bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 18 Юни 2025 14:00

Български клубове - Шумен 2010 (Шумен) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 656 мнения ]  Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 27  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Новини
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2010 11:20 

Отбор: Шумен 2010 (Шумен)
Кои са тия фенове? Къде са? Феновете са по-малко от футболистите.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2010 11:39 
Аватар

Смятам,че до това положение се стига след като всеки гледа да вземе а не да даде и освен това спорта и футбола в частност са приоритет за малцина хора.По-важно е да си купиш нова кола,за да ти се връзват курвите да си построиш вила с басеинче и да си гледаш кефа,да си сложиш подписа под няколко документа с което да ти влязат няколко хиляди в джоба без много да работиш за това.
:sad:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Окт 2010 16:48 
Аватар

Борислав Михайлов идва в Шумен, среща се с футболните клубове от Североизточна България

Президентът на БФС Борислав Михайлов се очаква да пристигне в четвъртък в Шумен. Поводът за посещението на президента на българската футболна централа е наболелия въпрос за състоянието на стадионите в България.
Срещата с представителите на футболните клубове в Североизточна България е инициирана от БФС.
Въпреки че основаната тема на събирането е спортната база, на нея ще бъдат обсъдени и проблемите на аматьорския и професионалния футбол в региона. Работната среща на представителите на БФС и футболните клубове от Североизточна България ще започне в четвъртък от 17 ч. в хотел “Шумен”.
Пълната програма и официалните лица от БФС, които ще присъстват на срещата в Шумен, ще станат ясни утре.

http://topnovini.bg/node/11719

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Окт 2010 11:58 
Аватар

Ветераните на Черноморец на полуфинал срещу Шумен

Черноморец Бургас – Шумен е едната полуфинална двойка от републиканското първенство за ветерани. Регламентът предвижда две срещи на разменено гостуване.

На 3 ноември от 14,30 ч домакини са „акулите” във втора младост, а реваншът в Шумен е седмица по-късно. Бургаските ветерани са обладани от силна амбиция не само да се класират на финал, но и да спечелят титлата. Съставът им впечатлява с имена като Красимир Балъков, Петър Хубчев, Илия Груев, Владо Стоянов, Малин Орачев, Нено Ненов, Велиян Парушев и др. Все футболни личности от близкото минало, които и в момента се намират в добра кондиция.

Другата полуфинална двойка противопоставя шампиона от миналия сезон „Левски” на „Монтана”. „Сините” ветерани гостуват в първия мач на 3 ноември и са домакини на втория на 10-и.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=165535

ВОЛОВ Е ЕДИН!
ВОЛОВ ЖЪЛТО-СИН!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Окт 2010 18:23 
Аватар

Юношите на “Шумен” се класираха за четвъртфинал за купата на БФС

Юношите на “Шумен”, родени 1993 г. продължават на четвъртфинали в турнира за Купата на БФС.
Възпитаниците на треньора Стоян Чешмеджиев елиминираха от надпреварата връстниците си от “Ботев” Враца. На Градския стадион в Шумен юношите на местния клуб спечелиха с 3:0 осминафиналния мач от турнира за Купата на БФС с “Ботев”. Два гола за победата на шуменци вкара Христо Петев, един Недко Петров.
В Разград юношите на “Левски” /1993/ биха “Лудогорец” с 3:0 продължават напред.

http://topnovini.bg/node/12289

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Ное 2010 21:24 
Аватар

Галин Терзийски няма да се кандидатира за президент на ФК „Макак 2008″

Свикват общо събрание на футболния клуб

На 19 ноември 2010 г. от 11 часа ще бъде насрочено общо събрание на ФК „Макак 2008″ в Шумен, на което ще бъдат взети решения за смяната на наименованието на клуба с новото име „Шумен 2010″, смяна на седалище, адрес на управлението и смяна на Управителния съвет и председателя на клуба. „Като временно изпълняващ длъжността председател на Управителния съвет на ФК „Макак 2008″, декларирам, че не искам да заемам този пост и няма да се кандидатирам за председател на клуба“, съобщи днес за „Шуменска заря“ Галин Терзийски – временно изпълняващ длъжността председател на Управителния съвет на ФК „Макак 2008″. „Искам да подчертая, че футболният клуб не получава никаква помощ от бизнеса, от община Шумен и държавата, както и от политическите партии, управляващи общината и държавата. При това положение, въпреки всички усилия и пари, които съм вложил до настоящия момент, аз се оттеглям. Финансовите средства са недостатъчни за продължаване на участието на клуба във „В“ група“, каза Галин Терзийски.

