bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 26 Юни 2025 11:54

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 43 мнения ]  Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Бдин (Видин) - Янтра 1919 (Габрово) 3:2
МнениеПубликувано на: 25 Окт 2010 18:03 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
Аве не мога да ви разбера кво сте се надули , все едно сте ни били със 6 на 0 ! :D
То и ако баба ми имаше дръжка щеше да е мъжка ама уви ! :D
Гледа се крайният резултат а той е 3 на 2 и това е ! А какъв е можело да бъде е друг въпрос !
Победили сте и това е , браво ! Най-добрите сте , велики сте вие сте върха ! :first:
Млад отбор сме и е нормално да правим грешки ! Със сигурност и вие сте направили грешки но ние не сме се възползвали от това , както вие сте го направили !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Окт 2010 18:34 

Днес като чета в разни сайтове като спортал и други, вестник меридиан мач какви неистини пише се чудя на очите си ли да вервам или на писанията. Янтра ни били подарили победата, как са ни я подарили като отзад са айде нема да кажа като рохко яйце, че е пак по твърдо, направо са като гола вода. Що не я подариха и на Никопол. Какво да направи вратаря им с тази слаба и неориентирана защита. Били изпуснали дузина положения чета, правилното е БДИН изпуснаха дузина положения, а не Янтра. Този писател Явор Иванов от М мач и миналата година съм го хващал да пише простотии за БДИН. Седи си в софето и пише. Що не написа, че при 1-1 отмениха за мен чист гол за БДИН дело на Николай Борисов, бях почти на линията и при центрирането за мен топката не беше излязла в аут беше на линията но не беше преминала цялата отвън, нито централния беше на близо, нито пък страничния който беше и от другата страна, не беше там където трябва. Второто при 3-1 нашите натиснаха защитника на гостите и той се оплете като пиле в кълчища падна на земята Боби му взе топката и влизаше в наказателното поле сам срещу вратаря и оня му хвана топката с ръце, чист червен картон щото беше последен в защитата и ставаше голово положението. Нищо не му показа рефера. По-късно пак нарушение срещу наш нападател съдията го извади отвън , за да не ни свири 2-ра дузпа. Дори като ни изравниха след супер тъпата грешка на вратаря ни, който се чудеше с коя част на тялото си да отиграе една изритана от полето на гостите топка, имах чувството, че и някой от съблекалнята да се беше затичал пак щеше да стигне пръв до топката, толкова дълго и баеше, дойде един от гостите взе я и оня го събори. Имаше още половин полувреме в което нашите продължиха да натискат и логичното се случи до края на полувремето си вкарахме още 2 гола. Второто Бдинци дадоха инициативата на гостите и играеха на контри и пак се случиха доста опасности пред тяхната врата и греда ударихме след като за незнам си кой път наш играч остана очи в очи с вратаря на Янтра. Гостите верно играеха повече с топката второто ама освен някакви нескопосани центрирания нищо не направиха. И това ми били една дузина положения. Нашите гола на гостите 25 минути преди края ги мобилизира и бяха безгрешни, щото при малко по концентрирана игра нямаше да се стигне до него. И по повод писанията по разни медии ще кажа за един такъв видински който като играеме с Враца за тях пише колко ни били изпуснали и колко били по-добри, а резултатите говорят друго, а за нашата преса пише друго. Както се казва който плаща той поръчва и музиката. Но нас които гледаме няма как да ни излъжат. С две думи казано, БДИН беше много по-добър и логично спечели.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Окт 2010 19:58 

След този кръг сме вече на 3-то място, а на много места чета че Габрово са на 3-то. Три отбора сме с еднакъв брой точки ама ние имаме 4 точки от мачовете с Янтра и Локото и трябва да сме пред тях в класирането. Да се чуди човек как Локо Мездра с толкова много опитни играчи тогава като Страти Илиев, Ковачев, Цветко Иванов, Петър Златков, Цветан Цветанов, Бербатов са паднали и то като домакини от тези вчера където играха срещу БДИН.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Окт 2010 19:10 
Аватар

ти сега ли съзря тая конспирация?питай ние ще ти кажем Янтра от край време плаща на пресата ти да видиш какво пишат в Мундо Депортиво,мани бегай! хахахахах май са ви нахапали комарите пак :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Окт 2010 19:20 
Аватар

има нещо сбъркано в теб :lol: Чужбинеца има точен израз, ама айде да не ти развалям кефа от победата на титаните над Янтра. :party048:[/quote]

