуса пред вашата врата като другите отбори.все пак мисля,че ние сме с класи над другите и особено ако Бдинци се натегнат малко няма да имаме проблеми.

За това говорех , и споменах Ботев Пловдив защото те вече наистина са класи над другите ! Водят доста убедително и със сигурност ще влезнат !
А вие водите едвам със 4 точки и разправяте , че сте класи над другите !
Което според мен е смешно ! :)
Дано стане хубав мач и да има много голове ! :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Май 2011 10:03 
Аватар

E т'ва са габровците-не са направили тема в иначе не чак толкова актуалния си форум,за да пестят,еми отиват на чуждото и ползват него :) Хеххе,това в кръга на майтапа.Всичко си зависи само и единствено от нас,нагласата ни за мача,мотивация . . всичко.Нито Янтра,нито който и да било може да ни спре,когато сме на топ ниво.А колкото до есенните хиксове и 2 загуби от областни противници с измислени отборчета . . - тогава отбора ни имаше кадрови проблеми и пластовете в тима се наместваха.Сещам се,че Козлодуй ни водеха с 8 точки по едно време-възползвахме се по идеален начин от грешките им.Пак казвам-каквото ние сами си направим-никой друг няма да успее.Дори и да направим 2 хикса с Вас и Спартак (Плевен) - другите 3 мача ги взимаме и пак ни излизат сметките.А и както споменах-очаквам този и / или другия кръг Козлодуй да се издънят и това да се окаже вече ПАТОВИЯ ход .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Май 2011 10:17 
Аватар

ихиххи , че сме Габровци е така ! Че сме пестеливи също е така ! Че форума ни не е чак толкова актуален не съм съгласен и че няма тема там за мача между двата отбора пак не съм съгласен ! Но както и да е !
Съгласен съм , че зависи от вас ! Но във футбола един път си отгоре а друг път си отдолу !
Че сме падали сме падали , че сме побеждавали сме побеждавали ! Не ме бърка да загубим от вас или от който и да е било ! Янтра тази година играе много добре и аз съм доволен от тях ! И със просто око се вижда , че вървим към по-добро , миналата година бяхме десети а сега сме във челото което е добре ! Аз се радвам , че постепенно се изкачваме нагоре и нещата вървят във правилна посока за отбора ! Както трябва да е !
А относно мача за съжаление няма да мога да го гледам но със сигурност ще го следя ! Надявам се да има много голове и за двата отбора и нека по-добрият да победи ! :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Май 2011 10:20 
Аватар

Дайте да не си мислим, че сме много силни :first: Факт е, че отборът е в най-доброто моментно състояние в групата, но не сме чак класи над другите :a006: Виждаме, че някъде момчетата "не си дават зор" и затова губим точки. Хората казаха, че нямат нищо против нас, даже ни симпатизират да влезнем "Б", само че и ние не трябва да се хвърляме в облаците, защото сме първи :0066: Нека гледаме реално на нещата :a006: Само Бдин !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Май 2011 11:24 
Аватар

Toя пък . . аз на майтап го ударих всичко,за да акцентирам върху типично габровските черти .ХАХХАХА .Отпусни се като прани гащи на тел без щипки и гледай шоуто :014:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Май 2011 11:55 

Хайде Бдинци заминаха за Габрово, да им пожелаем успех в утрешният мач и още тази седмица да полеем влизането в Б група.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Май 2011 12:53 
Аватар

човек па да не се изхвърли па и вие.когато Бдинци играят на 100% от възможностите си няма кой да ни спре освен самите ние,имаме страхотно нападение и когато имат стимул за игра става лошо за повечето отбори,които за цял мач минават собствената си поле 2-3 пъти.а когато караме в лежерно темпо наистина е дразнещо да се гледа и да чакаме сами да си вкарат гол нашите противници.а относно отбора на Ботев Пд може би наистина да е най добрия измежду всички В групи,но и да не забравяме колко служебни победи имат.и все пак нека по-добрия отбор победи в този мач...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 11 Май 2011 13:47 
Аватар

vidin_85 написа:
Toя пък . . аз на майтап го ударих всичко,за да акцентирам върху типично габровските черти .ХАХХАХА .Отпусни се като прани гащи на тел без щипки и гледай шоуто :014:

ихихх , знам ве ! ;)
Ще се опитам ! ;) Не знам дали ще успея но все пак ще се опитам ! :D
Вижда се че вашият отбор е добър но със приказките си го правите да изглежда такъв какъвто не е ! ;)
И не много правилно да казвате , че няма кой да ви спре защото всеки бате си има бате така , че карайте полека и само нагоре !
Аз съм си Габровец , но съм и студент във Пловдив и се надявам да отида във събота на Лeвски и Локо Пд. . Малко А група , стига със тази В !
Аз вече веднъж ходих на Локото срещу Славия , но още не съм ходил на Ботев Пд. но ако имам възможност ще отида и ще ги гледам и тогава ще имам малко повече наблюдения върху тях ! Та за това ги споменах тях , тук много си обичат отбора и ходят много хора на Ботев , защото за тях това е част живота им ! И им свалям шапка !
Браво и на вас , че ходите публика на гостуванията на отбора и че пеете и си подкрепяте отбора ! Така се прави !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Май 2011 13:51 
Аватар

Наказан Петър Трифонов от Бдин (Видин) този титуляр ли е и като какъв играе ?!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Май 2011 14:01 
Аватар

Централен бранител,титуляр доста е добър за в група.но предполагам,че Зоран ще го замести и то добре ако играе.Прав си непобедими отбори няма дори и Барса губят мачове..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Май 2011 14:14 
Аватар

