bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 25 Юни 2025 11:20

Левски 2004 (Карлово) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 33 мнения ]  1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: 33-кръг Левски Карлово - Свиленград 08.04.2011
МнениеПубликувано на: 04 Май 2011 20:20 

Отбор: Левски (Карлово)
В неделя 08.05.2011 от 18.00 Офк Левски Карлово приема състава на Фк Свиленград - да се надяваме на добра игра и победа!
В междинния кръг Офк Левски губи като гост в Горно Ботево от Тунджа Ягода с 1-0
Свиленград губи като домакин от Асеновец с 1-3.
Залагам на победа на карловските футболисти!Нека да отидем на стадиона и да ги подкрепим.
:002: :002: :002:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: 33-кръг Левски Карлово - Свиленград 08.04.2011
МнениеПубликувано на: 08 Май 2011 16:16 

Хайде ,да забравим ,за малко проблемити и да идем в 18:00 на стадиона и да подкрепим момчетата :)))

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Май 2011 16:31 

ivanivanov написа:
Хайде ,да забравим ,за малко проблемити и да идем в 18:00 на стадиона и да подкрепим момчетата :)))

Времето е дъждовно - заваля -доста,но какво от това - верния фен е на стадиона в 17.30 тръгвам от нас - около 17.50-17.55 ще съм на стадиона - Ако има фенове от Карлово и искат да се запознаем няма проблем.
Успех на момчетата.
Излизаме за победа и пеем за победа - напред Левски - към победата
:002: :002:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Май 2011 20:06 
Аватар

ОФК "Левски" - Карлово 3:2 ФК "Свиленград-1921" - Свиленград

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Май 2011 20:45 

Коментарите са излишни !!! :)) Резултат 3:2 - не благодарение на кмета и общината ,а на пук на тях :ddd

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Май 2011 21:10 

Отбор: ЦСКА (София)
Браво

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Май 2011 21:18 

Добра вечер на всички!И честита победа Карловци :first:
Както след всеки кръг така и днес мисля да направя едно малко коментарче на двубоя.
Мача се игра при дъждовно и мрачно време и около 200 зрители - те щяха да бъдат повече,но за съжаление дъждовното,мрачно и лошо време отказа доста фенове на спорта да дойдат в неделния следобед на стадион "Васил Левски" в Карлово.
През първото полувреме двата отбора направиха по няколко пропуска - както Карлово така и Свиленград можеха да вкарат.Най-чисто положение за Левски Карлово беше в около 15-20 мин когато Константин Костов отправи удар който срещна страничната греда - вратаря беше преодолян и ако топката беше в мрежата се сещате какво щеше да се случи.Гостите и те имаха чисто положение при което вратаря ни Иван Гаганелов изби с крак.
И закономерно или не след равностойно като цяло първо полувреме с леко надмощие на Карлово - резултата беше 0-0.
На стадиона на централната трибуна имаше и гости от Свиленград - както фенове - така и хора свързани с отбора - около 30-тина фена дошли както с автобуса на отбора така и с коли от Свиленград подкрепяха гостите.Имах възможност да разговарям с тях за различни неща,за отбора им и в хода на мача - помогнаха ми и с информация относно отбора им - добър разговор проведохме.

В 47 мин - играч на Левски Карлово беше повален на линията на наказателното поле и от там след пряк свободен удар 9-ката Иван Цанков бележи 1-0 за Левски Карлово.
Стадиона ликува - играчите също.
В 60 мин Иван Цанков беше изведен в добра позиция и с премерен удар направи 2-0 - без да се колебае - все по-близо сме до победата - радост за феновете,радост за футболисти и треньори - но мача не свършва тук :)
Следват две чисти положения пред вратата на гостите - и когато всички очаквахме топката в мрежата тя не влиза - при първото сам срещу вратата играч на нашия отбор преодоля вратаря на гостите - би но на 10 санта топката мина от мрежата - няма голлллл - 100 процентов пропуск,след няколко минути отново наш играч остана сам срещу вратаря - преодоля го - и когато топката си мислехме,че е в мрежата - оооооо не - не не влезна - прехвърли вратата.
В 62-63 мин след центиране от ъглов удар гостите намаляват 2-1.
Следва пак 100 % пропуск за нашия отбор - като цяло играта се развива в центъра - чувстваме се победители,но уви - Свиленград още не си бяха казали своето.
85 мин топката е в центъра на игрището - играч на Свиленград - я бие и внимание:2-2 топката от центъра влиза в нашата врата - вратаря Иван Гаганелов е излезнал напред 2-3 метра и е прехвърлен - радост за Свиленград - кефят се - радостни са - нашите момчета се държат за главата,някой за на тревата,а публиката се е смълчала - предвкусваща загубена победа и евентуален равен и се подготвяше да напусне стадиона в кофти настроение - въпреки добрата игра на момчетата - сами си вкарахме вълка в кошарата - и за малко той щеше да изяде овчиците - но късмета или съдбата или спортното щастие беше на наша страна в 89 мин голлллллллл - Карлово Ликува - 3-2 за Левски Карлово - Иван Цанков бележи своя трети гол - радост по трибуните,радост за момчетата,радост за треньорското ръководство.И въпреки,че момчетата играха добре,за малко щяха да изпуснат победата - потвърди се днес правилото - ако не вкараш ще ти вкарат - което не прощава в футбола и наказва закономерно отборите които пропускат 100 % положения.
Доволен съм от мача - надявам се разказа да ви хареса.
Радост за мен - радвам се на успеха.
Следващата неделя гостуваме в Кърджали - едва ли ще вземем нещо от там,но все пак дано да вземем.
Следващо домакинство с Марица Пловдив на 25.05.2011 Сряда от 18.00 в междинен кръг.
Това е за днешния мач :002: :002: :002:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Май 2011 21:24 

