bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 22 Юни 2025 13:27

Български клубове - Асеновец 2005 (Асеновград) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 155 мнения ]  Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Мар 2011 13:21 

Отбор: Нефтохимик 1962 (Бургас)
headbreaker написа:
Вашите писания наляво-надясно по форуми и най-вече в hooligans.bg ни предизвикват да пишем още и още,все още чакам някой адекватно да ми отговори от вас по горното ми писание.
Като не сте викали полиция с цел по-лесно да се сбием защо сложихте вход 3 лв?Нима сте очаквали като ученички всички да се наредим и да си платим 3 лв?На входа не сме бягали от никой,тръгнахме си към сектора,защото знаехме,че ще дойдат ченгетата и най-много да почнат поредния произвол с цел да си плащаме билетите.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Асеновец-Нефтохимик
МнениеПубликувано на: 16 Мар 2011 14:29 

dobre che sme nie da vi raznoobrazim selskiq lifestyle,palqci

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Мар 2011 14:50 

Отбор: ЦСКА (София)
Грешен отговор.Да,има емоции от идването ви.Но добре че са Ботев,агитката им да разнообрази живота на вас и много други отбори.И не бъркайте интелигентната агитка на "Асеновец" със семкаджийската.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Мар 2011 15:40 

Отбор: Асеновец 2005 (Асеновград)
БАСИ заблудените глопаци,фалираха им отбора и го закриха ,взеха им стадиона, а те тръгнали да се правят на хулигани,жалки сте,така че не ми обясняваите за активите които са ви ги дали от стария отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Мар 2011 15:45 

Глупак нормално е да има вход,вашите глупаци като сложиха 5 лв. за феновете на Ботев,подскачаха ли доволно.Та явно за да трупате активи пред Българската фен сцена решихте всяко нещо да го обръщате във ваш актив,що тва,що онова,вие такива,вие онакива,това е действие на комплексари който искат някой някъде да каже -я виж ги тези кви "хулигани" са а тези от другите агитки пред който уж сте се доказвали бъдете сигурни много добре знаят за какво става въпрос за вас и повярвайте ми си падат от смях заради тези ваши изхвърляния по кво ли не и къде ли не.Знам че сте няква приятелска агитка с Ботев,направете един телефон на някой от големите ботевисти и им задайте въпрос ако се бяхме срещнали вашата основна група с нас,какъв щеше да е крайния резултат.Ай че вече става досадно но е време и вие да спрете с вашите изхвърляния,особено в hooligans.bg там сте невероятни направо "страшни"-изколихте ни .избесихте ни ....еми не става така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Мар 2011 16:27 

zakrivai :ouaou:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Мар 2011 19:01 

Баси хулиганите крадат бири по бензинаостанциите,пълни мизерници и клошари.никои ва няма за хора дори в вашия град.закрихави отбора а вие седяхте и гледахте като путки, СЪБЕВ ви взехави стадиона а се радвате че ви върнал емблемата пълни смешници.Дано останете в В група и догодина пак да доидете в АСЕНОГРАД което аз лично се самнявам.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Мар 2011 19:45 
Аватар

ш ай стига вече бе . квото станало станало. оревахте света даеба. дай си гледам Габровницата и тва е...

ULTRA ASSENOVEC !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Мар 2011 19:54 

Отбор: Левски (София)
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Мар 2011 21:07 

СИ пиша квото ми екеф.колкото ми е кеф.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Мар 2011 22:57 
Аватар

Давай на воля. Cyber support :)

ULTRA ASSENOVEC !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 16 Мар 2011 23:01 
Аватар

mari_32 написа:
Баси хулиганите крадат бири по бензинаостанциите,пълни мизерници и клошари.никои ва няма за хора дори в вашия град.закрихави отбора а вие седяхте и гледахте като путки, СЪБЕВ ви взехави стадиона а се радвате че ви върнал емблемата пълни смешници.Дано останете в В група и догодина пак да доидете в АСЕНОГРАД което аз лично се самнявам.

Ти дойде ли в Бургас на мача на отбора ти,ве мъжкар,"непутка",деен хулиган???

