bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 25 Юни 2025 15:17

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 91 мнения ]  1, 2, 3, 4  Следваща

Кой ще победи в мача?
Анкетата свършва на 18 Май 2011 21:58
Янтра (Габрово) 33%  33%  [ 8 ]
Равен 17%  17%  [ 4 ]
Бдин (Видин) 50%  50%  [ 12 ]
Общо гласове : 24
Автор Съобщение
 Заглавие: Янтра 1919 (Габрово) - Бдин (Видин) 0:4
МнениеПубликувано на: 08 Май 2011 21:57 
Аватар

Отбор: Бдин (Видин)
Янтра 1919 (Габрово) vs. Бдин (Видин)
стадион: "Христо Ботев"
12.05.2011 година от 18часа

Последна промяна Иван1923 на 09 Май 2011 09:57, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Май 2011 00:10 
Аватар

В есенния мач ги бихме с 3:2 Янтра.Определено са един от качествените отбори в групата,а като домакини нямат загуба през сезона - 12 мача ( 8-4-0) .Според мен мача е 0:0,но дано им нанесем 1-ва домакинска загуба.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Май 2011 08:44 
Аватар

Отбор: Левски (София)
мача в Габрово е в четвъртък от 18,00ч./междинен кръг/, а в неделя от 18,00 приемаме Локомотив Горна оряховица. Доста важна седмица се очертава. Дано в неделя около 19,45ч. да бъдем само на една крачка от Б група. Успех Бдинци.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 09 Май 2011 10:01 
Аватар

митев написа:
Дано в неделя около 19,45ч. да бъдем само на една крачка от Б група. Успех Бдинци.

Дано, но на теория, ако атомните си вземат мачовете няма да сме предсрочни шампиони! Мачът се очертава тежък, но после домакинстваме на Горна и вероятно няма да се затруднят момчетата, след което ни идва гостуване в Плевен (ще бъде не леко) и гара Левски и завършваме полусезона с домакинство на Торпедо :a006:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Янтра 1919 (Габрово) - Бдин (Видин)
МнениеПубликувано на: 09 Май 2011 11:07 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
Дам , Янтра все още нямат загуба на стадион "Христо Ботев" във Габрово ! Единствено ако не се лъжа Етър ни би за купата със 2:1 и то не без помощта на съдията ! Янтра са непредсказуем отбор и тази година играят доста по-добре от миналата !
Вашият отбор според мен е по-силен във момента ! А и показвате постоянство , докато ние както бием един път със 7:1 така и падаме със 6:0 ! :D
Вие ни бихте един път а и сте лидери ! Имате и по-хубава публика !
Надявам се да стане хубав мач за стандартите на В група !

Но все пак се надявам Янтра да победи ! :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Май 2011 12:13 

Този мач ни е много важен, трябва задължително да биеме. Вярно Янтра все още нямат загуба в къщи но ние можеме да им нанесеме първата. По принцип БДИН играе успешно в Габрово, последното ни гостуване там по миналия сезон го спечелихме с 4-1. Преди това изкарахме едно боево реми 3-3, бихме пак с 1-0, така, че не ходим там като обречени. А във вестника прочетох, че този Златков от мездра си е изкарал червен картон срещу Плевен, за да не играе в козлодуй. А и на Янтра няма да и се отворят много шансове за гол, за 10 кръга сме допуснали само 3 гола в нашата врата и то в три мача в началото на полусезона.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Май 2011 12:28 
Аватар

дано да победиме,независимо с колко,и съдията да свири 50:50 а Янтра да играе за своята чест не за други отбори.защото досега май всички играят за Ботев,а ние играеме срещу всички,което е трудно особено в гостуванията... п.с. пожелавам успех на Габрово,но след този мач.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Май 2011 12:35 

Те във Видин не свирят 50-50, а едно 60-40 за другите отбори, а кво остава на вън. Нищо така е по сладко, като трябва да играеш срещу 14 човека. Може би фенклуба на БДИН ще посетят и този мач и няма да оставят Бдинци без подкрепа, нищо че километрите са над 300.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Май 2011 12:49 
Аватар

vd написа:
Те във Видин не свирят 50-50, а едно 60-40 за другите отбори, а кво остава на вън.

