bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 25 Юни 2025 22:25

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 165 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Анализ на полусезона, подготовка и трансфери
МнениеПубликувано на: 21 Яну 2011 22:04 

Е и ние гледаме от вас, а и нашите момчета които останаха в БДИН, а не последваха жоро си заслужиха местата. Единствените външни играчи които показаха, че имат място според мен са Мамаду, Иван Иванов и Виктор Младенов от Рилски и Ивайло Иванов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Яну 2011 14:38 

Отбор: Балкан (Ботевград)
Ей тоя Венци Кръстев е голем вратар,за Б и В група.Вече е в такава възраст,че е натрупал и опит и самочувствие и ако останат и двамата с Кючуков,подозирам че титуляр ще е Кючуков,защото е с по-добри позиции във футболните среди(извън терена) и това ще изиграе лоша шега на отбора в борбата за Б група.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Яну 2011 00:02 

Отбор: Бдин (Видин)
И аз съм съгласен, че венци е много добър вратар, но кючуков е дошъл във видин само за пари-това е!
да не би митко димитров да е по-лош вратар не е, но от него не могат да се вземат пари защото е фигура!
така че ще си водят менажерите наемници ще си печелят на гърба на простия видински данъкоплатец, да сте живи и здрави феновете, всичко за вас се прави да сте доволни- нали така!
айде мислете малко!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Яну 2011 12:06 

Сигурни ли сте, че Кючуков е във Видин, щото аз не съм? Ама нали трябва да си се пише по нещо насам натам, Видин да не е от района на Пресийския залив...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 23 Яну 2011 13:39 

ang70 написа:
Сигурни ли сте, че Кючуков е във Видин, щото аз не съм? Ама нали трябва да си се пише по нещо насам натам, Видин да не е от района на Пресийския залив...
Ми не сме сигурни,но имаше информации тук-там,че щял да идва.Силно се надявам,да не дойде въобще,защото Бдин са ми симпатичен отбор и не ми се ще да си прецакат работата за Б група,заради човек изиграл доста съмнителни мачове в Своге и в Берковица и търсейки си отбор на всеки 6 мес.Истината е В.Кръстев-не съм му агент,но го познавам и го знам какво куче е.Лятото на подготовка в Правец бяха Интер(Баку) и играха контрола с аматьорски сборен отбор от региона,а Венци беше вратар на аматьорите,та за едно полувреме отбор който участваше в кв.за ШЛ не можаха да му вкарат гол и след мача го поздрави Георгий Ломая-нац.вратар на Грузия,а ръководството на Интер започнаха да разпитват за Венци,но не разбрах,какво точно стана,до трансфер така и не се стигна.Всичко това показва,че Кръстев е мн.добър вратар,макар,че 6м.не беше слагал ръкавици(след като беше треньор на вратари в Етрополе,а по-късно освободен оттам).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Яну 2011 14:03 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
gogo2 написа:
И аз съм съгласен, че венци е много добър вратар, но кючуков е дошъл във видин само за пари-това е!
да не би митко димитров да е по-лош вратар не е, но от него не могат да се вземат пари защото е фигура!
така че ще си водят менажерите наемници ще си печелят на гърба на простия видински данъкоплатец, да сте живи и здрави феновете, всичко за вас се прави да сте доволни- нали така!
айде мислете малко!

Гогич ние данъци не плащаме даже и билети си не купуваме караме на аванта до край и те тАва си е сиромашия до шия!!!И стига си писъл глупости за общината ,че от как се помня това е първия път дето общината влага пари в нещо ,а не дава по 2хил. лева като някой други кметове дето бяха!!!

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 23 Яну 2011 16:12 

ROME написа:
ang70 написа:
Ми не сме сигурни,но имаше информации тук-там,че щял да идва.Силно се надявам,да не дойде въобще,защото Бдин са ми симпатичен отбор и не ми се ще да си прецакат работата за Б група,заради човек изиграл доста съмнителни мачове в Своге и в Берковица и търсейки си отбор на всеки 6 мес.Истината е В.Кръстев-не съм му агент,но го познавам и го знам какво куче е.Лятото на подготовка в Правец бяха Интер(Баку) и играха контрола с аматьорски сборен отбор от региона,а Венци беше вратар на аматьорите,та за едно полувреме отбор който участваше в кв.за ШЛ не можаха да му вкарат гол и след мача го поздрави Георгий Ломая-нац.вратар на Грузия,а ръководството на Интер започнаха да разпитват за Венци,но не разбрах,какво точно стана,до трансфер така и не се стигна.Всичко това показва,че Кръстев е мн.добър вратар,макар,че 6м.не беше слагал ръкавици(след като беше треньор на вратари в Етрополе,а по-късно освободен оттам).