Той се обърна към всички, които желаят да помогнат на шуменския футбол. „Обръщам се към всички хора от бизнеса и общината, както и към цялата футболна общественост на Шумен. Който е заинтересуван, нека помогне на футбола, като дойде на общото събрание на клуба и си издигне кандидатурата за председател на клуба или за член на Управителния съвет. Идеята е да бъде спасен клубът“, посочи Галин Терзийски. Той допълни, че може да остане като член на Управителния съвет, ако се намерят сериозни хора и спонсори на дейността.

ШЗ
http://grada.bg/42984/%d0%b3%d0%b0%d0%b ... %b8%d1%80/

ВОЛОВ Е ЕДИН!
ВОЛОВ ЖЪЛТО-СИН!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Ное 2010 13:54 

Отбор: ЦСКА (София)
Ако ще се търсят пари за живуркане в селските групи, по добре да го закриват - то смяна на имената ли не бяха, президенти...никой не успя да си изпере кирливите пари, е..ха мамата на всичко, начесаха си езиците, обещания за А група,за стадион, за кво ли не. Ами колкото и да съм фен, ми писна да гледам разни хрантутници дето по на 22-23 години тепърва се мъчат да усвояват играта, наливат се с алкохол, и единствената им тръпка е дали ги гледа някоя нацапотена дрисла от трибуната...Иначе на прически и татуировки го докарват. Сори, ама ще си гледам Диема в събота и неделя, а когато видя някаква светлинка в тунела ще се върна на "стадиона". Какъв е смисъла да подкрепям отбор, който не иска да радва хората по трибуните.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Ное 2010 15:52 
Аватар

valdes85 написа:
Ако ще се търсят пари за живуркане в селските групи, по добре да го закриват - то смяна на имената ли не бяха, президенти...никой не успя да си изпере кирливите пари, е..ха мамата на всичко, начесаха си езиците, обещания за А група,за стадион, за кво ли не. Ами колкото и да съм фен, ми писна да гледам разни хрантутници дето по на 22-23 години тепърва се мъчат да усвояват играта, наливат се с алкохол, и единствената им тръпка е дали ги гледа някоя нацапотена дрисла от трибуната...Иначе на прически и татуировки го докарват. Сори, ама ще си гледам Диема в събота и неделя, а когато видя някаква светлинка в тунела ще се върна на "стадиона". Какъв е смисъла да подкрепям отбор, който не иска да радва хората по трибуните.

Перфектно казано! И аз съм на същия принцип от 2-3 години...
И без това футбола в града умря! По-добре да закрият отбора,
а ако някой слънчев ден някой иска да управлява ФК Волов, то
нека започне на чисто! Трябва веднъж завинаги да се отърсим
от сегашните собственици и управители на клуба.

ВОЛОВ Е ЕДИН!
ВОЛОВ ЖЪЛТО-СИН!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Ное 2010 07:11 
Аватар

Може да е какъв ли не Пешо но без него се видя че всичко загина.Той поне даваше и негови пари,асега се видя кои са лапачите. Пешо как намираше пари а Терзийски не може,как фирмите да му дадат пари като не му вярват че ще влязат в касата на отбора.Крайно време е нещо да се случи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Ное 2010 16:59 

И какви пари е давал Пешо, нали заради неговото "даване" отнеха лиценза и отбора затъна в дългове. Всички много добре знаем къде е сега този човек...И какво значи "негови" пари...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2010 21:43 
Аватар

Румен Рангелов-Цайса заминава на работа в Англия.Един чудесен вратар дал много на шуменският футбол през годините.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Ное 2010 23:30 

varg написа:
Румен Рангелов-Цайса заминава на работа в Англия.Един чудесен вратар дал много на шуменският футбол през годините.

Ееее жалко :| Много добър вратар, а и умее да развеселява публиката и да прави шоу. Последния мач обаче тръгна да финтира 2-ма и не му се получи особено хаха :D
Нищо, и Славчо Ворошилов е добър :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Ное 2010 17:36 
Аватар

Варненският апелативен съд уважи днес жалбата на тримата адвокати на 57-годишния Петър Атанасов – собственик на фирма „Кариера Драгоево“ АД и общински съветник в ОбС – Шумен, за промяна на наложената му постоянна мярка за неотклонение