Да прав си.ако се класираме в Б гр.ще имаме достатачно опит как се играе 11 срещу 16 :D :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Май 2011 14:25 
Аватар

Янтра Габрово пролетния полусезон до момента са събрали актив от 20 точки,така ,че наистина мачът ще е доста оспорван.Еми важното според мен е да не загубим мача,имаме право на 2 хикса,но не и загуба.Иначе тия Ботев (Козлодуй) цяла България ги знае,че дават пари на други отбори,уреждат срещи и всякакви такива,но нашето БФС всички знаем колко мека китка има и какви мерки взима в тази насока.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Май 2011 14:57 
Аватар

Успех и на вашият отбор ! :first:
Аз лично симпатизирам на вашият отбор и ще се радвам вие да станете първи !
А относно мача , дано опитният Емо Георгиев да има ден и да ви вкара някой друг гол ! :)
Емо е голмайстор както на Янтра така и на СЗ В група !
Дано стане открит и хубав мач ! Съдиите да не показват пристрастия , което трудно за В група ! :D
Дано един ден двата отбора да се срещат пак но във Б група ! :)
И нека по-добрият победи ! :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Май 2011 16:13 
Аватар

Дано,дано :) Нагодина Ви искам Вас в Б група.Тия Козлодуй да си висят в СЗ-В група още 10-20 години.На Ботев (Козлодуй) им предстоят 2 мача ,които са срещу Локо (Мездра) и Спартак (Плевен).И двата им есенни мача срещу тези съперници завършиха наравно,съответно 0:0 и 1:1 .Така,че очаквам да се издънят и дори и да направим Х с Янтра,това да не се отрази на разликата между нас и тях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Май 2011 19:02 

Преди 2 кръга гледах репортажа от мача на Янтра със Самоводене в спортният габровски сайт и определено тия от Самоводене изпуснаха победата водеха с 2-0, дори и при 2-2 в края на мача един от тях излъга вратаря и на празна врата удари гредата. Много празни пространства им оставяха габровци. А вчера като ги гледах тия същите как не ги пуснахме до наказателното си поле, определено смятам, че при една пълна мобилизация от страна на БДИН може да си тръгнем оттам с 3-те точки, все пак Янтра не са съвсем безгрешни у дома си 4 хикса с Козлодуй, Свищов, Мездра и Самоводене. Пепи Трифонов от нашите пропуска следващите 2 мача за натрупани жълти картони и ще играе чак в Плевен.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Май 2011 19:30 
Аватар

Абе както каза "Фен на Янтра",ние сме много непредсказуем отбор това първенство.Както каза колегата по-горе,Самоводене ни изпуснаха,а последния кръг в ГО побеждаваме с 2-0 и пропускаме още няколко гола,без четирима основни играчи.Дано да стане хубав мач,а според мен шансовете са 60 на 40 за вас.Като гледам този сезон,при вас се работи на по-високо ниво.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Май 2011 19:37 

Определено стягаме отбор за Б група, има още на някои постове какво да се желае, но в паузата ще се направят нужните корекции. Определено ще атакуваме то ние друго и не правиме. Вашите ще издържат ли 90 минути тичане или ще си пазят силите отбранявайки се.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Май 2011 20:17 

От играчи на Трявна и Дряново, с които съм говорил, знам мнинието им, че Бдин Видин е най - слабият първенец на нашата В група през последните 15 години. Според тях Янтра ще бие без проблеми. По мое мнение ще паднете и в Плевен, които тази пролет имат може би най - добрият отбор в групата. В крайна сметка вие ще влезете, защото Козлодуй май няма как да вземат лиценз.
Ако трябва да съм честен, искам вие да сте първи и да влезете и ви желая успех, но съм почти убеден, че ще загубите и в Габрово и в Плевен.
Все пак ви желая успех от сърце.
Гледах снимки от стадиона ви и определено заслужавате Б група.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Май 2011 21:14 
Аватар

Отбор: Янтра Габрово (Габрово)
Ръководствата на Янтра и Ботев (К) са в меко казано обтегнати отношения...безпроблемна победа за Бдин!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Май 2011 21:19 