В момента има четирима вратари, които водят подготовка в Бдин, но името на Кючуков не е между тях. Сега кои от тях ще остане зависи от това какво ще покажат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Яну 2011 18:04 

Альоша Андонов беше гост в спортното предаване по радио Видин и каза, че тези писания във футбол 24 за Карамфил Илчев и Тошко Кючуков не отговарят на истината, преговаряно е само със Саша Симонович. На въпрос кои са за сега новите попълнения той не каза много имена но спомена от вратарите Венци Кръстев, а в момента освен вратарите от есента има и още един който е играл по Гърция Калин Ивчев. Каза също, че бил изненадан на първата тренировка от отличното физическо състояние на играчите от есенния дял, а новите на проби били по зле физически. Ще вземем само играчи които да повишат нивото на отбора, а не на килограм. За вратаря Кръстев и аз чух добри отзиви лепяла му се топката на ръцете, много бил добър. Щото есента колко пъти ни ритнаха към вратата толкова гола и ни вкараха образно казано. С финансите нямали сме проблем, общината и фирми дават и сега ще правят подобрения на базата. Щото на Гогата приятеля и бившият ни кмет 8 години един пирон не забиха на стадиона. Ще играем на 16-ти и с Чавдар Етрополе и чакали сме треньора на Монтана Джамбаски да каже 2 дати. Другите контроли са ясни с Бяла Слатина, Враца, Криводол. Чух и за един много добър нападател който е играл доста по А група, но няма да го спомена преди да сме го видели.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Яну 2011 21:14 

Пропуснах да кажа, че тренера каза контролата с Чавдар Б.Слатина на 27-ми ще бъде или във Видин или в близко село. Преди 2 години бихме Мездра с 1-0 в Дунавци и предполагам, че там може да се играе. Гледам във форума на Ботев Враца, че Златков не са го взели на лагера и се съмнявам да дойде в БДИН, но като знам с кои хора е взел да се ебава тия пари където ги е взел да подържа формата си ще му излезнат през гъзъ. Ние чакаме едно нападателче което за разлика от него е играло основно в А група, на Цецко трябва да се помага.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Яну 2011 13:50 

моля само да кажете ако има информация преди контролата сигурен час и място :) благодаря предварително :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Яну 2011 21:10 

Ами в сайта на Чавдар Б.Слатина пише, че мача е в събота на ст. Бенковски но няма час. Кофти е, че радио Гама не работи вече а там се съобщаваха всички спортни събития. Който е по свободен нека да мине покрай тренировъчните игрища зад стадиона и да пита за час, доколкото разбрах БДИН тренират сутрин и следобед. По добре да е събота мача, повече хора ще го посетят. А в същият този сайт видях, че нападателя Мишо Михайлов е нов играч на Чавдар, при нас не можа да си извоюва титулярно място, дано там успее. А ето какво пишеше днес в Конкурент за Пепи Златков "Треньорският щаб на Ботев Враца хареса Петър Златков, но заради сложните му взаимоотношения с други отбори и той отпадна." Доколкото разбрах нашите са ходили на контролата Ботев Враца-Чавдар Етрополе да видят какво да го правят този Златков, ама и врачани са разбрали с какъв човек се канят да работят, щото и от козлодуй е взел кинти.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Яну 2011 22:38 
Аватар

ами доколкото разбрах контролата с Чавдар Бяла слатина ще се разбере утре на тренировката колко часа и къде ще се проведе...аз мисля утре да мина и да поразпитам ако чуя нещо веднага щом се прибера ще го напиша тук :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Яну 2011 08:30 

vd написа:
Кофти е, че радио Гама не работи вече а там се съобщаваха всички спортни събития.
Радио ГАМА ще заработи отново в края на месеца или най-късно в първите дни на февруари.А за Златков-бях сигурен,че Враца няма да го вземат.Жалко,добър футболист но изключително глупав.Каквото човек си направи сам,цяло село не може да му го направи.Сега обаче си мисля,че ще му се наложи да връща пари и на Бдин и на Козлудуй,дано го не бият много :lol: .

