bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 20 Юни 2025 23:17

Български клубове - Асеновец 2005 (Асеновград) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 14 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: 17-ти кръг 14.11.2010 Асеновец Асеновград - Созопол
МнениеПубликувано на: 14 Ное 2010 22:18 

Отбор: Левски (Карлово)
ФК "Асеновец-2005" - Асеновград 1:1 ФК "Созопол" - Созопол

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Ное 2010 23:26 

Отбор: ЦСКА (София)
Къде е отбора от времето на Попа?Думите,които трябва да чуе сегашното ръководство е -Махайте се от Асеновец.Защото те позволиха на този юношески треньор Андреев да разбие цял отбор.Защото от резултатите на отбора начело с Попа: за десет мача -- около петнадасет гола, те допуснаха отбора да стигне до плачевните резултати:за десет мача –около три гола и то късмет като днешната дузпа или случайно попадение.Нали едно ръководство се сменя с по-добро.Отбора който поеха от Попа беше добър , а те не го направиха по-добър,а го съсипаха.Стига са си играли на „черно тото” с Андреев,за да не се наложи след време да си играят на такова тото с другите отбори,за да спасявате Асеновец от изпадане.Андреев да не се гласи за треньор на мъжете,ами да бяга далеч,че вече на хората им писна от него и юношите му.Нещата са стигнали до там,че отбора е заприличал на селски ,затова -Махайте се,преди да го затриете нацяло .Стига с връзкарството и „чичовото”.Отбора е на Асеновград,не на отделни хора.Хората се нагледаха на спъване,бутане и всичко друго,само не и на футбол.Като неможете да се справите-Вървете си по-пътя,защото сте паразит,който го разболява. Днес мач ли беше това -Нападателите рядко стигаха до вратата на съперника,макар че направиха добри положения.На терена нямаше добър халф,който да им подаде поне правилна топката.Смях -халф връща топка на защитник.От трима защитници един разбираше от поста си и това е №24 Витанов.За съжаление накрая изблъска много лошо играч.Другите защитници изглежда незнаеха защо са там-№19Бахри поредна некадърна игра.При струпани съперници пред неговата врата,той връща топка на вратаря си.Другия защитник май беше юношка- все едно беше невидим,никаква игра.Погледнете само колко тактики помежду си направиха Созопол,колко подавания между трима четирима футболисти отиграха.Асеновец бяга като разпасан отбор и всеки прави каквото си иска,само не и да играе футбол.Населението на Асеновград не трябва да допуска това ръководство да си играе с отбора им,за да не си тръгнат и добрите му футболисти.Защото се забелязва,че и момчетата,които бяха добри футболисти по времето на Попа започна да не им пука за отбора и почнаха и те да не показват това,което могат.Защо да участват в мръсните схеми на ръководството.Когато вътре трябва мъжете да набират точки за да се изкачат на по-прилично място,то тогава се пускат юноши.Навън,когато трябва отбора да измие срама искат игра от мъжете.Всички на стадиона говореха възмутено- „кога ще се махне ръководството,къде е отбора,който ни радваше? В началото на първенството видяхме наистина добър отбор и почнахме да пълним стадионите и изведнъж пълен срив.”Затова господа-градът иска ново ръководство.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: 17-ти кръг 14.11.2010 Асеновец Асеновград - Созопол
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2010 00:02 

Отбор: Асеновец 2005 (Асеновград)
Абе ей ти май си един от тези смешни футболистчета ми се струва дето никой не ги знае никъде освен по селата и тука се превъзбуждате по форумите.Какъв си ти та да искаш оставката на ръководството,какво си дал ти на Асеновец,колко мача си изиграл колко гола си вкарал,или си поредния драскач който си избива комплексите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Ное 2010 00:21 

A и друго да те питам рафо ли да стане пак президент това ли искаш дето неможе да си напише името правилно :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2010 00:30 

За съжаление футбол е повече от прав.Това е самата истина.Футбол в Асеновград няма.Отбора имаше нужда от малки козметични промени,а не тотални.Отбора беше се позакрепил,но според последните си резултати отново стигна дъното.Видимо е,че напоследък стадиона е все по празен.И освен благодарение на ръководството и футболистите,не виждам кой друг е виновен за това положение.Като се говори за промени в ръководството,не се говори за Рафовци и Томовци,а се има предвид тотални промени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Ное 2010 11:59 
Аватар

Отбор: Левски (София)
каде видя да варви играта в началото ,видя се колко върви нека се пробват юношите ,но трябва да играят повече а не 1-2 поне 4-5 защото съм ги гледал и играят добре ,защо не се пусне на мястото на веско нападателя на юношите (не борето а другия ) .когато бием мрънкате ,когато паднем пак мрънкате решете какво искате наи накрая !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2010 12:58 