Аз пък съм на мнение, че няма да загубим нито от вас нито от Плевен. Не е важно тук мнението на такива отбори като Трявна и Дряново, които са в дъното на класирането. Това, че не ги биеме с по 8 гола разлика не значи, че не можем да го направим. Бием с толкова с колкото трябва. Основният ни конкурент го бихме и на негов терен, там където вие загубихте с 6 гола разлика. Ако тези играчи бяха изгледали този мач на живо пред пълен стадион с една чудесна публика от около 120 човека от Видин които не млъкнаха цял мач друго щяха да приказват. Да след жестокият мач който направихме в Козлодуй и предният с Мздра като домакини с Дряново и половината от тази игра не показахме, а и какво има толкова да се доказваме на Куршума и компания от скандалджии. Просто вкарваме 1 гол взимаме си 3-те точки и толкоз. Срещу слабите не се натягаме много много.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 10 Май 2011 13:17 
Аватар

emodraganov написа:
От играчи на Трявна и Дряново, с които съм говорил, знам мнинието им, че Бдин Видин е най - слабият първенец на нашата В група през последните 15 години. Според тях Янтра ще бие без проблеми. По мое мнение ще паднете и в Плевен, които тази пролет имат може би най - добрият отбор в групата. В крайна сметка вие ще влезете, защото Козлодуй май няма как да вземат лиценз.
Ако трябва да съм честен, искам вие да сте първи и да влезете и ви желая успех, но съм почти убеден, че ще загубите и в Габрово и в Плевен.
а те казаха ли ти,че играеха с 10 в защита и кюскаха топката на кадето им падне,а дане говориме,че един нормален човек от толкова лежане по терена би умрял.а Локото дали небяха дошли във Видин да ни провокират за наказание и няма да ти приказвам как се свири дори и тук във Видин,просто нямам думи.най много да ни измъкнете някои равен и то ако паркирате автобуса пред вашата врата като другите отбори.все пак мисля,че ние сме с класи над другите и особено ако Бдинци се натегнат малко няма да имаме проблеми.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 10 Май 2011 14:46 
Аватар

kilevd написа:
emodraganov написа:
а те казаха ли ти,че играеха с 10 в защита и кюскаха топката на кадето им падне,а дане говориме,че един нормален човек от толкова лежане по терена би умрял.а Локото дали небяха дошли във Видин да ни провокират за наказание и няма да ти приказвам как се свири дори и тук във Видин,просто нямам думи.най много да ни измъкнете някои равен и то ако паркирате автобуса пред вашата врата като другите отбори.все пак мисля,че ние сме с класи над другите и особено ако Бдинци се натегнат малко няма да имаме проблеми.

Това със автобуса май се изтърка , а и видяхте , че и вие не сте безгрешни , пример във Свищов вие направихте равен а Янтра победи ! Така , че и вие също правите грешки ! ;)
Ако бяхте класи над другите щяхте да сте като Ботев Пловдив които са почти 30 точки пред другите ! А вие сте 4 точки пред вторият така , че хайде да не се надувате толкова ! И покажете малко уважение към останалите ! ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Май 2011 15:14 

Ами за Свищов един фен от Свищов Уимбълдъна ли беше или другия Академик фен каза, че при 2-1 за тях са спрели да играят и вие ги обръщате до 3-2. Дали е нямало нещо, а. А относно нашия мач там, тия цял мач не са напускали собственото си наказателно поле. Ако се бяха отворили малко да атакуват нали се сещаш какво щеше да им се случи. Въпреки това положението което сме имали през първото полувреме и ако го бяхме вкарали тия щяха да се изтеглят напред и щеше да има празни пространства за нашите бързи нападатели. Това нашето положение е като това което изпусна този от Самоводене на вашия мач в края при 2-2 като удари гредата и на още един мач пак във вашият спортен сайт мисля, че беше на ваш играч който пак така излъга вратаря и не уцели после празната врата. А тия от Свищов накрая са се прегръщали все едно са били Барцилона. Със здраве да си харчат премията от козлодуй. А и защо си мислите, че нашата СЗ група е слаба. Козлодуй който според мен е доста по слаб от БДИН почти победи Спартак Вн като допусна изравняване в последната минута, а Спартак Вн до скоро водеше с над 10 точки в СИ В група. Ботев Пд ще ги видим догодина колко са силни ако направят една Б група.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Май 2011 15:29 
Аватар