Аха , благодаря !
Така е ! Всеки има и добри и лоши моменти , силни и слаби и т.н. ! :)
Нека поживее още малко и ще видим , какво ще стане между вашият отбор и нашият ! :)
Аз от една страна искам да ви бием , но така ще помогнем на Козлодуйци а това не ми допада ! :D
От друга пък искам и да не падаме , защото Янтра още няма загуба на Христо Ботев ! И като чели най-много ще се радвам на равен ! :D
Така , няма да ви спънем към Б група хем Козлодуйци ще са зад вас , хем и ние да си останем непобедени във вкъщи ! :)
Но това е някакъв оптимален и най-положителен вариант и едвали ще стане ! Но като , чели най-много ще се зарадвам така да се случат нещата !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Май 2011 14:49 

Петър Трифонов има мачове за Беласица Петрич в А група, той беше и в Локо Пловдив, но есента се връща от чужбина и единствения му шанс е да играе във В група и участва с отбора на Ситомир Никопол в доста добри мачове, като бие Козлодуй с 1-0, също така и Янтра с 1-0, а срещу нас прави 0-0. Въобще отбора на Ситомир есента срещу призовата тройка в момента се представя отлично. Но Трифонов дойде в БДИН и някои други играчи от Никопол отидоха в Спартак Плевен. След издънката на Самоковския Матераци, както го пишеха предните сезони по вестниците Иван Иванов, в Трявна където ни остави още първото полувреме с 10 човека, Трифонов зае неговото място в отбраната на БДИН. Разменнили са си удари без топка нашия Иванов и нападател на Трявна и както обикновенно става страничния сигнализира на главния който спира атака на БДИН и вместо да изгонят и двамата, дават дузпа за Трявна и червен картон само на нашия играч. И те така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Май 2011 15:00 

Като се сетя колко играчи минаха през БДИН този сезон, за да се стигне до този състав в момента. Титулярите в Рилски спортист предните сезони Ивайло Захариев, Георги Митров и Гемеджиев, Георги Иванов който в момента играе в Мездра и преди няколко кръга вкара гол в Габрово, Виолинов, Мишо Михайлов който отиде в Бяла Слатина, Сидер се върна в Перник, Фидел беше ама не му се играеше в зоните, а сега се е скъсал от игра, държаха го гладен в Драганица и т.н. Цял сезон избистряме състава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Май 2011 16:18 
Аватар

Аха , екстра ! Така се прави ! Все пак се целите във :first: !
Пожелавам ви го ! :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Май 2011 17:25 

Надявам се след мача да гледаме репортаж във вашия спортен сайт, то и нашите ще излъчат репортаж по местната телевизия но ще е най вероятно в петък вечерта или понеделник. Този мач ни е много важен, ако спечелим, следващият в Плевен няма да е решаващ. Не ми се вярва Козлодуй да се издънят като домакини на Мездра, въпреки, че Мездра имат много опитен отбор и ако рекат могат дори да ги бият там. Пепи Златков си е изпросил след мача със Спартак Плевен червен картон, напсувал съдията, за да не играе в Козлодуй. Президента на Трявна каза преди 2-3 седмици, че изп.дир. на Ботев Козлодуй е влизал в съблекалнята на Локо Мездра когато Трявна играха там. А той пък отговори, че казал на играчите на Локо Мездра да се хвърлели в Козлодуй демек да видел дали неговите играчи си заслужавали заплатите. Ще видим утре.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Май 2011 17:33 

Ако разберете по време на мача някакъв резултат пишете го тук да знаем или пак дайте някав портал да гледаме онлайн резултата.. :) и.. дано да стане добар и качествен мач между двата отбора и да се надяваме че няма да има накъсваня на мача от господин Съдията...... :)))

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Май 2011 19:05 
Аватар

Всички съдии свирят много глупаво в Габрово,защото знаят,че тука няма кой да ги набие или замеря с камъни и го дават малко лежерно.Най-често бъркат във вреда и на двата отбора.От вас ако няма да идва никой,ще напиша резултата,като се прибера,ако не сте го разбрали разбира се.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Май 2011 19:09 

Благодаря ти за което ако го напишеш ексртра..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Май 2011 20:35 
Аватар

Отбор: Янтра Габрово (Габрово)
Бдин са вече в Габрово. Аз лично не се сещам в последните години, когато сме били във В гр. някой отбор да е идвал ден преди мача. Работите професионално още този сезон :D Всичко около мача и видео веднага след него можете да намерите на http://www.sport-gabrovo.com/ !!! Успех и.... САМО ЯНТРА!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Май 2011 23:08 
Аватар

www.football24.bg

аз лично следя тук онлайн мачовете.Единствения сайт,който се занимава подробно с всички нива на родния футбол.Янтра няма как да ни бият.Само ще спомена,че последните ни 6 мача имаме само 1 допуснат гол,като гост на Козлодуй.Защитата им е 2 пъти по-слаба като показатели от нашата.Имаме най-резултатното нападение . . . мисля,че е достатъчно.И на равен трябва да се радват,ако се докопат до него.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 91 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения ЯНТРА СЕЗОН 2006-2007
Форум: Сезон 2006/2007
янтра гб 113565 25 Яну 2007 20:34
от agataa
Преглежда непрочетените мнения БЪКИ-ИМПУЛС /ГАБРОВО/
Форум: Хандбал
янтра гб 70407 26 Окт 2010 06:43
от ncuxo™
Преглежда непрочетените мнения ЗА ГАБРОВО
Форум: Янтра 2019 (Габрово)
янтра гб 59007 15 Окт 2009 20:22
от green
Преглежда непрочетените мнения ще остане ли янтра на първо място и след края на сезона?
янтра гб 18795 10 Мар 2007 21:02
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения Чумерна(Елена)-Янтра гб
Fabio_Cannavaro 51811 11 Мар 2007 00:54
от parmalat