абе ей футбол,имам един въпрос към тебе.Беше ли на мача на юношите срещу твоя любим отбор- цска,защото аз бях и видях,че същите тези юноши които плюеш и които не искаш да виждаш на стадиона,надиграха тотално техните връстници от цска,и до колкото знам 2ма от НАШИТЕ ЮНОШИ от зимата отиват в цска. Нямам притенции че разбирам много тази игра,като теб, но на този мач аз видях,че НАШИТЕ ЮНОШИ напълниха стадиона,че НАШИТЕ ЮНОШИ се раздадоха от първата до последната минута,че НАШИТЕ ЮНОШИ накараха целият стадион да скандира АСЕНОВЕЦ.Видях как след дузпите,НАШИТЕ ЮНОШИ всички до един плачеха,защото искаха да зарадват хората по трибуните,след мача видях сълзи в очите на много хора,включетелно и на президента Вальо и на треньора Андреев. Така че,иди да плюеш твоето си отборче цска,което НАШИТЕ ЮНОШИ го направиха за смях и не си давай мнението за отбор за които не те боли. Ако наистина си голям капацитет за какъвто се мислиш,иди на стадиона влез в съблекалнята на НАШИТЕ ЮНОШИ и им кажи че за нищо не стават. Иди при президента Вальо и треньора Андреев и им кажи да напускат, че за нищо не стават. Най-добре стани ти президент и треньор,изгони НАШИТЕ ЮНОШИ и докарай на пловдивските отбори юношите,те повече ще милеят за отбора. Ами успех ти пожелавам. И ако обичаш само не обиждай НАШИТЕ ЮНОШИ,на които сърцата им са синьо-червени,за разлика от твоето което е само червено.От къде знам ли,знам, защото синът ми е един от НАШАТА ШКОЛА НА АСЕНОВЕЦ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Ное 2010 16:08 

Че затъваме е явно, но не виждам/чувам някой да е излязъл с пари и конкретна оферта - винаги е лесно да се разбие, но никой не предлага алтернатива. Ето, аз вчера примерно видях ремонтни дейности по трибуната до стълбите.
Боже, пълнили стадиона - смях... Отивате да гледате ЦСКА, Ботев и незнам си кой си, не нашия отбор (не говоря конкретно към никой, подозирам, че писалите в темата не спадат в тази категория), а после 200те редовни, които идваме без значение на противника си знаем и кътните зъби. Като за начало всички да почнат да влизат през ГЛАВНИЯ ВХОД и да си купуват билети, а не като цигани да обикалят около стадиона и да се чудят що Кольо им е запушил дупките с тел.

За юношите нямам какво да добавя, Никито го е казал перфектно. Момчетата ревяха със сълзи и съм сигурен, че носят в себе си дух, който ако не бъде убит в зародиш (липса на пари, реализация, мотивация и т.н.) би могъл самосиндикално да ни изведе до лидерски позиции във В групата, а защо не и повече.

Правете си изводите, може би само за треньорите съм съгласен, юношите са свикнали да играят с едно докосване, бързо (обезкостиха ЦСКА по този начин) докато при мъжете се наблюдава много по-мудна и личностно ориентирана тактика. Има нужда от синхрон.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2010 19:05 

Единия защитава юношите,защото синът му играел,ами нормално,че ще искаш да се вкарват юношите.Това ли наричаш помощ за отбора,да успееш да уредиш синът си да играе ли.Не виждам да съм изказвал мнение само за юношите,изказах и за някой от мъжете.Така че аз си имам собствено мнение,което не е повлияно от това,че мой син,внук,брат или т.н да искам да играе.Не сравнявам ЦСКА юношите с ЦСКА мъже.За мен юношите не са отбори,които да коментирам,аз коментирам единствено мъжки отбори,където трябва да се играе футбол. Не съм казал,че за Асеновец трябва да се предпочетат юношите на Пловдив,София,а не юношите на Асеновец.Моето мнение е,че на Асеновец не му трябват юноши независимо от който и да е отбор в страната .На Асеновец му трябват мъже,които да разбират от играта,независимо дали или не са на някой син,внук,брат или т.н. и независимо от коя точка на страната са.Бях на стадиона и навсякъде слушах само това-защо се вкарват юноши серщу Созопол,защо всеки се прави на треньор,единия вика от скамейката,другия неговите юноши играели,третия бил на мъжете.В този отбор няма играчи,има само интереси.Да гледам мачове на ЦСКА в София,гледам игра на футболно ниво.Смешно е да се сравнява Асеновец с тях,много се изсилихте.Аз също мисля доброто на Асеновец и виждам недостатъците такива каквито са,а не през призмата на връзкарите.Кой ще иска да помага на отбор,където всичко е шуробаджинащина,освен такива дето децата им играят там и ще го прави докато играят,като отидат да играят в друг отбор,забравя за Асеновец и почват да се сещат за отбора пак когато пообиколят няколко града и след като няма вече къде да отидат се завръщат отново в Асеновец,защото там има няма място за тях ще има.Така че не ми се правете на хора,които милеят за отбора като цяло.Именно ,че хората,които живеете в този град най-малко ви интересува отбора,важното е да си настаните синковците.Не мисля,че и да дойде човек с пари ще го допуснете,нали той ще си вземе негови хора,или ще вземе наистина добрите футболисти и няма да му пука на кой е син или внук.Ето от такъв президент ги изстрах всичките в града,от независим.Хората,които живеем в София и други градове милеем за този град,защото ние искаме града да си има отбор и нямаме наши момчета,за които да ходатайстваме да играят.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2010 19:30 