Изображение

„Задържане под стража“ в по-лека и определи парична гаранция от 7 хил. лева. На 4 ноември Шуменският окръжен съд остави без уважение искането на адвокатите Пламен Петков, Галин Терзийски от Шуменската адвокатска колегия и Йордан Дяков от Варненската адвокатска колегия, които внесоха искане в Окръжния съд в Шумен за промяна на процесуалната мярка за принуда поради влошено здравословно състояние на Атанасов. Няколко дни преди това той беше откаран от шуменския арест в затворническата болница в София с обострен диабет втори тип с придружаващи го още няколко заболявания. Тогава съдия Свилен Станчев прецени, че Атанасов може да бъде настанен в гражданско болнично заведение под охрана и не промени първоначалната мярка от 10 септември. В законоустановения срок адвокатите обжалваха определението на съда пред по-висшестоящата съдебна инстанция. За да вземат своето решениея апелативните съдии се съобразиха с предписанието на лекарите от затворническата болница, че Атанасов трябва да се лекува в специализирано лечебно заведение. Ще припомним, че Петър Атанасов, както и двамата охранители във фирмата му 37-годишнияй Александър Григориевич и 47-годишнияй Мирослав Матеев, бяха арестувани в началото на месец септември от полицаите от РПУ във Велики Преслав в офиса на кариерата в с. Драгоево, след като са нанесли побой на счетоводителя на фирмата Христомир Джамбов и са го принудили да подпише запис на заповед за 163 780 лв. И на тримата прокуратурата повдигна обвинение по чл. 213 „а“, ал. 2, т. 2, 3, и 4 във вр. с чл. 20, ал. 2 от Наказателния кодекс – изнудване, придружено с лека телесна повреда и отнемане на имущество. Мирослав Матеев беше пуснат на свобода под парична гаранция, тъй като си променил първоначалните показания и признал за побоя. Определението на Апелативния съд за промяна на мярката на Атанасов е окончателно.

Радослав ГАЙДОВ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Ное 2010 08:23 

Не знам откъде ти хрумна определението "хрантутници",но със сигурност е смехотворно.Момчетата играят сносен футбол без пари,защото обичат тази игра.Питам се колко от уважаемите критици тук ще ходят на работа ей така,за кеф,а не за пари...? Колкото до П.А.,мдаа даваше пари,но явно "тези пари" го докараха до решетките.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Ное 2010 14:31 

Ако аз работя така, както тези играят ще ме уволнят на първия ден. А ако някой ми отговори откъде повечето футболисти, играещи без пари имат телефони за по 500 лева, и пари за пиене по кръчмите (аз лично съм бил свидетел много пъти) спирам да говоря. Имена няма да споменавам, защото целта ми не е да обиждам и злепоставям никого, тяхна си работа....просто аз вече не изпитвам удоволствие да ходя на мач. Искам също да отбележа, че съм на 37 години, повече от 25 ходя на мачове и такова безхаберие като последните 3-4 години не съм виждал. Също смея да твърдя, че си имам малко понятие от играта - тренирал съм дълго време, треньори са ми били Божилов, Антон Николов, Юмеров, Ц. Василев...спрях поради здравословни проблеми...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Ное 2010 23:15 

Валдес,моите адмирации,че си спортувал,това означава,че малко или много си наясно с нуждата от пари във футбола.Колкото до мобилните телефони,и аз се чудя малки дечица откъде имат най-модерни телефони,но като се замисля,отговорът е ясен,така че .......пиели,може и да се случва това понякога,но ми посочи един,който не го прави ,всеки разпуска по свой начин и това не го прави по-лош от другите.Мисля си.......откъде се взема тази неприязън към шуменските футболисти,обидно е накак...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Ное 2010 12:36 

Не, не изпитвам неприязън към никого, просто ми е болно за футбола в Шумен, затова може би използвам силни думи понякога...ама за пиенето и цигарите не съм съгласен ...както и да е..Поздрави на всички..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Ное 2010 14:24 
Аватар

120 хиляди дава Община Шумен на футболния клуб, “Карлсберг” също става спонсор?