Да Миро тоя найстина е правен с тъпото на х.я :) ама той Чужбинеца си е легенда ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Окт 2010 19:36 

абе стига сте вдигали геронтия , какво като сте 3-4-ти или първи в тая група нали бяхте в б-група видяхте се , изпаднахте по най-мизерния начин само от росица стоките не паднахте и то щото не играхте с тях , сега сте били с 3-2 юношите на янтра които са изразходили около 70 процента от нервите си да патуват 17 часа от българия до там в деня на мача и чудо голямо , не се заяждам ама малко на положение се дръжте , с тоя отбор в б-група просто ще ядете грацмуля гледайте реално

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Окт 2010 21:29 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
vd, купувай си 7дни спорт и това е и без това журналистО влизаше тук по едно време и що годе има сносни статии .

Коловати ние к'во сме виновни ,че вие живеете У кУрец ако ще и 2332423423525 милиона часа да пътувате на мен пак ще ми е през уя за вас!!!И ако не знаеш селски името на България се пише с главна буква на всякъде ,но к'во ти пиша вие на сИелУ сте си кърпели по рождение!!!

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Окт 2010 21:54 

не сте виновни , и не това ми е мисълта просто не разбираш какво се опитвам да обясня

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Окт 2010 22:08 

Люби журналиста който имах предвид миналата година влезе тук и след едни закачки с теб и с други фенове си излезе. И сега ги ръси едни коментари насам и натам все в ущърб на БДИН.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Окт 2010 22:41 

7 дни спорт не съм си го купувал отдавна, но знам че там пише известният видински журналист Хари Яръмов, а също и във вестник Ние. Е този човек няма да напише такива статии като в мача, Конкурент, Спортал и други сайтове. Щото ми се струва, че всички тези са писани от един човек само си мени имената. Погледни коментарите под статиите за мача с Янтра в спортал, конкурент и ще видиш че на хората присъствали на мача им прави лошо впечатление изрази като спорна дузпа, аванти, вересии и други, все едно Бдинци нищо не играят и чакаме само гостите и съдиите да ни донесат победите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Окт 2010 20:53 

Гледах репортаж по ТВ-то от мача на Габрово за купата, епа вратаря им и сега изпуска топката, спъва за дузпа неща които ги видехме и в неделя само че сега му вкараха само 2 гола.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Окт 2010 22:19 

Отбор: Бдин (Видин)
Добър си им е вратарчето, добре че си беше той че иначе пак щеше да е мъка, не че не беше накрая, де...За второ поредно домакинство след 60 мин. вадим нападател или халф и пускаме защитник да пазим резултата. За отбор като нашия и то домакин мисля че не е много добре..вместо да насметем тези отсреща и да забравят къде е нашата врата ние берем страх да не вземат да ни изравнят. Може и това да стане ако противника е по сериозен, не че тези двата не бяха такива. И те като нас си създават нови отбори...абе добре за сега си бием при условие че тима е на малко месеци и още се избистрят нещата...има време ако не тази година другата ще стане, дали не бързаме много, а......

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Окт 2010 22:27 

Малко си в грешка извадихме халф 10 минути преди края на Тошко сина му и влезе Иво Иванов, защитник, момчето скоро се върна от чужбина и не може да изкара цял мач. А и един вратар колкото е по слаба защитата пред него толкова и той по несигурен става.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 28 Окт 2010 08:25 
Аватар

Отбор: Янтра Габрово (Габрово)
ang70 написа:
Добър си им е вратарчето, добре че си беше той че иначе пак щеше да е мъка, не че не беше накрая, де...За второ поредно домакинство след 60 мин. вадим нападател или халф и пускаме защитник да пазим резултата. За отбор като нашия и то домакин мисля че не е много добре..вместо да насметем тези отсреща и да забравят къде е нашата врата ние берем страх да не вземат да ни изравнят. Може и това да стане ако противника е по сериозен, не че тези двата не бяха такива. И те като нас си създават нови отбори...абе добре за сега си бием при условие че тима е на малко месеци и още се избистрят нещата...има време ако не тази година другата ще стане, дали не бързаме много, а......