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Яну 2011 17:23 
Аватар

Контролата утре ще се играе хв Бяла слатина
http://focus-radio.net/?action=news&id=460897

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Яну 2011 17:45 
Аватар

Така бях на тренировката и сега ще напиша какво разбрах...парво контролата с Чавдар Бяла Слатина ще е в слатина както колегата писа по горе.Второ очакваме десен бег от Ботев Враца ,но не е сигурно.До 2-3 дни ще дойде препоръчан от Боримиров играч.И има малка вероятност Петър Златинов да се завърне при нас.Това са новините от сигурен источник :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Яну 2011 19:48 

Явно тази седмица тука нема да има мач, но поне другата ще гледаме. И за какво да го вземаме този Златков, както казва човека ROME от Ботевград, нашите да му фърлат малко бох и повече сех и че съ опръи.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Яну 2011 17:39 
Аватар

Падаме от Чавдар с 1-0 с гол в деветдесетата минута.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Яну 2011 17:45 
Аватар

http://football24.bg/?gg=3&hh=4&ii=3&jj ... &mm=3&nn=0

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Яну 2011 18:31 

Ние хубаво падаме, ама като чета в сайта на Чавдар пише, че мача се е играл изцяло пред нашата врата и по надолу чета, че техният вратар направил много добър мач. Как така хем пред нашата врата хем и техният вратар много добър. Този вратар на Чавдар явно е играл като среден опорен, десен централен или ляв изтеглен, някакъв такъв модерен пост във футбола трябва да е бил но не и като вратар. Нещо не схващам. :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 31 Яну 2011 19:50 

19 годишният Дан Валентин от Румъния пристигна на проби в „Бдин” Видин. Футболистът играе на поста ляв защитник и е от школата на Крайова, играл е за „Глория” Бистрица. Старши треньорът Альоша Андонов ще може да тества качествата на румънеца още в сряда, когато „Бдин” играе в село Краводер контролна среща с „Ботев” Криводол. Началото на мача е в 14.00 часа. „Ботев” Криводол ще върне визитата на видинчани в събота. В понеделник играчите на „Бдин” преди обяд имаха занимания във фитнес залата на стадиона, а следобедната тренировка бе на закритата лекоатлетическа писта. Всички играчи са здрави и тренират пълноценно. С леки травми са само Виктор Младенов и Цветомир Тодоров.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Фев 2011 18:24 
Аватар

Бдин победи Ботев (Криводол) с 3:2 в Краводер

Бдин Видин победи в контролна среща с 3 на 2 втородивизионният Ботев Криводол. Срещата се игра на стадиона в село Краводер.
Видинчани поведоха с 1:0 с гол на Николай Борисов в 25 минута. Борисов отбеляза попадението със страховид шут от повече от 20 метра.Две минути по-късно символичните домакини изравниха с попадение от дузпа.
През втората част Ботев поведе с гол в 60 минута. От тук до края на мача Бдин контролираше играта и пропуски направиха Ченешов и Боби Борисов. В 73 минута след ъглов удар Бдин изравни. Ченешков центрира от ъглов удар, а Любчо Цеков с глава отбеляза за 2 на 2.
След образцова контраатака в 80 минута видинчани отбелязаха и победният си гол. При образцова контраатака Любомир Цеков свали топката с глава към Ченешков, който центрира остро и Пепи Златков засече топката за 3 на 2. За първи път в игра се появи и румънеца Дан Валентин и остави добро впечатление с играта си.
Като цяло с представянето си целият отбор на Бдин се представи на ниво. Старши треньора Альоша Андонов започна със следния състав: Калин Ивчев, Ангел Цолов, Иван Иванов, Александър Соколов, Александър Миков, Калоян Цветков, Николай Борисов, Марян Станчев, Борислав Борисов, Георги Илиев и Даниел Михалов.
На почивката в игра влязоха вратаря Венцислав Кръстев, Дан Валентин, Куатара Мамаду, Зоран Цветкович, Детелин Ченешков, Петър Златков, Вангел Бегогов и Александър Кирилов. Поради настинка и травми в мача не взеха участие Здравко Милчев, Виктор Младенов, Борислав Боянов и Ивайло Иванов. Следващата контролна среща на „Бдин” е на 5 февруари от 14.00 часа на тренировачният терен на стадион „Бенковски”, а съперникът е отново Ботев Криводол.[b][/b]