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Мар 2011 23:44 

До ГЛУПАКА-5 лв за Лазур е едно,друго е за вашата развалина.Като им обявиха 5 лв за Долно Езерово скочиха и най-вероятно щяха да направят същото както ние в неделя.
Май се имате за нещо много голямо,излезте си от филма.За нас сте никой-просто отбор от селската група,който им фенове,които решиха да се правят на интересни.Имали сме сблъсаци с далеч по-големи и респектиращи агитки от вас,реодвно си търсим конфронтация,правим проблеми на всяко гостуване,така,че не ставайте смешни.И наистина иди при някой,ама сериозен от Ботев ли ще е,от Локото ли ще е,Берое,Левски и тн,който не си приказва на шапката да ти разкаже малко,щом на нас не вярваш.Разбираме,че сте сабрали 20на фена на Левски и Ботев,ама това не ви прави някакви големи хулигани и не давайте определения без да ни познавате,защото най-големите ви изпълнения са дето сте набили някакъв съдия.Еми ние мжоем на всеки мач да ги бием,да прекъсваме мачовете и тн,ама защо трябва да пречим на отбора с тези неща?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Мар 2011 10:32 

Путки бургаски вие избягахте на боргия вътре като на видяхате е идваме към вас.на всякаде правили проблеми, кви проблеми влизти на пистата и после по форумите ние сме луди ние сме наи големите.ми то да нахлуеш ако се смята за хулиганство ни сме го правили 1000 пъти.бас ловя че повече няма да доидите в АСЕНОВГРАД на мач.влизали в големи битки,кажими една че не сам чувал ,идете на психиатар вече има добри специалисти, шизофренията се ликува.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2011 11:21 

Аха значи вие сте гражданите в тази Група,ха-ха абе тъпоглупак вие допреди 100 години сте били най-обикновено село,българи били ,прочетете си малко историята,в бургаско има повече турци като процент от при нас,ние при община 74000 души 18.8% са турци ако можеш да смяташ виж колко прави това,и като единици без значение кой от кой отбор е имаме много повече битки от вас по други агитки,аз лично съм участвал в три побоя над вас насред Бургас а 98г. лично аз ви свалих знамето на града от вашата Община,тогава доста бой ядохте и после помня пак по вестниците нагли,нагли до безобразие,затова говоря защото ви познавам кви сте и повярвай ми не сме някви недоказани тинейджърчета на 20-25 години като вас,който само знаят да оплюват и да се хвалят а пък не видях да направите нещо специално,то вие трябва да излезете от филма,ако не влезнете още година-две трябва да си търсите нови отбори от който да сте защото няма да остане и полуфен на това недоразумение Нафта.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Мар 2011 11:22 

Отбор: Ботев (Пловдив)
ехеееее, 6 страници тема! Представям си к'во щеше да е ако се бяхте сбили :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2011 11:47 

Кво да ти кажа пич,дано да е имало някой неутрален та той да си кажи мнението,тези тъпаци са в някъв техен филмов-екшън че нямам думи,при положение че никой не е дал и крачка назад и се спираме 3 пъти да не отидем при тях да ги ебем само и само да има мач и после да не ни накажат,след това ги чакаме отвън,нарочно не викнахме полиция да охранява мача само за да се премерим след мача щом толкова трабяха от месеци,те жалките глупаци нагоре и надоле по форуми и форумчета тези ако така,тези ако онака,еми че тяхните пияни мозъци ни дразнят и .....така става тема 5-6 стр.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2011 14:20 
Аватар

headbreaker написа:
аз лично съм участвал в три побоя над вас насред Бургас а 98г. лично аз ви свалих знамето на града от вашата Община,тогава доста бой ядохте и после помня пак по вестниците нагли,нагли до безобразие.

Тука маааалко се поизхвърли :D .Говедата 98-ма бягаха от паметника "Альоша" до ЖП гарата и на няколко пъти бяха полагани.Друг е въпроса,че 90% от хората които участваха в онези битки в момента на ходят по мачове.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2011 14:22 
Аватар

Безмислено е...Аз ще казвам,че ги бием, ти ще казваш,че ни биете!Ако наистина си на годините на които казваш,че си би трябвало да знаеш някои неща и случки.Последното ми мнение беше това.До нови срещи.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2011 15:02 

Ха-ха Говедата бягаха до гарата,абе пич точно защото бях там и ми е смешно на твоите приказки,да ти кажа за тогава половината бяхме на гарата другата половина бяхме по центъра търсеики ви и накрая попаднахте по средата на пешиходната пътека пред жпгарата която води на центъра ви,доста бой ядоха тези ваши така наречени скинари който бяха тогава а и така беше модно да се правят,даже сериозно се уплашихме за един бръснат висок дали е жив че не мърдаше и не издаваше признаци на живот,от тогава ми е и първия ваш шал и знамето на Бургас,и кво на другия ден изненада,едни интервюта по вестниците,едни приказки как сте ни пребили и от този ден ви разбрах що за "хулигани "сте,а тези който тогава са били съм сигорен че вече не ходят,както и вие няма да ходите след 2-3 години,а друг път ако искаш да си припомняме случки като дойдете на мача с Ботев,лично аз ще дойда във вашия сектор да си поговорим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Мар 2011 15:03 