На вашето внимание - новина за мача и долу може да видите и как се е развивал той в минути.Благодарение на наш кореспондент от Карлово.
http://football24.bg/novina/50743-levsk ... hoten-mach

Съставът на Карлово: 1. Иван Гаганелов, 3. Йордан Вранчев, 4. Кейхан Мехмед, 6. Константин Костов, 7. Стоян Маринов, 8. Владимир Райчев-Рамбо, 9. Иван Цанков, 13. Георги Хаджистоянов, 16. Костадин Косев, 15. Васил Мижорков, 18. Емил Русинов

Съставът на Свиленград: 1. Николов, 13. Бекяров, 20. Бахчеванов, Б.Андонов, Н.Минков, Хр.Дончев, Д.Арнаудов, Татьозов, Попов, Стефанов и Димитров

Не са отбелязани смените в отбора - играта през второто напуснаха - Емил Русинов,Стоян Маринов и още едно от момчетата - единия който влезна е Иван Караганчев - другия номер 14 и третия не мога да кажа по име или номер в момента.
Победа и пак победа - Карлово пее само за победа :002: :002: :002:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Май 2011 21:27 

искам само да отбележа леката неточност 3-я гол не е дело на Иван Цанков а на КОНСТАНТИН КОСТОВ :))

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Май 2011 21:38 

ivanivanov написа:
искам само да отбележа леката неточност 3-я гол не е дело на Иван Цанков а на КОНСТАНТИН КОСТОВ :))

Сигурен ли си - ако да кажи за да кажа на човека за който сайт кореспондираме мача - да я оправи неточността :)
Нямаше как да видя от централната трибуна - то имаше куп от играчи там :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Май 2011 10:27 

Абсолютно съм сигурен :)))

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Май 2011 14:09 

а и още нещо Кейхан Мехмед не играе от близо 7 месеца в Карлово ако може бьдете по точни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 09 Май 2011 16:37 

ivanivanov написа:
а и още нещо Кейхан Мехмед не играе от близо 7 месеца в Карлово ако може бьдете по точни

4-ката как се казва - не може да знаем всичко - случва се да се получават грешки!!!Кажи на 4-ката двете имена.
Факт е,че се прави опит информацията да е достоверна и да я има - това,че се допускат грешки си е човешко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Май 2011 18:23 

точно за това ти казвам рне сьм имал нищо лошо в предвид Незнам как се казва 4 но щом разбера ще ти кажа

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Май 2011 22:04 

ivanivanov написа:
точно за това ти казвам рне сьм имал нищо лошо в предвид Незнам как се казва 4 но щом разбера ще ти кажа

Няма проблем,не си казал нищо лошо спокойно.Айде дано скоро да разбереш как се казва четворката - ако може и да намериш пълния състав на Левски Карлово - за пролетта ще е много добре и ще съм ти много благодарен,не само аз,но и други фенове.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Май 2011 23:21 

Аз забелязвам,че всеки път играят с различни номера,няма футболист,който твърдо да облича фанелска с един и същи номер.А ето ви състава/това са титулярите на отбора/,който игра срещу Ботев-Гангелов,Момчилов,Вранчев,Мижорков, Николов,Костов,Николов,Димитров,Русиов,Маринов,Арабаджиев.Сега обаче срещу Свиленград не се интересувах кой с какъв номер игра.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Май 2011 23:52 

С 4-ка или 5-ца този път беше десния нападател Християн Момчилов/студент в академията в Симеоново/,който е харесан и поканен в Академик София.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Май 2011 00:20 

XXXIV кръг, 15 май, 18.00 часа
Горно Сахране - Гълъбово
Стамболово - Ботев Пловдив
Созопол - Р. долина
Родопа См - Нефтохимик
Марица Пловдив - Асеновец
АРДА КЪРДЖАЛИ - ЛЕВСКИ
Свиленград-Чирпан
Ягода - Димитровград
Съединение - Загорец
Ямбол - Харманли

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Май 2011 00:45 

http://football24.bg/novina/50736-treny ... reshtu-nas

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Май 2011 08:43 

skandi написа:
Аз забелязвам,че всеки път играят с различни номера,няма футболист,който твърдо да облича фанелска с един и същи номер.А ето ви състава/това са титулярите на отбора/,който игра срещу Ботев-Гангелов,Момчилов,Вранчев, Мижорков,Николов,Костов,Николов, Димитров,Русиов,Маринов,Арабаджиев.Сега обаче срещу Свиленград не се интересувах кой с какъв номер игра.