Два варианта стоят пред ФК “Шумен 2010” – добрият – “Шумен” намира спонсори и се връща при професионалистите още следващия сезон и лошият – закриват отбора. Кой от тях ще се случи трябва да стане ясно до края на годината.
Това бе изводът направен на днешното Общо събрание на ФК “Макак 2008”. На събранието единственото решение, което бе взето е името на клуба да се промени и от днес той да се казва “Шумен 2010”. Освен това се промени адреса на клуба и осъществяването на дейността от частна в обществена. Взе се решение за промяна на реда по който се свиква Общото събрание на клуба, с което се улеснява процедурата по свикването на ОС.
Имената на два основни спонсора бяха споменати от Галин Терзийски, който е един от хората, движещи футбола в момента.
Водени са разговори с Община Шумен за финансово помощ в размер на 120 хиляди лева от 2011 година. Разбира се това би станало възможно единствено с решение на Общинския съвет. Другото име от което шуменския футбол чака помощ е “Карлсберг” България, но и от там за момента няма конкретен отговор за финансова помощ.
Най-късно до средата на януари 2011 година ще бъде свикано ново Общо събрание на ФК “Шумен”, на което ще се избере Управителен съвет и председател на клуба. На този етап кандидатури за този пост няма.
В средата на декември ФК “Шумен” отново инициира среща с местния бизнес, от който ще иска финансова помощ.
Всички присъствали на днешното събрание, сред тях бяха и футболистите Захари Димитров, Юлиян Загоров и Христо Банчев, изказа мнението, че “Шумен” не може да съществува по сегашния начин – полупрофесионално – полуаматьорски и ако това състояние се запази по-добре е клуба да се закрие.

http://topnovini.bg/node/13440

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Ное 2010 21:57 

120 000 лева са нищожно смешна сума за футбол на каквото и да е ниво в България. А преди около 2 години Карлсберг заявиха, че футбола в града ни не им е приоритет, дори и да дават някакви пари то те ще са символични. Миналата година имаше изнесени данни , че за съществуване на отбор в Б група са необходими около 700-800 хил. лева годишно (говорим само за съществуване). Само за справка Калиакра имаше осигурен бюджет от над 1 500 000 лв в сезона преди влизането им в А. Това са цифри, които са били изнасяни в пресата, доколко са верни не знам. Но всеки сам може да си сметне грубо...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Ное 2010 16:50 
Аватар

Преди последния кръг от есенния дял на първенството се получи една изненада, която има пряко отношение към борбата за първото място. В отложения мач единният от сериозните претенденти за лидерство отборът на „Тополите“ на собствен терен загуби от „Шабла“ с гол в 87-та минута. Така стана известен есенният първенец на зоната. Това е „Спартак“ (Варна), който вече не може да бъде изместен от първото място.
В „Шумен 2010“ няма контузени и наказани, няма и … пари. Отборът се готви за последния си мач от есенния полусезон като домакин на „Две могили“. Гостите са от средняшките състави в групата, но от тях може да се очаква всякаква изненада. Именно такива отбори затварят играта, когато гостуват в Шумен и измъчват доста домакините, които очакват лесна победа. Шуменският тим трябва да завърши с успех сезона и да очакваме благоприятно развитие на нещата в началото на новата година. Мачът е в неделя от 14 часа на стадион „П. Волов“.
Другият шуменски отбор „Рапид“ ще има сериозно изпитание при гостуването си в Шабла. Домакините ще бъдат вдъхновени от последния си успех в Тополите и ще се помъчат да го повторят. Гостите ще бъдат без наказания Мартин Загоров, но имат с кого да го заменят. Този мач се очертава като дербито на кръга.
„Ботев“ (Нови пазар) е лишен от домакинство за срещата с „Тополите“. За обща изненада, по предложение на новопазарци, мачът ще се играе на стадиона на противника в Тополите. „Велики Преслав“ приема есенния първенец „Спартак“ (Вн). Домакините по традиция се представят силно срещу добрите отбори в групата и много трудно губят на собствен терен.

Николай ЧАКЪРОВ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Ное 2010 14:06 

Драги фенове на Волов.Завърши един не много добър сезон за нашия отбор,сега е време за равносметки и всякакив други неща като селекция,намиране на спонсори,но като гледам няма такава светлина в тунела и в много близко време може да бъде закрит един добър отбор които ако се намерят пари и наи вече големи спонсори може да атакува 2 място във ''В'' група и евентуално влизане в ''Б'' група.Затова уважаеми бизнесмени и общинари направете това,което са правили навремето големите спонсори на ''Волов'',за да може един голям град като Шумен да има отбор даже в ''А'' група.