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Фев 2011 20:09 

Тази върлина Любо Цеков сега е вкарал гол, а предния мач с Бяла Слатина няколко пъти е излизал сам срещу вратаря и не е вкарал, могли сме и тях да ги биеме, но футбола е на голове а не на чисти но не вкарани положения. Дано събота температурите да са поне около нулата, че тези -10, -15 градуса всеки ден взеха да ми писват. Хубавото е, че играеме контроли с професионални отбори, а не с такива аматьори като Димово и Белоградчик.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Фев 2011 21:44 

Официално: Ботев (Кз) взе вратаря на Ботев (Димово)

Размер на шрифта:
2-2-2011 12:00

"Ботев (Козлодуй)
Третодивизионният Ботев (Козлодуй) официално привлече в състава си вратаря на Ботев (Димово) Митко Димитров. В кариерата си стражът е преминал и през Бдин (Видин), който дели първото място в Севеозападната „В” група с козлодуйчани.
Междувременно стана ясно, че полузащитникът Цветан Цветанов е бил освободен от отбора на Ботев, тъй като не се е разбрал с ръководството за личните си условия"

Така е може би Митко не е по-добър от всички тези вратарчета от сегашния състав на Бдин или не е направил повече за клуба от Видин, но кой да му предложи да дойде в Бдин нали от него няма как да му поискат пари или да го лъжат.
Е затова догодина Бдин ще си рита с Борован, Димово и Белоградчик. Поне интересни мачове стават!!!!!!!!!!!!! Не бързайте да се радвате на тези победи че миналата година си спомняте биехме наред през зимата даже и в Турция..........

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Фев 2011 22:11 
Аватар

gogo2, моля те не говори за димово и техните играчи...играли са в Бдин някога ,но като са тръгнали по жорката сега да си носят последсвията.Сега отбора се готви професионално и сме с едния крак в Б група.Тъй ,че ако ще оплуваш а няма да подкрепяш отивай да викаш "хайде жоровски лавове гол гол"....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Фев 2011 22:57 

Значи Митко спечели баража с Малеш, ама всеки треньор и ръководство си има виждания за състава. Двамата ни вратари от есента отстъпват по класа и на Митака и на Руслан, според мен много от головете при един опитен вратар щяха да се спасят. Сега сме взели двама опитни на които трудно ще им вкарват такива голове. Хора били на мача в Лом между Димово и Козлодуй казват, че Митко е взел дейно участие и за 2-та гола в своята врата и сега му се отблагодаряват като го спасяват от безпаричния отбор на Ботев Димово. Миналия сезон Симитли му вкараха 6 гола и после го взеха. Как стават тия работи, айде Гога кажи. В момента БДИН правят добър отбор който е по силен от половината Б група в момента и още по добри ще бъдем. Стойте си там в Димово с Жоро той 8-9 години показа на нас видинчани, че целта му е да води отбор само във В група. Ние събота ще отидем да се порадваме на добрата игра и победа на нашия отбор срещу този на Криводол. А ти Гого можеш да отскачаш и до шуменския форум на Мадара Шумен, до по миналата година беше редовен там и да оставиш БДИН на мира.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 165 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Снимки на стадиона
Форум: Спортист 2009 (Своге)
lms_X 248758 14 Окт 2009 23:39
от darkko
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 179188 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения Купата на България
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 142103 04 Ное 2006 18:12
от StreeT_HunteR
Преглежда непрочетените мнения Отборът на Спартак - 2006-2007
Форум: Архив
Anonymous 133293 01 Яну 2007 16:25
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив