cengiz_han28 написа:
Аз по булеварда не съм тичкал щото си нося огнестрелно оръжие в колата. Стрелял съм по циганин и да ти кажа ако бях гръмнал някой от вашите нямаше да имам толкова угризения. По-чист българин съм от теб със сигурност щото в църквата на селото ми съм проследил родата си до 18 век. И ако пак дойдете някога в Кърджали живи няма да си тръгнат поне 20 човека. Като искате да се биете, може да се биете с млади момчета на нашата възраст(малко по-големи от теб) а не да ми нападате момичета и деца. и доколкото ви чета мненията по разните форуми сте се ядосали че ви псуват?! Май трябваше да е обратното

Хаха, имал оръжие милият

Куче със салам плаши. Ми аз като шеф на ловна дружинка да ти изброя ли какво оръжие имам, всичкото законно притежавано?

И ако се наложи да ви гостуваме за купата щото за първенство няма как повече да се случи, ще си го нося всичкото, щото много интересен и екзотичен дивеч хвърчеше около т.нар. стадион

(най-покъртителната нива, която съм виждал).
НЗ къв българин си, и кой българин би си сложил за ник Чингиз хан, един мюсюлмански дивак, тероризирал християнска Европа и България включая. Ама ако наистина си, то си един еничар да стоиш редом с тези мангали (те не бяха и турци) край онази бабунеста нива! Аз си влизам културно и спокойно в нивата и кво да видя? Отдясно ми зеят облечени в турско синьо черни като кюмюр мангусти и фъфлят "Жълти к*ви "и ми размахват средни пръсти! Някви беззъби мангали да ми размахват средни пръсти и да ме псуват и аз да стоя и да им се усмихвам ли? Ебал съм ги и туземците гнусни!
Никое пловдивско или тракийско село няма толкова разорана нива за терен! Съдията хванат от тях, помак едноверец с тия туземци и ги буташе целия мач. Постоянно налитаха на бой, футбола им е на нивото на Горно Сахране! Ясно е как си взимат точките - малтретират гостите, циганите от централната ги замерват с парчета от бетон от развалината на прибиране на почивката, съдията и той кляка пред тях само да се прибере жив. Затова навън нямат кьорава точка и Димитровград който има еднакви точки като тея аборигени е с три класи над тях - играят футбол момчетата, а не някаква смесица от пехливанлък и ръгби като османлиите!
С нетърпение очаквам пак да посетя това екзотично място, този път подготвен както трябва!
Гостувахме на места където си мислехме, че са диви селяни, като Харманли, Съединение, Стамболийски, Чирпан и въпреки че местните ни подвикваха, което си е нормално, никой не иска от тях да ни ръкопляскат, нямаше никакви проблеми с тях.
Оказа се, че най-големите диваци били в тоя резерват който посетихме снощи! Ще хвърлят камъни и ще режат гуми а като трябва да се изправят като мъже ек на ек, си чупят краката от бягане и викат куките на помощ.
Последно, преди мача като си пиехме биричката в парка, дойдоха много истински българи и ни пожелаха успех срещу османския отбор! Евала за тези изстрадани хора, които са принудени да живеят там!