Последна промяна varg на 01 Дек 2010 23:25, променена общо 2 пъти
не беше написано на кирилица

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Дек 2010 18:02 

Наистина трябва да става дума за ГОЛЕМИ спонсори, футбол се прави с милиони , не с даване по 500-1000 лв, както беше писано някъде...и 100 фирми да дадат по 1000 лв, пак ще стигнат за 10 мача...и оттам нататък...че то нашия стадион пролет прилича на овощна градина, често минавам и покрай спортното ,където са децата..ами,че то на тоя терен без топка може да се спънеш...пък камо ли да риташ...Дългосрочна стратегия и големи инвестиции са нужни за всяко начинание от подобен род. За огромно наше съжаление Шумен явно не е от апетитните градове за бизнес, което до някъде е свързано и със спорта...., а от любов пари вече никой не дава..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Яну 2011 20:54 
Аватар

Днес и другият отбор на Шумен „Шумен 2010“ започна подготовката си за пролетния дял от първенството на Североизточната „В“ АФГ. Тренировка е малко силно казано, защото на терена да загряват бяха само десетина футболисти. Други се появиха, но не се съблякоха.
Най-нетърпеливите футболисти днес позагряха на стадиона, използвайки хубавото време. Първата истинска тренировка ще бъде утре.
По-късно стана известно, че първата истинска подготовка ще бъде утре от 13 ч., когато състезателите ще се срещнат с президента на клуба Галин Терзийски, който днес беше служебно ангажиран.
Все още гъстата мъгла около отбора не се е разсеяла. Очаква се до седмица да се осигурят необходимите първоначално средства и тогава да се решават другите въпроси, свързани със селекцията, контролните срещи, подготовката, разплащането с футболистите. Тенденцията е да бъдат освободени чуждите състезатели, за да се спестят средства, свързани с битовото им устройване. Вече е сигурно напускането на Симеон Ганчев, който се завръща в „Спартак“ (Варна). Засега известни са само датите за контролите с „Черноломец“ (Попово) – на 13 февруари ще бъдем гости, а на 23 февруари ще сме домакини. Две срещи с разменено гостуване ще има със „Светкавица“ (Търговище), като датите предстоят да се уточняват. Поради многото неясноти, отказани са предложения за контроли на „Черноморец“ (Бургас) и „Черноморец“ (Балчик).

http://grada.bg/52034/и-„шумен-2010“-започна-подготовка/

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Яну 2011 21:04 
Аватар

Ръководството на ФК “Шумен” подписва със спонсор през февруари

Спонсорски договор очаква да подпише през месец февруари ръководството на ФК “Шумен”, за да може да се стабилизира отбора.
В момента президентът на клуба Галин Терзийски е в преговори с фирми, които имат желание да помогнат на “Шумен”.
След вчерашния разговор между футболистите и ръководството на “Шумен” стана ясно, че съставът ще разчита само на свои играчи на този етап и всеки, който е дошъл в “Шумен” отвън ще бъде свободен да напусне.
Юлиян Загоров, който дойде преди година в отбора на “Шумен” от другият тим на града “Рапид” е поискал бележка от ръководството на ФК “Шумен”, за да напусне състава. Такава ще му бъде дадена. Загоров става вторият футболист, след Симеон Ганчев, който решава да си тръгне от “Шумен”. Загоров се появи на първата тренировка на шуменци в понеделник, но не започна да тренира с футболистите.

http://topnovini.bg/node/16391

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Яну 2011 12:59 
Аватар

ФК Шабла прeкратява участието в Североизточната "В" група

Отборът на Шабла прекратява участието си в Североизточната "В" група. Новината бе съобщена първо от сайта Оle-bg.com.
Причината е в неспособността на ръководството на клуба да осигури необходимите финанси за пролетния полусезон. Всички играчи вече получиха бележки от клуба, според които са свободни да си търсят нови отбори. От източници близки до тима пък разбрахме, че освен отпуснатите неотдавна средства за Шабла от местната община, клубът има задължения към играчи и фирми търгуващи с гориво.
Приказката на Шабла бе с предизвестен край, тъй като отборът не бе приет добре от местните фенове, поради простата причина, че в отбора не се залагаше на местни футболисти, а само на такива от Варна.
Освен това за треньор бе натрапена световната величина Димитър Пантев, а в комплект с президент като Йордан Попчев, гибелта на отбора бе само въпрос на време.
Незнайно защо от поста си бе освободен специалист като Димо Филев, който в тандем с Юли Спасов газеше наред в Североизточната В гръпа.
В безсилието си, от клуба дори прибегнаха дотам, че да викат на помощ мутри, които да раздават правосъдие на стадиона.

http://www.football24.bg/?gg=3&hh=4&ii= ... 45291&mm=3

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 656 мнения ]  Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 27  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Формула 1 - новини
Форум: Формула 1
Anonymous 113253 10 Юни 2010 16:59
от tedo
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 222621 25 Яну 2011 15:39
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 238430 19 Окт 2009 22:34