Връзкарите си личаха в мача с ЦСКА и бяха само едни - с червени екипи (съжалявам, че давам само тоя мач за пример, но смятам, че причините са разбираеми). Де всички отбори да имаха 'връзкари' като нашите, които плачат като малки деца след загуба - връзкарите не правят това.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2010 20:58 

futdbol явно те е чукнала музата в крива посока определено не знаеш нищо за одбора и коментарите ти са СМЕШНИ :redcard: :f12: :f12: :f12:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2010 23:00 
Аватар

Отбор: Левски (София)
fen написа:
Всичките сте смешни-къде видяхте победа в неделя,къде видяхте добър мач,че аз бях там и не видях такова нещо.Хората с които бях и около които бях,дори старците бяха недоволни от играта на отбора и не чух нито една похвала.Питам се,къде стояхте вие,че да не чуя положителните ви коментари.

еми явно от другия краи където се подкрепя отбора ,а не където се чоплят семки !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Ное 2010 10:46 

Тук трябва да се коментира мача в неделя и нивото на играчите ,а не мача на юношите и цска.За всяка тема има форум,пишете там.Какво общо има подкрепата на отбора,с чопленето на семки.Големи връзкари в юношеските отбори едва ли има,като изключим отборите на по елитните школи.Връзки се търсят за влизане в мъжките отбори от малките градове,защото в тези отбори или си местен или си нечий човек.Обаче в мъжките отбори от по големите школи е обратно-една част са внедрените връзкарчета,а другата са футболисти повикани заради добра игра.Затова и тези отбори имат по-добри резултати.Защото,когато някой ги настъпи по болното място за слаб мач или играч,не се бранят като пишещите тук,а търсят пътя към по-добра игра и играч.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Ное 2010 11:29 

Господин fytbol и господин fen,чета ви тъпотиите и си мисля че ако НАШИЯТ ОТБОР АСЕНОВЕЦ играе и в А група вие пак ще намерите повод да плюете. Явно сте доста комплексирани типове,нереализирали се в живота и обвиняващи всичко и всички. Говорите за пълни стадиони,супер игра и много добри футболисти при Попа. Пълен стадион сме виждали на мача на НАШИТЕ ЮНОШИ с цска,супер игра не съм виждал пък може и да бъркам,болшинството от много добрите футболисти играят и сега. Моите уважения към Попа,но човека не издържа футболистите да му отговарят,да не ходят на тренировки,да си правят каквото си искат и човека си подаде оставката и ако си малоумен пак питай къде е Попа и отбора.За връзкарството и шуробаджанащината се обърни към фирма Титан,собственика на твоето отборче да видят какво става във вашата школа,че от 10г неможете да изкарате един юноша. АСЕНОВЕЦ не е като цска с голям бюджет за да купува добри футболисти,затова трябва да наблегне на собствени кадри и с помощта на 3-4 по опитни да бъде фактор в групата. Но за всичко това се иска време,което ние ИСТИНСКИТЕ ФЕНОВЕ НА АСЕНОВЕЦ трябва да им дадем.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 14 мнения ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Публиката в Асеновград
Форум: Асеновец 2005 (Асеновград)
DUNAV-RUSSE 63146 18 Окт 2012 18:18
от Corwin
Преглежда непрочетените мнения 17.11.1993 ГООООООООООООООООЛ
Форум: Национален отбор
Anonymous 35880 29 Ное 2006 23:01
от Forever-Zeleni
Преглежда непрочетените мнения Програма "А" ПФГ, сезон 2010/2011
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Del Pi3ro 36563 23 Яну 2007 16:46
от Del Pi3ro
Преглежда непрочетените мнения Л.Академик 82:79 ЦСКА (15:16, 22:17, 20:24,25:22)
Форум: Български баскетбол
r.h. 37432 05 Фев 2007 01:16
от CarlosNavaro
Преглежда непрочетените мнения Убиха полицай, 22 кръг е отложен
Форум: Италиански футбол
r.h. 60944 06 Фев 2007 08:37
от HEBAR_HOOLS