Като цяло през сезона - сега пролетния полусезон,есента и предните сезони - играчите играят с еднакви номера - рядко има разминавания.Момчилов - не съм го виждал от няколко мача - не е играл - не знам контузен ли е къде е?Той играеше с номер 17 - когато е бил в игра,Емо Русинов с 18,Коцето Костов е с постоянна 6-тица,Стоян Маринов с постоянна 7-мица и другите са с постоянни номера - да не ги изброявам сега.В отбора има и нови играчи от пролетта.4-ката се казва Вальо който игра този път и предни мачове съм го гледал,но не му знам второто име.
Та пак казвам играчите ни играят с постоянни номера,а когато някой от играчите не играе било контузен или наказан - друг който играе може да е с същия номер,но може и да е с различен.Все пак всеки при картотекирането си е получил някакъв номер.
:002: :002:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Май 2011 08:47 

skandi написа:
С 4-ка или 5-ца този път беше десния нападател Християн Момчилов/студент в академията в Симеоново/,който е харесан и поканен в Академик София.

Момчилов не съм го виждал в мача с Свиленград да е играл,може и да е играл - ама не го видях.В предни мачове като домакини в едни е играл в други не е.Предполагам,че ни е в отбора още.Ако си бил на мача с Свиленград ще кажеш дали е играл.В предни мачове е играл,в други не - и в последния мач когато игра получи контузия мисля и беше заменен,ако го е нямало значи може би се възстановява от контузия.Ако е играл просто аз не съм го видял.До колкото знам е още в нашия отбор.Той какво учи в Акдемията в Симеоново?Хем ходи на даскало хем играе футбол за нашия отбор - идва си за мачовете ли?Ами щом са го харесали в академик София нека да отиде да играе там,ама и при нас да играе - добър футболист е.
Дано вземем нещо от Кърджали - Сканди ще съм ти благодарен да ми отговориш на въпросите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Май 2011 09:53 
Аватар

Отбор: Розова долина (Казанлък)
Нямате ли на стадиона диктор, който да обявява съставите преди началото на мача?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Май 2011 11:06 

http://sport.plovdiv24.bg/235172.html - тук някъде мисля,че пишеше състава на Левски Карлово.Или може би в.Марица след мача съм прочел състава.Християн Момчилов17 игра срещу Свиленград,влезе второто полувреме/третия който питаш кой е беше той,мисля че с номер5 влезе,като десен нападател/.Преди играеше предимно защитник,но от известно време играе като нападател.Но както и да е.Не го познавам лично,нито него нито другите от отбора,просто имам информация от хора,които познават момчета от отбора.Незнам точно състава към момента,но този,който игра срещу Ботев е същия и към момента с някои нови попълнения.И аз забелзвам,че почти никога не пишат състава на отбора и направените смени.Но това няма чак толкова голямо значение,важно е да върви отбора напред,макар че вече и с точки и без точки все тая,фаворитете за Б група са Ботев и Нефтохимик,а и Левски Карлово не е имал такива амбиции.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Май 2011 11:19 

Отбор: Левски (София)
Готови ли сте за мача с АрдаКж.Незнам дали имате за цел да вземате точки,но отбора ви си го бива,така че имате големи шансове да се приберете с точка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Май 2011 11:20 

cska_kazanlak написа:
Нямате ли на стадиона диктор, който да обявява съставите преди началото на мача?

За съжаление нямаме диктор на Стадиона - Комшиите от Металик Сопот винаги са имали,но те нямат отбор сега - нали дадоха лиценза на Ботев - но се очаква тази година да се създаде новия Металик Сопот - който да започне от Б областна или А областна и да се надяваме,че скоро ще са при нас в третия ешелон,ако ние не отидем във втория.За да гледаме отново дербито на съседите събиращо много фенове на мачовете между двата тима - определено тази година дербито ми липсва - дано скоро се завърнат при нас,ама е по-добре ние да се качим в горна дивизия - Б група :)
Вие в Казанлък сигурно имате диктор - мача с Свиленград поредния мач който кореспондирах на Карлово за спортен сайт - за състава на Свиленград ми помогнаха хора от техния щаб,за Карлово така по номера и както ги знам футболистите карах - има неточности,но няма как да е иначе,не може всичко да знаем :)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 33 мнения ]  1, 2  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Ботев Вр - Левски
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 90839 10 Ное 2006 19:12
от botev_fan
Преглежда непрочетените мнения Левски 0 - 3 Вердер Бремен
monibgole 42804 06 Ное 2006 09:29
от alibaba
Преглежда непрочетените мнения Левски (София) 3-0 Берое (Стара Загора)
Форум: Берое (Стара Загора)
Anonymous 49960 05 Ное 2006 23:20
от speedbreaker
Преглежда непрочетените мнения Левски - Локо Сф
Anonymous 31097 13 Дек 2006 08:14
от tridant
Преглежда непрочетените мнения Левски- Барса
Anonymous 16015 23 Ное 2006 19:25
от skycycle