90% от хоратави станаха фенове на черноморец,стадиона вивзеха ,публиката ,отбора ви закриха,след две години и клонирания отбор няма да го има.единственното което ви остана да лъжите по форумите колко сте големи. :8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2011 19:43 

headbreaker теб май главата не те слуша.Специално се регистрирах тук за да ви обясня,защо трябваше да дойде полицията,ама така и никой не обясни,щом сте толкова умни и велики как не се сетихте,че няма начин да платим 3 лв и 3 сотки няма да ни спрът.Специално на теб ти обясних,че влязахме към сектора защото идваха полицаите,а половината ни агитка е с забрани.И другите момчета ви казаха,че имахме кордон,ама не,избягали сме били.Ако щяхме да бягаме нямаше да дойдем,или да ви отговаряме на провокациите тук.Ама да дойдем при вас с цел да се сбием и да избягаме от 20 човека,при положение,че сме 4-5 пъти повече е наивно.И ако се наложи пак ще дойдем в града ви,ама тоя път като искате да не викате полиция с цел бой не слагайте глупави билети,ако си бяхме влязли спокойно през входа щяхме директно при вас да спрем.Пак ще ти кажа-затова дойдохме,това искахме.Никой не казва,че сте се насрали,или сте избягали,просто не стана нищо,ама вие изкарвате,все едно така ни е причирняло като сме ви видяли,че още сънуваме кошмари с вас.
Колкото до боя 98ма-еми явно по същия начин разсъждаваш както за мача в неделя.Ама не си мисли,че всички сме на по 16 години и не помним,че даже и материали от вестници има.Потърси и виж.Някой батко/чичко ти е разправял,ама или е бил като headbreaker,или кой знае,самия той,или не си го разбрал сам.Иди и разпитай сериозните хора в синята,червената и жълтата агитка,ама не разни филмари на по 20 години най-много да ти разкажат малко и най-важното-почнете да мислите трезво,на никой уважението няма да спечелите,или респекта като кажете,че 20 човека сте насрали 100,повечето от които дошли с идеята да се бият.А ние нито в личен план,нито от съперниците ще получим допълнително признание,или нещо от този сорт,че да си измисляме.Превърнахте едно нищо в голям филм,разбирам,че други случки нямате,ама ние ли сме виновни?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Мар 2011 20:04 

Празни изхвърлянки и от двете страни.. хайде престанете вече! Винаги има 2 мнения и рядко човек си признава, че е сгрешил, е виновен или както искате го наречете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Мар 2011 20:58 

ЕИ вие се правите на хулигани не ние не бъркаи нещата,кво направихте че не се сещма,сабрехте са 50 човека зарди нас,иначе ходите по 5 овека на мач, имахте 10 по сериозни момета другите са палнеж и вие много добре го знаехте, за това не направите нищо.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Мар 2011 00:08 

Съгласен съм с roline.И на фона на всичко защо на са нужни тези глупави мнение като това над мен?Какво ще спечелиш с такива изхвърляния,ще ни засегнеш ли,какво?На всяко гостуване си ходим по 50 +/- човека,само когато няма екскурзия не.Имаме и няколко с повече(например това в неделя,когато бяхме 100 човека,не знам къде ги видя 50),а малко или много щом 5-та година си ходим редовно навън смятай дали имаме пълнеж.Спора е едно,но такива глупави изхърляния няма да ти спечелят нищо,така,че си ги спести.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 155 мнения ]  Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения ДУНАВ-ЕКОНТ 75:95 Лукойл Нефтохимик
Форум: Дунав 2007 (Русе)
Anonymous 30833 31 Яну 2007 11:42
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Представянето на Лукойл Нефтохимик в Първа фаза в Каварна
Форум: Сезон 2008/2009
Anonymous 24504 13 Окт 2007 08:18
от NBFC
Преглежда непрочетените мнения Калиакра 2007 - ЛукОйл Нефтохимик (Бургас)
Форум: Калиакра 2007 (Калиакра)
Del Pi3ro 5131 13 Окт 2007 19:59
от Del Pi3ro
Преглежда непрочетените мнения ЛУКОЙЛ-Нефтохимик в Challenge cup
Форум: Сезон 2008/2009
TOTTI10 6841 12 Фев 2008 23:11
от fenka
Преглежда непрочетените мнения 13-ти кръг: Странджа-Металург - Асеновец 3:1
Форум: Сезон 2007/2008
kyynadd 7725 29 Окт 2007 19:36
от speedbreaker