Ако е имало нещо защо после мрънкаха самите те , че съдията свирел за нас !? А и това кой какво казал , кои какво чул , кои какво видял са доста различни неща и всеки е прав за себе си ! А и дали е имало или е нямало не е моя работа да коментирам това ! :D
Ами ... стратегия , какво като са били само във наказателното ! Те са знаели , че не могат да ви победят и за това са играли за равен и са го постигнали ! А вие ако бяхте по-добър отбор щяхте да успеете да ги победите ! ;)
Нали сте със класи над останалите !
Ами ... това е футбола , положения вкарани,пропуснати но накрая и най-важното е че се гледат вкараните !
А и престанете да се оправдавате със Козлодуй , и аз не ги харесвам но това е част от футбола ! Примирете се и се концентрирайте върху вашият отбор , който както ти казваш ако е няколко класи над останалите миналата година нямаше да изпаднете от Б група !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Май 2011 16:38 

Ами Козлодуй са ни основният конкурент затова само те са ни в устата, не сте нито вие, нито Плевен, Мездра и т.н. Препоръчвам ти да гледаш на козлодуйският сайт новините на Виж ТВ от 29.04.11г. там техният изп.дир. казва, че носи пари на всички отбори да ни бият. Нормално ли е Академик Св отбор с традиции в играта да се барикадира като домакин и да не направи нито една атака, да не играе за себе си, а за друг отбор. Това ли е целта на един мач да спечелиш 1 точка. За мен щом бихме в Козлодуй прекият си конкурент, където и съдиите не можаха да им помогнат след като ни отмениха чист гол, значи сме най добрият отбор в групата. Никой неще да се надиграва с нас, за да видим може ли някой да ни бие този полусезон, а не да стоят всички наредени пред голлинията си, е Козлодуй се опитаха ама им стигнаха силиците само за 1 полувреме. Миналия сезон беше друга работата. Сегашният състав няма нищо общо с миналогодишния, даже и ръководството е друго. Целият отбор на Бдин от миналата година отиде с президента и треньора в Ботев Димово, а сега от няколко кръга част от тия играчи и треньора са в Козлодуй. Искат да си ритат във зоните, а не в Б група. Альоша Андонов в началото на първенството като чул с какъв бюджет сме изпаднали миналата година е казал, че в Самоков Юри Галев 2-3 сезона ги задържа в Б група и то на предни места с този бюджет. Половината отбор играят за да се върнат в зоните половината да се спасим, е нямаше как да стане. Жоро Василев си искаше обратно в СЗ В група и го постигна и затова този сезон не е начело на БДИН. Сега ще се появи и Гого 2 да го защитава.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Май 2011 18:42 
Аватар

Аз не виждам къв е смисалът да спорим кой е по добър,то е ясно,че сме ние,защото когато трябва се играе,биеме и толкова.и как да играят нашите футболисти като целта на противника е да ритне не топката а наш играч,и как мислите,че те искат да играят,ние доказахме на Ботев кой е номер 1.на вас няма кво да се доказваме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Май 2011 19:11 
Аватар

добре , фръцкате си задниците и казвате , че сте най-добрите и двете неща се виждат и са факт ! Дано да се подхлъзнете и да слезете на земята защото във футбола има възход и падение ! ;)
И тъй като казвате , че сте най-добрите ще видим до къде ви стигат силите ! :)
Аз се надявам Янтра да излязат срещу вас напълно мобилизирани и да се раздават до край ! И дано вземат точки от вас та да потреперите малко ! :D
Защото , не сте чак толкова велики колкото се описвате !

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 91 мнения ]  1, 2, 3, 4  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения ЯНТРА СЕЗОН 2006-2007
Форум: Сезон 2006/2007
янтра гб 113565 25 Яну 2007 20:34
от agataa
Преглежда непрочетените мнения БЪКИ-ИМПУЛС /ГАБРОВО/
Форум: Хандбал
янтра гб 70355 26 Окт 2010 06:43
от ncuxo™
Преглежда непрочетените мнения ЗА ГАБРОВО
Форум: Янтра 2019 (Габрово)
янтра гб 59007 15 Окт 2009 20:22
от green
Преглежда непрочетените мнения ще остане ли янтра на първо място и след края на сезона?
янтра гб 18795 10 Мар 2007 21:02
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения Чумерна(Елена)-Янтра гб
Fabio_Cannavaro 51811 11 Мар 2007 00:54
от parmalat