Май журналистите са били прави :lol: накрая е имало кафяво по гащите да не би Янтра да изравнят, ама като сте устискали и сега се пенявите във форума :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Окт 2010 08:42 

Цитат: "вадим нападател или халф и пускаме защитник" грешката е вярна. Само да не се заблуждаваме че всичко е наред, отбор се гради трудно, Андонов знае най добре. Важното е да има постоянство и желание за работа, за кой личи че има желание. Такива шпагати от Б. Боянов отдавна не бях гледал.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 28 Окт 2010 08:45 

Май журналистите са били прави :lol: накрая е имало кафяво по гащите да не би Янтра да изравнят, ама като сте устискали и сега се пенявите във форума :wink:[/quote]

Всеки си има гледна точка на нещата, аз така ги видях и то не само аз. Чак кафяво да има, не но може някои и друг мач да има, ако не се вземем в ръце. Оттук нататък се надявам възхода да е по осезаем, и не трябва да се биер много много на очи от първите кръгове...сега Козлодуй са на мушката няма как водачи са...стреляйте по тях :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Окт 2010 19:06 

Ние май си градим мнение за мача само от второто полувреме, щото влизаме без пари, а. Не щеме да даваме по 2 лева за любимия БДИН или за толкова успяхме да си дойдем от Димово, че там нямаше мач. И много вещо се изказваме за вратарският пост, защо ли ми е познато това от някъде. Гого, Гого2, Бимбо, Иван и май и други. Дай да кажем нещо за играта 1-то полувреме, видя се кой какво играе и какъв беше резултата. Нормално е след като си решил мача и не се вижда по никакъв начин как гостите могат да опонират на БДИН, да излезеш малко по небрежно второто. Ние и на Гигант Белене дадохме инициативата второто и какво е станало с няколко центрирания и повече владеене на топката. Даже на контри можеше да им вкараме още. Какво ще кажеше за извеждащото подаване след което Виктор Младенов излезе сам срещу вратата на гостите, как защитник на Янтра хвана топката с ръце след като падна на земята за да не излезе Боби Боянов отново сам срещу вратаря на Габрово, за спъването на Бобчо което според мен беше вътре след като излъга отстрани бека и влизаше отново сам. Ето все неща случили се второто и които миришеха много повече на гол отколкото търкалянето на топката от страна на гостите. Като чета коментарите в един форум на нашия спортен журналист за нашите играчи и треньора след мача в Никопол ми е ясна работата.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Окт 2010 19:52 

Хайде, да драснем още някое мнение да не замре съвсем този форум. Като ти гледам начина на размишление си тръгнал по грешния път. Не знам на теб ли казвах или на някои друг, но това няма значение...и пак ще кажа, нямам нищо общо с гого мого, иван и там подобни фенове. Мнението си е лично мое и никога не съм писал че си го града само за второто полувреме. Имаше си натиск от наша страна, който и доведе до грешките на габровския тим. Но този натиск не може да бъде само едно полувреме, един отбор с претенции трябва до последния съдийски сигнал да бъде агресивен и търсещ гола. Ако нямаме някакви претенции за нещо повече може и въобще да не се напада. Относно това дали се гледа второто полувреме или не, ще кажа че този отбор съм го гледал дажи и когато бяхме почти изпаднали в А окръжна и винаги съм си плащал билета и така и ще бъде и занапред. Без значение дали е Б , В или някоя друга група. По план от миналата година щяхме да се борим за А група, а то действителноста е съвсем друга, въпреки че и сега се чуват някакви такива слухове. Много бих се радвал и това да стане но изведнъж нищо не става, трябва време....така че няма да е лошо малко да си по промениш мнение за да не ме караш са се съглася с мненията на габровци...само бдинци и 3 т в Горна :bounce:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 43 мнения ]  Предишна  1, 2

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения ЯНТРА СЕЗОН 2006-2007
Форум: Сезон 2006/2007
янтра гб 113585 25 Яну 2007 20:34
от agataa
Преглежда непрочетените мнения БЪКИ-ИМПУЛС /ГАБРОВО/
Форум: Хандбал
янтра гб 70445 26 Окт 2010 06:43
от ncuxo™
Преглежда непрочетените мнения ЗА ГАБРОВО
Форум: Янтра 2019 (Габрово)
янтра гб 59063 15 Окт 2009 20:22
от green
Преглежда непрочетените мнения ще остане ли янтра на първо място и след края на сезона?
янтра гб 18802 10 Мар 2007 21:02
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения Чумерна(Елена)-Янтра гб
Fabio_Cannavaro 51856 11 Мар 2007 00:54
от parmalat